Disznó - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Disznó - kombinált

Kombinált horoszkóp - DISZNÓ


Disznó - Kos

A Kos Disznót a vidéki hangulat és kényelem aurája lengi be. Nincs könnyû dolga, de a családja, barátai, kollégái részére a legõszintébb szeretetet és a legkiválóbb barátságot nyújtja. Ez a kombináció maga a megtestesült kedvesség.

Egy egész csapat visítozó kölyköt képes elvinni a moziba, megvenni nekik az összes létezõ fagyi kínálatot, amit aztán a ruhájukra kennek. Minden területen próbál segítséget nyújtani fáradhatatlanul.

Célja nem egyetlen területre korlátozódik, számtalan dolgot kipróbál, mire megtalálja igazi hivatását. Nem szeret kockáztatni, a munkában is a biztonság számára az elsõdleges szempont. Ám kitartó munkáját siker koronázza, melyben nagymértékben segít sokrétû fantáziavilága.

Az érzékiség megtestesítõje. Tele van energiával, szenvedélyes szeretõ. Szellemi és fizikai megbízhatóságra vágyik. Érzelmei határtalanok, ám szíve könnyen sebezhetõ. Családcentrikus, családszeretõ ember.

Disznó - Bika

A Bika Disznó nagyszerû, nemes és motivált ember. Fontos számára a fényûzés, a luxuscikkek, igazából bármi, ami pénzköltéssel jár.

Általában meg is teremti a szükséges anyagi hátteret, és könnyen eléri, hogy a felsõ társadalmi réteghez tartozzon. Élvezi a gazdaságot, a pozíciót, a hírnevet, soha nem éri be a középszerûvel.

Enyhén szólva fõnökös típus, akinek meg kell, hogy legyenek a saját útjai is. Együttmûködik szívesen, viszont ragaszkodik az irányításhoz. Mindezt olyan szimpatikus módon teszi, hogy az emberek elfogadják és szeretik õt, és ezzel õ is így van.

Barátaiért és családjáért bármikor tûzbe tenné a kezét. Fontos számára a békés nyugodt otthon, legalább annyira, mint egy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolat.

Disznó - Ikrek

Az Ikrek Disznó sokoldalú és lelkiismeretes. Élete során jólétre törekszik, és tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet az élet adta lehetõségekbõl. Néha azonban lomhának bizonyul, és a maga különös módján makacs is.

A fürge és eleven Ikrek könnyedséget ad a lassabb természetû Disznónak, és gyorsabb mozgásra készteti. Elfoglalt fel-alá rohangáló embert ismerhetünk meg benne, egyszerre akar lenni száz helyen. Bonyolult személyisége mögött gyakran lezáratlan múltbeli konfliktusok állnak. Karaktere csak hosszú idõ és munka során alakul ki teljes, végleges formájára.

Az Ikrek Disznó vonzza a pénzt. Imádja a nagy partikat, társaságot, és tudja, hogyan kell jól élni. Estélyeket és vacsorákat szervez, ahol nagyon fontos számára mások, és önmaga megjelenése. Munkájában tehetséges, sikeres lehet, de fontos, hogy valakivel együtt tudjon mûködni.

Vonzza az ellenkezõ nemet, ám visszahúzódó természete miatt nehezen ismerkedik. Álmodozó, érzelmes alkat, ugyanakkor egy stabil, hosszú távú kapcsolatra vágyik igazán. Családcentrikus, otthonszeretõ ember.

Disznó - Rák

A Rák Disznó kedves, szeretetreméltó ember. Imádja az embereket, szeret társaságban lenni, de ennél jobban, csak otthonát tartja fontosabbnak. Kitartó és nagy akaraterõvel rendelkezik.

Lakása rendezgetése, kertje gondozása, és az, hogy mindig legyen meleg vacsora a család számára, számára az elsõ. Egyedül nagyon sok mindenre képes, mindig képes elõröl kezdeni újra és újra, nem csügged, ha valami megállítja. Igen népszerû, a társaság középpontja, szeretik hallgatni történeteit, terveit. Fantáziája nem ismer határokat.

Fontos számára a kényelmes élet, az anyagi jólét, sõt legjobban akkor érzi magát, ha átlagosnál nagyobb házban, nagyobb autóval járhat. Ezért is képes kitartóan dolgozni, és akár egyedül megteremti ezeket a dolgokat. Érdekli az ezotéria, és a pszichológia is. Fiatalabb korában hajlamos önbizalomhiányra, idõbe telik mire saját magát is annyira megszereti, mint a többi embert.

Munkájában profitál emberszeretetébõl, mivel minden munkahelyen szükség van egy olyan emberre, aki összehozza a társaságot, aki mindenkivel segítõkész és kedves. Nagyon jó HR-es válhat belõle, de akár tanárként, vagy rendezvényszervezõként is megtalálhatja számítását.

Szerelmi életében egyértelmûen arra törekszik, hogy családot alapítson, és megoszthassa meleg otthonát párjával és gyermekeivel. Szüleihez nagyon ragaszkodik, szereti, ha a késõbbieken is megmarad a szorosabb kapcsolat.

Disznó - Oroszlán

Az Oroszlán Disznó élénk személyiség, kellemes társaság, lelkiismeretes lélek. Mindig mindenkit meg tud nevettetni, még a legtragikusabb körülmények között is.

Egyszerûen ösztönösen ilyen vicces, nem tehet róla! Mindig számíthatunk a részérõl egy utolsó bemondásra, szóviccre vagy okos megjegyzésre. Mókás embernek született.

Az Oroszlán derûs természete keveredik a Disznó õszinteségével. Igazi emberbarát alkat. Bármi is legyen az oka, ennek az embernek a humorérzéke viszi a prímet. De mivel érzelmileg nagyon mély és összetett, extrán szomorú is tud lenni – akár depressziós is. De bánatából mindig sikerül kievickélnie, mivel ez a kombináció alapvetõen imádja a nagybetûs Életet.

Mindenbe nagy erõvel veti bele magát. Keményen dolgozik, de a szórakozásban is nagy mester. Eredeti és stabil személyiség, akinek aranyból van a szíve.

Célja a természetes örömök megszerzése: étel, szerelem, gyerekek, otthon, vidéki élet. A szex fontos szerepet játszik az életében.

Disznó - Szûz

A Szûz Disznó nagyon adakozó, és önfeláldozó, aki képes másokért lemondani a sajátjáról is. Már-már túlságosan ragaszkodik családjához, igaz barátaihoz, ez határozza meg életét.

A Szûz Disznó nem ismeri a gonoszság fogalmát. Számára minden élõlény, emberek, állatok, de még a tárgyak is alapvetõen jók és tiszteletre méltóak. Sajnos elõfordul, hogy téved, de még azokat az embertársait is megvédi, akik letérnek a becsületesség útjáról. A hibát nem a bûnösökre, hanem a társadalomra hárítja. Kiáll a hátrányos helyzetben lévõkért és a félreértett emberekért is.

A legtöbb Szûzzel ellentétben döntését nem az esze, hanem érzelmei befolyásolják. Életstílusa sokszor már pazarló, és szeszélyes.

Munkájában jó szolgálatára van éles elméje. Foglalkozását tekintve inkább az elméleti, mint a gyakorlati szakmák állnak közel hozzá. Jó pszichológus, tanár, tudós válhat belõle.

Párválasztásában nagyon válogatós, olyan emberrel köti össze az életét, aki társa a békés nyugodt kapcsolatban. Fontos, hogy gondoskodhasson, és róla is gondoskodjanak.

Disznó - Mérleg

A Mérleg Disznó kifinomult, gyönyörû egyén, aki kiváló társaságnak bizonyul. Lezser és szeretetre méltó, de kissé határozatlan.

A szeretet a Mérleg Disznó legfõbb erõssége. Ez az ember odaadó, monogám, féltékeny és hûséges. Semmi nem számít igazán a Mérleg Disznó életében, kivéve a társsal, gyermekkel, testvérrel vagy szülõvel meglévõ kapcsolata. A Mérleg-Disznó számára minden a kapcsolatai körül forog. Szakma, pénz, hobbik, barátságok, bármi legyen is az, csak a második helyre kerülnek.

A Mérleg-Disznó mûvészi és otthon-centrikus ember. Jó a kézügyessége, jeleskedik a saját kezûleg készített dolgok terén.

A szerelemben semmi nem állíthatja meg ezt az embert, hogy a szeretett társ szívében az elsõ helyet szerezze meg. A Mérleg-Disznó heves kizárólagossággal szeret, mely már súrolja a paranoia határát. Ha történetesen egy ilyen szolgálatkész, rajongani tudó lénnyel költözhetsz össze, szerencsés vagy. Viszont semmi házasságon kívüli kaland nem jöhet szóba sem az õ, sem a párja részérõl.

Disznó - Skorpió

A Skorpió Disznó elegáns, sikeres, kedvelt társasági ember. A többi Disznóhoz képest kevésbé hiszékeny, a Skorpió gyanakvása sok elhamarkodott döntéstõl és kellemetlen helyzettõl menti meg.

Ez a jegykombináció rendkívül jó párosítás. Maga a megtestesült nagyszerûség.

Az életben messzire jut. Motivált és barátságos személyiség, a sikert a pénzre és hatalomra alapozza. Fõ célját, miszerint dúsgazdag akar lenni, minden áron véghezviszi. Jellemzõ, hogy rengeteg rajongója akad, akik élete és útja során végig bíztatják.

A Skorpió Disznó gyakran kimondottan szép ember. Van egyfajta titokzatos kvalitása, amit más egyértelmûbb Disznó jegyûek irigyelhetnek. Sõt, még az öltözködésben is tökéletes esztétikai érzékkel bír. Veleszületett ízlése van ahhoz, hogy kiválassza az érzékeknek leginkább tetszõt.

A másik nem számára rendkívül vonzó személy, szexuális kisugárzása erõs, amit gyakran ki is használ.

Disznó - Nyilas

A Nyilas Disznó feddhetetlen erkölcsû, társadalmilag kifogásolhatatlan ember. Észre sem visszük, és olyan hírnévre tesz szert, hogy mindenki felnéz rá és tõle kér tanácsot. Elõvigyázatos, tudja, hogyan tartsa távol magát a bajtól.

Mindig morálisan tiszta emberként lép fel. Természetesen ez a „jótét lélek” szerepkör nem megy túl messzire – hiszen a Disznó jegy nem engedi.

Sok területen jeleskedhet, egészen a politikától a mûvészi kifejezésig. Pozitív érzéseket sugároz magából, bármerre is jár. Jószívû, bõkezû, vendégszeretõ ember, aki megfelelõen gondoskodik szeretteirõl.

A Nyilas Disznó kifejezetten a szexuálisan túlfûtött kapcsolatokat keresi.

Disznó - Bak

A Bak Disznó kreatív, tehetséges és szenvedélyes ember. Érdekes személyiség, nehéz rajta kiigazodni. Viselkedése eléggé végletes, van, hogy teljesen magabiztosnak és céltudatosnak látjuk, de képes a teljes elszigeteltségre, sõt összeomlásra is.

Ami ezeket a végleteket megakadályozhatja, az a biztos családi és baráti háttér, akikhez bármikor fordulhat, és akikrõl szívesen gondoskodik. Sokáig õ is csak keresi önmagát, mire ráébred érzései sokféleségére.

Mások számára ez az ember kifejezetten érdekes és szórakoztató egyéniség. Nagyon jó humorérzékkel rendelkezik, társaságban kifejezetten jó hangulatot teremt. Ami számára mindennapos dolog, másoknak nagyon is különleges, hihetetlen, és sokszor vicces történetnek hangzik. Saját negatív tulajdonságait is szívesen ecseteli, hogy elterelje a figyelmet rejtett igazi érzelmeirõl. A felszín alatt békés és nyugodt életrõl álmodik, és ha jobban megismerjük, ráébredünk, hogy mennyire zárkózott ember is valójában, aki életének elég jelentõs részét saját gondolatai világában éli.

Munkájában jó üzleti érzékét érdemes kihasználnia, a szerencse is általában mellészegõdik, így anyagi gondjai nemigen vannak. A szegénység gondolata is aggodalommal tölti el, ami még több munkára sarkallja. Kereskedelemben, mûvészi tevékenységekben bontakozhat ki. Beosztottként lojális és megbízható, keményen dolgozik, viszont számítani kell érzelmi csapongásaira.

Szerelmi életében szenvedélyes és szereti azt érezni, hogy birtokolja is párját, cserébe viszont hûséget és rengeteg szeretetet nyújt. Ehhez olyan partnerre van szüksége, akinek ez nem probléma, és aki szintén sok szeretetet és ragaszkodást tud adni számára. Figyelnie kell arra, hogy évek múltán is megtalálja párjában az érdekes dolgokat, mert ellenkezõ esetben figyelme sokkal inkább munkájára, vagy hobbijára terelõdhet. Tartós párkapcsolatot viszont csak akkor tud létesíteni, ha családjától elköltözik, és saját otthont rendez be magának és párjának.

Disznó - Vízöntõ

A Vízöntõ Disznó imád beszélni. Barátságos, vonzó és társaságkedvelõ ember. Szívesen ad tanácsot, és sok esetben példaképe családtagjainak, barátainak.

A Disznó õszintesége a Vízöntõt még nyitottabbá, közvetlenebbé teszi. Mindkét jegy merész és elõrehaladó, tehát az ebben a jegyben született ember semmiképp nem tétovázik. Erõsen karizmatikus személyiség. Tudja, hogyan vonzzon akár egy egész tömeget is, és azt is, hogyan szórakoztassa õket. Élete tele van meglepetésekkel, de minden helyzetbõl általában szerencsésen kerül ki. Sokat utazik, élete során rengeteg élményre tesz szert.

Karrierje is életmûvészre vall, jó emberi kapcsolatai, megnyerõ fellépése viszi egyre elõre. Gyakran hallgat megérzéseire, szívesen kockáztat, és legtöbbször be is jön neki. Jó PR szakember, rendezvényszervezõ, vendéglátó válhat belõle

Párkapcsolatában meg kell találnia az egyensúlyt. A biztonságos otthon és a függetlenség ugyanolyan fontosak számára. Az a partner lesz ideális számára, aki mindkét igényét elfogadja, és megadja számára a szükséges támogatást, szeretetet, és ragaszkodást.

Disznó - Halak

A Halak Disznó mélyen érzõ, érzékeny lélek végtelen ambícióval. Imádja a luxust, és nagymértékben törõdik a hagyományokkal és szokásokkal, viszont nehezem birkózik meg a modern világgal és az újdonságokkal.

A tartósság és a biztonság iránti vágy annyira erõs benne, hogy sokszor már õt magát is zavarja. Nem szereti a kiskapukat. A divatos becenevek az idegeire mennek. Az újszerû találmányok untatják.

A Halak Disznó általában a legmûvészibb és legkreatívabb a Disznók közül. Kényelmes, álmodozó alkat. Jók a megérzései, és kiválóan ért a fejtörõkhöz.

Párkapcsolatában is szereti biztonságban érezni magát, ez teszi boldoggá. Mindent megtesz, hogy egy kapcsolat vagy barátság mûködjön. Olykor mintegy pióca tapad párjára, amit sokan nem vesznek jó néven. Ez a vonása is abból adódik, hogy teljes idõs szerelmi kapcsolatra van szüksége a túléléshez. Egy heves érzelmi kapcsolat nélkül hajótörött és magányos. Nagy dolgokra képes azért, hogy vágyai tárgyához kötõdhessen. A Halak Disznó számára semmi sem helyettesítheti az igaz szerelmet.
 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact