Majom - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Majom


Egészség
A karrierben akkor lehetsz sikeres 2022-ben, ha kellőképpen kitartó leszel. Bár anyagi előrelépést nem ígér az év, jó hír, hogy a változás negatív irányban is elmarad. Társas kapcsolataid mindeközben sokat fejlődnek és mélyülnek. Ha párban élsz, ezt különösen érezheted: kedveseddel is, és családjával, barátaival is közvetlenebbé válhat a viszonyotok. Egyedülállóként sikeres évre számíthatsz a szerelemben: valaki, akit már most is ismersz, talán egy kedves és jóképű barát, közelebb kerülhet hozzád. Ha már párban élsz, egy harmadik személy próbálhatja egyikőtöket elhódítani, ami próbatétel lehet. Az évben nemcsak a kommunikációtok fejlődhet, hanem kapcsolatotok is sokat mélyül.

Szeretet
Ismerd be, hogy 2022 – mindent egybevetve – talán nem is volt olyan rettenetes, sőt! Ám, 2022 első negyedéve kissé zötyögni fog, nehezen találod meg a jó válaszokat, akadozik a kommunikációd, és az ötleteid nem találnak meghallgatásra. Ne aggódj! Ami késik, nem múlik! Itt az idő arra, hogy a lassú tempójú évkezdet idején gondolkozz, tervezz, fantáziálj, tűzz ki új célokat, beszélgess másokkal, cserélj eszmét, s ha már felkészültél a fejlődésre és a változásra, akkor jöhet májusban a nagy áttörés, amikor a siker önmagától kopogtat az ajtóm, jó lehetőségeket hozva, – munka, tanulás és szerelem terén egyaránt. Lesz pár alkalom, amikor egészen mély gödrök alját járod meg, de épp ezek a tapasztalatok segítenek ahhoz hozzá, hogy az év jelentősebb részében a maximumot hozd ki magadból és jó dolgokat alkoss. Pénzügyek terén jó, ha vállalkozásba fogsz, vagy közösködsz valakivel. Nem fogod megbánni. Szerelmi téren sokat javíthatsz meglévő kapcsolatodon, fő az őszinteség. Ha még keresed a párod, júniustól bármikor betoppanhat. Munka fronton megterhelő év vár rád, s bár a siker kissé késlekedik, szeptembertől sokan elismerik képességeidet.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
Kalandosnak ígérkezik a Tigris éve a kínai horoszkóp szerint, de ez nem lesz ellenedre. Szenvedélyes, érzéki természeted egyáltalán nem veti meg a futó kalandokat. Ha még keresed a társadat, a Patkány vagy a Sárkány ideális társ lehet. Úgy tűnik, nagy szerelem kezdődik az év második felében… Ha komoly párkapcsolatban élsz, lehetséges az eljegyzés vagy az esküvő is. Ha házas vagy, problémák jelentkezhetnek a kapcsolatodba, aminek oka elsősorban te vagy. Ha fontos a párod, vigyáznod és figyelned kell rá jobban.

Karrier
Jól indul az év, és a folytatás sem marad el ettől, szóval mindenképpen érdemes élned a kedvező lehetőségekkel. Megmutathatod a munkabírásodat, a lendületedet, az ambíciókat, és igencsak komoly elismerésekben lehet részed. Ha jelenleg még nincs állásod, 2022-ben biztosan találsz kedvezőt, amely, nemcsak izgalmas kihívásokat hoz, de komoly fizetéssel is kecsegtet. A Tigris évében több jövedelemforrásod lehet, és saját vállalkozásba is belevághatsz – igaz, hogy egyelőre kisebb tevékenységi körrel, de abszolút sikeresen.

Munka
A Majom jegy szülöttei számára a 2022-es év tele lesz kihívásokkal, de ők mindig is tudták, hogy kell megbirkózni a változásokkal és a kiszámíthatatlan dolgokkal. Tehát jól alkalmazkodnak az új helyzetekhez, és képesek lesznek megtalálni a kiskapukat, hogy kijussanak a nehéz helyzetekből. Meg fogják ragadni a lehetőségeket, hogy több pénzt keressenek, vagy érvényesülhessenek karrierjük során, bizonyítva, hogy képesek kihasználni az élet nyújtotta lehetőségeket. (Legfrissebb híreink>>) Ugyanakkor nagyon kell vigyázniuk a stresszel, jobban kell figyelniük az egészségükre, több testmozgásra és pihenésre lesz szükségük. Magánéletében a Majom élvezni fogja szerettei megértését és támogatását. Képes lesz fenntartani a harmóniát a párkapcsolatában, és mindig talál időt az együttlétre. Az egyedülállók csodálatos kapcsolatba kezdhetnek egy különleges emberrel, aki boldoggá teszi őket.

 10.0 - 2 votes 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact