Kigyó szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kigyó szerelmi
6parkinai.gif

Szerelmi összeillés

Kígyó-Kígyó:
Nem lesz könnyû, akármennyire tetszenek is egymásnak külsõleg. Mindkettõ szereti a flörtöt, a kalandot, ugyanakkor rendkívül féltékeny, túlságosan kritikus. Komoly válság idején nem sokban tudnak egymásnak segíteni. A jó megértés szexuális téren sajnos nem elég egy egész életre.


Kígyó-Patkány:
Az ügyes, energikus Patkányra építhet a Kígyó. De a Patkány úgy érzi, hogy az agyafúrt Kígyó elnyomja ot. A Kígyó, bármilyen szívesen flörtöljön is másokkal, mindig értékeli hogy a Patkány szerelemmel telve várja otthon. Sõt, hajlandó megbocsátani kalandjait is. A Patkány kisebb ügyeit viszont a Kígyó nem veszi komolyan.


Kígyó-Bivaly:
A Kígyónak a Bivaly nagyon jó társa lehet, ha sikerül a Kígyó kalandok utáni vágyát megzabolázni. A Kígyó az otthonnal, a családdal nem nagyon törõdik. A Bivaly nyugalma, csendessége viszont megadja számára az élet viszontagságaiban azt a nyugalmat, amire szüksége van.


Kígyó-Tigris:
Ha szerelmesek lesznek, nyugtalan idõ vár rájuk. A nyugodt Kígyó úgy érzi, hogy a lendületes Tigris túl sokat követel. Derûlátása, kockázatvállalási kedve érthetetlen számára. Ha pedig megcsalja a Tigrist, abból katasztrófa lesz. Így bármilyen érdekesek önmagukban, nagyon eltérõ természetük megnehezíti, hogy jól kijöjjenek egymással.


Kígyó-Nyúl:
Csodálatosan megértik egymást, de mert mindketten hangulatemberek, az összetûzések mégsem maradnak el. Az otthonszeretõ Nyúl ért ahhoz, hogy a Kígyónak kényelmes otthont teremtsen.


Kígyó-Sárkány:
A színes és életkedvelõ Kígyónak imponál a Sárkány, s neki is kedvére való a kellemes, szép Kígyó-partner. De sem a Kígyó, sem a Sárkány nem, hûséges természetû, s ez kapcsolatukban bonyodalmakat okozhat. Ha elnézik egymásnak a hûtlenséget, változatos és hosszú közös élet várhat rájuk.


Kígyó-Ló:
A Ló csodálja a Kígyó ügyességét és szépségét, bár nem érti igazán. Hangulatkitörései lepattannak a bársonyosan sima Kígyóról, s ez a Lovat még jobban idegesíti. Szerelmi kapcsolatuk érdekes, izgalmas. Tartósan azonban a Ló büszkesége nem engedi meg, hogy háttérbe szoruljon. A Kígyót viszont zavarja a Ló pletykálása, önzése. Így a kapcsolat nem gondtalan.


Kígyó-Kecske:
A szépet szeretõ Kecske a jó ízlésû Kígyóval jól fogja érezni magát. Más kérdés, hogy meddig tudja kielégíteni a Kígyó az igényes Kecskét. Mindkettõ individualista, azt akarja, hogy a másik fogadja el õt. A biztos anyagi háttér a legjobb alapfeltétel a Kígyó és Kecske tartós kapcsolatához.


Kígyó-Majom:
A Kígyó nem adja meg a lendületes Majomnak azt az elismerést, amit az megkívánna. Túlságosan el van foglalva önmagával, a saját gondjaival. A Majom idõvel az idegeire megy. Mivel a kötelességrõl, szorgalomról nem sokat tartanak, nehéz lesz valamit együtt felépíteniük. Legjobb esetben a Majom elszórakoztathatja a Kígyót, a Majmot pedig elbûvölheti a Kígyó külseje; mindez azonban csak rövid ideig tart, a kapcsolat nem lehet tartós.


Kígyó-Kakas
:
Mindkettõjük számára a szerelem hobbi, amely nélkül nem tudnának élni. Testi kapcsolatuk nagyon jó, szenvedélyes, erotikus. Bár véleményeik keményen összeütközhetnek, idõvel összeszoknak. A Kakast elbûvöli a Kígyó bölcsessége, a Kígyó pedig értékeli a Kakas kedvességét és lendületét.


Kígyó-Kutya:
A Kutya megérti a Kígyó szabadságvágyát, de a hûtlenséget csak nehezen bocsátja meg. Más területen tökéletesen összeillenek, mindig találnak lehetõséget az ellentétek feloldására.


Kígyó-Disznó: Az ellentétek nagyok, tartós kapcsolat aligha jöhet létre közöttük. A rafiná1t Kígyó megpróbálja kihasználni a szerelmes Disznó jóságát. Intelligenciájuk miatt sokra vihetnék együtt, a változó érzelemvilág azonban nem teszi ezt lehetové, útjaik tehát elválnak.

033.GIF

 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact