Kutya - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kutya


Egészség
A Tigris évében hajlamos lehetsz az aggodalmaskodásra. Mindig próbálj reálisan mérlegelni! Ami a karriered illeti, sikered kulcsa a kitartás lehet 2022-ben. Ha az első akadálynál feladod, nem jutsz messzire, ám ha inkább felszívod magad, és küzdesz, végül büszke lehetsz magadra. Pénzügyeidben légy óvatos, ugyanis egy hiba eshet a számításaidba, amit nehéz lesz helyrehozni! Párkapcsolatodban fektessetek nagyobb hangsúlyt a kommunikációra! Érdemes fokozottan odafigyelnetek a másik igényeire, így elkerülhetitek a hullámvölgyeket. Ha még keresed a párod, előfordulhat, hogy exed jön ismét a képbe: jól fontold meg, valóban ez-e a jó irány. Ha igen, új fejezetet kezdhettek.

Szeretet
Ha az elmúlt években akadályok állták utadat, hát tudd, hogy 2022-ben nem fogják. Kifejezetten kecsegtető lehetőségek sora vár rád, és olyan tapasztalatok birtokába juthatsz, melyek hosszú évekre feltöltenek és segítik utadat egyengetni. Komoly távlatok nyílnak meg előtted, termékenység és mozgalmasság jellemez, ne félj megvalósítani az egyszerű mellett az őrült és formabontó ötleteket is. Tele leszel kreativitással és lelkesedéssel, márpedig ez a páros elvisz bárhová. Felelősségteljesebbnek fog látni a környezeted, így olyan ügyeket, tennivalókat is rád bíznak, melyeket eddig sosem. Tekints ezekre a helyzetekre komoly elismeréssel. Lehet, hogy augusztusig a nagy sikerek még az előzőekben leírtakhoz képes elmaradnak, de ősszel szinte özönvízszerűen érkezik hozzád a siker, a dicséret, a jó szó, s nem utolsó sorban a hála. Pénzügyek terén megérted, hogy nem minden forog az anyagiak körül, ez pedig felszabadító érzés lesz. Szerelmi téren garantált a siker, július, szeptember és december hava kiemelkedő. Munka fronton az álláskeresők járnak a legjobban, de a stabilan elkötelezett Kutyáknak sem kell aggódniuk.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
Ha keresed a párodat, már az év elején megismerkedhetsz valakivel, aki a nagy szerelmet hozza el az életedbe. Tisztességes és őszinte típus vagy, aki határozottan kiáll a véleménye mellett, sosem csapna be, csalna meg senkit. Most is ezzel a becsülendő komolysággal állsz a kapcsolathoz, ami minden bizonnyal tartós is lesz. A komoly elköteleződés is hamar szóba kerülhet köztetek, esküvő, házasság is lehetséges. Ha már régóta együtt éltek a pároddal, akkor is kedvező időszakot jeleznek a bolygók. Társad mindenben támogat, és biztos hátteret jelent neked.

Karrier
Kedves természetednek köszönhetően sok barátod van a kollégák között is. A 2022-es esztendő sajnos több nehézséget, buktatót rejthet magában, de ezeket elkerülheted, ha megfontoltan, átgondoltan cselekszel és teszed a dolgodat. Tisztességes és becsületes emberként fontos számodra az igazság, ami a Tigris évében hatványozottan igaz lesz: nem azért dolgozol, hogy tetszést arass, hanem hogy valódi eredményeket érhess el. Azért jó lenne, ha kicsit előtérbe helyeznéd a saját magadat is: ha sikerül megmutatnod a képességeidet, az az év végére komoly sikert hoz a konyhára.

Munka
14.02.1934 – 03.02.1935 (Fa), 02.02.1946 – 21.01.1947 (Tűz), 18.02.1958 – 07.02.1959 (Föld), 06.02.1970 – 26.01.1971 (Fém), 23.01.1982 – 10.02.1983 (Víz), 10.02.1994 – 30.01.1995 (Fa), 29.01.2006 – 16.02.2007 (Tűz), 16.02.2022 – 4.02.2022 (Föld) 2022 kiszámíthatatlan évnek ígérkezik, számos új problémával, amelyekkel szembe kell nézned. A barátaid melletted maradnak, és bármikor a segítségedre sietnek, amikor szükséged van rájuk. Bizonyos események felzaklathatnak érzelmileg, de a szeretteid támogatnak, sőt, ha tehetik, meg is védenek. A magánéletedben próbáld figyelmesen kezelni a problémákat és a konfliktusokat, kerüld az impulzív viselkedést, és keress olyan megoldásokat, amik mindkét fél számára előnyösek lehetnek. Az egyedülállók nem kezdenek kapcsolatba a magánytól való félelem miatt, ha új kapcsolatba kezdenek, gondosan megválasztják a partnerüket, harmonikus, stabil és kiegyensúlyozott kapcsolatot keresnek.

 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact