Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kakas
10kakas.gif

10kakas_sym.gif 
033.GIF

Általános jellemzõk


"Kéznél vagyok bejelenteni a napot és bejelenteni létezését.
Óramû pontossággal kukorékolok.
A tökéletességet állandóan keresem, hogy minden dolog
visszakerüljön megfelelõ helyére.
Én vagyok a szigorú munkafelügyelõ,
A mindig körültekintõ adminisztrátor.
Én mindig tökéletesen rendet teremtek világomban.
Én csalhatatlan ajánlást képviselek."

A Kakas bátor, büszke, mindig megmondja, amit gondol. Szereti a feltûnést, vágyik az elismerésre, szereti, ha észreveszik. Semmi nem tudja a Kakast annyira elkeseríteni, mintha mellõzik. Mindezt a Kakas nemcsak hiúságból teszi, sokkal inkább belsõ bizonytalansága miatt. Ezért mindenkinek tudnia kell, hogy a világon van, nem szabad õt elfelejteni. A Kakas jegyében született férfi meglehetõsen konzervatív, bár az elsõ pillanatban ez nem tûnik fel. Kellemes társasági lény, mindig barátságos és elõzékeny. Minden helyzetet gyorsan átlát, de többnyire nem bízik másokban, csak önmagában. A Kakasok szívesen építenek fel álomvilágot, amelyben a fényes fõszerep nekik jut. Nem szívesen vállalnak nagyobb kockázatot. De ha kényszerítik õket, belemennek a legveszélyesebb kalandokba is. A szerelemben a Kakas tüzes, hamar lángra lobban. A Kakas-nõk és -férfiak egyaránt kedvüket lelik abban, ha elcsavarhatják valakinek a fejét. Gyakran párosul a szerelmükben a csapodárság az érvényesülési vággyal. Maróan gúnyosak tudnak lenni. A régi kínaiak ezt így fejezték ki: "Végzetes adottságuk van ahhoz, hogy azt bántsák meg a legjobban, akit a legjobban szeretnek." Nehezen találnak maguknak olyan megbízható, hûséges partnert, amilyenre szívük szerint vágynak. Életük többnyire nagyon változatos. Szükségük van az állandó felemelkedésekre és zuhanásokra. Szeretnek ujjongani, szeretik a vidámságot, de a zûrzavarokat is élvezik. A Kakas-gyerekek megpróbálnak korán belekóstolni az életbe. Tanáraikra és társaikra hatást akarnak gyakorolni. Szívósságukkal, energiájukkal mindig elérik azt, amit elhatároztak. Már fiatal korukban is megmutatkozik nagy találékonyságuk. Erõsek, elevenek, kiváló sportolók. Vasból van az idegrendszerük, nagyon jó a szervezõkészségük. Szívesen mennek tanári vagy tiszti pályára. A Kakas-nõ számára a házasság nem kényszerzubbony. Ezt férjüknek már a házasság elején tudomására hozzák. A Kakas-nõ nem a legjobb anya. Nem tudja elképzelni életét gyerek nélkül, nem hanyagolja el õket, de ha a szerelemrõl vagy az érvényesülésrõl van szó, akkor a gyerek a második helyre kerül. Ha egy Kakas-nõ kiszemel magának egy férfit, elõbb-utóbb biztosan megszerzi magának. A szerencse általában nem hullik az ölükbe, mindenért keményen meg keli dolgozniuk. A Kakas-férfinak szüksége van arra, hogy nõk vegyék körül. Férfiak társaságában nem érzi jól magát, riválisokat lát bennük. A Kakas-nõket könnyû becsapni, igen naivak, gyanút1anok, hiszékenyek... A Kakas sokat olvas, az újdonságok nem kerülik el a figyelmét. Tudása gyakran csodálatra méltó. Mivel már gyerekkorukban sokat olvasnak, néha koravénnek tûnnek. Késõbb fõleg a kémia és fizika iránt érdeklõdnek. Ifjúkorukban kutatók, pilóták, tengerészek akarnak lenni. Lakásuk berendezésében konzervatívak. Ízlésük mértéktartó. A pénzzel nem mindig bánnak jól. Kontójukat minden lelkiismeret-furdalás nélkül túllépik. Szívesen utaznak.

A Kakas típusai


FÉM - KAKAS (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
A sikert és a dicsõséget ûzi rendületlenül. Túlságosan is gyakorlatiasan, pontosan valósítja meg terveit. Mániákusan szereti a rendet és a tisztaságot, környezete menekül elõle. Ugyanakkor álarca alatt egy félénk, bizonytalan lélek bújik meg.

VÍZ - KAKAS (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
A tudományok iránt érdeklõdõnek született. Mindenekelõtt a technika, a gyógyászat vonzza. Sajnos a Víz befolyása lustábbá teszi a többieknél, s ez néha megakadályozza céljai elérésében. A pénzzel gyakorlatiasan, jól bánik.

FA - KAKAS (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
Állandó problémákat gyárt magadnak, az élet sohasem zökkenõmentes számára. Mindig talál valami nyugtalanítót benne. Képes az együttmûködésre másokkal. Ha nem álomvilágban élne messzire juthatna.

TÛZ - KAKAS (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
 Különleges életkedv szorult belé. Indulatai is nagy hullámokban törnek rá, hamar dühbe gurul, s olyankor megbocsáthatatlanul megbánt másokat. Független és önálló, hacsak teheti kibújik a kötelesség alól. A bírálatokat nem bírja, a tanácsokat néha elfogadja.

FÖLD - KAKAS (8 (+) és 9 (-) végû évszámok)
A tudomány a tanulmányok teljesen lekötik. A tökéletest keresi, s ebben sokszor túlságosan szigorú és rugalmatlan. Azt várja, hogy mindenki olyan fáradhatatlanul dolgozzon, mint õ. Számára a nehézségek nem léteznek.

Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 3647, Legújabb tagunk: Leaxana111
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact