A Rák szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Rák szerelmi horoszkópja
A szerelemben hol anyaként, hol pedig gyermekként viselkedik. Anyai oldalára a gondoskodás, és a néha fojtogatónak tűnő szeretet a jellemző. Szinte kitalálja mire van szüksége a másiknak. Ebben nagy segítségére van a kitűnő memóriája, hiszen a kapcsolata kezdetén gondosan ügyelt arra, hogy a keresztkérdéseivel feltérképezze társa igényeit.
A gyermeki oldalán azonban gyermek akar lenni. Ebben az esetben Ő várja el mindazt, amit egyébként az anyai oldalán megtesz. Vagyis a partnerének kell kitalálnia a gondolatait, és gondoskodásával elhalmoznia Őt.
Környezete számára a legnagyobb problémát azonban nem ezek, hanem a hangulatingadozásai jelentik. Hangulatváltozásainak egyik oka, hogy folyamatos érzelmi visszajelzést igényel! Ha ezt nem kapja meg időben, vagy nem tudja leszűrni a másik reakcióiból, akkor vitát provokál, megsértődik, elvonul vagy fenyeget. Mindezt teszi azért, hogy a viselkedésével kiváltott reakciókból leszűrje, hogy valóban szükség van-e rá.
Hangulatváltozásait azonban nem csak az érzelmi visszajelzések hiánya, néha egy rossz hangsúllyal kiejtett szó is kiválthatja.
Összességében gondoskodásra van szűksége, és ha ezt megkapja, illetve a társának ezt megadhatja, akkor szárnyal. Ellenkező esetben a fantáziavilága túltesz mindenen, és hajlani fog a kicsapongásra, az élet habzsolására. Előfordulhat, hogy a fent említett okok miatt a kapcsolataiból menekülni próbál. Ilyenkor úgy gondolja, hogy egy másik, egy újabb talán nagyobb biztonságot nyújthat a számára.
Múltbeli érzelmei idővel megszépülnek, ezért van az, hogy a korábbi kapcsolatai emlékét mélyen magában őrzi. Érzelmi nem akarását gyakran palástolja vélt vagy valós betegségekkel (fej- és gyomorfájás).


Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact