Disznó - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Disznó


Egészség
Pénzügyekben különösen kedvező lehet számodra ez az év, de az emberi kapcsolatok terén sem lesz különb: több új barátra, jó ismerősre is szert tehetsz. Jó humorodnak köszönhetően gyakran kerülhetsz a társaság középpontjába. Ha még szingli vagy, valaki fel is figyelhet ragyogásodra. Noha mindez inkább egy izgalmas és játékos flörtöt ígér, talán éppen ez lesz, amiben megtalálod a számításod. Párban élsz? Most több olyan kérdés is felmerülhet köztetek, ami komoly döntést kíván. A Tigris éve fontos esztendőtök lehet. Sokat fejlődhettek, de ehhez megfelelően kell határoznotok a fontos kérdésekben.

Szeretet
Remek hír lehet számodra az, hogy a terveid 2022-ben megvalósíthatóak. Érdekes kettősség jellemez majd ezzel összefüggésben, mert lesz, amikor kizárólag magadra számíthatsz, de lesz olyan tennivaló, amit csoportban tudsz igazán csúcsra juttatni. A céltudatosságod, a kitartásod garantáltan elvisz a célig, s bár akadnak zökkenők májusban és októberben, ugyanakkor az év végen szép eredményeket tudhatsz majd a hátad mögött. Az elhamarkodott cselekedeteket kerüld el, főleg, ha azok kapcsolatban állnak a pénzzel. Ne adj kölcsön, és ne is végy fel hitelt, hidd el, hogy mindent meg tudsz oldani önerővel. Fontos, hogy az év folyamán működj szorosan együtt másokkal, cseréljetek eszméket, tapasztalatokat, mindenki jól járhat. Anyagiak terén gyors gyarapodásra van kilátás, viszont légy egy picit önző, s amiért magad küzdöttél meg, azt bátran tartsd is meg. Szerelmi téren a kezdeményezésekkel bánj óvatosan, tartsd magad sokra, hisz aki rád vágyakozik, az meg fogja tenni a megfelelő lépéseket. Karrier fronton márciustól szeptemberig akár több nagy lépést is tehetsz a végső célod felé.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
Érzékeny és romantikus alkatú ember vagy. Bár alapvetően kiegyensúlyozott a természetedet, ha úgy érzed, elhanyagol a párod, féltékennyé, birtoklóvá válhatsz. Épp ez vezethet most a legtöbb problémához. Mindenképp óvnod kell a házasságodat, mert a hullámvölgyek, krízisek kikezdhetik a legszorosabb és őszintébb kapcsolatot is. Figyeljetek egymásra, töltsetek minél több időt együtt, szervezzetek romantikus programokat. Ha még keresed a párodat, idén szinte biztosan társra találhatsz! Ideális partnered a Kecske, akibe első látásra beleszeretsz. A Sárkányhoz is vonzódsz, valamint viharos és szenvedélyes kapcsolatod lehet a Nyúllal.

Karrier
Nagyon szerencsés esztendő vár rád! Valószínűleg már a Tigris évének elején megtapasztalhatod a kedvező fejleményeket. Olyan új pozíciót vagy munkakört kínálnak neked, ami érdekesebb és kielégíti a szakmai fejlődés iránti igényedet. Segítőkész, barátságos emberként idén is jó benyomást teszel a környezetedben, és könnyen elnyered a feletteseid támogatását is. Remek ötleteid lesznek, amelyekkel megkönnyítheted a munkádat. Kereskedői vénád is megmutatkozik, kiváló üzleteket köthetsz a Tigris évében.

Munka
A karrier szempontjából új lehetőségek jelennek meg, némelyik kifejezetten jó anyagi előnyökkel is járhat. Tehát a Disznónak munkával, tanfolyamokkal és képzésekkel teli éve lesz, és az is előfordulhat, hogy saját vállalkozást indít. Erős partneri kapcsolatok születhetnek, de az üzleti megbeszéléseket a legnagyobb óvatossággal kell kezelni, nehogy felébreszd mások irigységét. Konfliktusok alakulhatnak ki a munkahelyeden a kollégáiddal. A magánéleti kapcsolatokban is előfordulhatnak konfliktusok, ezért vigyázz, hogy ne reagálj impulzívan, mert ezt később megbánhatod. Egyes konfliktusok akár szakításhoz is vezethetnek. Ha egyedülálló vagy, esélyed lehet új kapcsolatba kezdeni, de előtte meg kell találnod a belső egyensúlyt, hogy ez a kapcsolat stabil lehessen. Gondosan meg kell határoznod az igényeidet és az értékrendedet, és rá kell jönnöd, mi az, amit igazán szeretnél, és ami megfelel a számodra.

 9.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact