Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kakas


A Bivallyal 2021-ben olyan szereplő lép a színpadra, aki elsősorban pontosságot és lelkiismeretességet próbál kényszeríteni a többiekre. Nem csoda, hogy a Kakas élete minden területén viszonylag kevés ellenállással találkozik majd a következő tizenkét hónapban. Míg az elmúlt évben időről időre meg kellett küzdenie az eleven Patkánnyal, addig a mostani év uralkodójától olyan erős hátszelet kap, amilyet már régóta vár.

Főleg a hagyományos értékek iránt elkötelezett Kakasok számíthatnak arra, hogy meg- növekszik a tekintélyük. Az év uralkodójának föld eleme támogatja a Kakas fém elemét, így teljes lendülettel és magabiztossággal vetheti bele magát a munkába. Ugyanakkor ne engedjen minden kísértésnek, nem kell minden divatnak azonnal a követőjévé válni. Elképzeléseit ezúttal a régi, jól bevált alapokon jobban meg tudja valósítani.

Hivatásában 2021 során kiváló eredményeket ér el, olyanokat, amelyek hosszú távon is éreztetik hatásukat. A pénzügyekben is elsőbbséget élvez a biztonság a rövid távú nyereséggel szemben.

A családban és a szerelemben is az élet napfényes oldalát élvezheti. Csak arra kell vigyáznia, hogy betartsa, amit ígér. Adja meg szeret- teinek azt az érzést, hogy számíthatnak önre. 2021-ben leginkább akkor őrizheti meg a házi békét, ha magánélete legalább olyan súllyal esik a latba, mint a munkája. Természetesen nagyobb figyelmet szentelhet a munkájának, csak akkor mérlegelje: a nyereség megéri-e az áldozatot.
 8.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4968, Legújabb tagunk: Zsofzsofi
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact