Ló szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Ló szerelmi
7parkinai.gif
Szerelmi összeillés

Ló-Ló:
Bár megértik egymást, nem lesz felhõtlen kapcsolatuk. Például a pénz miatt, amibõl soha nem elég. De ha anyagilag nem rózsás a helyzetük, említett hatodik érzékük mindig kihúzza õket a bajból. Akkor tartós az együttlétük, ha egyenrangú partnernak tartják társukat. Boldog kapcsolat alakulhat ki közöttük, ha tiszteletben tartják egymás függetlenségi igényét, nem telepednek túlzottan egymásra.


Ló-Patkány:
Csak kivételes esetekben alakul ki jó kapcsolat közöttük. Békés egymás mellett élés ritkán adódik kettejük kapcsolatában. Ha mégis, sokat tanulhatnak egymástól. A Patkány megtanulhatja a Lótól, hogyan kell élvezni az életet; a Ló pedig azt, miként lehet elérni valamit türelmetlenkedés és hangoskodás helyett kedvességgel, bájjal, taktikával. Ha szerelem szövõdik közöttük, a Lónak kell kompromisszumot kötnie.


Ló-Bivaly:
Sok súrlódás adódik kettejük között. A Bivaly túlzott kényelmessége a Ló idegeire megy. Sokszor esik a Bivaly a szenvedélyes Ló karjaiba anélkül, hogy valójában akarná. A kijózanodás késõbb következik be, fõleg akkor, ha a türelmetlen Ló megunja a Bivaly ragaszkodását. De néha sikerül a Ló lelkesedését átvinni a Bivalyra is, és akkor semmi sem áll boldogságuk útjában.


Ló-Tigris:
A viharos, forradalmár típusú Tigrist elismeri a Ló. Tüzes, féktelen természete megfelel ízlésének. Együtt olyan erõsnek érzik magukat, hogy semmi sem lehetetlen vagy elérhetetlen számukra. Ha van kitartásuk, gyõznek. A Tigris idealizmusát nem mindig érti meg igazán a felületes Ló, de soha nem fogja a Tigrist cserbenhagyni. Jó társa lesz a Tigrisnek, reális tanácsaival segíti, és a Tigrisnek szüksége is van ezekre.


Ló-Nyúl:
Az életrõl merõben eltérõ a felfogásuk. Mégis titkos rokonszenv él a nagy Ló és a kis Nyú1 között. A Ló jó kedélye jól megfér a Nyúl békés természetével. De ha a Ló sokat henceg, a Nyúl undorodva elfordul tõle. A Ló rámenõs, a Nyúl szeret csendesen otthon üldögélni. Ahhoz, hogy hosszú távon jó legyen a kapcsolatuk, bizonyos szabadságot kell egymásnak adniuk.


Ló-Sárkány:
A Ló és a Sárkány lendületükkel az élet minden gondjának-bajának nekivághatnak. De a Sárkány igazán önzetlen, a Ló pedig inkább önzõ. Néha úgy el tudja vakítani a Sárkányt, hogy az észre sem veszi ezt a hibáját. Késõbb, amikor már kritikusabban nézik egymást, az új kalandokra törekvõ Ló az igényes és bonyolult lelkû Sárkányt terhesnek találja.


Ló-Kígyó:
Egy elbûvölõ pár. Féktelen vadság az egyik részrõl, tartózkodás a másikról. Egyikük sem törõdik sokat mások véleményével. A Kígyó a dolgok igényességét kutatja, a Lónak viszont nincs sem ideje, sem kedve ezeket boncolgatni. Bár a Kígyó nem veszi túl komolyan az igazságot, azt mégsem nézi el, ha a Ló be akarja csapni.

Ló-Kecske: A Kecske bájos lényében kedvét leli a Ló. Az érzékeny Kecske védõ ösztönöket vált ki a Lóban, és a tettrekész Ló rendezi ebben a kapcsolatban az anyagiakat. Mindketten romantikára, gyengédségre és szeretetre vágynak, így kapcsolatuk nagyon jó, komoly válságokat is elbír.

Ló-Majom: A Majom a Ló fején táncol. Az ugrabugra Majomban a Ló vetélytársat lát. Állandóan túl akarják szárnyalni egymást ötletességben. A szerelmük is gyakran a versengés egy fajtájává lesz. Általában a Ló marad alul, mert õ még forrón szeret, amikor a Majom már új kalandokra indul.

Ló-Kakas: Kalandvágy mindkettejükben bõven van. A Ló szívesen villog eszes Kakasával. Soha nem unatkoznak. A Kakas jól érti, miként vidítsa fel a Lovat, hogyan tartsa ébren érdeklõdését. A Kakas félrelépései azonban súlyos sebeket ejthetnek. Sokban hasonlítanak egymásra, kapcsolatuk tehát tartósan jó lehet.

Ló-Kutya: A Kutya képviseli a szeretett Ló érdekeit. Kalandos vállalkozások esetében sem áll a Ló útjába. A Lónak pedig szüksége van a Kutya gondoskodására: A Lónak nem kell semmitõl tartania ebben a kapcsolatban. A Kutya gondoskodik róla, hogy minden rendben legyen.

Ló-Disznó: A Disznónak nem sok vidám órája lesz a Ló mellett. Nem tud mit kezdeni ekkora energiával. A Disznó egyenessége és jósága ingerli a Lovat. Anyagi téren is nehezen tudnak zöldágra vergõdni. A Dinszó szerint a Ló túlságosan könnyelmû. Csak a szerelemben értik meg egymást, sokszor váratlan módon.

033.GIF

 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact