A Bika szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Bika szerelmi horoszkópja
Érzelmi életének mozgatórugója: a biztonság. Szinte minden megnyilatkoztatása e köré összpontosul. Gyűlöli ha megtévesztik, ezért a természetes szépséget részesíti előnyben, mivel az nincs álarc mögé rejtve, vagyis olyan megfogható tény, amelyben nem csalódhat...
Érzelmeinek kiváltásához néha elegendő egy mozdulat vagy akár egy jellegzetes tulajdonság - a lényeg, hogy tetsszen neki. Ezeket a mások számára jelentéktelennek tűnő apró dolgokat, képes akár a végtelenségig szeretni.
Természetes kisugárzása rendszerint segít neki abban, hogy a kiszemelt jelőlt felfigyeljen rá. Ezt követően kezdődhet az "elhalmozni és megfigyelni" hadművelet... (főleg férfiak részéről!)
Fegyverét: a biztonságot veti be, és a lehetőségei keretein belül (néha még azokon túl is) elhalmozza a partnerét. Időt és pénzt nem kímélve szórakoztat, ez azonban csak része a taktikájának. Partnerét ugyanis megpróbálja minél több helyre elvinni (például mozi, színház, étterem, stb.) hogy a külvilág előtt is megbizonyosodjon arról, illetve önmagát is megnyugtassa afelől, hogy helyes volt a választása.
Mindeközben egyfolytában figyel... A partnere reakcióit, viselkedését vizsgálja az egyes helyzetekben, néha még azt is, hogy az utcán kit néz, vagy éppen Őt ki nézi. Végső döntése előtt, a teszt utolsó szakaszában a múltra vonatkozó mélységekig hatoló keresztkérdések sem maradhatnak el. (VIGYÁZAT! A válaszokat szóról szóra megjegyzi!)
Női szülött esetén az elhalmozó nem Ő lesz. Ekkor a partnerének kell bizonyítania a biztonságteremtő képességét. Minden más változatlan marad.
Végleges döntésében eltántoríthatatlan. Ezt követően kerül felszínre az addig alig érezhető féltékenysége. Féltékenységi jelenetei, a partner szemmel tartása és gyakori ellenőrzése nyugalma "ápolását" szolgálják. Ritkán előforduló hűtlenségéért, a biztonságérzetének hiánya tehető felelőssé. Ugyanis annyira fél attól, hogy becsapják - ne adj' isten! megcsalják, hogy ezért inkább Ő teszi meg hamarább.


Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact