Ló - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]


Egészség
Ha saját üzleted van, akkor egy rendkívül gyümölcsöző évre számíthatsz. Ha nincs, akkor pedig munkahelyeden jöhet szóba egy nagyobb fizetésemelés, esetleg egy jobb pénzzel járó pozíció. Ahhoz azonban, hogy minden gördülékenyen haladjon, fontos jól kezelned az esetleges konfliktusokat: a feletteseid értékelni fogják a jó problémamegoldó képességed és a hatékony kommunikációd. Szingliként inkább kérészéletű próbálkozások és kitartó udvarlók ígérkeznek, de minden, amit ezekből tanulsz, egy eljövendő nagy szerelemre készít fel. Párban olykor lehetnek nagy viharok köztetek, de mindig kisüt a nap: az a fontos, hogy mindent megbeszéljetek.

Szeretet
Tulajdonképpen szinte bármit megtehetsz azért, hogy sikert érj el, viszont a tisztesség útjáról ne térj le. Jó az, ha komoly kihívások várnak, de most se feledd el azt a tényt, hogy minden lépcsőfokot be kell járni ahhoz, hogy a sikered látványos, stabil és hosszan tartó legyen. Lesznek az évben könnyű – április, június, szeptember -, és nehéz – március, augusztus, december – hónapok, a legfontosabb, hogy mindig légy éber, és vedd észre időben, hogy egy adott körülmény számodra jó, vagy inkább hátráltató. Rendelkezel azzal, amivel sokan nem, ez pedig a jó helyzetfelismerő képesség. Ha a belső hang azt jelzi: állj! – azt vedd komolyan. Így elkerülheted a nagyobb buktatókat, és a sikerekre tudsz leginkább koncentrálni. A stressz nyomasztó erővel nehezedik rád, igyekezz szórakozni is. Anyagiak terén összpontosíts a konkrét célokra. Így bármit elérhetsz, bármit megteremthetsz magadnak, de a kockázatot érdemes kerülni. Szerelmi téren maradj óvatos, az év első felében valaki csőbe húzhat, összetörheti a szíved. Augusztus után fordul a kocka…. Karrier fronton tudd, hogy 2022 nem kedvez a hirtelen váltásoknak, az elsietett döntéseknek. Inkább a tanulásra koncentrálj.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
Sok fejleményt jelez a Tigris éve a szerelemben. Bár időnként megzabolázhatatlannak tűnhetsz, és nehezedre esik az elköteleződés, idén beköszönthet az életedbe a nagybetűs szerelem. Legyél azonban óvatos, és ne ugorjon fejest a párkapcsolatba! Hagyj időt, hogy kiismerd a másikat! Ha már régóta párkapcsolatban élsz, elsimíthatjátok a régóta fennálló problémákat: ehhez azonban elengedhetetlen, hogy kimutasd a párodnak az érzéseidet, a szeretetedet, a tiszteletet.

Karrier
Sikereket és nagy teljesítményt jelez számodra a kínai horoszkóp. Élvezed a változatos a munkát, ami idén kétszeresen is igaz. Olyan helyen érzed jól magad, ahol megvan a szabadságod és sokat kommunikálhatsz. A kötöttségeket nehezen viseled idén, a pepecselős, túlságosan aprólékos munkát nem neked találták ki. Jó hír, hogy idén munkahelyet válthatsz, ha nem szereted a mostanit. Ne hagyd, hogy a lehetőségek elmenjenek melletted! Ha keményen dolgozol, biztosan eléred a vágyott pozíciót.

Munka
A Ló szülöttei számára a 2022-es év minden szempontból szerencsés lesz: pénzügyi, egészségügyi és szerelmi szempontból egyaránt. Számos lehetőségük lesz anyagi haszonszerzésre vagy szakmai előmenetelre, jövedelmező partneri kapcsolatokat alakíthatnak ki, vagy olyan üzleti tervekkel állnak elő, amik váratlan sikert arathatnak. Az a fontos, hogy ne tétlenkedjenek, hozzák mozgásba a dolgokat, és akkor az eredmények sem váratnak magukra. Ami a magánéletüket illeti, a jegy szülötteinek sok szeretetben lesz részük a következő évben, a párkapcsolatuk és a családi életük is jobb és stabilabb lesz, a szeretteikkel való kapcsolataik elmélyülnek. Ha még egyedülálló vagy, az év bármelyik pillanatában találkozhatsz a hozzád illő társsal, ezért figyelj oda az új ismeretségekre.

 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact