Kecske szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kecske szerelmi
8parkinai.gif
Szerelmi összeillés

Kecske-Kecske: Rokonszenveznek egymással, életközösségük mégis sok bajjal jár együtt. A gyakorlatias dolgokban jobb, ha józan tanácsadójuk van. A luxust szeretõ Kecske nagyon tudja értékelni az anyagiakat, de hogy mibõl legyen elég pénz, azzal inkább a társa foglalkozzon. A két Kecske viszont csodálatosan romantikus lehet együtt.

Kecske-Patkány: Nem sokat tudnak kezdeni egymással. A nyugtalan Patkányt idegesíti a Kecske kissé körülményes modora, pontatlansága, riasztja a Kecske mimóza-érzékenysége. Szerelmi kapcsolatukban kölcsönösen gyengédek lehetnek egymáshoz, de a harmónia éppen a Patkány nyugtalansága miatt könnyen felborulhat.

Kecske-Bivaly: A Bivaly udvariasság nélküli közvetlensége, ahogyan céljára tör, a finomérzékû, mûvészi hajlamokkal rendelkezõ Kecske számára durva és kulturálatlan. A Kecske változékony hangulatát és elégedetlenségét viszont az alapos, szorgalmas, megbízható Bivaly viseli el nehezen. A testi szerelemben sem találnak közös nevezõre, a fantáziadús Kecskének itt is finom légkörre van szüksége, a Bivaly vadsága megrémíti, elijeszti.

Kecske-Tigris: Nem sok hasonlóság van közöttük. A Kecske óvatos, nyugodt, elõvigyázatos életmódja és állandó elégedetlensége az izgága, rámenõs Tigrist õrületbe kergeti. Tartós kapcsolatnál biztos, hogy a Kecske húzza a rövidebbet, mert ha a Kecske kedvéért belemegy is a kompromisszumokba a Tigris, tartósan ez sem jelent biztonságot a Kecske számára. Érzékeny természete miatt pedig sokáig tart, amíg egy ilyen csalódást kihever.

Kecske-Nyúl: Ideális kapcsolat. Minden területen megértik egymást. Két melegszívû, kedves, segítõkész teremtés, mintha egymásnak teremtették volna õket. Hûek egymáshoz, szinte nincs is vita közöttük semmiben. Mindketten ismerik, tiszteletben tartják egymás érzékenységét.
Kecske-Sárkány: Az ügyes, öntudatos Sárkányra a szeszélyes, tétovázó Kecskének szüksége van. Sokoldalú tehetségét az ösztönzõ Sárkány mellett kedvére kibontakoztathatja. A kölcsönös érdeklõdés sajnos hamar megszûnik, ha a Kecske úgy érzi, hogy a Sárkány mulat határozatlanságán. Megsértõdik, és nehezen bocsát meg.

Kecske-Kígyó: A türelmes Kígyó a hirtelen Kecskének társa jó társa lehet, ha kész arra, hogy saját jelleméhez alkalmazkodjon. A biztonságot azonban, amit a Kecske keres, aligha fogja a Kígyónál megtalálni. Közös cél, vagy feladat hihetetlenül erõsítheti a kapcsolatukat, szokatlan teljesítményre képesek együtt. Bajban viszont nem nagy támaszt jelentenek egymásnak, a Kígyó hajlamos arra, hogy mindent feketén lásson, a Kecske összeroppan, ha túlterhelik. A szerelemben a Kígyó kétszínûsége mélyen megsebezheti a Kecskét.

Kecske-Ló: A vonzó, kedves, szórakozott Kecske. a tevékeny Lóban jó partnerra talál. A Kecske hagyja, hogy elkényeztessék, élvezi az élet kellemes dolgait, és nem zavarja, ha a Ló ebben a kapcsolatban az erõsebb. Gyengéden szereti, bár elõfordulhat, hogy a Ló harsánysága az idegeire megy. Ilyenkor visszavonul és duzzog. A Ló viszont élvezi, hogy megmutathatja a Kecskének, mi mindenre képes.

Kecske-Majom: A Majmot a Kecske bája és szelídsége elragadja. A Kecske csodálja a Majom õrült ötleteit, játékait, még a Majom gúnyolódásait és csínytevéseit is megbocsátja. Ezt soha el nem fogadná mástól. A fantáziadús Kecske és az eredeti Majom szárnyakat adhatnak egymásnak. Ügyelniük kell azonban arra, hogy a munka ne vesszen el a bolondozásban, s a Kecskének el kell fogadnia, hogy a Majom a hûséget nem ismeri.

Kecske-Kakas: A Kakast lenyûgözi a Kecske bája, hosszú ideig a lábánál hever. Amint azonban a Kecske bírálgatni kezdi és elégedetlenkedik vele, a Kakas máris menekülne. A szerelmi életben csodálatosan összeillenek. Egyikük sem különösen takarékos, többet adnak ki, mint amennyit szabadna. Unatkozni soha sem fognak egymás mellett.

Kecske-Kutya: A Kutya nem érti meg a Kecske szellemi szárnyalását, inkább a realitások talaján marad. Az, hogy a szerelemben huséges, a Kecskének kevés. A Kutyát megbabonázza a Kecske nagyvonalú gondolkodása, jótékonysághoz való érzéke, de elvárj a Kecskétol, hogy az o nézeteit is megértse. Kapcsolatuk tehát nem zökkenomentes.

Kecske-Disznó: A két szeretetre méltó jegy jól megérti és kiegészíti egymást: A Kecske, akár a Disznó, az élet élvezésére született. A Disznó ért hozza, hogy a legjobb oldalát mutassa, és az elkényeztetett Kecskének megadja azt, amit az elvár. A melegszívû és jóravaló Disznó soha sem fogja megsérteni az érzékeny Kecskét. A Kecske sem akar fájdalmat szerezni a Disznónak. Sokat, és szívbõl fognak együtt nevetni, bár nem a nagy szenvedély lesz jellemzõ kapcsolatukra.

033.GIF
 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact