A Bak szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Bak szerelmi horoszkópja
Érzelmeiben kiemelt szerepet játszik a biztonság. Talán erre vezethető vissza az is, hogy az érzelmeit állandó ellenőrzés alatt tartja, vagyis nem szívesen engedi szabadjára azokat, legalábbis nem azonnal...
Mindez azonban csak része a "taktikájának". A kezdetben hűvös, olykor rideg érzékiségével mintha csak tesztelné a partnerét. Hiszen így próbál megbizonyosodni arról, hogy a másik méltó az örökké tartó szeretetére.
Sikeres "teszt" esetén a jutalom nem marad el. Hiszen az erősen kontrollált érzelmi kinyilatkozásai mögött végtelenül érző és gondoskodó szív rejtőzik. Számára a szerelem nem játék. A megfelelő társat, ha tehetné, egy életre választaná.
Lassan jön tűzbe, viszont idővel egyre jobban lángol. Mivel a közösen eltöltött évek csak tovább fokozzák a biztonságérzetét, az idő múlása nemhogy lazítana a kapcsolatán, inkább még erősebbé teszi azt. Az idő függvényéből eredő erős kötödése MINDEN emberi kapcsolatában megmutatkozik. Beleértve a szülei iránti erős kötödését is.
Biztonságkeresése miatt a kapcsolataiban akár jelentősebb korkülönbség is előfordulhat. Felelősségtudata és gondoskodó hajlama olyannyira erős, hogy képes egy esetleges válás után a volt partnerét tovább támogatni.
Előfordulhat, hogy a kapcsolatait depressziós kitörések, szélsőséges hangulati megnyilvánulások kísérik. Elsősorban akkor, ha az érzelmi vagy az anyagi biztonsága veszélybe kerül.

Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact