Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kecske


Meglepetésekkel teli éved lesz, különösen a karrierben és a társasági életedben. Persze, kihívás is akad bőven, nem egy, nem kettő: fontos, hogy az ilyen helyzetekben fejben jelen légy, és ha bizonytalan vagy, ne kapkodd el a választ, tanulj meg haladékot kérni, hogy átgondold a dolgokat. Igyekezz minél frissebb lenni szellemileg, pihenj mindig eleget, és próbálj a valóban fontos dolgokra koncentrálni.

Párkapcsolatodban a rutin lehet a nagy ellenségetek. Szervezzetek minél több izgalmas programot, próbáljatok ki új dolgokat. Egy romantikus utazás is jó ötlet lehet. A lényeg, hogy szakadjatok ki a megszokásból, mert hosszú távon rombolóan hat számodra, egyre kritikusabbá válhatsz a pároddal. Ez pedig a Fém Patkány évének végére több problémát is magával hozhat.

Szingliként kifizetődőbb lehet a mának élni, mint a múlton rágódni, vagy a jövőn aggódni. Érezd jól magad egyedülállóságod minden előnyével, és elérkezik majd a te időd. A Fém Patkány éve elsöprő szerelmet nem ígér, azonban számtalan kaland ígérkezik, rajtad áll, hogy melyikre mondasz majd igent.
 10.0 - 3 votes 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2748, Legújabb tagunk: Barby008
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact