Mérleg - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Mérleg
A Mérleg a Vénusz bolygó által irányított csillagjegy, ezért nagy jelentőséget tulajdonítanak az érzelmeknek és a döntéshozatalnak. Néha szívükre vehetik a dolgokat, főleg ha vitáról van szó és ez nagy hátrány. A 2022-es év többek között olyan akadályokat fog hozni, amelyeket a Mérlegnek ésszerűen és hűvös fejjel kell megoldania, hogy később ne térjenek vissza, mint egy bumeráng.

A Mérleg Horoszkóp 2022-ra azt tanácsolja, hogy az év első hónapjaiban minél több szabadidőt töltsön szeretteivel, mivel a tavasz nagyon mozgalmas lesz az Ön számára. Mehet a hegyekbe családjával vagy baráti társaságával. Pihenjen rendesen és szerezzen erőt, amelyből meríteni fog a következő időszakban.

Március beköszöntével a kötelezettségek minden oldalról érkeznek. Legtöbbjük a lakóhellyel kapcsolatos lesz. Talán még költözés lesz, vagy széleskörű újjáépítés. A munka területén is elfoglalt lesz. Munkáltatójától kap egy olyan feladatot, amely meghaladja a szokásos munkaköri feladatkörét, vagy egy nagy megrendelés vár Önre. Össze kell szorítania a fogát, és azonnal mindennel foglalkoznia kell, ami jön; különben a problémák elhúzódhatnak, Önnel együtt nőhetnek. Mindemellett hamar kitisztul a feje.

A személyes élete 2022-ben olyan lesz, mint egy hullámvasút. A Bika jegyében továbbra is az Urán hatása alatt állunk, ennek köszönhetően érezni fogja a változás iránti vágyat, különösen a szeretet terén. Több ember társaságával is elégedett lesz.

Ha társaságról van szó, akkor bizonytalannak érezheti magát és meggondolja, hogy folytatja-e a partnerével. Ha nem él kapcsolatban, ez a bizonytalanság a barátaival kapcsolatos. A horoszkóp figyelmeztet, ne döntsön elhamarkodottan és megfontolatlanul. Dolgoznia kell túlérzékenységén és meg kell próbálnia más szempontokból szemlélni a dolgokat. Segíteni fog élete minden területén.

A téli hónapok anyagilag kissé megterhelőbbek lesznek a Mérleg számára. Csendes időszakra számíthat a munkahelyén, ennek előnye, hogy több szabadideje lesz, amit az év nagy részében eddig kihagyott. 2022 végén lehetősége lesz arra, hogy időt nyerjen magának, és például szeretteinek szentelhesse.


forrás : maxinfo.hu


 8.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact