Indián horoszkóp - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Indián horoszkóp
Indián horoszkópVidra (I. 20. - II. 18.)
Fizikailag és szellemileg is energikus, mozgékony. Szereti az új és váratlan dolgokat, a kalandokat. Lételeme a változás, de ha talál egy magasabb eszmét, szívesen vállalja az állandóságot. Nem szereti az unalmat és a kötöttségeket, újító, forradalmár természetû, s mindent megtesz azért, hogy a világot jobbá tegye.


Farkas (II.19. - III. 20.)
A farkas jegy szülötte igen érzékenyen reagál mások reakcióira. Fél az érzelmek kimutatásától, mivel úgy hiszi, ettõl sebezhetõvé válik. Néha szüksége van egy kis magányra, amikor nyugodtan átgondolhatja terveit. Rendkívül melegszívû, érzelmes és segítõkész.

Sólyom (III. 20. - IV.19.)
Remek megfigyelõ képességgel rendelkezik, rendkívül dinamikus egyéniség. Feszültségben telik élete, hiszen állandó készenlétben áll, még véghez sem vitte egyik tervét, máris új lehetõségekre vár. Értékítélete olykor nem megfelelõ, nem tudja mérlegelni az egyes lehetõségek jelentõségét. Optimista, nyílt lapokkal játszik, s fontos számára személyes szabadsága. Olykor tapintatlanul viselkedik, ami a szívén, az a száján.

Hód (IV. 20. - V. 20.)
Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, a változás, s az új dolgok kizökkentik megszokott egyensúlyából. Nem szereti a kockázatot, ezért minden tervét alaposan átgondolja, majd ha törik, ha szakad, véghez is viszi azt. Fontos számára a biztonság és a kényelem, nem veti meg a testi örömöket. Becsületes és megbízható ember, s nem vágyik vezetõ szerepre.

Szarvas(V. 21. - VI. 20.)
Rendkívül energikus, mozgékony alkat, állandóan az új dolgokat kutatja, számára nélkülözhetetlen a változatosság. Szinte minden érdekli, egy dologgal azonban nem tudja hosszabb ideig lekötni magát, így ismerete felületes lehet. Könnyen szót ért bárkivel, jó társasági ember. Munkájában is csak akkor várható el hûsége, ha megmarad személyes szabadsága.
Harkály (VI. 21. - VII. 21.)

Intenzív érzelmi életet él, s hangulata gyakran változik. Párkapcsolataiban hûséges és ragaszkodó, életében a család tölti be a fõszerepet. Mindig segít a bajba jutottakon, de a legnagyobb figyelmet szeretteire fordítja. Olykor igen szeszélyes lehet, hangulata ingadozó. A karrier számára csupán lehetõség, nem pedig cél. Munkájában és magánéletében egyaránt hûséges.
Lazac (VII. 22. - VIII. 21.)

A lazac jegy szülötte, akár maga a halak királya bátor, s elegáns küllemû. Sokat ad megjelenésére, életében az anyagi biztonság fontos szerepet játszik. Igen nagyvonalú, s jószívû ember. Jó vezetõi képességekkel rendelkezik, s mindent megtesz célja elérésének érdekében. Nem szereti ha irányítják. Melegszívû, de néha túl büszke és arrogáns is lehet.

Barnamedve (VIII. 22. - IX. 21.)
Akárcsak a természetbõl ismert barnamedvének, e jegy szülöttének is két oldala van. Bár nem szeret vezetõ pozícióba kerülni, fõnökként is megállja helyét jó szervezõképességének, racionális gondolkodásmódjának köszönhetõen. Jó esetben igazságos, ha azonban átesik a ló másik oldalára, túlzottan kritikus is lehet. Életében mindent gondosan eltervez, s nem szereti a váratlan, új dolgokat. Felelõsségteljes és precíz, így munkahelyén általában hamar nélkülözhetetlenné válik.

Holló (IX. 22. - X. 22.)
Bár Európában a hollót negatív jelképnek tartják, az Indiánok kultúrájában nagy tisztelet övezi. Akárcsak a holló, e jegy szülötte is képes minden körülményhez alkalmazkodni. Diplomatikus, kerüli a konfliktusokat. Társaságkedvelõ, s talán éppen ezért fél a magánytól. Fontos számára az egyensúly megteremtése, s az, hogy hasznossá tegye magát.

Kígyó (X. 23. - XI. 22.)
A kígyó minden esetben feltalálja magát. Nemcsak a materiális tudományok érdeklik, de gyakran kutatja a lélek mélységeit, s a mágia tudományát is. Rendkívül elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti. Ha egy célt kitûz maga elé, mindent megtesz azért, hogy véghez is vigye. Reakciói olykor hevesek, kiszámíthatatlanok, s heves vitákban a kompromisszumot sem fogadja el.

Bagoly (XI. 23. - XII. 21.)

A bagoly a bölcsességet jelképezõ madár. Számára a függetlenség létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal továbbrepül és keres valami mást, érdekesebbet. Szereti a vitákat, kitûnõ beszélgetõpartner. Végtelenül idealista, így mindig valamilyen magasabb, fennkölt célért küzd.

Lúd (XII. 22. - I. 19.)
Állhatatos, megfontolt és elõrelátó. Soha nem vág bele hirtelen semmibe, minden tervét alaposan megfontolja, mielõtt elkezdi annak megvalósítását. Reálisan gondolkodik, nem szereti az álmodozást és a kockázatvállalást. Olykor akár túlzottan szigorúnak, ridegnek is tûnhet, pedig egyszerûen csak megfontolt, és alapos.

Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact