Az Ikrek szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Az Ikrek szerelmi horoszkópja
Érzelmeiben talán nem is a KIT, hanem a MIT szereti. Vagy legalábbis a kettőt egyszerre. Érzelmi világa ugyanis nem feltétlenül személyhez kötődő, sokkal inkább az elvekhez és a szellemiséghez...
Érzelmeit hol a szív, hol pedig a szellemiség ébreszti fel. A szív ébresztése esetén háttérbe szorítja a szellemiséget, és nem a mit, hanem a kit fogja szeretni.
Ebben az esetben a kötödése erősödik, az észérveken azonban átsiklik. Ilyenkor könnyen elképzelhető, hogy a szerelemért cserébe olyan helyzeteket is felvállal, amelyeket máskülönben soha. Mindez jelenthet egy morálisan gyengébb partnert éppúgy, mint a saját céljainak az elhanyagolását.
Vagyis ha megérinti a szerelem, az elveit és a szellemiségét átülteti a másikba, és az Ő gondolatain keresztül éli át azokat. Környezete - ha ezt észre is veszi, nem igen tud hatással lenni rá.
Amennyiben a szellemiség ébreszti fel az érzelmeit, úgy a helyzet felcserélődik, és sokkal inkább a mit fogja szeretni. Érzelmeit ebben az esetben kiválthatja akár egy "jópofa" partner, akinek szellemiségét tisztelni tudja, vagy egy olyan személy, akiben megtestesülni látja a jövőbe vetett hitét.
A felismerés mindkét esetben végzetes lehet. A szív hangsúlyossága esetén, mivel remélt tulajdonságokkal öltözteti fel a másikat, elkerülhetetlen a keserű felismerés. Vagyis idővel rádöbben arra - illetve csak úgy gondolja, hogy akit egykor megszeretett, az már egy teljesen más, tőle idegen ember.
A másik esetben viszont idővel megismeri a társa összes "szellemi titkát", azaz mindent megtanul, amit a partnerében érdekesnek talál. Mivel mindkét helyzetben megelégszik a felszínen tapasztalható dolgokkal, - azaz szerelem esetén figyelmen kívül hagyja a másik valódi tulajdonságait, szellemi kapcsolatban pedig a tények birtokában átsiklik a mélyebb ismereteken, felületessége szakításhoz vezethet.
Esetében a legjobb egy olyan kapcsolat lenne, amelyben egyszerre van jelen a szerelmi és a szellemi indíték. Ebben az esetben nem kalandozna el a fantáziája, azaz képzeletedben sem élne át erotikus élményeket. Így partnere egy személyben lenne a barátja, a szeretője és a szellemi irányítója. Bár ez utóbbi igen ritka. Kapcsolataiban ugyanis rendszerint helyet kapnak a jó pszichológiai érzékkel színesített taktikai húzások éppúgy, mint a füllentések. Szinte bármit, bármikor, ki tud magyarázni.


Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact