Kos - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kos
Hogyan hódits meg egy "Kos-t
"Belevágunk a kockázatba anélkül, hogy elõtte kipróbálnánk valamit. Spontán cselekszünk." (Fritz Perls)

"Kockázat nélkül nincs siker"

Ha meg szeretnél szerezni egy Kos jegyû szülöttet, mindenek elõtt legyél õszinte. Õ maga is becsületes, nem szereti a hamisságot. Inkább intellektuális, mint érzelmi jegy, ezért érdemes intellektuális beszélgetést kezdeményezni vele.
Nem szerencsés, ha okosabb szeretnél lenni nála.

Nem tûri az irányítást, ezért nem érdemes próbálkozni uralkodni felette, vagy rákényszeríteni saját véleményedet, akaratodat. Legyél spontán.
Mondj le terveidrõl, úgy is minden úgy lesz, ahogyan azt a Kos akarja. Sõt, még mielõtt bármit is kitalálnál, õ már el is intézte.
Hagyd magad vezetni általa, a szervezést is bízd rá.

A Kos egy nagyon aktív ember, ezért értékeli mások aktivitását. Kísérd figyelemmel amit mond, sõt ha kifejezed érdeklõdésedet azok a dolgok iránt, amelyek õt is érdeklik, akkor nyert ügyed van.
Tele van energiával, ötletekkel, nehéz vele lépést tartani. Türelmetlen, merész és magabiztos. Mindig egy lépéssel elõbbre jár, mint a többiek (néha még saját maga elõtt is).

A szerelemben szinte azonnal elveszti a fejét, egy percet sem veszteget. Meggondolatlanul beleugrik egy szerelmi kalandba azzal a meggyõzõdéssel, hogy ez az igazi szerelem, ami csak két ember között létezhet.
Amikor igazán szerelmes, már a becsületessége is megakadályozza, hogy megcsalja szerelmét.
A házasságról az a véleménye és hozzáállása, hogy az nem egy börtön és te nem vagy felügyelõje, õrzõje. Ezt jól vésd a fejedbe.

Semmi esetre sem mutasd ki neki, hogy unatkozol mellette.
Nagyon sok ötletesség kell ahhoz, hogy bebizonyítsd neki, hogy te vagy a legjobb nõ/férfi a többihez képest. De ha mégis sikerül, biztos lehetsz benne, hogy hûséges lesz hozzád.
Tekints rá mindig forró tekintettel, akkor a másik nemnek már nincs sok esélye. Hûséges típus, úgyhogy ügyelj arra, kivel akad össze a tekinteted mellette. Az õ kapcsolatai más nõkkel ártatlanok, ezt el kell fogadni.
Nagyon valószínûtlen, hogy egyszerre két nõvel legyen testi kapcsolata hacsak az ascendense nem az Ikrekben áll, vagy pl. nincs gyárilag agyon támadott Vénusza.
Abban is biztos lehetsz, hogy az irántad való vonzalmát nem tudja megjátszani.

Ha valamilyen oknál fogva szakítanátok, akkor van legnagyobb esélyed a kibékülésre, ha úgy tárgyalsz vele, mintha azelõtt nem történt volna köztetek bizalmas kapcsolat. Ilyenkor gyorsan és keményen ütni kell a vasat anélkül, hogy felhoznád a régi sérelmeket.
Éreztesd vele, hogy mindenben õ az elsõ.
Mindig érezze, hogy övé a vezetõ szerep. Elutasítja még magát a gondolatot is, hogy õ bárkit is kövessen. Ha úgy alakulna, hogy vigasztalásért, lelkesítésért szaladna hozzád, rájössz, hogy a harciasság és a magabiztos külsõ mögött mégis ott van a kisebbrendûségi érzés. De inkább meghalna, minthogy ezt bevallaná.
Ha valaki megbántja õt, eszedbe ne jusson, hogy valaki másnak adj igazat, vagy úgy próbáld igazságosan megoldani a helyzetet, hogy azt a másik oldalról is megvizsgálod.

Azt hiszem, világosan kiderült, hogy ha biztonságra, kényelemre, vagy harmonikus együttélésre vágysz, akkor rossz ajtón kopogtatsz.
 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 3345, Legújabb tagunk: Zolibolya
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact