Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Bak
A csillagok többnyire pozitív évet ígérnek 2018-ra a Bakok számára. A jegy szülötteinek uralkodó bolygója a Szaturnusz. A Bakokra az idén kapnak hideget és meleget is, de az élet már csak ilyen. Fontos, hogy tanuljunk a múlt leckéiből, a Bakoknak ezt 2018-ban különösen észben kell tartaniuk. Hála a gyakorlatias személyiségüknek és a szorgalmas munkavégzésüknek, a Bakok idén is megoldanak bármilyen problémát.
Az év elejétől kezdve a Nyilasban álló Mars hatására úgy érzi, meg kell küzdenie azért, amiben hisz – ami könnyen bajba is sodorhatja. Ha túl makacsul viselkedik egy konfliktusban egy hatalmi személlyel (pl. a főnökével), előfordulhat, hogy nem éppen az Ön javára dől a helyzet. Fontos, hogy nyugodt maradjon, értékelje át a helyzetet racionális szempontok alapján, és mérlegelje, megéri-e a kockázat, vagy érdemes visszalépnie. A frusztrációt vagy a feles energiát vezesse le sport útján.
2018 tavaszán nemcsak az idő enyhül, hanem Ön is olvadásnak indul. Minden újra nyitott lesz, akár valakire az ellenkező nem tagjai közül is. A horoszkóp az egyedülállók számára rengeteg izgalmat ígér, a flört nem marad el ebben az időszakban. Egy véletlen találkozás még nagy szerelemmé is válhat. Nem kell mást tennie, mint kitartónak és eltökéltnek lennie.
A Bakok számára a karrier is sima lesz. A korábbi problémás időszak elmúlik, így végre Ön is megtalálja a megfelelő tempót. Ha szeretne elérni valamit, ideje megmutatnia, mire képes. Ebben az időszakban a kapcsolatai stabilak lesznek, ezért nem kell aggódnia, hogy konfliktusba keveredik a környezetével. Harmonikus energia hatja át az időszakot.
2018 őszén problémái adódhatnak a horoszkóp szerint. A Skorpióban járó Vénusz miatt tiltott gyümölcsre vágyik majd. Az érzései erősek lesznek, de mindent megtesz, hogy ne mutassa ki azokat. Extrém esetben még hűtlenségig is fajulhat a helyzet. A munkahelyén viszont csendesebb időszak várható. A problémákat gyorsan képes elemezni, és bármire megoldást talál. Ha szorgalmas, a megérdemelt jutalom is karnyújtásnyira lesz Öntől.
Az év végére végre nyugodt időszak köszönt Önre. Megállhat egy pillanatra és átértékelheti az elmúlt idők eseményeit. A horoszkóp szerint a családja körében érzi a legjobban magát, vagy bárhol, ahol biztonságos környezetben van.


forrás : maxinfo.hu 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 2323, Legújabb tagunk: RitaS10
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact