Bika - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1069, Új tag: Cicamica30

Névnapok
Ma 2014. 8. 21, csütörtök, Samuel napja van.
Holnap Menyhért napja lesz.
Bika
A Bika jegyének szülötte az egyik legjobb házigazda az egész állatövben, de miközben a Jupiter az Ön harmadik Nap-házában tartózkodik, 2014 július 16.-ig, örömét leli abban is, hogy az év első felében köldökzsinórként össze van kötve a laptopjával, iPadjével vagy iPhonejával. Valószínüleg, indítványok, pályázatok, cikkek, blogok, történetek, esetleg egy könyv írásával lesz elfoglalva vagy egy internetes honlap tartalmát fogja összeállítani. Más Bikák számára örömöt okoz a visszatérés az esti iskolába, egy új kurzusra való jelentkezés, míg mások figyelmét az köti le, hogy gyermekeik számára nyújtsanak segítséget a tanulásban, megtanítják őket olvasni, számolni vagy írni. Számíthat arra, hogy most gyakoribb kapcsolatba kerül testvéreivel, és ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy nagyobb szerepet vállaljon a helyi közösség életében. Mutatkozzon be a szomszédainak! Csodálatos napok következnek, amikor ékes beszéde és a jól megválasztott írott szavak segítenek bármit elérni, még az eszkimóknak is képes lenne jeget eladni, megnyerhet egy férfit vagy nőt, vagy elérheti álmait egy észbontó beszélgetés által, kivívhat egy óriási jogi győzelmet, vagy lefoglalhatja élete legcsodálatosabb nyaralását, egy szálloda vagy légitársaság segítőkész alkalmazottjának köszönhetően.
Július 16-án, a Jupiter belép az Oroszlán jegyébe és a család és otthon negyedik Nap-házába. Ez a legmegfelelőbb idő arra, hogy egy nagyobb, kényelmesebb házat vagy lakást keressen, felújításokat, bővítéseket végezzen otthonában, kereskedelmi ingatlanokba fektessen, hirdetéseket tegyen közzé a lakóknak, visszafogadjon egy családtagot a csapatba, vagy arra, hogy terhes maradjon és bővítse a családot. Van valami egészen sorsszerű augusztus 4.-e körül, amikor úgy érzi, egy családtag vagy egy háztartásban adódó helyzet Ön és a karrierje közé áll, de most tele van szeretettel, és szeptember 5.-e körül hihetetlen örömben és kedvességben lesz része otthonában. A ház, amit most megvásárol - vagy amibe beköltözik - élete egyik legboldogabb időszakát hozhatja el. A díszítés most ellenállhatatlan tevékenység lesz az Ön számára! És kaphat egy váratlan lökést a családi költségvetésben, vagy hirtelen vásárolhat egy ingatlant. Amikor a Jupiter retrográd mozgásban lesz 2014 december 8.-a és 31.-e között, megtorpanhat lakberendezéssel kapcsolatos terveiben. Lehetséges, hogy 2015 februárjáig nem lesz alkalma a költözésre, további felújításra vagy terjeszkedésre.
2012 október 6.-a óta a Szaturnusz belépett kapcsolatai hetedik Nap-házába, és 2014 december 24.-én hagyja el ezt a házat. Ez idő alatt, már sok mindent megtapasztalt bizonyos közeli kapcsolataiban, mint a szigorúság, merevség, ítélkezés, pesszimizmus, óvatosság, gyakorlatiasság, cinizmus és a másik fél “fekete-fehér” nézetei. De nézzen a tükörbe! Időről időre Ön is igy viselkedett. Egyes kapcsolatok - vagy különösen egy – egy csomó fájdalmat okozhattak Önnek. A Bikák természetüktől fogva a hosszútávú, exklúzív kapcsolatokhoz vonzódnak, így általában a Szaturnusz által gyakorolt nyomás az elkötelezettségek felé nem olyan irtózatos dolog, mint mondjuk a szabad szellemű Ikrek vagy felelőtlen Nyílás számára! De néhány Bika hajlamos arra, hogy évekig sodródjon egy sehová nem vezető kapcsolatban. Ez kényelmes lehet, de egyikük vagy akár mindketten valahogy nem tudja elképzelni, hogy összeházasodjanak. Szaturnusz véget vet ennek a végtelennek tűnő lesiklásnak, feltevődik a kérdés: hozzámjössz vagy máshoz! És azok, akik elkötelezett kapcsolatban élnek, most érezni fogják a felelősség súlyát. Lehetséges, hogy valóban minden csak munka, kötelezettség és semmi játék, szórakozás. A sors iróniája, hogy a Szaturnusz kényszeríteni fogja, hogy betervezzen némi szórakozást, és ezáltal ne veszítse el azt ami és aki megfelelő az Ön számára.
A végén Szaturnusz megjutalmazza Önt, akár valaki új van az életében, akár megtanulja, hogyan kell kezelni egy meglévő kapcsolatát, 2014-ben összeköltözhetnek, megkérheti a párja kezét, vagy megkérik, összeházasodhatnak, vagy véget vethetnek a kapcsolatnak, amennyiben hiányzik belőle a kötelezettségvállalási tényező. Szaturnusz egy erőfeszítésre ösztökéli Önt! A hetedik ház üzleti, kortársaival, illetve nyílt ellenségeivel való kapcsolatait is irányítja. A legkellemetlenebb megjegyzések, melyeket az emberek nyíltan kimondanak Önnek azok, amelyeket most figyelembe kell vennie: sajnos kritikájukban több van, egy szemernyi igazságnál! Csak azért, hogy ellenőrizze, hogy Ön komolyan gondolja, 2014 március 2.-a és július 20.-a között a Szaturnusz visszavonulóban van, és ez segít újraértékelni kapcsolatait és megerősíteni a hosszútávú kötelékekre való alkalmasságát.
Május 24.-én a Szaturnusz egy csodálatos hármast alkot a Jupiterrel, és ez reményt ad Önnek, illetve elhozza, egy közös elkötelezettség vállalásának lehetőségét egy kapcsolatban. Ha egyedülálló, akkor egy barátja révén, találkozhat egy igazán értékes emberrel. Május 24.-e körül, az egyedülálló Bikáknak esélyük van egy csodálatos, hosszútávú partnerrel való találkozásra barátaik segítségével, míg a párkapcsolatban élő Bikák ezen az estén élvezni fogják barátaik társaságát, örömöt lelnek a másokkal való együttlétben. December 26.-ára tervezhet, lefoglalhat vagy elindulhat egy szexi vakációra – melyről néhányuk barna bőrrel, esetleg egy nővel/férfival, és/vagy egy javaslattal, házassági ajánlattal térhetnek haza. Mások úgy dönthetnek, hogy hivatalossá teszik egy párkapcsolatukat. Igen, Virginia, a Mikulás valóban létezik

forrás : maxinfo.hu 
Translation

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Weblap készités
Safe to website
Copyright : Phoenix Asztro™ 2012 ::::: Design : C-Phoenix Studio™ 2008-2014
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact
Oldal létrehozási idő: 0.1420 másodperc, 0.0289 lekérdezési idő.