Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kutya


Életed több területén is szerencse vár. Munkahelyeden extra türelemre lesz szükséged, és arra, hogy a felmerülő nehézségeket kellő higgadtsággal és bölcsességgel kezeld. Ez a hozzáállás azonban meghozhatja a gyümölcsét, előléptetést, pénzügyi jólétet is magával hozhat. Az anyagiak terén is valamilyen módon pozitív változás várható, azonban fontos, hogy okosan tartalékolj, mert kisebb, de váratlan kiadást is tartogathat a Fém Patkány éve a Kutyának.

Párban nem ígérkezik nagy, komolyabb változás. Az esztendő boldogságot hozhat, fenntarthatja az eddigieket, vagy segíthet egyensúlyban maradni. Érzékiség és mély érzelmek ígérkeznek az esztendőre. Minden rendben alakulhat, de folyamatosan dolgozzatok is érte!

Egyedülállóként szerelmi életedben beindulnak a régóta pihenő fogaskerekek. Most akár a szerelem első látásra is szóba jöhet. Az illető olyan nagy érzelmeket válthat ki belőled, mint amilyeneket rég nem tapasztaltál, vagy talán még soha. Az év vége felé még komolyabb irányba léphet a kapcsolatotok.
 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2747, Legújabb tagunk: Guru5
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact