A Skorpió szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Skorpió szerelmi horoszkópja
Érzelmi világa szélsőséges, mások által nem ismert lelki mélységekig vagy az egekig hatoló. Szó szerint halálosan szerelmes tud lenni, és bármi megragadhatja a fantáziáját, a szexuális kisugárzásra azonban különösen érzékeny...
A szexualitás és annak beteljesedése (mennyisége is!) mindenkinél fontosabb a számára. Hiánya viselkedésében és a hangulatában egyaránt megmutatkozhat.
Érzelmei a mindent elsöprő szenvedélyességtől a halálos sértődésből kialakuló vérre menő összecsapásokig terjedhet. Mindezért talán a maximalista igényessége okolható, tény azonban, hogy úgy érzi, a határokat át kell lépnie, vagy azokat a másikkal át kell léptetnie. Ugyanis garanciát akar attól akit szeret, és lehetőleg olyat, amiről tudja, hogy azt megadni nem mindenki képes.
Bár tisztában van a tetteivel, a másikat mégis folyamatos próbatételek elé állítja.
Szakadatlan húrfeszítéssel teszteli, s közben árgus szemekkel figyeli, meddig mehet még el... A határok átlépését örömmel konstatálja, hiszen nagyobb bizonyíték arra, hogy Őt ennyire szeretik, nem is kell.
Szélsőségessége az alábbiakban nyilvánulhat meg: ha kell, a sírig hűségesen szeret, legyen bármilyen is a társa (alkoholista vagy agresszív partner esetén a kitartása, környezeted számára is megdöbbentő lehet).
Mivel az érzelmeiben az eszköz rendszerint szentesíti a célt, határokat csak a fantáziája szabhat. Az idő előtti szakítás nagyon megviseli. Kapcsolataiban a féltékenység és az egymás közti hatalmi harcok gyakoriak lehetnek. Kitartása viszont minden értelemben átlagon felüli.Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact