Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
2016 augusztus havi
Kos


Szerelem
Elvarázsolt hónap ez, szinte biztos lehetsz benne, hogy új ismerőssel hoz össze a sors. Az augusztus tehát a szingliknek megnyitja végre a varázslatok kapuját. Szívük lángra lobban, és megtalálhatják az igaz szerelmet. Most visszafogottabb vagy, nem vagy olyan lobbanékony, és nem bántod meg könnyen a környezetedben élőket. Ezért ez a hónap remek alkalom az új párkapcsolat kialakulásához, amely inkább a második felében fog beköszönteni. A hónap eleje inkább az ábrándozásról, ötletekről szól.
Ha párkapcsolatban élsz - a nyugodtabb periódusodnak köszönhetően - harmonikusabb napokra számíthatsz, melyeket aktív pihenéssel és egy kis romantikával még varázslatosabbá tehetsz. Könnyen megeshet azonban, hogy választás elé kerülsz, mégpedig két ember között. Az egyik „út” romantikus kapcsolat lehet, a másik inkább plátói. Alaposan gondold át, mit választasz, hogyan döntesz.

Pénzügyek
Ha metodikusan végigcsinálod feladataidat, akkor pénzügyeid intézésére is sok időd marad. A pénzügyek terén ezt a hónapot szerencsésnek lehet mondani, mert határozottan, és megfontoltan tudsz haladni a céljaid felé. Terveid biztos sikert jelentenek, és az életszínvonaladat is jelentősen feldobhatod. Az óriási lehetőségek a küszöbön vannak. Ez lehet akár lakásszépítés, akár egy komoly pénzügyi befektetés. Vigyázat! A sok kellemes lehetőség mellett azért akadályok is fűszerezik majd ezt a hónapot. Próbáld meg a dühödet féken tartani, és a józanész érvekre hallgatni! Egy személy ugyanis akadályozhat előmeneteledben, de ha most észnél vagy, a visszafogottságod később a te malmodra hajtja a vizet.

Egészség
Sikeredből életerőt meríthetsz. Az információáradatot tudni fogod kezelni minden pillanatban. Kötelességeidnek bőven eleget tudsz tenni, panaszra igazából nem lehet okod. A hónap első két mozgalmas hete azonban rányomhatja bélyegét a közérzetedre. A stressz és az esetleges kimerültség miatt fordíts több időt az aktív pihenésre, és ne vidd túlzásba a bulizást, és az egyéb élvezeteket.Bika


Szerelem
Ebben a hónapban – ha el tudsz szakadni a pénzkeresés fárasztó feladatától - a szerelemre fektetheted a hangsúlyt. Imádott kedvesedért mindenre képes vagy, és minden kívánságát teljesíted. Ne aggódj, ez viszonzásra talál, és nem kell akadályokra számítanod. Régi vágyaid teljesülhetnek, akár egy kellemes utazás, akár egy pár nap semmittevés formájában.
A szingliknek is fontos ez a hónap. Ritkán viselkedsz titokzatosan, ám most mintha valamit rejtegetnél valaki elől… Egyre izgalmasabb a játék. Ám ne feledd, minden rózsabokor alatt mérges kígyó lappang – legyen ez az ősi mondás a jelszó. Ne kockáztass, ne dőlj be a látszatnak. Sokszor személyes felelősséged, vagy más korlátozás lehet akadálya egy randevúnak. Ez lehangoló lehet, de ha pozitívan szemléled a dolgokat, rájössz, hogy minden okkal történik. Talán éppen azok a randevúk hiúsultak meg, amelyek nem sok szerencsével kecsegtettek volna. Talán ott várakozik valaki, akiről idáig tudomást sem vettél. Nézz körül!

Pénzügyek
Akadhatnak ugyan pénzügyi-anyagi nehézségek, ám a logikus gondolkodásmódod és jó ítélőképességed segít áthidalni az akadályokat. Figyelmesen kövesd a napi eseményeket, és ne szalassz el egyetlen jó lehetőséget sem, mert a pénzügyi státuszod sokban függhet ettől. Légy nagyon éber. Mivel hajlamos vagy a kapkodásra, összegyűjtött pénzedet körültekintően költsd el, ne költekezz ész nélkül!

Egészség
Jelenleg jó egészségnek örvendsz, hiszen a csillagok kedvezően ragyogják be jegyedet. Ha tudsz az alakodra vigyázni, nem kell semmitől félned. Egy idősebb szeretted egészsége nem lesz éppen kielégítő, ami egy kis aggodalomra adhat okot. Ha valamit ez idáig elhanyagoltál egészséged terén, azt igyekezz most pótolni. A stressznek, és a belső nyugtalanságodnak köszönhetően ugyanis megeshet, hogy azért érzed magad kicsattanó egészségi állapotban, mert energiatartalékaidat éled fel. Ha ez így van, akkor bizony sürgős pótlásra van szükség!Ikrek


Szerelem
Asztrológiailag csak a szerelemnek kedvez ez a ciklus, ám az Ikrek személyiség képes mindenre időt szánni. Életednek csaknem minden területén fellendülés tapasztalható és ez alól persze a szerelem sem jelent kivételt, sőt, a szerelemtől és a szextől lesz igazán értékes az életed a hónap vége felé. Egyetlen dolog lehet akadálya felhőtlen szerelmi boldogságodnak: az energiádat általában jól be tudod osztani, de ebben a hónapban, ha megfeszülsz, sem tudsz elég időt tölteni a szerelmeddel. Ez sokszor parázs vitákhoz vezet majd. Kicsit vissza kellene venni a tempóból, nem minden a karrier, és a pénz.
A hangsúly a szinglik életében is a szerelmi lehetőségeken, randevúkon és a szexen van. Csodálatos, új, izgató emberekkel hoz össze a sors. Ha tehát még egyedül vagy, a hónap közepe-vége felé kínálkozik alkalmad arra, hogy elmélyíts egy kapcsolatot azzal a személlyel, akit már régóta ismersz, de elfoglaltságaid miatt eddig elkerülted a találkozást.

Pénzügyek
Akármilyen szívós is vagy, és a munkahelyeden a maximumot teljesíted, nem kerülheted el a vitákat, és a kollégáiddal való versenyhelyzeteket. Gyakorlatiasságodnak köszönhetően elérheted a várva várt pozíciót, de feszültséget okoz a párkapcsolatodban és a családi életedben is. Vigyázz arra, hogy a megkeresett pénzt legyen időd elkölteni, és legyen is kivel. A legjobb szándékkal közeledik feléd egy felebarátod, és segítséget ajánl egy új vállalkozáshoz. Bízz benne, mert a csillagok támogatják ezt az újítást. Ugyanakkor kerüld a felesleges kockázatot, mert mindez nem jelent biztosítékot minden anyagi veszteség ellen.

Egészség
Egészséged rózsás lesz augusztusban, és az energiák sem hagynak nyugodni. Még ha fáradt vagy is, hamar kipihened magad, és lendülsz újra munkába. Ha egy családi problémát zavarónak érzel, tegyél meg minden annak orvoslására a saját és mások érdekében egyaránt. A hónap vége felé ígérkezik egy kis nyugalom. Kerüld a kapkodást, és a feszültséget vezesd le egy kiadós futással. Fogyassz több folyadékot, és zöldségfélét!Rák


Szerelem
Esetleg a szerelem uralja ezt a hónapot, de csak akkor, ha te is úgy akarod. Előfordulhat, hogy böjtölni kívánsz a szerelemmel és a szexszel. Pedig új frizurádnak és ruhatáradnak köszönhetően lelkesen belevághatsz egy utazásba, és ki tudja, talán egy szerelembe is. Egy ismerősöd ugyanis megvilágítja helyzetedet a környezetedben: kit szeretsz valójában, és ki vonzódik hozzád. Nem biztos, hogy tetszeni fog mindaz, amit hallasz, és van egy olyan hátsó gondolatod, hogy az illetőnek bizony igaza van valahol. Ha belátod végül, megkönnyíted a saját dolgodat születőfélben lévő partnerkapcsolatodban, esetleg más irányt vesz az érdeklődésed. Mindenesetre csak te járhatsz jól. Derítsd ki, hogy mostani pároddal mennyire komoly a kapcsolatotok, nehogy később csalódnod kelljen. Esetleg mással szerencsésebben alakulnának a dolgok.

Pénzügyek
Ebben a hónapban különös szerepet kap életedben az anyagi biztonság. Átadod magad a jól megérdemelt pihenésnek, de arra is gondolj, hogy a nyaralás után se kongjon a pénztárcád, és otthon ne az üres hűtő várjon. Ennek érdekében - a nyári életérzésnek köszönhetően – ne mondj nemet egy munkaajánlatra sem, hiszen a későbbiekben még szükséged lehet rá.

Egészség
Az egészséged kedvezően alakul, kirobbanó formában vagy, épp ezért felelőtlenebb is lehetsz. Kozmikus figyelmeztetés is érkezik, hogy ne kerülj hírhedt emberekkel kapcsolatba, akik csak bajt hozhatnak testi-lelki életedbe. A legjobb a megszokott, régi barátokhoz ragaszkodni, akiket ismersz, és akikben megbízol. Orvosi segítségre aligha lesz szükséged augusztus során. Aktív életmódod mellett azonban próbálj némi időt pihenéssel, kikapcsolódással is eltölteni.Oroszlán


Szerelem
Az érzelmeidet aktivizálja valaki, akivel jobb, ha nem foglalkozol, mert később csak megbánod. A látszatnak ne higgy, mert könnyen szerelemre gondolhatsz ott, ahol csak üres szavak vannak a háttérben. Hiába a vonzó idegen, aki arrogáns büszkeségével próbál megkörnyékezni, hogy kapcsolatot létesítsen veled… Légy meggondolt, nem lehetsz eléggé óvatos. Augusztusban szexuális szabadságvágy tölt el a bolygóállások miatt. A másik nem valósággal körülrajong. Ne menj bele komoly dolgokba, elég, ha a játékkal megelégszel. Ha tehát szingli vagy – egy-két flörtöt leszámítva – most ne számíts kirobbanó szerelemre. Adj magadnak időt arra, hogy a régi kapcsolatodban szerzett sebek kellőképpen begyógyulhassanak, és ne keress görcsösen egy újat. Ha itt lesz az ideje, eljön magától! Ha párkapcsolatban élsz, a nyugalom uralja most a viszonyotokat, különösebb változások nélkül telik majd ez a hónap.

Pénzügyek
A pénzügyekben minden mozdulatlan. A hangsúly inkább a karriereden van, ám a legtöbbet akkor keresheted, ha a saját erődből dolgozol, segítség nélkül. Szívósságodnak és gyakorlatiasságodnak köszönhetően nagy energiákat tudsz felszabadítani, így előrébb juthatsz ranglétrán. Próbálj azonban alkalmazkodni is, és ne csinálj büszkeségi kérdést egy-egy vitából, mert könnyen kimaradhatsz egy olyan lehetőségből, amely lendítene anyagi helyzeteden.

Egészség
Kiváló egészségi ciklus vár rád augusztus hónapban, de nem szabad túlkapásokba esned. Ne egyél sokat, és ha lehet, ne túlórázz a végletekig. A munkahelyi feszültségeknek köszönhetően ugyanis kimerültebb és fáradtabb lehetsz a szokásosnál. Könnyen kísértésbe eshetsz, hogy barátaiddal átmulass több éjszakát is – ez önmagában még nem ártalmas, de vigyázz az étellel, itallal. Kerüld a konfliktushelyzeteket! Méregtelenítéssel és sok folyadékpótlással próbáld egyensúlyban tartani nem csak lelki, hanem fizikai egyensúlyodat is.Szűz


Szerelem
A szerelmes éjszakák rendkívül izgalmasak, ám unalmasak is lehetnek, ha nem vigyázol kellőképpen. Előfordulhat, hogy felbosszantod magad, akármi történik is, ne mutasd ezt ki. Ne bánts meg senkit. Ha partnerkapcsolatban élsz, a partnered kiveszi most kezedből az irányítást, és azon veszed észre magad, hogy a fontosabb kérdésekben ő dönt. Sajnos lehet, hogy szakításra kerül sor annak érdekében, hogy szabadd, lehess, ám jobb halogatni a dolgot. Kerüld a szabadság oly heves gondolatát, nem kapkodhatsz el semmit. Ne keltsd azonban annak látszatát, hogy szereted őt, ha erről szó sincs. Ha a másik annyira ragaszkodik hozzád, rendesebb bánásmódot érdemel, ha te nem is úgy állsz a dolgokhoz.
Ha szingli vagy, a szerelemben szerencsés fordulatokra számíthatsz. Felbukkan egy titkos imádó, aki számodra sem lesz közömbös. Várd ki, a dolgok kedvező alakulását, és csak akkor add be a derekad! Időd java részét szenteld az ismerkedésnek, érzelmeidet fejezd ki tisztán és igaz módon, semmiképpen se játssz rá. Légy türelmes, minden kapcsolatnak érnie kell.

Pénzügyek
A csillagok állásának köszönhetően most anyagi nehézségeid szerencsésen megoldódnak. Váratlan események üthetik fel fejüket, mégpedig váratlan emberek személyében. Ne rohanj azonban bele minden kockázatba elővigyázatlanul, mert könnyen érhetnek veszteségek. Kerüld a veszekedést, és ne locsogj feleslegesen - főleg olyan emberekkel, akikről tudod, hogy hirtelen haragúak. Üzleti kapcsolataid a vágyaid szerint alakulnak, idővel nőni fog a keresőpotenciálod.

Egészség
Kerüld a kényelmetlen, kínos pillanatokat, mert könnyen baj származhat belőlük. Az érzelmeidet ne tárd ki mások előtt, az érzelmi-szerelmi élet ne keveredjen a „hivatalossal”. Nehogy pletyka tárgyává váljanak magánügyeid. Igyekezz megelőzni a betegségeket, ne vigyél semmit sem túlzásba, és ne kockáztass akkor, amikor autót vezetsz. Fáradékonyabb lehetsz ugyanis augusztusban, és még az is előfordulhat, hogy alvászavarokkal küszködsz. Mindenképpen figyelj oda a helyes táplálkozásra, kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt fogyassz. Ha némi túlsúllyal vagy megáldva, ebben a hónapban remek alkalmad nyílik arra, hogy belekezdj egy fogyókúrába. Ne aggódj, ha a kilók lassan mennek le, kitartásod hamar meghozza gyümölcsét.Mérleg


Szerelem
A sors a szerelemben is új fordulatokkal tűzdeli tele életedet. Rejtelmes a szerelmi életed. A hónap jól indul, szerelmes légkör vesz körül. A szingliknek azt tanácsoljuk, hogy járjanak nyitott szemmel, mert ez a hónap alkalmas lehet egy szép románc kialakulására. Ám ne feledd, a szerelem hol örömmel teli, hol bánatot hordoz magában.
A párkapcsolatban élők feszültségekkel teli hónapra számíthatnak. A szerelem olykor-olykor bizony szokatlan bejelentésekkel szolgálhat. El kell döntened ugyanis magadban, hogy a vitákat követő kibéküléseket valóban akarod-e. Gondold át a kapcsolatodat, és ha úgy érzed, hogy már kihűlőben vannak az érzelmeid, vállald fel, és beszéld meg partnereddel.

Pénzügyek
Az utazási, nyaralási költségek növekednek. Sajnos könnyen hibák csúsznak a számításba, és esetleges veszteségek érhetnek emiatt. Az is megeshet, hogy a lehetőségeidhez képest kicsit nagyobbak az elvárásaid. Arról nem beszélve, hogy szeretteid is rendesen leapasztják a családi kasszát. Ezen a téren több türelemre lesz szükséged, hagyd, hogy a dolgok beérjenek. A Mérleg jegyre nem vall a takarékosság, de most egy kicsit mégis rákényszerülhetsz a spórolásra. Az anyagi veszteségek utóhatását a hónap végén fogod érzékelni, azonban ezzel egy időben kapsz egy kiváló üzleti ajánlatot is – megjutalmazva a múlt törekvéseit.

Egészség
Az emberi kapcsolataidban jelenlévő konfliktusok rányomják bélyegét az egészségedre is. A veszekedések, viták felesleges energiákat vonnak el tőled, ezért szükséged van kikapcsolódásra. Lehetőleg minél kevesebbet kerülj konfliktusba mással és önmagaddal egyaránt. Amíg vidám hangulatod elfedi a kimerültség szürke felhőjét, nehogy olyasmit kövess el, amit később magad is megbánsz. Keress fel egy meditációs kurzust, hogy kellőképpen lenyugodj, és át tudd értékelni az életedet.Skorpió


Szerelem
Előfordulhat, hogy augusztus hónapban a kelleténél határozottabb, arrogánsabb leszel, és mindazok, akik szeretnek téged, neheztelnek rád. Próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni, és ne engedd, hogy a pénzügyeid a szerelmet kiszorítsák életedből. Állhatatos viselkedésed nem éppen szerencsés dolog az érzelmi élet terén. Szerencsére a szerelem kitartó érzelem, és hol komoly, hol pedig vidám dolog. A párkapcsolatban élő Skorpiók úgy érezhetik, hogy rendkívül jól választottak társat. Partnereddel váljatok nyitottá az új barátságokra, és a kellemes társasági életre.
Ámor nyila utolérheti a szingliket! Találkozhatsz egy olyan személlyel, akitől szárnyakat kapsz, megnő az önbizalmad, és ez teljes sikerhez vezethet. Fő a határozottság!

Pénzügyek
Még ha a pénzügyek nem is mennek úgy, ahogyan azt te szeretnéd, légy nyugodt! A legfőbb probléma az, hogy hajlamosabb vagy többet költeni, mint amit megengedhetsz magadnak. Ráadásul olyan dolgokra, amelyek nem igazán szükségesek számodra. Mielőtt shoppingolásra adnád a fejedet, gondold át, hogy mi az, amire valóban szükséged van, és mi az, amit csak úgy – hóbortból – vásárolnál meg. Augusztusban nagy változásokra számíthatsz. Az üzleti életben ne legyél túlontúl személyeskedő, és ne keverd a szerelmet a pénzzel. A hónap vége felé komolyabb pénzkereseti lehetőségek kínálkoznak. Ne habozz!

Egészség
A bolygókat figyelembe véve, nincs semmi okod az aggodalomra, még ha lassan vége is van a nyárnak. Ha súlyproblémáid vannak, most szerencsés fogyókúrába kezdhetsz, semmi más nem kell hozzá, csak akaraterő. Összességében a csillagok rózsás egészséget biztosítanak neked, egyedül a szeretteidre való odafigyelés szívhatja le energiádat. Próbáld meg minél hatékonyabban pótolni, ne idegeskedj feleslegesen olyan dolgokon, melyeken úgy sem tudsz változtatni.Nyilas


Szerelem
Mintha az egész világ a te szerelmedért áhítozna. Változatos társaság „gyűlik össze” körülötted. Ne hagyd magad olyan helyzetbe kényszeríteni, amit később megbánhatsz, légy józan és megfontolt. A döntéshozatalnak még nincs itt az ideje, helyette inkább analizáld kapcsolataidat. Nem is baj, ha a szingliknek fontosabb jelenleg a hivatásuk, mint egy új szerelem kutatása. Apró flörtöket, kellemes beszélgetéseket leszámítva, nem ez a hónap fogja meghozni számodra a nagy Ő-t.
Ha párkapcsolatban élsz, és a szerelem gyümölcsét élvezed, próbálj meg következetes lenni, ha a szerelemről objektív véleményt akarsz kialakítani. Lehet, hogy terhedre válik jelenlegi kapcsolatod, és szakítani akarsz, mert sokkal fontosabbnak tartod a karrieredet, mint a szerelmi légyottokat.

Pénzügyek
Pénzügyeid kiválóan alakulnak augusztusban. Tedd, amit jónak látsz, amíg ezek az erős hatások uralkodnak jegyeden. Legyél aktív, keresd a lehetőségeidet, gondolkozz tisztán, és a véleményedet mindig érthetően add elő. Ha így teszel, mindenkit képes leszel meggyőzni. Az előző hónap szűkölködése után kisebb pénzösszeg ütheti a markodat, amely most többé-kevésbé rendezheti anyagi problémáidat. Egy korábbi terved is megvalósulni látszik, de teljesen kibontakozni csak a következő hónapokban fog. Fontos a türelem, és a kitartás!

Egészség
A Nyilas jegy szülöttje az egyik legkitartóbb, és legerősebb személyiség, ez azonban nem jelenti azt, hogy szervezeted vasból van. Kedvező idők jönnek, de veszteségek is érhetnek. Áldozz több időt a testmozgásra, a kikapcsolódásra. Az eddigi stresszhelyzeteket ki kell pihenned, és most a káros energiáktól való megszabadulás a cél.Bak


Szerelem
Ne legyél feszült helyzetek okozója a szerelemben. Ne akarj uralkodni a partnereden. Lehet, hogy most nagyon szerelmes vagy, de talán egyben túl követelőző is. Ezzel most sokat veszíthetsz. Legyél inkább nagylelkű, ez sokkal nyilvánvalóbbá teszi érzelmeidet. Segíts neki abban, amiben csak tudsz, a szerelem ugyanis nem azt jelenti, hogy az ember csak kap, adni is kell. Légy őszinte a saját érzelmeidet tekintve önmagaddal szemben, és persze kedveseddel is. Ne hagyd, hogy közös életeteket lefoglalja a közeletekben lévő személyek problémája, mert jó szíveteknek köszönhetően partnereddel együtt a megoldáson fogtok munkálkodni. Ehelyett inkább a saját kapcsolatotokat teljesítsétek ki, a lényeg, hogy maradjon elegendő időtök egymásra.
A szingli Bakoknak kedvező hónap ígérkezik a szerelem terén! Most váratlanul toppanhat be életedbe egy olyan személy, akivel újra felpezsdül az érzelmi életed. Arra azonban figyelj oda, hogy ne a szex legyen az úr az új kapcsolatban, mert az könnyen rabságban tarthat. Próbálj kevésbé a tested rabjává lenni, és a szex helyett az érzelmekre, a bensőségekre koncentrálni.

Pénzügyek
A kiadásaid jelentősen megnövekednek. Minden kis luxuscikk sokkal drágábbnak fog tűnni egyszerre, és igencsak nehéz lesz takarékoskodnod. A tulajdon-tranzakciók nem jól alakulnak, és sajnos azzal is veszíthetsz. Vigyázz magadra és a pénzedre, mert könnyen veszteségek érhetnek. Új ismeretségeidnek köszönhetően azonban kiváló lehetőségek adódnak majd számodra, hogy pozíciódat megerősítsd. Ennek azonban olyan ára lesz, hogy a hónap szabad hétvégék nélkül fog elszaladni. Ne bánkódj, a sok munka a későbbiekben meghozza gyümölcsét!

Egészség
Szinte kicsattansz az egészségtől augusztusban. Egy ismerősöd kedvet csinál az életmódváltáshoz, mellyel egészségesebbé válhatsz. Ez teljesen felvillanyoz, és ennek hatására akár még jó pár többlet kilót is ledobhatsz magadról. A reformétkezést azonban ne vidd túlzásba, nehogy átess a ló túloldalára. Ne akarj azonnal megszabadulni a súlytöbbletedtől, azokat ugyanis nem egy nap alatt szedted össze. A hónap közepétől felgyorsulnak az események, és ügyesnek kell lenned, hogy a társasági- és az üzleti élet követelményeinek egyszerre eleget tudj tenni. Akármit is teszel, pozitívan hat az egészségedre egész augusztusban.Vízöntő


Szerelem
Bizonytalan vagy magadban, és partneredben egyaránt. Lehet, hogy egy régen benned lappangó lelkiismeret-furdalás okozza ezt a bizonytalanságot. Vonulj el egy-két napra, és gondold át, mit is akarsz a kapcsolatodtól, és partnered-e az a személy, akivel le akarod élni az életedet. Nehezedre fog esni eldönteni, hogy mit is akarsz igazán, de az árral való úszás jelen esetben nem jó megoldás. Ne legyél túl kemény magadhoz, ami elmúlt, azt le kell zárni, és tovább kell lépni.
A bizonytalanság az egyedülállókra is jellemző ebben a hónapban. Nem vagy kibékülve önmagaddal, és úgy érzed, hogy a szerelem egész egyszerűen nem akar az utadba kerülni. Megpróbálod a maximumot kihozni a helyzetből, de ennek ellenére nem igazán vagy boldog. Türelemre van szükséged, semmi másra. A hónap folyamán inkább a büszkeséged, eszességed és a bölcsességed legyen irányadó. A szerelemnek jelenleg nincs helye, bár ezt nehéz lesz belátnod. Ne mutasd ki érzelmeidet sehol, nehogy védtelenül találd magad. Több határozottság szükséges, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül fejest kell ugrani egy kapcsolatba csak azért, hogy ne légy egyedül.

Pénzügyek
Pénzügyeid a lelki megpróbáltatásaid miatt nem töltenek be most fontos szerepet az életedben. Semmi esetre se hozz tehát fontos döntéseket, hacsak nem vagy alaposan felkészülve, és elég pénzzel rendelkezel. Az elmúlt időszak munkája sajnos nem akar megtérülni. Gondolkozz el, mi lehet ennek az oka. Vegyél erőt magadon, és ha üzleti találkozóra hívnak, ne nyalogasd tovább sebeidet! Öltözz fel, dobj egy kis sminket, és irány a tárgyalás.

Egészség
Lelkiválságod az egészségedre is kihathat. Ha túl gyorsra veszed a léptéket, könnyen lefárasztod magad. Rendezett napirend segítségével tudod csak kezedben tartani dolgaidat. Koros étvágytalanságod komoly problémákhoz vezethet. Próbálj megnyugodni, jelen állapotodban rengeteg pihenésre van szükséged ahhoz, hogy megóvd egészségedet. Fokozottan figyelj oda arra, hogy sok gyümölcsöt, és zöldséget fogyassz a vitaminpótláshoz.Halak


Szerelem
Kedvező a csillagok állása, akár egyedül vagy, akár partnerkapcsolatban élsz. Szerelemre vagy hangolva szinte egész hónapban. A napok egy óriási esemény előjátékát jelentik, vagy mondhatnánk úgyis, hogy a napok az éjszakák előkészítői. Pároddal ismét felfedezitek egymást, még szorosabbá téve ezzel kapcsolatotokat. Jól érzitek magatokat az otthon melegében, és a hálószobán kívül szinte megszűnik a világ. a szerelem még akkor sem hajlandó levonulni a színről, ha a munkád kerül előtérbe.
A szingliknek remek esélyük van arra, hogy valaki meghódítsa szívüket, és végre elérjék a várva várt nyugalmat egy férfi oldalán. Megeshet, hogy egy régi szerelem lángja kezd el újra pislákolni. Akár belemész a játékba, akár nem, mindenképpen sok boldog pillanatot – és erotikus éjszakát – szerezhetsz magadnak.

Pénzügyek
Anyagi helyzeted kiegyensúlyozott, mely biztonságérzetet ad számodra. Szép összeget tettél félre, ám erre a megnövekedett költségek miatt szükség is lesz. Téged soha sem kell figyelmeztetni a spórolásra, mert ezt ösztönösen teszed. Ha azonban nyaralni készültél, halaszd máskorra, esetleg szeptember közepére. Ne dőlj be a látszatnak, mert a hónap vége felé a csillagok okozhatnak némi szerencsétlenséget. Szeptember sokkal jobb lehetőségeket kínál pénzügyileg, mint az augusztus.

Egészség
Az egészséged kedvezően alakul, csodálatra méltó energiáid és a lelkesedésed minden búra-bajra orvosságot jelent. Augusztus végét a kikapcsolódás jellemzi, és amikor végre sikerül elszabadulni a napi kötelezettségek elől, jegyedből adódóan a vízpartra menekülsz. Itt töltődsz fel energiával. Használd ki ezt a pár napot a feltöltődésre, mert a hónap vége felé egy váratlan fordulat ismét pezsgésre kényszerít majd.forrás : aktualitások.hu

 9.7 - 7 votes 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 1962, Legújabb tagunk: Kreestee
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact