Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Bika
Hogyan hódits meg egy "Biká"-t
"Mi a boldogság? Egy kövér bankszámla, egy jó szakács és jó emésztés" (Jena-Jaques Rousseau)

"Valószínûleg túl lassú vagyok. Nemrég elütött egy autó, amit két ember tolt" (Woody Allen)
"Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása"

Szereti a természetes, praktikus és gyakran giccses dolgokat.
A Bika a lassúságáról híres, nehezen mozdul ki a megszokott vágányból, de ha beindul, akkor semmi sem állítja meg. Ezért ne csodálkozz azon, ha már az elsõ randi sokáig nem jön össze.
Ne vedd zokon azt sem, ha a vicceden csak másnap nevet.

Vacsora meghíváskor semmiképp ne öltözz feltûnõen és provokatívan és fõképp ne rendelj drága ételeket. Spórolós típus, számíthatsz arra is, hogy a késõbbiekben sem fog felesleges dolgokra pénzt kiadni. De az ennivalóra és a kényelmes berendezésre nem sajnálja a pénzt.
Az evésen kívül nagyon szereti a természetet, hívd meg kirándulni, vagy piknikezni a szabadba. Csak szólj neki idõben, mert beletelik pár napjába, mire összecsomagol, bekészíti az elemózsiáját és meggyõzõdik arról, hogy lesz hol aludnia, ha netán több napra mennétek, vagy rátok esteledne.

Soha semmiben ne sürgesd és semmi esetre sem nyúlj a dolgaihoz, mert ez a legnagyobb gyengéje. Még mielõtt belépsz a lakásába, biztonság kedvéért kérdezd meg, hogy ráléphetsz-e a lábtörlõjére. Míg egy Szûznél ez a kérdés nem kérdés, sõt kötelezõ a cipõtörlés után le is venned a cipõdet - a Bikánál kockázatos csak úgy rálépni az Õ lábtörlõjére. Miután az elsõ konfliktushelyzetet sikerült elkerülnöd, a másik fontos dolog, amirõl nem árt meggyõzõdnöd még mielõtt leülnél, kérdezd meg, hova ülhetsz, nehogy véletlenül az Õ kedvenc kényelmes fotelját vedd birtokba, mert ettõl is rögtön kiakad. Ha jók a megfigyelési képességeid, magadtól is rájössz. Keresd azt a fotelt, ahol a legtöbb morzsát és zsírfoltot találod, mert akkor tuti biztos, hogy az az Õ ülõhelye.
Ezek után el lehet képzelni, mennyi szorongást okozhat egy tipikus Bika például egy tisztaságmániás Szûznek, amikor a Szûz arra döbben rá, hogy még a port sem törölheti le a Bika vázájáról. Ez már egyenesen komoly válóok is lehet.
Hogy is képzeled, amikor már gyerekkorában az óvodában a játékokra senkinek rá sem szabad nézni?
Arról nem is beszélve, amikor a Bika hazajön, amerre tart az útvonala a lakásban, fokozatosan fel lehet fedezni, mit milyen sorrendben vett le magáról. Az egyik cipõje a bejárati ajtóban, a másik 2 méterrel arrébb, a táskája csak úgy ledobva a földön, és miután az elsõ útja a konyhába terelõdik, a kalapját a hûtõszekrény tetején találhatod, a kabátját a konyhaszéken, nadrágját a heverõn, míg a végén a zokniját akár a dohányzóasztalon is megtalálhatod. Mi a Szûz elsõ reakciója? Természetesen azonnal a nyomába ered és elkezd pakolni. Mire a Bika megfordul, az összes cuccát máris a mosógépben leli és nem érti, miért ez a nagytakarítás és nagymosás, hiszen az ingjét még legalább egy hétig is hordhatta volna.

Képtelen megválni a dolgaitól. Még mielõtt kivinnéd a szemetet, biztos lehetsz benne, hogy elõtte át fogja alaposan vizsgálni a kukát, hátha talál benne még valamire használható dolgot. Arról nem is beszélve, hogy meg kell gyõzõdnie arról is, hogy nem dobtál ki valamit, ami az övé.
Azon sem érdemes csodálkozni, ha a lakásában találsz egy "titokzatos" helyiséget, ahova senki sem léphet be. Nagy valószínûséggel nem a titkos szerelmeit próbálja eltitkolni elõtted, hanem olyan dolgokat tárol ott hegyekben, amelyek még "majd jók lesznek valamire" és vétek lenne azokat kidobni. Ha netán távollétében mégis bemerészkedsz, biztosra veheted, hogy egy halom számodra haszontalan és használhatatlan gyûjteménnyel, kacattal találod magad szemben, amihez persze semmi áron sem érdemes hozzányúlni, vagy ne adjisten akár elmozdítani is, mert akkor a tegnapi vacsorád amit vele töltöttél, volt az utolsó. Abban semmi esetre sem bízzál, hogy nem veszi észre, ha akár egy rozsdás gombostût is egy milliméterrel arrébb teszel. Tuti biztos, hogy másnap pont arra lesz szüksége és máris lebuktál.

Lassúságát nézve az is eltarthat nála egy darabig, mire elszánja magát arra, hogy feleségül vegyen. De ha megszeret, vagy elvesz, akkor még a szerelemes Oroszlánt vagy a szenvedélyes Skorpiót is szégyenbe hozza.
Lehet, hogy már egy éve cipel ugyanabba az olcsó étterembe és te csak vársz, mikor mozdul, vagy lép valamit. De türelem, mert ha lassan is fut neki, még egy atombomba sem téríti ki az útjából, ha már egyszer a fejébe vette, hogy te vagy az igazi.
Igaz lassú, de ha elszánja magát komoly udvarlásra, akkor akár naponta is képes virágot, vagy szerelmes verset küldeni. Nagyon romantikus tud lenni. Azért a nõért, akit szeret, bármit megtesz, csak egyet nem enged meg, hogy a nõ viselje a nadrágot. De senki kedvedért karikát sem fog viselni az orrában.

Mindig ügyelj arra, hogy tele legyen a hasa és a hûtõd. Ügyelj a szép terítésre is, tálalásra. Teli hassal a legférfiasabb az összes jegy és férfi közül, kivéve ha leeszi magát, mert evés közben teli szájjal szokott beszélni. Etesd, itasd a nap minden órájában (kivéve, amikor alszik)! Már a reggelt az ágyban evéssel kezdi.
Nem árt, ha sok szakácskönyv van a polcodon, vagy az anyukája receptjeit elkéred. Nem várja el, hogy rabszolga legyél a tûzhely mellett, azért néha szívesen elvisz étterembe is.
Ha elromlik valami, jobb, ha hívsz szerelõt, vagy megjavítod magad. Megtörtént eset, amikor elromlott a tûzhely sütõje (!), a feleség megkérte a Bika férjét, hogy javítsa meg, mire a férj válasza egy éven keresztül az volt, hogy "majd". Egy év eltelte után amikor végre neki is látott, de valami félresikerült, megjegyezte: "na, ezt elkapkodtam!"
Elég komoly bajban tud lenni a Bika, amikor úgy hozza a helyzet, hogy hosszabb idõre el kell utaznod. Ha nyugodt lelkiismerettel szeretnéd tölteni azt a pár napot, készítsd ki neki az egész hétre való ruháit, alsónemûit, mert még a zokniját sem fogja megtalálni távollétedben. Nem mintha nem lenne el egyféle öltözetben több napig, vagy akár évekig is, csak majd a hétvégén megnézheted az egész heti étlapját a ruháján. Még a meleg pumuklis papucsa szõrmei között is maradék szalonnadarabkákat fogsz találni. Hát, és az egy hetes zokniját nem is említeném...
 
Translation

Online
Látogatók 4
Tagok: 0
Ezen a lapon: 3
Tagok: 3517, Legújabb tagunk: Kiralyleany
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact