Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Bika
A csillagok szerint 2018 nagyon pozitív év lesz a Bika jegyében születettek számára. Leginkább a karrier terén számíthatnak felívelésre. A Vénusz uralkodása alatt álló jegy szülöttei általában felelősségteljes, megbízható személyek. Ezek a tulajdonságok igen elismertté teszik, ezért ne féljen megmutatni, mire képes. Ne feledje, bátraké a szerencse! Tűzzön ki egy adott célt, legyen kitartó és céltudatos, és könnyű szerrel leküzd majd minden akadályt.
2018 legelején hatalmas mentális és fizikai energiákat érezhet, hála a Skorpióban álló Merkúrnak. Úgy érezheti, a sikerhez vezető út gyakorlatilag egyenes. Ha vannak is kisebb akadályok, könnyen felülkerekedik ezeken. A motiváltság terén egyáltalán nem lesz gondja. Szabadidejét legszívesebben a barátai körében tölti, de ne feledkezzen meg a kondíciójáról sem! A Bikáknak rengeteg energiájuk lesz, ezért ha elégedetlen az alakjával, legfőbb ideje, hogy tegyen ez ellen.
A horoszkóp szerint a tavaszi hónapok igen felélénkítik az érzékeit. Ebben az időszakban, amikor minden virágba borul, az Ön érzelmei is nagyon erősek lesznek. A munkája és a karrierje a háttérbe szorulhat. A szerelemre akar fókuszálni, valamint a művészetre, és mindenre, amiben szépséget lát. A kapcsolatok terén a Bikákra romantika és szenvedély vár. Az egyedülállóknak komoly esélyük van rá, hogy új kapcsolatra tegyenek szert. Akik eddigre már megtalálták a szerelmet, most még erősebb harmóniát érezhetnek.
2018 nyarán jókedvű időszak köszönt be. Talán a szerelem érzése, talán a munkahelyi sikerek miatt, amik szintén sűrűbbek lesznek ebben az időszakban. Különösen az üzleti élet és a pénzügyek terén fog tündökölni, de jó szervezőkészségére is fény derül. A kapcsolatai terén nyugodt időszak köszönt be. Az egész családra harmónia vár. Figyeljen azért az egészségére, még ha odakint kellemes idő is van!
A horoszkóp szerint a rövidülő nappalok a Bikáknak sikereket hoznak az emberekkel közös munka során. A Mérleg jegyében álló Vénusz hatására nagyon kedves és elbűvölő lesz az Önt körülvevők számára. Ne féljen felhasználni ezt a magánéletében és a munkahelyén sem! Ideje például elővennie a főnökével a fizetése kérdését. Nem szabad azonban arrogáns hangnemet megütnie, mert azzal mindent elronthat. A tél beköszöntével fontos döntések meghozatala is vár Önre, ami összezavarhatja, de előfordulhat az is, hogy valaki rájön, mi a gyenge pontja.

forrás : maxinfo.hu 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2323, Legújabb tagunk: RitaS10
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact