A Kos szerelmi horoszkópja - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Kos szerelmi horoszkópja
Akár egy fáklya, úgy lobban fel az érzelme. A benne lévő tűznek köszönhetően "ott és akkor" talán senki sem tud nála jobban szeretni... A legtöbben hódítónak tartják, pedig gyakran visszahúzódó. A lényeg, hogy e két tulajdonság keveredése teszi bonyolulttá az érzelmi világát.
Az alvó tüzet azonban az érzelmein kívül a vágyai is képesek felébreszteni. Amikor az ösztönei elragadtatják, valóban hódítónak tűnhet, hiszen csak a célt tartva szem előtt, kompromisszumokat nem ismerve az "itt és most" adódó lehetőségeket kihasználja. Pislákoló érzelmek esetén a kezdetben nem tolakodó, de még hódító sem, sokkal inkább egy visszahúzódó várakozó!
A "szikrára" vár. Szíve mintha benzinnel lenne töltve, önmagában semmit sem csinál, szikrát kapva azonban fellobban... Esetében szikra lehet egy sejtető pillantás éppúgy, mint egy rosszul értelmezett szó. Mivel a fantáziája gyakran űz erotikus játékokat, akár gondolatai is lángra gyújthatják az érzelmeit. A fellángolását követően azonban, még ha az félreértett vagy nem valós jelek miatt következett is be, már nincs visszaút. Gyorsan izgalomba jön, és a vetélytársakat nem kímélve hamar átveszi a kezdeményezést. A cél immáron nem a kielégülés, hanem a másik teljes bekebelezése.
Győzelme elérése érdekében akár szélsőséges engedményekre is képes. Természetesen a környezetében a legtöbben mindezt nem tudják, ezért türelmetlenségét és veszteni nem tudásod hódítási kényszerként, nemegyszer rámenős tolakodásként értékelik.
Lelkesedésed mindaddig tart, amíg a tűz ég. Kis tüzek esetén, a másik teljes megismerését követően gyorsan kialszik a láng.
A veszekedés, az uralkodási vágy a kapcsolataiban szinte lételem. A viták két ellentétes eredményre vezethetnek: egyfelől táplálhatják benne a tüzet, másfelől ki is olthatják azt. Mivel ritkán "örökégő mécses", így a kapcsolatai kevésbé stabilak. Elsősorban a partnere adottságai határozzák meg, hogy a láng öt perc alatt ellobban, vagy parázzsá változva száz évig izzásban marad. Érzelmi életét sokszor elhamarkodott döntések, elsietett házasságok színesíthetik.


Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact