Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
2016 november havi
Kos


Meghatározó változások várnak szerelmi életedre november hónapban. Ezek a változások azonban pozitív kilátásokkal kecsegtetnek. Ha olyan kapcsolatban élsz, amiről úgy érzed, hogy nem működik már, akkor most képes leszel végre túllépni rajta, egyszóval: lezárni. Előfordulhat, hogy újra lángra lobbansz egy régi szerelmed iránt, és el kezdesz azon töprengeni, vajon miért is hagytad annak idején elmenni. Még az is meg lehet, hogy mostanra váltatok éretté ahhoz, hogy képesek legyetek felismerni egymás értékeit, és egy új, virágzó kapcsolatba belekezdjetek.
A szingliket egymás után érik az érzéki csábítások, és bizony sokszor képtelenek ellenállni. Ne feledkezz azonban meg arról, hogy a vonzalom csupán szexuális jellegű, és egyáltalán nem biztos, hogy egy hosszú távú kapcsolat alakul majd ki. Sebaj, nem kell egyből nemet mondanod, hiszen egy izgalmas, futó kaland mindig jól jöhet.
Pénzügyek
A csapatmunkát nem neked találták ki, mert jobb szeretsz egyedül megdolgozni a sikerekért, és a babérokat is magad szereted learatni. Éppen ezért kerülöd az olyan lehetőségeket, amelyek szoros együttműködést igényelnek. Ebben a hónapban azonban komoly lehetőségeket mulaszthatsz el ezzel a hozzáállással. Ha mégis rászánod magad valamiféle együttműködésre, akkor vigyázz arra, hogy a célszemély ne családtag, barát, netán a kedvesed legyen. Az ilyen társulás semmi jóval nem kecsegtet, légy tehát óvatos!
Egészség
Egészségedet egy kicsit elhanyagoltak az utóbbi időben. Nem figyeltél oda a helyes táplálkozásra, és nem mozogtál eleget. Ideje lenni belevágni egy kis diétába. A lustaság ugyan fél egészség, de azért nem ártana figyelmet fordítani arra, hogy beiktass életedbe egy kis testedzést is. Elképzelhető, hogy hamar belefáradsz, de a kitartás nagyon fontos. Ha másképp nem megy, próbáld a saját szabályaid szerint felállítani edzéstervedet. Hidd el, megéri.Bika


A Bika nagyon kitartó, és nem jellemző rá, hogy csak azért kilépne egy kapcsolatból, mert éppen válságos időket él meg. Ebben a hónapban mégis előfordulhat, hogy a párkapcsolatban élőknek véget ér kapcsolatuk. Nem biztos, hogy te vagy a hibás, lehet, hogy kedvesed véli úgy, hogy nagyobb mozgástérre, több szabadságra van szüksége.
A csillagok állása kedvezőtlen lehetőségeket tartogat a szingliknek is. Akivel kapcsolatot szeretnének kialakítani, az megbízhatatlan, aki pedig becsületes lenne, az meg nekik nem kell. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akiben egyáltalán nem bízol meg, mégis mérhetetlen vonzalmat táplálsz iránta. Ez a kapcsolat csak akkor működhet, ha képes leszel arra, hogy érzelmileg nem kötelezed el magad az illető mellett. Ha erre képtelen vagy, akkor inkább nagy ívben kerüld el az illetőt, mert csak sebeket ejt a szíveden.
Pénzügyek
Ebben a hónapban az „egyszer fent, egyszer lent” mondás kifejezetten igaz a Bikák pénzügyi helyzetében. Amikor azonban fent vannak, akkor hihetetlen sikereket könyvelhetnek el maguknak. Ezt képességük, és hihetetlen kitartásuknak köszönhetik. A hónap második felében megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki a későbbiekben hatással lehet egész karrieredre, és mérhetetlen fellendüléssel kecsegtet.
Egészség
Légy nagyon óvatos a táplálkozást illetően, mert ebben az időszakban nagy a veszélye a gyomorbántalmaknak. Figyelj oda, hogy mit mivel eszel, és ne habzsolj feleslegesen. Nagyon fontos az is, hogy minden étkezés után fogyassz kellő mennyiségű folyadékot.Ikrek


A párkapcsolatban élő Ikrek számára kedvező periódusok következhetnek. Előfordulhat, hogy kedvesedben fellobban a vágy egy tartós kapcsolat iránt, és szeretné komolyabbra fűzni a szálakat. A végső döntés azonban a tiéd, alaposan fontold meg, hogy mit is akarsz valójában. Lehet, hogy később már nem lehet visszacsinálni.
A szinglikre igazán szerencsés napok várnak! A körülmények ugyanis annyira kedvezően alakulnak ebben a hónapban, hogy könnyen előfordulhat, hogy a semmiből terem előttük az igazi, várva várt szerelem. Ne habozz, ragadd meg a kínálkozó alkalmat, lehet, hogy soha nem tér vissza!
Pénzügyek
Változások várhatók a munkádban, még akkor is, ha szilárdnak, és biztonságosnak gondoltad. Ismeretségi körödnek, és alkalmazkodó képességednek köszönhetően azonban szinte minden helyzetből találsz kiutat. Sőt, még akár új lehetőségek is feltárulhatnak előtted. Bármi is történik, őrizd meg jó kedvedet, és optimizmusodat. Ha így teszel, akkor minden vitát könnyen átvészelsz, és később még előnyöd is származhat ezekből a változásokból.
Egészség
Ebben a hónapban a szélsőségesség jellemez, képes vagy egyik szélsőségességből a másikba csapni. Az egészséges táplálkozást, és a testmozgást is hanyagolod, ugyanakkor egyik pillanatról a másikra önsanyargató diétába kezdesz. Ez egyáltalán nem használ, és még az egészségedre is káros hatással lehet. Fontos lenne a mértékletesség.Rák


A csillagok állása nagyon kedvező a párkapcsolatban élő Rákok számára. Előfordulhat, hogy kedvesed egyszer csak előáll egy isteni javaslattal: „házasodjunk össze szilveszterkor”. Figyelj oda, mert valaki a szűk családból bele akar avatkozni a szerelmi életedbe. Nem biztos, hogy rosszat akar az illető, valószínű, hogy csak szeretetből teszi. Ne légy tehát mérges a viselkedése miatt, ugyanakkor ne hagyd magad eltántorítani elhatározásodtól.
Szingliként is kedvező fordulatok várhatóak szerelmi életedben. Váratlanul besétálhat az ajtón az igaz szerelem. Ez azonban komplikációkat okozhat hétköznapjaidban. Aggodalomra azonban semmi ok, a problémák maguktól megoldódnak majd.
Pénzügyek
Ebben a hónapban számos ötleted van arra nézve, hogyan lendíthetnél anyagi helyzeteden. Légy azonban résen, mert nem lehet minden befektetés sikeres. Lesz köztük olyan is, amely megbukik, és anyagi veszteséget is okozhat. Ha időben a fejedhez kapsz, és kitűnő pénzügyi megérzéseidre, józan eszedre hallgatsz, akkor nem érhet nagyobb baj.
Egészség
Az izgalmas hónap, amelynek elébe nézel, könnyen hátrányodra is válhat. A romantikus, és érzékeny Rák életében nem mindennaposak az izgalmak. A nyugalom mindennél fontosabb, próbálj tehát arra törekedni, hogy meg őrizd, amennyire csak lehet. Ez nem csupán a szerelmi életedre, de az egészségi állapotodra is kedvező hatást gyakorolhat.Oroszlán


November nagy változásokat, felfordulásokat hozhat az Oroszlán érzelmi életében. Kemény vitákra kell számítaniuk kedvesükkel, és ezek elől bizony nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak kitérni. A veszekedések azonban arra nagyon jók, hogy letisztázhassatok néhány dolgot, ami már régóta mérgezte kapcsolatotokat. Előfordulhat, hogy csalódások érnek, de ezeket csak is magadnak köszönheted. Néha ugyanis a fellegekben jársz, és túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól. Amikor pedig szembesülnöd kell végre a tényekkel, keserűen veszed tudomásul, hogy olyasmit vársz el életed párjától, amit az soha nem fog tudni teljesíteni. De természetesen nem önmagadra haragszol, hanem kedvesedre. Sőt, az egész világra.
Pénzügyek
Ebben a hónapban néhány nem várt akadály kerülhet utadba a pénzügyeket illetően. Ha ezeket túlságosan lebecsülöd, akkor bizony rosszul járhatsz, mert könnyen elszámíthatod magad. Üzleti partnereiddel légy különösen elővigyázatos, barátokkal pedig ne akarj közös vállalkozásba kezdeni. A hónap eleje egyáltalán nem alkalmas a komoly döntések meghozatalára. Nem ártana egy kis aktív magány, amely kellőképpen felfrissít és helyre billent. A vasárnapokon talán lehetőséged lesz arra, hogy elvonulj a világtól, és minden alaposan átgondolj.
Egészség
Túlzottan hajszolod az élvezeteket, és ez bizony veszélyezteti egészségedet. A mértékletesség ajánlott, de nem csak az evés-ivásnál, hanem a szórakozásban is. Túlhajszolt életviteled, a hajnalig tartó bulizások, a kevés alvás kegyetlenül legyengíti immunrendszeredet, és még érrendszeri betegségekhez is vezethet. Szükséged lenne végre egy kis regenerálódásra, kikapcsolódásra.Szűz


Kiegyensúlyozott és magabiztos vagy, és ezáltal bizony mágnesként vonzod magadhoz a rajongókat. Most az ujjad köré csavarhatsz mindenkit, és a maximumot vagy képes kihozni magadból. Vigyázz, ne élj vissza jelenlegi helyzeteddel, és ne bántsd meg azokat, akik gyengéd érzelmeket táplálnak irántad. Kedvedre válogathatsz, és talán megtalálod végre az igazit.
A párkapcsolatban élő Szüzek feszült perceket fognak átélni novemberben. Partnered könnyen a nyakadba zúdíthatja azon problémákat, amelyeket ő rontott el, mégis téged okol a végkifejletért. A hónap legutolsó hétvégéje remek lehetőséget teremt majd a békülésre, és a dolgok tisztázására. Igyekezzetek egymást kiengesztelni, és kárpótolni a nehézségekért. Ha ez megtörtént, ismét a nyugalom uralkodik majd.
Pénzügyek
Légy inkább gyanakvó, mintsem elhamarkodott. Mielőtt új akcióba, vagy vállalkozásba kezdesz, alaposan ismerd meg a körülményeket. Ha kellőképpen megfontolt vagy, akkor karriered a lehető legjobban alakulhat. Még az is előfordulhat, hogy annyira jól alakul, hogy néhányan megirigylik, és ármánykodni kezdenek. Ne foglalkozz velük, lépj át könnyedén a történteken. Nem mindig kifizetődő a „kölcsönkenyér visszajár” mondás.
Egészség
Novemberben ágynak dönthet egy vírus. Különösképpen az emésztőszerveid rosszalkodhatnak. Fordíts különös gondot az egészségedre, a rendszeres táplálkozásra és a személyes higiéniára. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a szervezetben lévő hasznos baktériumokat is elpusztítod, hiszen azok bizonyos helyzetekben nagyon is hasznunkra lehetnek.Mérleg


A sors furcsa játéka, hogy novemberben csalódhatsz abban, akihez szoros érzelmi szálak fűztek, és közelebb kerülhetsz ahhoz, akitől eddig igencsak távol tartottad magad. Kedveseddel heves vitákba bonyolódhatsz, és szinte biztos, hogy ezen viták középpontjában a pénz áll.
A szingliknek a hónap elején számítaniuk kell egy kis csalódásra. A könnyű flörtökből kialakult kapcsolatok kihűlnek, és marad az egyedüllét. Elkeseredésre azonban nincs okuk, hiszen nem maradnak sokáig magányosak. Az is előfordulhat, hogy egy régi kedvesed előkerül, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy újra meghódítsa a szívedet. Minden rajtad áll, vagy bukik, tőled függ, hogy lehet-e folytatása a kapcsolatnak, vagy sem. A hónap vége felé a bolygók állása biztosítja számodra, hogy új emberekkel ismerkedj meg, és új kapcsolatokat létesíthess.
Pénzügyek
Ebben a hónapban bizony szükséged lesz a fizikai erőnlétre, és a szellemi teherbírásra egyaránt. Ha ideges és fáradt vagy, akkor sokkal nehezebben találod meg a helyes megoldást. Márpedig sorozatos konfliktusok billenthetnek ki egyensúlyodból. Nem adod magadból a maximumot, pedig joggal várják el tőled. Muszáj egy kicsit pihenned, mert csak úgy tudod kihasználni azokat a kedvező lehetőségeket, amelyeket a csillagok kínálnak.
Egészség
Fizikai állapotod nagy figyelmet igényel. Az idei őszigencsak „hajtós” a számodra, és szükséged van a jó erőnlétre. Hajlamos vagy arra, hogy különböző csodaszerekkel serkentsd agysejtjeidet, ezek a készítmények azonban veszélyesek, hiszen könnyen hozzászokhat a szervezet. A végén pedig már csak kémiai segítséggel tudsz elaludni, illetve ébren maradni, és biológiailag felborulsz. A rendszeres, természetes alvásra szükséged van, mert frissít és regenerál, de még szépít is!Skorpió


Ebben a hónapban inkább a munkádnak élsz, és szinte nem is jut időd az érzelmi életre. Nincsenek meghitt pillanatok, maradandó együttlétek. Ezt azonban kedvesed nem fogja sokáig tűrni. Vigyázz, nehogy késő legyen az ébredés! Feltűnhet ugyanis a színen egy „vetélytárs”, aki nem jelent ugyan komoly veszélyt számodra, mégis feszültségekkel teli perceket okoz. Szentelj több időt kedvesednek, és legalább a hétvégéket ne töltsd munkával!
Pénzügyek
Tele vagy energiával, feladataidat a kisujjadból is kirázod. Amiben most belekezdesz, azt végig is tudod csinálni. Ez felvillanyoz, és magabiztossá tesz. Kihívásokra, kemény próbatételekre most nem kell számítanod, kedvező bevételre annál inkább. Vigyázz, a könnyebben jött pénz könnyebben is folyik ki kezeid közül, és a bevételek mellett váratlan kiadásokra is számíthatsz. Talán még egy váratlan utazásra is számítanod kell, és bizony az is pénzbe kerül.
Egészség
Érzékeny lehetsz a fertőzésekre. Ennek oka, hogy immunrendszered egy kicsit legyengült, amit még némi idegeskedéssel is megfűszereztél. Betegségeid legtöbbje egyébként lelki eredetű, beleértve az ízületi és izomfájdalmakat is. Tanácsos lenne beiktatni egy wellness hétvégét, ahol nem csak testileg, de szellemileg és lelkileg is teljesen felfrissülhetsz. A novemberi hétvégék tökéletesen alkalmasak erre a célra. Végre megacélozhatod idegeidet.Nyilas


Nem érdemes mindent egy lapra feltenni! A mostani időszak ugyanis kedvez a szerelmi életednek, és a szerelmi sikereidnek egyaránt. A gyors flörtöknek azonban megjöhet a böjtje. Mielőtt elköteleznéd magad valaki mellett, törekedj arra, hogy minél alaposabban megismerd az illetőt. Ha ugyanis túl gyorsan döntesz, később sokkal nehezebb lesz „kijavítani” a hibát.
A párkapcsolatban élők érzelmi élete egy kicsit kusza. Előfordulhat, hogy párhuzamos kapcsolatokat tartasz fent. Úgy érezheted, hogy képtelen vagy dönteni, de a hónap közepéig mindenképpen rendezned kell érzelmi problémáidat, ellenkező esetben radikális döntésre kényszerülhetsz. Valóban izgalmas lehet egy párhuzamos kapcsolat, de mérlegelni kell, hogy érdemes-e kockáztatni a lebukás veszélyét partnered előtt. Kínos jelenetek robbanhatnak ki, ha kitudódik a csalafintaság.
Pénzügyek
Hosszabb távú elképzelések megvalósítására nem alkalmas ez a hónap! A gyakran változó körülmények ugyanis rendre felboríthatják terveidet. Legjobb lenne, ha senki és semmi mellett nem köteleznéd el magad. Ne ess túlzásokba, és ne mondj mindenre egyből igent. Ha könnyen építesz légvárakat, akkor könnyen csőbe is húzhatnak, mert képtelen vagy időben észrevenni a rád leselkedő csapdákat.
Egészség
Étvágyad meglehetősen jó, és még a sok vendégeskedés is okot ad arra, hogy kedvedre elemózsiázz. Mindenképpen be kell tehát iktatnod egy-egy böjtnapot, és egy kis testmozgást, mert nyakunkon a karácsonyi ünnepkör, amikor egyébként is csordultig lesznek az asztalok. A vitaminokra ebben az időszakban fokozottabb szükséged van. Hamarosan ugyanis felerősödhetnek allergiás tüneteid, és immunrendszeredet erősíteni kellene. Minél ellenállóbb a szervezeted, annál kevésbé viselnek meg a nagy tömegben való tartózkodások.Bak


Előfordulhat, hogy hiú reményeket táplálsz a szívedben. Ez akkor is megeshet, ha egy kihűlő félben lévő kapcsolatot szeretnél feléleszteni, de még inkább, ha egy éppen csak induló kapcsolat foglalkoztat. Néhány beszélgetés, SMS váltás alapján úgy érezheted, hogy a másik fél is hasonló érzelmeket táplál irántad. Érzelmeid azonban hamar lehűlnek, amikor szembesülsz azzal, hogy teljesen más elképzelése van a kettőtök kapcsolatáról. Ez a kudarc belső bizonytalanságodat, érzelmi labilitásodat is felerősítheti. Ettől függetlenül nincs kizárva, hogy a későbbiekben még egymásra találtok.
Pénzügyek
Következetesen haladsz saját céljaid elérése felé, és reménytelennek látszó ügyeid is rendeződni látszanak. Az események pörögnek körülötted, és még néhány rendkívül előnyös üzleti ajánlatot is kaphatsz. Nem kell azonnal választ adnod, így van időd arra, hogy felderítsd az előnyöket és hátrányokat egyaránt. Mivel az előnyök lesznek többségben, meg van az esélye annak, hogy a hónap végén már új területen próbálod ki tehetségedet. Ez a váltás azonban elégtétel is: bizonyítéka annak, hogy a csendes szorgalom is elnyeri méltó díjazását.
Egészség
November nagy a veszélye annak, hogy áramütés, vagy égéssel, forrázással kapcsolatos baleset érjen. Még akkor is előfordulhat a baj, ha nem szerelsz semmit, mindössze a napi háztartási munkát végzed. A hónap vége felé lehetőséged lesz arra, hogy végre kibeszélgesd magad szeretteiddel. Kiadod örömödet, bosszúságodat, csalódásodat egyaránt. Ez egyfajta feszültség levezetés is.Vízöntő


Meglehetősen érzékeny vagy ebben az időszakban, ezért a csalódások is fájdalmasabban érinthetnek. Az értelmetlen kötelékeket el kell szakítani, és ez vonatkozik mind a párkapcsolatra, mind a barátokra. Le kell zárnod a múltat ahhoz, hogy új életet kezdhess, és észre fogod venni, hogy november közepén új megvilágításba kerül az életed. Ha rádöbbensz, hogy partneredtől nem azt kaptad eddig, amire vágytál, akkor ne habozz, lépj tovább. Csak a fontos lépések megtétele után leszel képes olyan dolgokra találni, amelyektől talán még te is elámulsz.
Pénzügyek
November hónapban felélénkül társasági életed, és olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segítségedre lehetnek a későbbiekben. Talán még egy új állás megtalálásában is. Munkahelyedet azonban csak akkor hagyd ott, ha úgy érzed, hogy ott már minden téren kihoztad magadból a maximumot, és a cég ranglétrájának legmagasabb fokán állsz. Ám még ebben az esetben is érdemes alaposan tájékozódni az új munkahely felől. Nehogy aztán több fokkal lentebbről kelljen folytatnod.
Egészség
Nagy szükséged lesz most a szellemi energiáidra. Hajlamos vagy ugyanis túlzásokba esni, és könnyen kimerülhetsz. Állandóan fáradt leszel, ami pedig fejfájást okozhat. Érdemes lenne valamiféle vitaminkúrát beiktatni. Egyrészt az őszi fáradtság kellemetlen hatásainak elkerülése érdekében, másrészt azért, hogy a túlfeszített munkatempó ellenére is legyőzhesd a betegségeket. Tartózkodj minél többet a friss levegőn!Halak


Novemberben nagyon felpörög az életed. Egymást követik a meghívások, igencsak aktív társasági életet élsz. A csillagok forró szenvedélyről gondoskodnak. Ha jelenleg is tartós kapcsolatban élsz, akkor minden esélyed meg van rá, hogy harmóniában teljenek napjaid. A viták elsimulnak, és a kibékülések kellemesek lesznek.
Szingliként megismerkedhetsz valakivel, akivel már az első beszélgetésnél rádöbbensz, hogy mennyire egyforma a gondolkodásotok. Ha ebben az időszakban döntesz úgy, hogy belemész egy kapcsolatba, akkor az garantáltan tartós lesz.
Pénzügyek
Panaszra semmi okod! Kitűnő ajánlatokat kapsz, és neked semmi mást nem kell tenned, mint átgondolni, és elfogadni. Bankszámlád pedig folyamatosan gyarapodik. Előfordulhat, hogy néhány napig depressziós hangulatban leszel, és ez rányomja majd bélyegét egyes akciókra. Szerencsére ezen borongós hangulatod hamar elmúlik, mert olyan emberek vesznek körül, akiknek munkakedve, optimizmusa téged is magával ragad.
Egészség
Egy Halak-szülött nagyon nehezen viseli a lelki fájdalmakat, ezért csak nagyon nehezen tudnak ellenállni az önkényeztetés különböző formáinak. Leginkább a finomfalatoknak és az élvezeti szereknek eshetsz áldozatául. Nem ártana a karácsonyi ünnepek előtt egy kis méregtelenítés, hogy a méreganyagok mihamarabb távozhassanak szervezetedből. Ha szükséges, iktass be egy fogyókúrát is. A csillagok a segítségedre lesznek a véghezvitelében.forrás : nőiportal

 9.7 - 7 votes 
Translation

Online
Látogatók 4
Tagok: 0
Ezen a lapon: 3
Tagok: 2001, Legújabb tagunk: Gabenka
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact