Pénzhoroszkóp 2022 - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Pénzhoroszkóp 2022
KOS


2020-ban sikeres leszel a munkádban és anyagi téren sem lesz okod a panaszra, viszont néhány néhány változást nem kerülhetsz el. A pénzügyeid jól fognak alakulni, akár fizetésemelést is kaphatsz. A 2020-as év ideális lesz az önmegvalósításra, ami jelentheti akár azt is, hogy vállalkozást indítasz. Emellett különböző területeken fektetheted be a pénzed, ami esetében a technológia tűnik a legjobb választásnak. Nincs okod aggódásra, munkád gyümölcse beérik. De hát – mindig termőre fordul ott, ahol megmutatod ragyogásod! A türelmetlenségeddel teremtett kiadásokra, a különleges vágyaidra viszont meglehet, hogy mindez nem elég. Próbáld megtalálni a középpontodat, ahonnan nem csak a teremtéshez érkeznek a nagyon jó ötletek, de ahol a bölcsességed is lakik, megvédve a fölösleges pazarasoktól! Ha nem borítod rá főnöködre az asztalt, meglehet, még ő is utal át nagyobb összeget – ne vedd el a kedvét.

BIKA


Teljesen megváltoztathatod az anyagi életedet 2020-ban, aminek időszakában rengeteg munka és siker vár rád. Pénzügyek terén kedvező évre számíthatsz, jól fogsz keresni és nem fog gondot okozni a számláid befizetése. Ha vállalkozást indítanál, akkor abba ne ugorj bele vakon, hanem előbb tanulmányozd a lehetőségeidet, nehogy anyagi problémáid legyenek belőle. Érkezik a pénz, hisz munkád gyümölcse beérik. Szükséged van rá, hisz a szerelem, a gyerekek – sokat elvisznek. Persze, nem sajnálod, hisz szíved – lelked náluk van, legyen bármelyik is. A túlzásokra figyelj, mert ha belendülsz, meglehet, nem látod a határokat, s már csak az üres pénztárca, a leapadt bankszámla figyelmeztet az „állj”-ra! Szépérzéked sem engedi, hogy most nagyon gyűjtögess, hisz egyfolytában téged találnak meg a divatos ruhák, a művészi értékeket képviselő tárgyak.
IKREK


2020-ban a hivatásod, a spiritualitás, a személyiséged fejlesztése, a filozófia, a külföldi utazások és a szociális élet kapja a főszerepet. A pénzzel kissé komplikált és változó lesz a viszonyod, ugyanis többet fogsz keresni, ezzel együtt pedig a vásárlási kedved is megnő. 2020-ban sokkal könnyebb éved lesz anyagi szempontból, de arra azért számíts, hogy lesznek időszakok, amikor nem kell aggódnod a pénzed miatt, mert lesz és mindent ki tudsz abból fizetni, ám lesznek olyan helyzetek is, amikor többet kell dolgoznod a pénzedért. Ha örökölsz, vagy más formában jutsz nagyobb összeghez, akkor abból fizesd ki az adósságaidat. Könnyen lehet, hogy titkos utak visznek a pénz teremtéséhez, de az sincs kizárva, hogy titkos tanításokat felhasználva kerül hozzád akár nagyobb összeg. A túlzásoktól próbálj óvakodni, hisz most egyik végletből a másikba eshetsz! Kerülj el minden olyan lehetőséget, ahol nem tudsz ellenállni a felkínálkozó lehetőségeknek – pl. könyves-, számítógépes boltok, telefonnal kapcsolatos oldalak, de most az autószalonok is tiltólistán vannak! Otthonod is lehet pénznyelő, bár valóban csodaszép dolgokra találhatsz rá.

RÁK


Jólét fogja jellemezni a 2020-as évedet. Májusban végre begyűjtheted az elmúlt évek munkájának gyümölcsét. Ha lesznek anyagi gondjaid, akkor azokat helyrehozhatod az esztendőben, aminek végén sok ajánlatot fogsz kapni. Meglehet pénzeső hullik rád, nem kis örömödre. Tele vagy ötletekkel, vágyakkal, melyek most akár egészen különlegesek, luxus igényűek is lehetnek. Próbálj meg nem végletes lenni, maradj a Földön! A váratlan kiadások azonban nem tűnnek el, nem tudod őket a szőnyeg alá söpörni – főleg a gyerekekkel kapcsolatban, akiknek kezdődik az új tanév. Szerelmedtől sem sajnálsz semmit – legyen bármilyen nagy igénye, vágya – de csak maradj józan, ezzel védve ki a későbbi problémákat.

OROSZLÁN


2020-ban nem a pénz fogja játszani a főszerepet az életedben, de azért jól tennéd, ha többet takarékoskodnál, és kevesebbet költenél, hogy nyugodtabb legyen az életed. A bevételeid és fizetésed változó lesz, néhány hónapban több pénzt fogsz kapni, ám ne engedd, hogy ez a vegyes helyzet aggasszon. Talán nem is számítasz a munkádban nagy sikerekre, mégis főnököd/ üzleti partnereid olyan visszajelzéseket adnak, melyek nem csak jókedvre derítenek, de bőségesen hoznak pénzt is a házhoz. Tele vagy befektetési ötletekkel – ha még marad miből – hisz házad pénznyelő, s megvannak a magad luxusigényeid is, amelyekről nem szívesen mondasz le. Sok jó tanácsot találhatsz akár az interneten is, melyek inspirálnak, lendületet adnak, de barátaiddal, rokonaiddal való beszélgetések is épp ezt a hatást hozzák.

SZŰZ


A 2020-as éved nyugodtnak, békésnek és igazán sikeresnek ígérkezik, így a pénz miatt sem kell aggódnod. Habár ebben az esztendőben több mindent vehetsz meg, és képes leszel teljesíteni a kívánságaidat, mégis van benned egy határ, így nem fogsz túlzásba esni a költekezéssel. Hallgass nagyon jó megérzéseidre, még akkor is, ha egyébként mindig a racionalitás talaján állsz – jó ötleteid bőséget hozhatnak a konyhára! Most nem sajnálod a pénzt az olyan titkos tanításokra sem, melyek máskor csak kíváncsivá tesznek, de valójában nem hiszed el őket. Egy – egy nem várt siker segítségedre van, hogy egyre jobban mélyedj el a nem látható világban. A túlzások a pénzköltésben most itt lehetnek, a mértéket próbáld tartani – ami nem is olyan könnyű az új tanév kezdésénél a gyerekek esetében.

MÉRLEG


Az anyagi helyzeted jónak ígérkezik 2020-ban, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell érte tenned semmit, ugyanis keményebben és többet kell dolgoznod azért, hogy több pénzed legyen. Habár ez nehéz lesz, mégis a végén elégedett leszel magaddal és a teljesítményeddel. A vagyonodat növelheted azzal, hogy pénzt kapsz egy vállalkozásból, esetleg eladsz egy telket, de örökölhetsz is. Annak érdekében, hogy a pénzügyeid jól szervezettek legyenek 2020-ban, sok munkát kell erre fordítanod. Bőség érkezik. Érkezzen is, hisz rengeteg pénzt visz el otthonod, házad! Igaz, cserébe csodálatos, nem csak ízléses, de egészen egyedi is, tele olyan tárgyakkal, szimbólumokkal, melyek otthonossá és elegánssá teszik. Előző életből jövő segítségekre is számíthatsz a teremtésben, mely érkezhet belső hangként, avagy külső támogatásként – amit adtál valamikor másnak, azt most visszakapod. Barátaiddal való találkozások, beszélgetések se olcsóak, hisz nem szeretsz spórolni, ha nem muszáj.

SKORPIÓ


Ha olyan munkahelyed van, ahol a kommunikáció fontos, akkor 2020-ban nagyon jó éved lesz, de egyébként is elmondható, hogy különleges esztendőben lesz részed. Abban az esetben, ha a napjaid úgy maradnak, ahogy 2019-ben voltak, és ugyanúgy folytatod a mindennapi rutinodat, akkor az sem baj, mert legalább több időd jut majd a szeretteidre. Az érkező bőséges bevételből könnyen költhetsz magadra, talán most van rá igényed, jobban, mint máskor. Könnyen lehet vágyad filozófiával kapcsolatos dolgokra, előadásokra, utazásra, ha lehet messze, idegen országba. Jogi problémák megoldódhatnak, ami szintén segítségedre van, lendületet ad. Családod támogat minden ötletedet, mely a pénz teremtéséhez kell, hallgass rájuk, egymást inspiráljátok! Ha nagyobb összeget fektetnél be valamibe, azt gondold át, aludj rá eleget.

NYILAS


Habár sok minden fog foglalkoztatni, mégis 2020-ban a pénz kapja a legnagyobb szerepet az életedben. Anyagi téren mindent jól fogsz csinálni, ami abból is látszik, hogy növeled a bevételeidet és sokkal bátrabb leszel. 2020-ban remekül fogsz boldogulni, de ehhez az is kell, hogy ne foglalkozz a múlttal, hanem a jövőre koncentrál. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és megérzésekkel, főleg ami a pénz teremtését illeti – az elköltésében sem vagy rossz. Érkezik is stabilan, kiszámíthatóan. Ez a biztonságérzetednek nagyon jót tesz, közben érzed, tudod a határokat, meddig mehetsz el. Igaz, váratlan kiadások is meglephetnek, melyekre nem tudsz felkészülni, úgy jönnek, mint derült égből a villámcsapás. Ezek összefüggésbe lehetnek a közlekedéssel, számítógéppel, kommunikációs eszközökkel. Tartsd ott is a határokat.

BAK


A 2020-as év nagyszerűnek ígérkezik a pénzügyeid terén. A munkádban fizetésemelést kaphatsz, ami örömmel tölt majd el, ahogy az is, hogy a pénzt könnyen megkeresed, majd költöd el utazásokra, éttermi vacsorákra és sok más egyéb dologra. Ha nem figyelsz, ha türelmetlen vagy, azzal olyan akadályokat produkálhatsz, melyek a pénzügyeidet is érintik, kár felesleges kiadásokat teremtened! Találd meg középpontodat, ahol nem viselkedsz úgy, mint egy akaratos kisgyerek, aki mindent szeretne, talán még toporzékol is értük! A benned levő bölcsesség, gyakorlatiasság így főszerepet kap, s talán le tudsz mondani azokról az extrém dolgokról, melyek most oly vonzóak, de melyek meglehet, már a „takaród” végén túl vannak.

VÍZÖNTŐ


2020-ban végig jól fogsz boldogulni a pénzügyekkel, sőt, még ennél is jobban fogod zárni az esztendőt. Ebben a tizenkét hónapban remek lesz az intuíciód a vállalkozásokhoz, ha pedig lehetőséged nyílik olyasmibe fektetni, ami érdekel, akkor bátran vágj bele. Milliomos fényszögeid még mindig itt vannak, úgyhogy várd a bőséget, ha még eddig nem érkezett meg, szinte el sem kerülheted! Adj fel egy lottószelvényt, segítve ezzel angyalaidat, de csak egyet, ami nem lesz könnyű! Túlzásokba tudsz esni, főleg ezen a területen, erővel biztosítva magadnak mindent. Ám – azzal csak hitetlenségedet árulod el, ami viszont akadályozza a pénz érkezését, legyél tudatos! Munkád gyümölcsére is számíthatsz, nagyon jó üzleteket kötve. Főnököd is látja nagyszerűségedet, amit honorál.

HALAK


Nagyon jó éved lesz 2020-ban, aminek időszakában több pénzt fogsz keresni, és boldoggá, büszkévé fog tenni mindaz, amit elértél. A befektetett munkádért járó jutalom már az év első felében megérkezik, ám légy óvatos, ne kezdj vad költekezésbe, hiszen a pénz gyorsan elfogyhat! Ez a veszély leginkább abban mutatkozhat meg, hogy szeretnéd a megjelenéseddel tükrözni, hogy milyen pozíciót foglalsz el a szociális életben. Nem biztos, hogy megúszod a váratlan kiadásokat, de ez mit sem változtat hangulatodon, jókedveden, hiteden. Tudod, hogy angyalaid veled vannak, s minden a legnagyobb rendben van. Át is ugrod épp ezért az akadályokat, legyenek bármekkora nagyok. Ha sikerül extrém vágyaidról lemondanod, s megtalálni a közepet, a mértéket, talán akkor ezeket a nehézségeket el is kerülheted. Mégis lehet, hogy egy utazás élménye, ami most nagyon fontos neked, kárpótolja, hogy a bankszámládon kevesebb van.


forrás : most.hu
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4087, Legújabb tagunk: simonviki
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact