Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kakas


Ne hozz úgy döntéseket, hogy nem gondolsz bele a következményekbe! Akármilyen kecsegtető is az ajánlat, légy kritikus, alaposan gondold át a helyzetet. Az, hogy előrelátó és megfontolt vagy, most meghozza a gyümölcsét, kivédhetsz sok alaptalan kritikát.

Ha párban élsz, számíts rá, hogy az otthonotok kerül középpontba az évben. Ez jelenthez költözést, lakásvásárlást, vagy lakásfelújítást, de összeköltözést is. Próbálj a realitások talaján maradni: ha azt várod, amit a romantikus filmekben vagy a szappanoperákban látsz, eluralkodhat rajtad az elégedetlenség. Ahhoz, hogy elégedett éved legyen e téren, elengedhetetlen lesz a türelem, higgadtság.

Szingliként új szerelem jöhet, de nyitott szemmel kell, hogy járj. Míg az elképzelt, makulátlan herceget várod, elszalaszthatod a nagy szerelmet, akit emiatt nem veszel észre. Ugyan nem első látásra szerelem ígérkezik részedről, azonban ahogy lassan megismered azt a férfit, akit neked tartogatott a sors, elmélyülhet és komolyabb szintet léphet a kapcsolat.
 8.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 3657, Legújabb tagunk: katalinosz
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact