Nyúl szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Nyúl szerelmi
4parkinai.gif
Szerelmi összeillés

Nyúl-Nyúl: Igen jó kapcsolat házassághoz, kevésbé ajánlható üzleti társuláshoz. A két Nyúl megbízható, gondos, jó társ, remek otthont teremtenek maguknak, utódaiknak. De az üzleti élethez kell egy kis merészség, vakmerõség, s ez hiányzik belõlük. Ragyogóan tudnak alkalmazkodni egymáshoz, s mert békeszeretõk, kapcsolatuk egy életen át harmonikus lehet.

Nyúl-Patkány:
Nem igazán szerencsés találkozás. A Nyúl céljaihoz óvatosan, lassan, de becsületesen próbál eljutni az élet minden területén. A Patkány olykor nem a legegyenesebb utat választja, fondorlatos. Ha a Patkány a nõ, bájával magához láncolhatja a Nyúl-férfit, de az egy idõ után szenvedni fog ebben a kapcsolatban.


Nyúl-Bivaly:
Ez sem nevezhetõ ideális kapcsolatnak. A Bivaly kényelmes és konzervatív, s ez a Nyúl számára is idegesítõ, hiszen õ elevenebb, életrevalóbb. A Bivalyt viszont idegesíti a Nyúl nyughatatlansága. Egy idõ után - ha nem hoznak egymásért nagyobb áldozatokat - a kapcsolat megromlik. És a sok kompromisszum sem hat hosszú távon üdítõleg az együttélésre.


Nyúl-Tigris:
Tulajdonképpen ez a társulás sem igazán jó. A Tigris vakmerosége, harciassága és a Nyúl higgadtsága ellentétes, ez idõvel zavarhatja kapcsolatukat. Ami a Nyulat az elején még szórakoztatja, késõbb idegessé, nyugtalanná teheti. Ha tartós kapcsolatot akarnak, az áldozatot a Nyúlnak kell meghoznia: hagyja érvényesülni, aggályaival ne tegye tönkre társa életét, s akkor a Tigris megmarad mellette.

Nyúl-Sárkány: Ez már ideális kapcsolat lehet, hiszen a Nyúl csodálja a Sárkány eredetiségét, eleganciáját, és igazán jó lehet közöttük a szexuális egyetértés is. A Sárkány egy idõ után ráunhat a Nyúlra, ha az nem igyekszik újat hozni, színesíteni kapcsolatukat, de ez az okos és mûvelt Nyúlnak nem okozhat nehézséget.

Nyúl-Kigyó: A szerelemben kitûnõ kapcsolat, más területen azonban elõbb-utóbb súrlódásokhoz vezet. A Kígyó nagyravágyó, kevésre becsüli a Nyulat. Ha a Nyúl itt is megmutatja, hogy képes felülmúlni önmagát, a Kígyó - hûtlenségei ellenére - visszatér társához. A Nyúl, ha õszintén szereti a Kígyót, házasságukat, kapcsolatukat harmonikussá tudja tenni.

Nyúl-Ló:
A Ló hiú, olykor öntelt, a Nyúl szerény. Már ez is ellentétekhez vezethet; ha hosszú távra össze akarnak kapcsolódni, sok mindenben meg kell változniuk: A Nyúl-férfinak imponálnia kell a Ló-nõnek, a társaságban is bizonyítania kell humorát, észbeli képességét. A Nyúl-nõnek pedig temperamentumosabban kell viselkednie a Ló-férfival szemben, ha azt akarja, hogy az ne unjon rá idõvel.


Nyúl-Kecske: Ez a találkozás ideális. Mindketten mûvészetimádók, mindketten óvatosak, szeretik a biztonságot, az otthont, mindketten inkább szemlélõdõk, mint vakmerõk, céltudatosak. Az óvatos Nyúl nem fogja megsérteni az érzékeny Kecskét, és az is biztonságban érezheti magát a Nyúl társaságában. Üzleti téren is jól kapcsolódnak, s amíg itt megértik egymást, a szerelem is megmarad.

Nyúl-Majom:
Ebbõl is jó kapcsolat alakulhat ki. A Nyúl gondoskodással veszi körül a Majmot. Bár természetük ellentétes, bõségesen találnak közös nevezõt. Mindketten társaságszeretõk, és mindketten szeretik, ha sok barát veszi körül õket. Jó a kapcsolatteremtési készségük is. Nehéz helyzetben a bátor és furfangos Majom segíti a kishitû Nyulat. A Nyúl felnéz rá, s ez imponál a Majomnak. Tartós együttélésre mindenképpen alkalmas kötõdés.


Nyúl-Kakas:
Az ellentétek lehetetlenné teszik, hogy jól megférjenek egymással. A Kakas hencegõ és felületes, és ez a Nyúl számára, aki a biztonságra törekszik, elviselhetetlen. A Nyúl a szerelemben is hûséges, odaadó, s a Kakasra nem ez a jellemzõ. Egy ideig imponálhat a Nyúlnak a Kakas, de késõbb nem lesz zavartalan a kapcsolatuk.


Nyúl-Kutya:
Íme két szeretetre vágyó lény, akik egy hullámhosszon vannak. Biztos, hogy kapcsolatuk ideális. Mindketten a biztonságra törekszenek, hûségesek, jó társak, jól kiegészítik egymást. A Kutya reálisabb, gyakorlatiasabb, a Nyúl inkább mûvészi, mûvészkedõ. De segítik egymást, jóban-rosszban.


Nyúl-Disznó: Ismét jó kapcsolat. Igaz, a Nyúl elsõsorban a romantikus szerelemért rajong, de igen sok tekintetben mégis ideális társak lehetnek. Egyikük sem szereti a kockázatot, a biztonságra törekednek. Reálisak. A Nyúl jó stílusérzéke kiegészül a Disznó kedvességével, udvariasságával. Szívósak, erõsek, jó párt alkotnak.

033.GIF 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact