Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Az Oroszlán szerelmi horoszkópja
Szerelem a színpadon! - lehet leginkább a jelzője az érzelmi életének. Hisz az érzelmek színpadán mint főszereplő igyekszik elkápráztatni a partnerét, vagy mellékszereplőként várja, hogy Őt kápráztassák el.
Pontossága, feltűnő megjelenése és nem utolsó sorban a tisztasága már önmagában is fél siker, melyet a kezdeti nagyvonalúsága, kiváltképp az önbizalma csak tovább erősít.
A mindezekből táplálkozó szenvedélyessége viszonylag hamar lángra gyújtja az érzelmeit. A külvilág előtt látható szépséget (színpad) részesíti előnyben, vagyis a szép ruhát, az ápoltságot és a megjelenést.
Mintha egy őrláng lobogna a szívében, úgy őrzi emlékezetében kapcsolatainak kezdeti, színpadi elemeit. Ugyanis számára ezek a "jelenetek" tartják életben a tartós kapcsolatait.
A függöny legördülése után, a színpadon kívül azonban számos probléma kísérheti az érzelmi életét. Rejtett érzékenysége ugyanis ott tör felszínre, ahol senki sem látja, vagy csak nagyon kevesen... Ilyenkor mint egy művész, aki nem bírja a kritikát, úgy sértődik meg.
Uralkodási vágya néha odáig fajulhat, hogy a partnerének egyenesen örülnie kell annak, hogy Ő a társa. A zsarnokoskodónak tűnő viselkedése mögött rendszerint csak az áll, hogy így szeretné a legtöbbet kihozni a partneréből.
Szélsőséges esetben, talán a nagyfokú életszeretetéből eredően, vagy a színpadi hős szerepének újraélése miatt, hajlamos az élet habzsolására. Így esetében nem ritkák a párhuzamos kapcsolatok sem. Ezeknek elsősorban az anyagi lehetőségei szabnak határt, de ha megteheti, akkor egyszerre akár több kapcsolatot is képes fenntartani. Egyedülálló képessége, hogy a párhuzamos kapcsolataiban mindenhol egyformán teljesít. Így például: délután 3 kor megünnepli a 20. házassági, este 8-kor pedig a 6. évfordulót a szeretőjénél. Azaz senki sem veszi észre (vagy talán nem akarja), hogy rajta kívül más is van.Mindezek ellenére komoly párkapcsolatban rendszerint hűséges és odaadó.


Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 2414, Legújabb tagunk: kereri
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact