Munka - jegyek - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Munka - jegyek
Milyen munkára volnál a legalkalmasabb a jegyed szerint ?


A Kos szívesen megy a feje után, kiváló stratéga, általában jól hoz döntéseket. A munkaügyes és az orvosi pálya egyaránt közel állhat hozzá. A monoton ülőmunkával és az állandó dirigálással azonban ki lehet kergetni a világból, ezért például csavargyári munkásnak tökéletesen alkalmatlan.

A Bika kényelmes, ugyanakkor kitartó. Ülőmunka kell neki, a pénzügyi terület, illetve a szakigazgatás kifejezetten neki való, ellenőrként, tűzoltóként, futárként viszont csak szenvedne.

Az Ikreket a kommunikáció és a felfedezés öröme hajtja, az írás, a turizmus, az értékesítés vagy a jog az ő közegük, egy tornatanári vagy trolivezetői állással viszont ki lehet kergetni őket a világból.

A Rák igazi csapatjátékos, egy családi vállalkozásban kifejezetten jól érzi magát, de az írás is az ő világa. Autószerelőnek viszont ne menjen, a durvább munkaterület nem neki való, inkább a tradicionális, otthoni közegben érzi jól magát.

Az Oroszlán szomjazza a rivaldafényt. Lelkes és kreatív, ám képtelen másokhoz alkalmazkodni. A színház, a divat és a tőzsde neki való, kötetlen munkaidővel és alkalmazottakkal, akiknek kioszthatja a feladatokat. Egy színházi ruhatárosi poszt igazi büntetés számára.

A Szűz pontos és precíz, nagy hasznát lehet venni az ügyfélszolgálaton, de a kereskedelemben vagy a hadseregnél nem érezné jól magát.

A Mérleg szereti, ha látszatra különleges: mixerként, pultosként vagy légiutas-kísérőként érzi magát igazán jól, vadőrként, extrémsportolóként viszont csak szenvedne.

A Skorpió kiváló stratéga, fejben remekül kisakkozza a nyerő kombinációt, de kell neki a siker, anélkül nem túl kitartó. A pénzügyekhez is jó érzéke van, könyvterjesztőként vagy motoros futárként viszont nem boldogul.

A Nyilas filozofikus alkat, kitűnő pedagógus vagy beteggondozó válhat belőle, mert jól bánik a gyerekekkel és az idősebbekkel is. Mivel kettős jegy, egyedül és csapatban is jól érzi magát, a manikűrös vagy a szállodai portás állások elől viszont menekül.

A Bak valódi szólista. Szívós, fekszik neki a fizikai munka, de a kézügyességet igénylő munkakörök és a banki szféra is közel áll hozzá. Ékszerészként, illetve műkereskedőként ellenben rosszul érezné magát.

A Vízöntő fordított világban él, elvarázsolt, ugyanakkor precíz és okos. Nem csoda, hogy saját tér kell neki, ahol régészként, masszőrként, felfedezőként vagy villamosmérnökként kiteljesedhet. A tanári vagy a teherautó-sofőri állást viszont nem neki találták ki.

A Halak csillagjegyű ember kulturális beállítottságú, a tanári vagy művészi pálya, illetve a természetgyógyászat területe is közel áll hozzá, üzletvezetőként viszont pokol az élete.


 10.0 - 2 votes 
Translation

Online
Látogatók 5
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact