Patkány szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Patkány szerelmi
1parkinai.gif
Szerelmi összeillés

Patkány-Patkány: Olyan partnerek, akik általában jól kijönnek egymással, bár rivalizálnak is egymással. A szerelemben a Patkány romantikus és gyengéd, lehet tehát közöttük erõs szenvedély is. Miután ismerik a másik gyengéit, okosan, megértéssel viseltetnek egymás iránt. Kapcsolatukat egyetlen dolog ronthatja meg: ha nem õszinték egymáshoz. A hazugság megmérgezheti barátságukat, szerelmüket.

Patkány-Bivaly:
Ez a kapcsolat nem jön létre olyan gyorsan, mint az elõzõ, de idõvel megértõ, jó partnerekké válhatnak. Ebben nagy szerepe van a Bivalynak, aki türelmesebb, megértõbb társával. A labilis Patkánynak megbízható társa lehet, s általában törekedni fog arra, hogy a Patkány számára kellemes, jó életet biztosítson, támasza legyen a bajban is.

Patkány-Tigris: Ez a kapcsolat nem a legideálisabb, kivéve azt a helyzetet, amikor a Patkány-nõ elismeri a Tigris vezetõ szerepét, felnéz rá, és hajlandó a másodhegedûs szerepét vállalni. A Tigris-férfit ezzel leveszi a lábáról, és az is hajlandó lesz otthon az engedményekre, kedvességre.

Patkány-Sárkány:
A két típus remekül kiegészíti egymást, minden tekintetben jó partnerek. A Sárkány kiváló humorú, rendelkezik azzal a kisugárzással, amely a Patkányt megfogja, leveszi a lábáról. A bátor, sokoldalú, értelmes Sárkány és a törekvõ, gyors észjárású Patkány együtt igen sokat érhet el az életben. A szerelemben is kitünõen megértik egymást, mert mindketten szenvedélyesek.


Patkány-Kígyó:
Ez bizony nem a legjobb párkapcsolat, bár azonos érdeklõdésû területeken megérthetik egymást. A Kígyó imponálhat a Patkánynak, aki szereti a szépet, a vonzót, de nem lehet tudni, hogy mi rejlik a Kígyó ragyogó külseje mögött. A Patkánynak talány a Kígyó, ösztönösen húzódozik tõle. Ha mégis összekapcsolódnak a szerelemben, a Patkány gyakran pórul jár, a Kígyó hûtlenségérõl késve szerez tudomást, amikor ez már mások elõtt rég nyilvánvaló.

Patkány-Ló: Ez sem jó kapcsolat. A Patkány a Lovat beképzeltnek, önzõnek tartja, nem bízik meg benne. Általában egy rövid flörtre elég csak kölcsönös rokonszenvük, s ha ennél tovább mennek, szerelem esetén a Patkány sejtései igazolódnak be, és tragédia lesz a kapcsolatból. A Patkány mélyen és feltétel nélkül szeret akkor is, amikor a Ló már új kapcsolat után nézeget. A Patkány pedig nehezen törodik bele, hogy a másik csak játszott érzelmeivel.

Patkány-Kecske:
Jóllehet, a két típus között több hasonlóság fedezhetõ fel, tartós kapcsolat ritkán alakul ki közöttük. Az ok: a Patkány számára a Kecske nehezen átlátható. A Kecske nem teljesen õszinte, mindig lappang valami titok körülötte. Valami, amihez a másik nem juthat hozzá, s ez a Patkányt elkeseríti. Ha mégis kapcsolódnak, elsõsorban nem a szerelem, hanem a munka, az élethivatás területén érhetnek el együtt kitûnõ eredményeket.


Patkány-Majom:
Ez ismét egy olyan kapcsolódás, amely nem nagyon kedvez a Patkánynak. Igaz, a Majom mozgékonysága, ügyessége, értelmi képességei imponálnak a Patkánynak, soha nem unatkoznak együtt. Szívesen nevetnek, szórákoznak, talán még a szerelmi életben is jól kijönnek egymással. De a Majom nem nagyon õszinte, és ez a Patkányt gyakran gyanakvóvá teszi. Ha a Majom õszinte és nem bántja meg éles nyelvével gyakran a Patkányt, kapcsolatuk akár tartós is lehet.


Patkány-Kakas:
Ha csak szellemi egyetértésrõl van szó kettejük között, ideális kapcsolat alakulhat ki. Azonban a Kakas hajlamos arra, hogy a Patkányt akár szerelembõl, akár haragból felfalja. A Patkány türelme alaposan próbára van téve, s igen gyakran csalódnia kell a Kakasban a szerelem területén is. A Patkány-nõ gyakran még a pénzét is a Kakas-férfi drága hobbijaira áldozza, pedig amúgy nehezen adja ki féltve õrzött pénzét.

Patkány-Kutya: Ebben a kapcsolatban mindketten jól érezhetik magukat. Vonatkozik ez a barátságra is, a szerelemre is, fiatal partnereknél még a romantika sem hiányzik kapcsolatukból. Ritkán csalódnak egymásban. Ami az anyagiakat illeti, remekül lavíroznak együtt az életben. A Patkány nyugtalanságát a Kutya állhatatossága csodálatosan kiegyenlíti, s a Kutyát még a Patkány rossz tulajdonságai is szórakoztatják, nem botránkozik meg rajtuk.

Patkány-Disznó:
Remek kapcsolat. Két lelkileg egyenértékû partner, remekül kiegészíthetik egymást az élet bármely területén. Két életmûvész talált itt egymásra. Az élvezetekre születtek, s nem unatkoznak a szerelemben sem. A Patkánynak olykor az agresszivitását vissza kell fognia az érzékenyebb Disznóval szemben, de mivel alaposan ismerik egymást, a Patkány ritkán okoz komoly fájdalmat partnerének.

Patkány-Nyúl: A Nyúl nem jelent izgalmas kalandot, és éppen ezért a Patkány számára nem megfelelõ partner. Kettejük viszonyát gyakran a bizalmatlanság jellemzi. A Patkány agresszivitása és fondorlatossága nem tetszik a higgadt Nyúlnak. A Patkány zajos társas élete a Nyúl számára csupán pénzkidobást jelent.

033.GIF 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact