Kecske - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kecske


Egészség
2022 számodra nem lesz unalmas: sajnos lehetnek nehezebb pontok az évben, de minden megpróbáltatás bölcsebbé tesz. Vigyázz a pénzedre, ugyanis anyagi gondok is felmerülhetnek. Érdemes félretenned és számolni a váratlan kiadásokkal. Szerencsére a borúsabb periódusban barátaidra, szeretteidre számíthatsz. Ha egyedülálló vagy, egy nagy, nyári szerelem ígérkezhet a Tigris évében. Igaz, nem feltétlenül számíthatsz komolyabb folytatásra. Érdemes előre tisztáznod az illetővel, mit is kerestek. Ha kapcsolatban élsz, ebben az évben kevesebb időtök lehet egymásra, például munka miatt. Ez azonban nem veti vissza boldogságotokat: kettesben még értékesebb órákat töltötök el.

Szeretet
Nem kérdés, hanem tény! 2022 a Te éved, – mindenféle szempontból. Viszont most se feledkezz meg arról, hogy sok múlik a hozzáállásodon. Hiába a pozitív energiák, ha nem teszel meg mindent a céljaidért. Különösen szakmai téren nőnek meg az esélyeid, kiemelkedhetsz a sorból, irányítói pozíciót szerezhetsz, de egy saját vállalkozás elindítása is aktuálissá válhat, ha eddig nem volt. Azon túl, hogy te is kívánod a sikert, mások is inspirálni fognak, jó ötletekkel látnak el, most tényleg érdemes mindenki véleményét és tapasztalatát meghallgatni. Ajtók nyílnak meg előtted, szárnyalhatsz kedvedre, szabadon kreatívkodhatsz, és még a homokból is képes leszel stabil várat építeni. Ne feledkezz meg közben a szeretteidről és a kedvteléseidről sem. Pénzügyek terén kézben kell tartanod ügyeidet, csökkentsd a kiadásokat és keress új pénzforrásokat. Szerelmi téren sokat fejlődsz, megérted, mi volt előtted eddig akadály a kiteljesedésben. Munka fronton csodák történnek az álláskeresőkkel, varázslatosat tudnak alkotni a már elkötelezettek, és a vállalkozások alapjai most stabilak lesznek.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
Romantikus énednek szüksége van a gyengédségre, az érzések kifejezésére, és arra, hogy valóban érezd a párod támogatását. Fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatod, és legalább annyi törődést kapj, mint amennyit te adsz a társadnak. Ellenkező esetben könnyen kiábrándulsz a párodból. Erős, stabil kötelékekre van szükséged, és ha teszel érte, a Tigris évében teljesül az érzelmi harmónia. Ha keresed a párodat, 2022-ben szenvedélyesen beleszerethetsz egy Disznó jegyű partnerbe, de egy másik Kecskével is tökéletes párost alkothatsz.

Karrier
Remekül kamatoztathatod a tehetségedet, de főleg a kreativitást igénylő, művészi vonalon. Empatikus, türelmes típus vagy, és fontos is, hogy kerüld a konfliktusokat, mert így bármilyen munkahelyi közegben remekül elboldogulsz. Mindenképpen maradj ki a pletykákból, a hatalmi harcokból, az intrika nem neked való, hiszen te annál jóhiszeműbb vagy. Sikereket akkor érhetsz el, ha valóban azt csinálod, amihez értesz. Az újszerű elgondolást, a fegyelmezettséget kívánó munkakörökben nagy eredményeket, előrelépést érhetsz el.

Munka
A Kecske jegy szülöttei számára a 2022-es év inkább az átértékelésről, és a jövőre vonatkozó döntések meghozataláról szól, nem annyira a cselekvésről. Azt nem mondhatjuk, hogy ez nem lesz a fejlődés időszaka, mert az átszervezés, az életük letisztítása mindenképpen előrelépést jelent, sőt, az is lehet, hogy fontos és nehéz lépést. Sokkal nehezebb meghatározni az irányt, mint cselekedni, amikor már tudod, mit akarsz, és mit kell tenned. Tehát ez az év az újrafelfedezésről és az újrafogalmazásról szól a Kecske számára. Lehetséges, hogy mások úgy látják, teljesen megváltozott, érettebb lett, és szinte rá sem lehet ismerni, de ő nem hagyja, hogy mások véleménye befolyásolja, és csakis a szívére hallgat. A karrierjükben fontos döntéseket hozhatnak, hogy azokra a területekre összpontosíthassanak, amik igazán érdeklik őket, és amivel úgy érzik, életük végéig szeretnének foglalkozni. Ez nem feltétlen jelent azonnali munkahelyváltást, az is lehet, hogy beiratkoznak egy tanfolyamra, vagy szakirányt váltanak. Minden estre nagyon sok lesz a dolguk, és bizonyos lemondások érzelmileg megviselhetik őket, de véget vetnek minden olyan kapcsolatnak és tevékenységnek, ami akadályozta, vagy visszahúzta őket. A szerelmi életükben eltökélt szándékuk tisztázni a dolgokat. Az egyedülállók jól tudják, mit keresnek, és nem esnek bele a kompromisszumok csapdájába, és azok, akik már párkapcsolatban élnek, most tisztázzák a problémákat és a hiányosságokat. Egyesek akár a szakítás mellett is dönthetnek, ha úgy érzik, már nem ugyanazon az úton haladnak a párjukkal.

 10.0 - 3 votes 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact