Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
2021 május havi
Kos


E hónap beköszöntével a Kos energiája folyamatosan növekszik. A gyönyörű időjárásnak köszönhetően úgy érezheti, hogy elárasztja a munkában a demotiváltság, és inkább a szabadidejére koncentrál. Ne próbáljon meg küzdeni ellene, mert csak akkor érzi magát boldognak, ha kielégíti az igényeit. Ha továbbra is szeretne dolgozni a karrierjén, próbáljon meg kapcsolatba lépni egy olyan kollégával, akivel örömmel töltheti el az idejét.
Május a szeretet hónapja is. Ha van párja, akkor kedve lesz több időt vele tölteni. Ha azonban egyedülálló, óvakodjon a várható depressziótól.
Ha a konzervatív Kos eddig nem keresett új tapasztalatokat, Május ezt megváltoztathatja. Ebben a hónapban rejtett belső vágyat érez az ismeretlen iránt. Az univerzum elkezdi megteremteni a tipikus helyzeteket és lehetőségeket, amelyek felébreszthetik benne a félelmet. Ha azonban legyőzi aggályait, szinte biztos lehet abban, hogy nem fogja megbánni. Legyen akár szó utazásról, új karrierlehetőségekről vagy kapcsolatokról. Egyszerűen fogalmazva, lehetősége lesz arra, hogy kivirágzzon.Bika


Májusban a Bika a Nap hatásának köszönhetően visszanyeri önbizalmát az élet minden területén. Ezért remek alkalom visszatérni olyan dolgokhoz, amelyeket elkerült, mert az érezte, Ön nem elég jó. Ezúttal nagyon kellemes meglepetés érheti. Önálló lesz és kissé egocentrikus, ezért jobb, ha egyedül gondoskodik róluk.
Ez a csillag arra is hajlamosítja az embereket, hogy uralkodjanak másokon. Lehet, hogy ebben az évben nem jut jobb alkalom a gyermeknevelésre gondolni. Ugyanakkor próbáljon jó kapcsolatot fenntartani velük.
Régóta szeretne megkapni egy promóciót? Most végre eljöhet az ideje. Munkáltatója minden bizonnyal értékelni fogja erőfeszítéseit, és ezért élvezheti ennek előnyeit. Ha vállalkozó, akkor május és annak energiája lehetőséget kínál, hogy több pénzt keressen. A Bikának azonban nem szabad elfelejtenie a családot. Talán valaki arra vár, hogy bocsánatot kérjen egy a múltban elkövetett hibáért.Ikrek


Májusban a Bika a Nap hatásának köszönhetően visszanyeri önbizalmát az élet minden területén. Ezért remek alkalom visszatérni olyan dolgokhoz, amelyeket elkerült, mert az érezte, Ön nem elég jó. Ezúttal nagyon kellemes meglepetés érheti. Önálló lesz és kissé egocentrikus, ezért jobb, ha egyedül gondoskodik róluk.
Ez a csillag arra is hajlamosítja az embereket, hogy uralkodjanak másokon. Lehet, hogy ebben az évben nem jut jobb alkalom a gyermeknevelésre gondolni. Ugyanakkor próbáljon jó kapcsolatot fenntartani velük.
Régóta szeretne megkapni egy promóciót? Most végre eljöhet az ideje. Munkáltatója minden bizonnyal értékelni fogja erőfeszítéseit, és ezért élvezheti ennek előnyeit. Ha vállalkozó, akkor május és annak energiája lehetőséget kínál, hogy több pénzt keressen. A Bikának azonban nem szabad elfelejtenie a családot. Talán valaki arra vár, hogy bocsánatot kérjen egy a múltban elkövetett hibáért.Rák


Májusban a Mars negatívan érinti mindazokat, akik a Rák jegyben születtek. Hajlamos lesz megkerülni a problémákat azáltal, hogy elhalasztja és később megoldja őket.
Másrészt védőösztöne erősebb lesz, mint máskor. Ha valaki közeli személyt veszélyez fenyeget, akkor Ön minden áron megvédi őt, és nem habozik még fizikai erőt is alkalmazni. Azok azonban, akik megpróbálják elfojtani érzéseiket, csak indokolatlan haragot érnek el.
Ebben az időszakban nem fog egy helyben toporogni, mert kimeríthetetlen lehetőségek vonzzák Önt. Képes lesz kombinálni az élet különböző területeit, és mindegyikre kellő figyelmet fordíthat. A frucifikáció ideje - május rendkívül termékeny lesz. A ráknak vigyáznia kell arra, hogy arrogáns és fennhéjázó hajlamai ne legyenek, mivel más emberek elriasztására képes lehet. Tehát, mielőtt valamit mondana, ne feledje, hogy néha hallgatni arany.


Oroszlán


Május eseménydús lehet az Oroszlánok számára, különösen, ha a családról van szó. A horoszkóp azt jelzi, hogy valami életváltoztató dolog történhet. A szeretet hónapja lesz; lehetséges, hogy nagyszerű híreket fog kapni valakinek a házasságáról vagy a terhességéről. Függetlenül attól, hogy Ön vagy egy másik családtag vesz részt, ne féljen örülni.
Összességében ez a hónap tele lesz boldogsággal és békével az Ön számára, ezért hajlamos elfelejteni a munkát vagy az iskolát, ehelyett élvezi a szabadtéri tevékenységekkel töltött időt.
Május nyugodt érzelmeket hoz, vagyis belső békét fogja érezni, annak ellenére, hogy nincs valódi oka erre. Olyan, mintha minden a helyére kerülne - legyen szó kapcsolatokról, karrierről vagy személyiségnövekedésről. Az Oroszlánnak azonban nem szabad megfeledkeznie az egészségéről. Hajlamos lesz az influenzára és a megfázásra, ezért azt javasoljuk, hogy erősítse immunitását megfelelő hidratációval és gyógyteákkal. És ha sportot is ad a keverékhez, akkor egyetlen vírus sem juthat el hozzá.Szűz


Májusban a Szüzek a Jupiter jelentős befolyása alatt állnak. Felelős lesz az új információk iránti kielégíthetetlen éhségért. Tanulmányokba kezd majd azokról a dolgokról, amelyeket már régen ismernie kellett volna. Ezenkívül az újonnan megszerzett információk segíthetnek jobban teljesíteni, mint a kollégák elvárnak Öntől a munkahelyén.
Ami a családot illeti, hajlamos lesz mindenkivel nagyon körültekintően bánni, és mindent megtesz a károk elkerülése érdekében. Ennek ellenére néha jobb lesz egyenesen kimondani a dolgokat - így jelentősen felgyorsíthatja megoldásukat.
A május abszolút ideális hónap minden fizikai tevékenységre. Egészségügyi állapota a csúcspontján lesz, ezért a horoszkóp azt ajánlja, hogy sportolás és különféle fizikai tevékenységek során használja fel. Mi szólna egy kis futáshoz vagy az edzőteremhez? A mozgásnak nyugtató hatása van mind a testre, mind az elmére. A megfelelő tevékenységekkel bármilyen probléma elhárítható, és ha hosszú ideje meg akarja változtatni az étrendjét, akkor tegye meg. A Szűz most fog rájönni, hogy az ételnek mekkora hatása van az általános jólétre.Mérleg


A Vénusznak köszönhetően az élet minden területén boldogulni fog. A kapcsolatban élők élvezni fogják partnereik figyelmét, akik szükségét érzik majd, hogy gondoskodjanak Önről és mindig boldoggá tegyék. Az egyedülállók élvezni fogják az ellenkező neműek fokozott érdeklődését, ami növeli önbizalmukat.
Vigyázzon egészségére, különösen május végén. Csökkentenie kell az alkoholfogyasztást, mivel a Mérleg következő teliholdja egészségügyi problémákat okozhat a vesében. Ha úgy van kedve, egy pohár bor rendben van, de jobb, ha elhalasztja a partikat és az ünnepléseket a következő hónapra.
Május érdekes ötleteket fog hozni, amelyeket elsősorban a munkában fog hasznosítani. Valószínűleg egy érdekes projekten jár az agya, amelyet már néhány hónapja szeretne megvalósítani. A csillagok azt sugallják, hogy ha vállalja ezt az egyedülálló és újszerű ötletet, édes gyümölcsöt fog betakarítani akkor is, ha ez azt jelenti, hogy ott hagyja a munkáját. És ha a Mérleg nem érzi úgy, hogy az ismeretlenbe akar ugrani, akkor is elkezdheti ezt, miközben a jelenlegi munkáját is elvégzi.Skorpió


Májusban remekül érzi majd magát a párjával. Menjen el vele a városba hétvégére, vagy kényeztesse magát, és töltsön el egy kellemes és nyugodt estét a fürdőben, és lazítson. Az egyedülálló Skorpiók élvezni fogják a kimenést, mivel szerethetőek lesznek, és a Vénusz hatásának köszönhetően senki sem tudja visszautasítani őket.
A munkában is nagyon jól fog teljesíteni. Az ötletek csak úgy jönnek majd ahogy a lehetőségek és az előléptetés. Csak vigyázzon, ne legyen túl könyörtelen és önközpontú.
Május képviseli az érzelmei bizonyos mértékű visszaesését, és amikor a partnerével a jövőről beszél, úgy fogja érezni, hogy Önnek egyáltalán nincs helye benne. Ha ez megtörténik, ne keressen mentséget, ismertesse meg partnerével a bolygó helyzetével és annak az Ön viselkedésére gyakorolt hatását! A Merkúr befolyása vitathatatlan, és legalább jó kifogása lesz. A Skorpiónak azonban meg kell mutatnia a partnerének, hogy egyébként törődik velük. A súlyos ügyek megvitatását más időszakra lehet hagyni.Nyilas


Májusban a Nyilasok a Jupiter hatása alatt eltúlzott várakozással fognak élni. Valószínűleg maximális figyelmet és törődést vár el a partnerétől, de csalódhat. A partnere bízik Önben és tudja, hogy nem kell aggódnia, mert Ön mindent tud kezelni.
Ez a hónap a tökéletes alkalom arra is, hogy elgondolkodjon rossz szokásain és elkezdjen harcolni velük szemben. Bár elsőre elérhetetlennek tűnhet, de ez biztosan elősegíti Önt a jobbik önmagához való közeledésben.
A Nap befolyásával ebben az időszakban nagyon optimista lesz. Pozitív energia lesz Ön körül, és kitartó, sőt még kapzsi is lesz. A Nyilas erősen halad a céljai elérése felé, és úgy tűnik, hogy nincs semmi, ami megállíthatja őt. Az ebben a tűzjegyben született embereknek május az egyik legtermékenyebb hónap. Az Önhöz közel álló emberek ezt gyorsan észreveszik, és akár példának is tekinthetik. Mivel ez azonban hízelgő lesz, próbálja meg elkerülni az arrogáns viselkedést. Az elijesztheti a leghűségesebb ismerőseit is.Bak


Májusban a Bakok gyorsabban elérhetik céljaikat. Annak ellenére, hogy a naptári év alig tart a felénél, szeretné, ha a Mars hatása miatt már mindent véget ért volna, amit idén elkezdett. Kemény lesz önmagával és a többiekkel szemben, és ha valaki szembeszáll, az csúnya vitához vezet. Azonban meg lesz győződve arról, hogy igaza van, és nem akar más véleményeket hallani.
Az egyetlen elterelés a haladástól a távollét lesz. A felesleges energia miatt egy ideig nem tud nyugodni, és egyik dologról a másikra megy anélkül, hogy befejezné az elsőt.
A Mars befolyásával május a rend és a szervezettség szellemében zajlik. Lehet, hogy a Bak úgy fogja érezni, hogy rendet kell raknia a szekrényében, ki kell dobnia régi ruhákat, vagy porszívózni akar és lemosni az autóját - röviden, rendezze el életének minden aspektusát. Bármiféle káosz visszataszítja majd, és takarításával ösztönözni fogja az Önhöz közeli embereket is. Valószínűleg észrevette, hogy amikor tiszta környezetben dolgozik, az elméje is letisztultabb.Vízöntő


Ebben a hónapban kissé káosz lehet a kapcsolataiban. Imádja a párját, de még így is gyakran hajlandó visszatérni az utolsó kapcsolatára, és elgondolkodni azon, hogy mit tett rosszul. Az exével a kapcsolata nem a legjobb, és ezen változtatni szeretne.
Megbízhatóan érzékeli a holdfázisokat. Ez hatással lesz a hangulatára, a munkahelyi elkötelezettségére és az egészségére. Különösen érzékeny lesz az ízületi fájdalmakra, és a bőre is érzékeny lesz. Ezért ne habozzon befektetni minőségi testápolókba és vitaminokba.
A Nap befolyása révén május vezetői képességeket ad Önnek. A Vízöntő humánus jegy, tehát nem kell félnie attól, hogy arrogánsnak tűnik. Kollégái és a családja úgy fogja érezni, hogy van valami az ötleteiben, és olyan meggyőző képességgel fogja prezentálni nekik, hogy az Ön oldalára állnak majd. Használja ki ezt a magabiztos időszakot a kapcsolatok javítására - elvégre a szociális kötelékek teszik az embert emberré.Halak


Május sokak számára a szeretet hónapja, és ez a Halaknál sem lesz másként. Természetesen örülni fog, de ha a partnere csalódást okoz Önnek, akkor az, ahogyan ezzel foglalkozik, sokat elárulhat a kapcsolata természetéről, amit talán régóta nem ismer be. Ezért kiváló alkalom arra, hogy megálljon egy ideig, és elgondolkodjon azon, hogy elégedett-e a kapcsolatával vagy sem.
Ez az időszak a múlt megbánását is előidézheti. Nem szabad mélyen belemélyedni, inkább előre kell nézni. A Halak természetéből adódóan befelé forduló jegy. Alapjában nem szeret sok ember előtt beszélni és megosztani az érzéseit - a tökéletes esti elképzelése a takaró alatt könyvet olvasni, ahelyett, hogy sok emberrel venné körül magát egy partin vagy egy klubban. Május azonban ezt egy ideig megváltoztathatja. Ragaszkodóbb lesz, és a csillagok jó beszédkészséggel fogják megáldani, így nem fogja elkerülni a kihívásokat - emiatt lehet, meg is fog lepődni Önmagán.[size]forrás : astrohoroszkop/size]

 9.7 - 7 votes 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4592, Legújabb tagunk: Vivike17
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact