Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kutya
11kutya.gif

11kutya_sym.gif 
033.GIF

Általános jellemzõk


"A harcias feszültségek felszólítottak engem, hogy
meghallgassam bánatodat,
Csendesítsem fájdalmadat.
Én vagyok az igazság védelmezõje,
Egyenlõség az egyetlen barátom.
Látomásom soha nem homályosítja el gyávaság.
Lelkem sohasem változott.
Az élet becsület nélkül hiábavalóság."

A hûség és a megbízhatóság a Kutya legjellemzõbb tulajdonsága. A legnagyobb állóképességgel, állhatatossággal rendelkezik, ami csak elképzelhetõ. Igen családszeretõ. Ha megbomlik a családi harmónia, boldogtalan, és igyekszik a békét gyorsan helyreállítani. A legnagyobb idealisták közöttük találhatók. Önzetlenek, nemcsak saját magukra gondolnak, és fáradságot nem ismerve dolgoznak, hogy elérjék a közös célt. Hibájuk: gyakran önfejûek és konokok. Nehezen viselik el a bírálatot. Ha valami nem a kedvük szerint történik, ingerlékenyek és harapósak lesznek. De csak rövid idõre. A következõ pillanatban segítenek - akár az ellenségeiknek is. Nincs még egy olyan állatjegy, amelyik, segítõkészebb lenne nála. A Kutyára mindig lehet építeni. Feláldozza magát másokért. A külsõségek nem érdeklik, nem dicsekvõk. Ragaszkodnak kedves tárgyaikhoz, ruháikat évekig hordják, nehezen válnak meg tõlük. A Kutya-nõk a legagresszívabb férfiakkal is kijönnek, nyugalmukat megõrzik. Mindig készek a vigasztalásra, a kiengesztelésre. A Kutya-gyerekek szeretik, ha kényeztetik õket. Mindig van egy csendes sarkuk, ahová egyedül visszahúzódnak, ahol álmodoznak. Kedvenc játékukat sokáig megõrzik. Hivatásukban nem nagyra törõk, kiegyeznek a második hellyel is. Nem halmoznak fel nagy anyagi javakat, kevesebbel is beérik. Szívesen morfondíroznak. Minden kutyában rejtõzik egy kis filozófus. A Kutya-nõ, a Kutya-férfi szerény, azt hangsúlyozzák, hogy a boldogsághoz kevés is elég az életben. Nem anyagiasak, de a pénzre azért szükségük van, hogy másokat kényeztessenek, boldoggá tegyenek. Kissé bizalmatlanok, ezzel aztán a maguk és mások életét megkeseríthetik. A Kutya alapos, amit tesz, azt mindig meggondoltan teszi. Szorgalmas de ezt környezete nem mindig ismeri el. Borúlátó. Állandó félelemben, riadókészültségben él. Általában nem bõbeszédû. Állhatatossága miatt a szerelemben majdnem mindig cé1hoz ér, pedig nem sieti el a dolgot. Ha a Kutya partnere is türelmes, ideális házasság jöhet létre. A Kutya-nõre nyugodtan rá lehet hagyatkozni, hû, rendszeretõ, kiváló háziasszony, gyerekeirõl lelkiismeretesen gondoskodik. Nagyon igazságos. Magánál és másoknál is magasra teszi a mércét - az erkölcs terén is. Gyakran választ olyan pályát, ahol a szegényeken, betegeken, gyengéken segíthet. Szívesebben ad, mint kap. Nagyvonalú, és hálát soha nem vár el jó cselekedeteiért. Akinek Kutya a partnere, ne felejtse el, hogy a legnagyobb szerelem idején is szüksége van egy zugra, egy csendes sarokra, ahol zavartalanul egyedül lehet. A Kutya ugyanis individualista, olykor félénk, néha valóságos különc, de a legkedvesebb fajtából.

A Kutya típusai


FÉM - KUTYA (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
Rugalmatlan gondolkodása miatt kínosan " vaskutyának" is hívják. Az igazság, a becsület a legfontosabb számára az életben. Kegyetlenül megbünteti a hazugságot. Emellett jószívû és nagylelkû, egy nemes ügyért mindig készen áll a harcra.

VÍZ - KUTYA (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
Csalhatatlan szimattal választja ki a helyes utat, amelyrõl utána nem tér le. Jó barátok veszik körbe, akik tisztelik és tanácsokat kérnek tõle. Bölcsesség és kiegyensúlyozottság jellemzi.

FA - KUTYA (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
 Tökéletes barátnak tartják, tele emberséggel, szeretettel. Kiegyensúlyozott, nyugodt életet él. Kevés az önbizalma, nehezen dönt mások véleménye nélkül. Néha túlságosan is határozatlan, pedig nagyobb sikerei lennének, ha nem támaszkodna mindig a többiekre.

TÛZ - KUTYA (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
A Tûz elem befolyásolja, rá irányítja sok ember érdeklõdését. Magabiztos, független. Bátran, erõszakosan harcol az akadályok ellen. Szüksége van valakire, akit irányíthat és tanácsaival elláthat.

FÖLD - KUTYA (8 (+) és 9 (-) végû évszámok) A Föld elem még nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teszi. Néha túl szigorúan ítélkezik mások felett, de általában megérti és segíteni próbálja õket. Társaitól hûséget, odaadást követel, de õ is ezt nyújtja nekik.


 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 3647, Legújabb tagunk: Leaxana111
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact