Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Rák
Hogyan hódits meg egy "Rák"-t
"Szobám sarkaiban szellemek tanyáznak, gúnyos kaján kedvvel halkan kacarásznak. Dermesztõ homályban mozdulatlan ülök, majd egy titkos ajtón hozzád menekülök" (Angela Sommer-Bodenburg)

Nagyon érzékeny és fogékony. Ha nem akarod, hogy megváltozzon rólad a véleménye, akkor az ismerkedésnél ne vesd be az általános taktikákat.
Mivel szeret másokon segíteni, kérj tõle valamilyen tanácsot, vagy tereld a beszélgetést szociális területre. Jó néven veszi, ha érdeklõdsz a családja után.
Viszont ha órákon keresztül mutogatja a családi albumát és közben családi történeteket mesél azokról, akiket soha nem is ismertél, ne mutasd ki, hogy untat.

Szüksége van megértésre, gyengédségre, kényelemre és harmóniára. Lakása általában tele van párnákkal és macskákkal. De minimum egy macskát tart.
Ne várd, hogy lelki világát azonnal feltárja elõtted. Késõbb, amikor majd igazán megnyílik és rád zúdítja folyamatosan lelki problémáit megfûszerezve az éppen aktuális hangulatával, úgy is eleged lesz belõle és vissza fogod emlegetni a régi szép idõket, amikor még zárkózottabb volt.

Néha évekig is eltart mire szerelmes lesz, mert fél, nehogy megégesse magát. Ha netán már csalódott is az életében, akkor pláne. Egy szakítás nála évekig sérülést okoz, míg más 1-2 hét alatt összeszedi magát. Amúgy sem felel meg neki bárki, magasak a követelményei. Amikor már megsejti, hogy van esélye nálad és hogy megszerzett, óvatossága egyik napról a másikra kitartássá válik és elszántan fog udvarolni. Innentõl kezdve akár a lábtörlõdön is képes éjszakázni, már nehezen szabadulsz ki ollói fogságából.

Még akkor sem kell tartanod attól, hogy hátsó szándékai lennének, amikor meg akarja mutatni a családi fotóalbumát, vagy a lepkegyûjteményét.

Az anyukáját és a kényelmes biztonságos otthonát nem fogja könnyen elhagyni.
Imádkozz és tegyél meg mindent azért, hogy jól kijöjj az édesanyjával. Tanuld el, vagy kérd el a kedvenc süti receptjét, így már biztosan legalább egy jó pontot szereztél nála.
Ha eljuttok odáig és meghív vacsorára, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja.

Ha igazán meg szeretnéd hódítani és eleged van a bújócskákból, hass az érzelmeire, célozd meg a szívét, gyomrát. Vess be mindent, ami romantikus - virág, zene, édes szavak, kényeztetés, gyertyafényes vacsora egy tónál. Oda lesz érted, ha meleg, habos fürdõvízzel várod és ha a kádat körberakod égõ mécsesekkel.
Ha netán eltûnne, ne ijedj meg (vagy ne örülj) idõ elõtt, mert valahol a víz közelében megtalálhatod. Leggyakoribb útvonala a lakásban a vízcsap - Wc és a fürdõszoba között szokott lenni, vagy a legközelebbi tónál álmodozik. De ha mégsem találnád, akkor még a hálószoba is szóba jöhet, ahol duzzog, vagy könnyeivel áztatja a párnákat.
Állandóan ugráld körül, rendszeresen etesd, esténként fektesd le - ezeket imádja, de nem biztos, hogy elismeri.

Ha 1-2 randid nem jön össze vele, arról csakis az idõjárás tehet. Kiszámíthatatlanságát könnyen ki tudod számítani, ha elõtte felhívod a meteorológiai tudakozót és bebizonyosodsz róla, hogy a tervezett randi idején egész nap sütni fog a nap és nem fog beborulni. Fõleg áprilisban, amikor óránként változik az idõjárás, szinte lehetetlen, hogy összejöjjön felhõtlenül bármilyen elõre megbeszélt programotok. Még a telihold ideje is meglehetõsen kockázatos.

Amikor majd egyszer arra ébredsz, hogy be akar mutatni az anyukájának, boldogan készítheted az esküvõi meghívókat. Megszereztél egy hangulatos, szeszélyes társat ezer titkos álommal, akinél vigyáznod kell arra, nehogy véletlenül kidobd a régi családi fényképeit, vagy bélyeggyûjteményét és ne lépj rá a kis kedvenc macskájára.
 
Translation

Online
Látogatók 5
Tagok: 1, admin
Ezen a lapon: 4
Tagok: 3658, Legújabb tagunk: gadri86
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact