A Szűz szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Szűz szerelmi horoszkópja
Érzéseibe nem igazán tudja beleélni magát, viszont kiválóan tudja elemezgetni azokat. Fenntartásai és félelmei miatt a kapcsolatai nehezen és körülményesen indulnak, ennek hátterében a biztonság és a tökéletesség keresése rejtőzhet.
Az esetek többségében az érzelmeit nem a szíve, hanem a rendszerező elméje irányítja. Ilyenkor saját magának is meg kell magyaráznia azt, hogy voltaképp miért is szerelmes.
Mivel biztosra akar menni, keresztkérdések százai, helyzetgyakorlatok tucatjai előzik meg a végleges érzelmi döntését. Talán ezért is van az, hogy a biztonság fokozása érdekében a korábbi iskolatársai közül, esetleg a munkahelyéről választ magának olyan partnert, akit már ismer. Számára a lényeg, hogy ISMERJE azt, akit választ.
Végleges döntésébe sokszor apróságnak tűnő dolgok is negatívan bele szólhatnak. Ilyen lehet a dohányzás vagy akár a körömrágás. Sikeres "teszt" esetén a döntése azonban végleges, hiszen képes a társát akár élete végéig is szolgálni.
A szint amelyet a másiknak el kell érnie, mindig Önmaga. Ezt sokan félreértik, pedig nem akar Ő jobbat - hiszen az feszélyezné, de rosszabbat sem Önmagánál. Hogy az egyensúlyt fenntartsa, számára a legtöbb problémát okozó - amúgy a tökéletességből és a félelemből táplálkozó - “nagy száját” használja.
Az egyensúly megteremtésére szolgáló észrevételeit a környezete ugyanis nem mindig tudja hova tenni. Partnere gyakran érezheti úgy, hogy állandóan "piszkálva van". Valójában nem akar Ő rosszat, hiszen a kritikáival tükröt mutatva, csupán csak felvilágosítja a másikat arról, hogy az milyen messze van még a tökéletestől.
A félelemből táplálkozó “nagy szája” egy kicsit már bonyolultabb, hiszen itt a partnere sokszor még be sem fejezi a mondanivalóját, máris zúdítja rá csípős, tapintattól mentes véleményét. Az ok: a félelemben keresendő. Mivel nem kerülik el a figyelmét az apró jelek és mozzanatok, mindent észrevesz, ebből eredően a számára ismeretlen jelektől megijed. Megfigyeléseihez szinte minden esetben valamilyen történetet kreál. Így próbálja ismerőssé tenni, a számára ismeretlen jeleket. Miután már minden általa felfedezett ismeretlent a helyére tett a vélt vagy valós történetében, vár - mégpedig az "indító szóra", hogy kitörhessenek belőle a néha valóban bénító elképzelései. A hatás nem marad el, főleg akkor nem, ha igaza is van.
Szélsőséges esetekben sajnos ugyanez a félelem és gátlásosság vezethet oda, hogy tartós viszony helyett felszínes kapcsolatokban keressen megoldást. Harmonikus kapcsolatban azonban a leghűségesebb és leggondoskodóbb társ!


Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact