Kakas - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kakas


Egészség
Mesés esztendőd lehet a 2022-es: részint magadnak, részint kapcsolataidnak is köszönheted majd, hogy sikert érsz el. Ez még tovább motiválhat, és számos új cél fogalmazódhat meg benned. Az esztendő során egyébként több utazás is várhat. Szingliként inkább a baráti kapcsolataid kötnek le. Számos kellemes, élményeket ígérő program várhat. A nagy szerelem még valószínűleg várat magára, de már nem sokáig. Ha kapcsolatban élsz, alapvetően harmonikus évetek lehet, de érdemes megfogadnod egy jó tanácsot: bátran fogalmazd meg érzelmeid, bármi is legyen az! Csakis úgy fejlődhettek együtt, ha így teszel.

Szeretet
Akkor lehet ez az év neked kedvező, ha előrelátó vagy, tervezel, célokat tűzöl ki, és a legfontosabb, egyben legtitkosabb terveidet nem osztod meg másokkal. Fontos lenne, hogy mihamarabb lezárd azokat a függőben lévő ügyeket, amelyek teherként nyomják a vállad. Mindazon dolgok, amik 2022-ban, vagy azt megelőzően csalódást okoztak neked, azokon túl kell lépni, nem rágódhatsz régi témákon örökké. Új kilátásokkal kecsegtet ez az esztendő, de a múlt helyett a jövőre kell fókuszálnod. Remek munkahelyváltásra adódik alkalmad, de ebbe még egy külföldre költözés is beleférhet. Keresd az új lehetőségeket, mert megtalálod azt, ami neked való. Május nagy kiugrást hozhat tanulmányi téren, ha vannak lezáratlan vizsgáid, ekkorra időzítsd azokat. Anyagiak terén gyors gyarapodásra van kilátás, ám beleeshetsz abba a hibába, hogy gyorsan kezdesz költekezni is…. Szerelmi téren a kezdeményezés most kifizetődő. Merd elmondani, mit érzel a másik fél iránt. Karrier fronton minél több energiát fektetsz valamibe, annál nagyobb lesz a megtérülés.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
Minden a lehető legjobban alakul idén a párkapcsolatban. Igaz, szívesen flörtölsz, de a futó románcokat, könnyed vonzalmakat soha nem kevered össze az igazi szerelemmel. Hiszel a hosszú távú komoly elköteleződésben, és vágysz is most erre. A mindennapokban viszont ritkán mutatod meg ezt az oldaladat a párodnak, ami rossz érzéseket kelthet benne. Fontos, hogy figyelj erre. Ha keresed a partneredet, a Tigris vagy a Kígyó ideális társ lehet, míg a Majommal és a Nyúllal nem találsz harmóniára.

Karrier
Szellemes, művelt ember vagy, ezen tulajdonságaidat a munkahelyeden is megcsillogtathatod. 2022-ben a szakmai életben komoly tekintélyre, hatalomra, sikerre tehetsz szert. Szervezetten, fegyelmezetten végzed a munkádat, kipróbálhatod magadat új területeken, tágíthatod a határaidat. Vágysz is a változásra, ezért egyértelműen jó érzésekkel fogadod, ha újszerű, más jellegű feladatokkal bíznak meg, vagy új pozícióba helyeznek. Az év elején néhány kellemetlenkedő kolléga szerezhet rossz perceket, de ezt leszámítva nem kell munkahelyi konfliktussal számolnod. Igazi csapatjátékosként veszed az akadályokat a többiekkel együtt.

Munka
A Kakas jegy szülöttei számára a 2022-es év a helyreállítás, a regenerálódás és a gyógyulás éve lesz. Olyan év ez, amire már régóta várnak, végre megtalálják az egyensúlyt és a stabilitást, a belső békét, és megtalálhatják az utat, amin továbbindulhatnak. Lehetséges, hogy le kell mondaniuk néhány dologról, ami fájdalmas lehet, de tudni fogják, hogy jó úton járnak. A családban elrendeződnek a dolgok, a párkapcsolatba visszatér a harmónia, a kapcsolat elmélyül és erősebb lesz. Azok számára, akik még nem házasodtak meg, ez döntő év lehet, és a gyerekvállaláson is elgondolkodhatnak. Az egyedülállók sok változáson esnek át a következő évben, megtisztítják az életüket, megtalálják önmagukat, és új életmódot folytatnak, ami lelkileg és fizikailag is jót tesz majd nekik. Esélyük lesz arra is, hogy igaz szerelmen alapuló kapcsolatba kezdjenek, de ez csak akkor lehet olyan, mint szeretnék, ha előbb megtalálják a belső egyensúlyt.

 8.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 4
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact