Nőknek, férfiakról - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Nőknek, férfiakról
Milyenek az ágyban a férfiak?

Kos férfi

Veled lefeküdni olyan, mint gránáttal golfozni sosem tudhatjuk, mi történik! Ne is képzeljük, hogy megvárod, míg a nõ késznek mutatkozik inkább rárontasz, letéped a ruháit, és durr bele. Veled jobb, ha senki sem incselkedik, hacsak nem kész a folytatásra. Szereted a szerep-játékokat (pl. rabszolga) és a kemény szexet. A Kos férfiak felfedezõk is, tehát jobb, ha minden nõ felkészül, hogy olyan területre is keveredhet, ahol még nõ nem járt. Legideálisabb szexpartnereid: Kos, Bika, Oroszlán.Bika férfi

Te vagy az ideális szeretõ, érzelmes és megértõ a partner érzéseivel szemben. Szeretsz lassan és könnyedén haladni a szexben, nem igazán vágysz az egzotikus ismeretlenbe, viszont amit csinálsz, azt csodálatosan teszed. Te vagy az ideális partner, ha szeretõd hosszan tartó és fenséges orális szexre vágyik. Ami a kitartást illeti: még egy gleccsert is megolvasztanál. Legkedveltebb erogén zónád: ha finoman és lassan csókolgatják és harapdálják a tarkód. Legjobb szexpartnereid. Rák, Nyilas, Skorpió és Oroszlán.Ikrek férfi

Szereted tükör elõtt csinálni, fõleg ha a lámpa is ég. Minden partnert be tudsz pörgetni, mert tudod, hogyan ébreszd fel a vágyat, és hogyan késztesd testét reakcióra. Az orális szex nem igazán tartozik a kedvenceid közé, de vannak más elõjátékok, melyekre kellõ idõt fordítasz. Bár néha hajlamos vagy a gyors kielégülést hajszolni és jobban figyelsz magadra, mint a partneredre. Mégis jobban odafigyelsz a szexualitásra, mint sok más férfi, aki hajlamos kissé elhanyagolni azt. Pontosan azt mondod a nõnek, amit hallani akar. Erogén zónád: szereted, ha egy nõ az ajkaival kényezteti a karodat. Legjobb szexpartnerek: Oroszlán, Skorpió, Vízöntõ, Mérleg és Halak. Kedvenc kütyüd: a vibrátor.Rák férfi

A legmeglepõbb szexuális technikád: közösülés a kezek használata nélkül. Állandó szükséged van az ösztönzésre, a bátorításra, de ha megkaptad igazi lovag válik belõled. Gyakran egyszerre vagy türelmes és agresszív, az aktus néha nem is az ágyban kezdõdik. Ha felbátorodtál, átveszed az irányítást és kiderül, hogy igazi mestere vagy a csikó manuális izgatásának. Legalább annyira szeretsz utazni, mint célba érni.
Legjobb szexpartnerek: Bika, Oroszlán, Szûz, Skorpió és Halak.
Vigyázz, könnyen a szexuális vágyak rabja lehetsz!Oroszlán férfi

Egyszerûen félresöpröd a szabályokat és a konvenciókat. Jó, ha a nõk egyet megjegyeznek veled kapcsolatban: sose, szabad veled incselkedni. Kitartásod figyelemreméltó, és szinte mindig kész vagy a szexre, étvágyad határtalan. Szereted, ha a nõ elfogadja az alárendelt szerepet, és az orális szex is ok, de csak ha te vagy a szenvedõ alanya. Szereted, ha a nõ kimutatja, mennyire élvezi az együttlétet. Erogén zónád: a hátad rendkívül érzékeny és sebezhetõ.
Legjobb szexpartnerek: Kos, Mérleg, Skorpió, Nyilas.Szûz férfi

Túl félénk vagy, hogy közeledj, de ha elérkezik a pillanat, a nõ jobban teszi, ha felkészül és hozza a pizsamádat, a borotválkozó-szerkódat és a fogkefédet. Szereted megbeszélni partnereddel, õ hogyan szereti, és ha sikerült megbeszélnetek, mindent elkövetsz, hogy a megfelelõ módon juttasd gyönyörhöz. Nem vagy túl nagy képzelõerõvel megáldva, de keményen dolgozol a sikerért és nyitott vagy minden új javaslatra. Titkos életed: vonz a pornográfia. Erogén zóna: a feneked.
Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, VízöntõMérleg férfi

A teljes élményre vágysz, nemcsak botladozni a lapok között. Van egy igazi perverz oldalad, szeretsz voyeur-ködni (leskelõdni) és kedveled a szexet hármasban is. Türelmes vagy, ha a kielégülésedrõl van szó. Szereted a jól öltözött, hosszú hajú nõket. Ha egy nõ olyan ruhákat vesz fel, melyek sejtetik, hogy könnyen meg is lehet szabadulni tõlük, nem vagy képes ellenállni neki. Erogén zónád: a hátad és a feneked. Te pedig rajongsz az álló mellbimbókért!
Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Nyilas és VízöntõSkorpió férfi

Egy igazi kéjenc, egy szexuális állat vagy. Imádod a harapást és a szopogatást, az orális szex mestere vagy. A fájdalom felpörget, elõszeretettel csipkeded a partnered mellbimbóját, vagy a combjai belsõ oldalát. Szeretsz a vízben szerelmeskedni, de az igazi perverziód az, ha egy fa asztalon, vagy a durva padlón, vagy esetleg homlokegyenest szatén és selyemágynemûben csinálhatod. Erogén zónád: a nemi szerved és környéke.
Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Skorpió, Halak.Nyilas férfi

Veled a szex intenzív élmény nem jellemzõ rád, hogy túl gyors vagy, és szívesen próbálsz ki új pozitúrákat. Igazi mestere vagy az erotikus masszázsnak mind orálisan és manuálisan. A nyelved virgonc eszköz, fõleg ha ajkaiddal segítesz neki, együttes hatásuk kirobbanó! Erogén zónák: a csípõ és a derék környéke. Szereted megnézni a nõk vádliját és csípõjét, sõt élvezed, ha a nõn szex közben harisnya van.
Legjobb szexpartnerek. Oroszlán, Mérleg és Vízöntõ.Bak férfi

A szex a legjobbat hozza ki belõled. Tervezõ és sematikus típus vagy. Azokat a nõket szereted, akik tudják mi a jó neked és mindig készen állnak rá, ha éppen megkívánod õket. Egy hosszútávfutó kitartásával rendelkezel. Addig húzod az aktust, amíg a partnered nem sikít a kéjtõl! Erogén zónák: testmasszázs, ami a deréktájon kezdõdik és finoman halad lefelé a gerinc, majd a fenék mentén.
Legjobb szexpartnerek: Bika, Skorpió és Halak.Vízöntõ

Sosem kezeled a nõket szextárgyként, szereted a változatos elõjátékot, mielõtt a konkrét aktusra kerül a sor. Szükséged van rá, hogy kissé bepörgessenek, de ha beindul a motor, igazán találékony és kitartó vagy. Könnyen átsegítesz bárkit a klimaxon. Ha egy nõ tudja, hogy mit akar, veled igazán boldog lehet. Általában kettõs orgazmusra törekedsz, egyszer orálisan, egyszer pedig genitálisan. Erogén zónák: a vádlik és a könyék tájékának simogatása igencsak beindít. De vigyáz, a kísérletezés nem egyenlõ a perverzióval, ha elveted a sulykot, könnyen szadista hajlamúvá válhatsz!
Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas és a Vízöntõ. Kedven szexuális pozitúrák: állva, és vízben.Halak férfi

Átveszed a vezetést, a kezdeményezést a szerelmeskedés során, és türelmetlen vagy, ha késik a válasz. Közömbös vagy a morális és törvényi szexuális szabályokkal szemben, olyan partnert kedvelsz, akiben túlteng a szexuális vágy. Szeretsz a fotelben szeretkezni. Néha kimondottan kedveled, ha alárendelt szerepet játszhatsz. Minden olyan dolgot szeretsz, ami gyönyörhöz vezet. Erogén zóna: kedveled, ha masszírozzák és cirógatják a lábad.
Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak. 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 3
Tagok: 4352, Legújabb tagunk: Zsofi1986
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact