Férfiaknak, nőkről - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Férfiaknak, nőkről
Milyenek az ágyban a nõk?


Kos nõ

Vadul érzéki vagy, szenvedélyes és kalandvágyó. Bárhol és bármikor szereted a szexet, pontosan tudod, mire vágysz: heves és gyakori szeretkezésekre. Szeretsz irányítani, de ugyanakkor szükséges érezned azt is, hogy szeretnek. Partnerként, társként tüzes vagy, mégis lojális és érzelmes. Szereted, ha a férfi borostája, vagy esetleg már puha szakálla csiklandoz és cirógat.
Legideálisabb szexpartnereid: Kos, Bika, Oroszlán.Bika nõ

Te arra vágysz, hogy a férfi türelmes legyen, kedves és úgy szeressen, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Szereted a szexuális kényeztetést, de nem vágysz túl szokatlan kalandokra. Viszont igényes szexpartner vagy és az utolsó lélegzetéig kimeríted a szeretõdet. Szükséged van a hízelgésre és a dicséretekre is, szeretsz szóban visszaigazolást adni és kapni. A legkedvesebb élményed: ha a lábujjaidat szopogatják. Szereted a harapdálást is.
Legjobb szexpartnereid. Rák, Nyilas, Skorpió és OroszlánIkrek nõ

Többnyire te vagy az agresszor, s nem igazán hoz zavarba a viselkedésed, mert minden szabályt semmibe veszel, hacsak nem te állítottad fel õket. Olyan szeretõ vagy, aki tudja, hogyan használja ki az idõt. Egyszemélyes nõi hárem vagy, s a partnered jobban teszi, ha figyelembe veszi, hogy neked a lelki és a testi, illetve a romantikus is a gyakorlatias dolgok kombinációjára van szükséged. Például szeretsz beszélgetni a pasiddal a hancúrozás után!
Legjobb szexpartnerek: Oroszlán, Skorpió, Vízöntõ, Mérleg és Halak.
Kedvenc kütyüd: a vibrátor.Rák nõ

Szinte sosem te teszed meg az elsõ lépést, viszont csodálatos szeretõ vagy, mert mély érzékiség rejlik benned. Partnered buzgalmát szenvedéllyel fokozod és a legjobb teljesítményt hozod ki belõle. Ha egyedül vagy, gyakran maszturbálsz, mert tested igényli az élményt. Kedvenc pozitúrád: hason fekszel és a férfi hátulról hatol beléd.
Legjobb szexpartnerek: Bika, Oroszlán, Szûz, Skorpió és Halak.
Vigyázz, könnyen a szexuális vágyak rabja lehetsz!Oroszlán nõ

Simulékony vagy, buja, csábító és lusta! Amit az oroszlán akar, azt az oroszlán meg is kapja! Nagyon készséges vagy, ami a szexet illeti, errõl partnereid sebei is tanúskodnak. Szeretsz a csúcson lenni, elvárod, hogy a férfiak felnézzenek rád, behódoljanak neked és csodálják gyönyörû tested.
Legjobb szexpartnerek: Kos, Mérleg, Skorpió, Nyilas.
Szexre csábító ruhatárad legféltettebb kincsei: a leheletnyi, mélyen kivágott melltartó és a falatnyi tanga!Szûz nõ

Nincsenek illúzióid a szexrõl, és nem érted miért túlozzák el annyira a jelentõségét. Azokat a férfiakat szereted, akik türelmesen várnak, míg az érzelmi kapcsolat eljut addig a pontig, hogy a szex is szóba jöhet. Viszont ha levetkõzöd a gátlásaidat, akkor szereted az együttes maszturbációt és élvezed, ha egy kicsit megbüntetnek,
méltóságod és tartásod kiváló gerjesztõ mindkettõtöknek. Igazi mûvészévé válsz az örömszerzésnek. Kedvenc perverziód: akkor élvezed igazán, ha egy harmadik személy is jelen van és nézi.
Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Vízöntõ.Mérleg nõ

A kulcsszó: dráma. Te biztosítod a szexhez szükséges színpadi környezetet. Rendkívül nõies vagy és ösztönösen exhibicionista. úgy érzed a tested azért teremtették, hogy megmutathasd, és hogy megcsodálhassák. Ezt a fajta csábítást érezni már mûvészet és nem erõszak. Ha megfelelõen tálalják, könnyedén mondasz igent szinte
mindenre. Szokatlan módon vagy képes bánni hüvelyi izmaiddal.
Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Nyilas és Vízöntõ.
Minden olyan pozitúrát szeretsz, ahol a popsid kihangsúlyozódik, vagy szerephez jut.Skorpió nõ

Kíváncsi vagy, kutató és kísérletezõ. Tisztában vagy vele, hogy az erotika sokkal több a pusztaszerelmeskedésnél. Míg a nyilvánosság számára te vagy a tökéletes hölgy, a hálószobában úgy öltözködsz és viselkedsz, mint egy ribanc. Nagyon fontos a számodra, hogy irányíthasd az orgazmusod, és mindent megteszel azért, hogy a partnered kihasználja, sõt növelhesse potenciáját. Nem fogadsz el nemleges választ, és ha kiszemeltél valakit, elszántan üldözöd, amíg az ágyadba nem csábítod.
Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Skorpió, Halak.
Amit kedvelsz: illatos masszázsolajak, serkentõ krémek és a
vibrátor.Nyilas nõ

Szeretsz a szabadban szeretkezni megõrülsz a sátorozásért, a táborozásért, vagy a tengerpartért. élvezed a szexet, de nem szereted túlságosan elnyújtani az elõjátékot, minél hamarabb a tárgyra akarsz térni. Szereted addig heccelni a partnered, amíg el nem veszíti az önuralmát. Nem zavar, ha a párod túl gyorsan elmegy nagylelkû és elfogadó szeretõ vagy.
Legjobb szexpartnerek. Oroszlán, Mérleg és Vízöntõ.
Szexuális kelléktáradból nem hiányozhatnak a cipõk, a kesztyûk és egyéb kiegészítõk!Bak nõ

Nem kell túl sok elõjáték - a nulláról egy szempillantás alatt eljutsz a csúcsra. Nem érdekelnek különösebben az egzotikus variációk, inkább az erõre gerjedsz. Szereted, ha te irányíthatsz, szeretsz lovagolni a férfin, te diktálod a ritmust, és pontosan tudod, hogy ez így jó neked. Ha belejössz és ráérzel a ritmusra a szerelem igazi hajszává válik, melynek fõdíja az orgazmus. Képes vagy rá egymás után többször is egy aktus során. Karmolós és sikoltozós típus vagy.
Legjobb szexpartnerek: Bika, Skorpió és Halak.Vízöntõ nõ

Lassú kezdõ vagy, idealizálod a szerelmet és mindent hangsúlyt a gyengédségre helyezel. Aztán amikor felébredsz, mindent bevállalsz! Nagyon jó a képzelõerõd és szívesen próbálsz ki új dolgokat. Nincs olyan szexuális praktika, amit ne tapasztalnál meg szívesen. Minden, ami a gyönyörötöket növelheti, érdemes a kipróbálásra.
Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas és a Vízöntõ.
Kedven szexuális pozitúrák: állva, és vízben.Halak nõ

Mindig a megfelelõ lépést teszed, a megfelelõ dolgokat mondod, és megfelelõ környezetet teremtesz. Szexuális szempontból elég liberális felfogású vagy, az erotika tárházának széles skáláját kedveled. Ha párod fantáziái megegyeznek a tiéddel, az aktus igen forróvá válhat. Csak ritkán mondasz nemet bármire, amit a szerelmed javasol! Kedvenc helyeid: a vízágyban, vagy a forró kádban.
Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak. 10.0 - 2 votes 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact