Kutya - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kutya - kombinált

Kombinált horoszkóp - KUTYA


Kutya - Kos

A Kos Kutya kedves, türelmes és nagyvonalú ember. Csendes, nyugodt életében minden a kényelmet és a biztonságot szolgálja, és csak bizonyos határok között enged meg magának kicsapongásokat.

Ilyenkor elõtör belõle a Kos természet és nekivág az éjszakának, vagy éppen a nagyvilágnak. Ha kiélte kalandvágyát, szívesen tér haza nyugodt otthonába, és minden haladhat tovább a megfelelõ kerékvágásban.

Megbízható, amit ígér, biztosak lehetünk benne, hogy be is tartja. Részérõl is bizalmat kaphat mindenki, de figyelnie kell, mert ez a bizalom sokszor már naivitás a részérõl. Sajnos többször is meg kell tapasztalnia, hogy nem mindenki olyan, mint õ. Elsõ látásra sokan azt gondolhatják róla, hogy zárkózott és kiismerhetetlen, de ha váltunk vele pár szót, megérezhetjük, hogy ez az ember igenis közlékeny és õszinte.

Szereti az új dolgokat, a technikai vívmányokat, igazi haladó szellem. Jó logikai képessége, és a folyamatos tanulás iránti vágya és kitartása munkájában a legjobb szakemberré teszi. Ha kellõ ambícióval rendelkezik, akkor tehetsége nagyon gazdaggá teheti. Informatikai, tudományos területen teljesedhet ki igazán.

Párkapcsolatában elsõsorban a biztonságra, meleg otthonra és a családra vágyik, hûséges társ és gondoskodó szülõ válik belõle. Házasságáig hosszú távú kapcsolatokban érzi jól magát, és csak ritka esetekben jut eszébe egyéjszakás kalandokkal próbálkozni.

Kutya - Bika

A Bika Kutya kötelességtudó és erõs igazságérzettel megáldott ember. Bármilyen fajta teljesítményre képes, ezért elõfordul, hogy túlterheli magát és nyugtalanná válik. Nagyon jó csapatvezetõ.

Természetes, jószívû ember, aki soha nem hivalkodik, hanem szerényen vállalja az õt ért elismeréseket. Képes keményen dolgozni, de mivel azt érzi, hogy rengeteg ideje van, képes túl sokat magára vállalni. Ha nem osztja be jól az idejét, akkor nagyon könnyen megcsúszik a határidõkkel.

Tehetsége és szorgalma révén jó eredményeket tudhat magáénak, de valahogy mégsem érzi a jólesõ elégedettséget. Sõt, sokszor érzi azt, hogy mások szerencsésebbek nála, és hajlamos az egész világot hibáztatni, amiért nem történik vele minden nap egy kisebb csoda.

Általában megteremti a színvonalas élet körülményeit. Párjának és gyermekeinek feltétel nélkül mindent megad. Megbízható társ.

Kutya - Ikrek

Az Ikrek Kutya társasági lény, rámenõs beszélgetõpartner. Tehetséges és rengeteg adottsággal van megáldva, akinek mindenekelõtt a szabályok hû betartására van szüksége.

Ha szembeszáll a hatóságokkal vagy éppen feketemunkába, csalásba keveredik, akkor bizony katasztrófával kell számolnia. Az Ikrek Kutya legfõbb erénye önzetlensége. Mindent megtesz társai érdekében, igazán jó ember, jó szívvel megáldva.

Tehetsége van a szónoklásban, mások szórakoztatásában. Szilárd, keményen dolgozó karakter. Sokat foglalkozik a világ nagy dolgaival, kérdéseivel. Karizmatikus és elbûvölõ, lehetetlen õt megfélemlíteni, alárendelni. Szereti, ha új kihívásokban mutathatja meg erejét. Munkája hibátlan és precíz, és õ maga is ezt várja el munkatársaitól.

Bátorsága a szerelemben legendás. Csábító képessége már-már tökélyre fejlesztett. Ugyanakkor az Ikrek Kutyánál az elsõ helyen általában hivatása áll, képes akár érzelmi életét is feláldozni érte. Ha mégis társra lel, fontos, hogy a mellette lévõ ember kicsit ki tudja rángatni merev munkatempójából, hogy együtt tudjanak kikapcsolódni, szórakozni.

Kutya - Rák

A Rák Kutya rendkívül érzékeny ember. Minden porcikája extra érzékeny radarként funkcionál, mindent érzelmi oldalról közelít meg. Akkor a legboldogabb, ha családja vagy barátai körében lehet.

Mély és nagy erejû érzelmek cikáznak benne, minden dolog megérinti, és mélyen. Egyetlen szó, pillantás vagy esetleg durvább megjegyzés óriási hatást fejt ki a Rák Kutyánál. Bármennyire is könnyed természetû, különös vonzalma van a kalandok iránt. Olykor szüksége van egyfajta védelemre a „nagy csúnya világ” és annak viszontagságai ellen. Máskor viszont õ maga száll szembe vele.

Kitartó, jó munkaerõ, bár igazi sikere csak idõvel érik be. Hosszabb folyamat számára, amíg karrierje csúcsára kerül. A mûvészethez nem sok tehetsége van, ám kiváló kereskedõ vagy akár menedzser válhat belõle. Keményen dolgozik, hogy a legjobbat hozza ki önmagából és képességeibõl.

A szerelemben a Rák Kutya a végsõkig támogatja partnerét, imádja és körülrajongja. Szereti azonban megtartani saját személyének korlátait, így függetlenségét is, akár egy kapcsolaton belül is. Az ágyban igazán bátornak bizonyul. Komoly, érett partnert keres, akivel egész életét el tudja képzelni. Akkor a legboldogabb, ha családja vagy barátai körében lehet. Imád otthon lenni.

Kutya - Oroszlán

Az Oroszlán Kutya õszinte, tiszteletre méltó ember. Hõsies, hûséges, nemes lelkû és emberszeretõ, olyan valaki, aki mindenki számára igen szimpatikus és kedvelt személyiség.

Olyannyira rajong szeretteiért, hogy ha látná saját szemével egy barátját hidegvérû bûntettet elkövetni, valószínûleg letagadná azt is, és bizonyára találna a barát számára mentséget. És miután megmentette ügyészek, börtön és bíróság elõl, még egy kellemes helyet is biztosítana neki, ahol kipihenheti fáradalmait. Segíteni akarása és a másokkal való törõdése megrögzött.

Az Oroszlán Kutya nagyon intelligens. Tudja, hogyan szerezze meg azt a helyet, ahol biztonságban érzi magát, és mindig kezében tartja az irányítás jogát. Magabiztos és kissé önhitt, egója óriási, ám érzékeny. Ha valaki megbántja az érzéseit, azt egyértelmûen a másik tudtára adja.

Eredeti, szeretetteljes és érzelmes barát. Szexuális kisugárzása rendkívül intenzív. A hosszú házasságban eltöltött évek nem az erõssége, inkább kalandos, zavaros viszonyokba bonyolódik. Ne lepõdjünk meg, ha olykor kompromittáló szituációban találjuk.

Kutya - Szûz

A Szûz Kutya felelõsségteljes, állhatatosan és keményen dolgozik. A számára fontos dolgokhoz a végsõkig ragaszkodik. A fontos dolgok pedig az otthonát, családját, egyéb elfoglaltságát jelenti.

Kedves, de fejlett kritikai érzéke miatt olykor harapós is ez a Kutya. Szerencsére, amikor morgolódik, mélyen a szemébe nézve még akkor is bizalmunk van benne.

Kifinomult nagyvilági viselkedéssel próbálja elrejteni sebezhetõségét, mivel a felszín alatt érzékeny és gátlásos. Önmagát akkor tudja megerõsíteni, ha sikereket könyvelhet el és folyamatosan elismerik tevékenységét.

Munkájában nagyon megbízható, jó munkát végez. Azok a szakmák ideálisak számára, amelyben elemzõ gondolkodását kiteljesítheti, például jó könyvelõ, nyomozó válhat belõle. Ha szükség van, azonnal segít bárkinek. Gyakorlatias gondolkodásmódja ellenére érdekli az ezotéria, és a túlvilági élet.

Magánéletét diszkréten kezeli, nem lehet róla sokat megtudni. Párjához ragaszkodik és élete végéig elkötelezettséget érez. Ha valaki intim közelségbe kerül a szép Szûz Kutyával, akkor meglepõdik a benne rejlõ szexuális energián. Õ az egyik legvonzóbb ember!

Kutya - Mérleg

A Mérleg Kutya méltóságteljes és ragyogó személyiség. Az emberbarátiság vele született tulajdonság, és melegszívû a lehetõ legjobb értelemben. Egy Mérleg Kutya mindig együtt fog érezni velünk.

Segíti az embereket, drukkol nekik és megtapsolja bátorságukat. Nagyszerû barát, remek munkatárs tele életerõvel, energiával. A Mérleg képes az élet bármely konfliktusát megoldani diplomáciája és pártatlansága révén. Tulajdonképpen az egyik legidegesítõbb a Mérlegekben, hogy nem hajlandóak népszerûtlen dolgok mellett állást foglalni. Mindig látják mindkét oldalt, és gyakran akár az ellenféllel is egyetértenek, csak hogy béke legyen.

Ha közelebb kerülünk hozzá, megtapasztalhatjuk hogy valóban egy finom lélek, aki alapvetõen még egy bolhának sem tudna ártani, annak ellenére, hogy néha nyers modora és csípõs megjegyzései megtévesztõek lehetnek. A Mérleg Kutya õszintén aggódik mások jólétéért. Igazságos és kedves ember, aki megbecsülik családját és barátait.

Párkapcsolatában erõs érzelmekre képes, a szerelemben kitartó és hûséges.

Kutya - Skorpió

A Skorpió Kutya odaadó és hûséges. Határozott véleménye van mindenrõl, szókimondó, gyakran gúnyos és fanyar humorú. A Skorpió jegy miatt kifejezetten tüzes, heves érzelmekre számíthatunk tõle, fõleg akkor, ha elárulják és féltékennyé válik.

A Kutya „mindentudó” típus, míg a Skorpió kissé titkolózó. Jól bánik a szavakkal, mindig nyílt, õszinte, de olykor húsbavágóak a megjegyzései. Stílusa élcelõdõ és szarkasztikus. Ugyanakkor nagyon kedves is tud lenni, él benne az igazi szeretõ testvériesség.

Ha valaki felbosszantja (ami nem nehéz ennél a jegypárosnál), akár szadisztikus is lehet az, amit az illetõ fejéhez vág. Voltaképpen mondhatjuk, hogy a Skorpió Kutya a nyelvét és éles észjárását használja fel ahhoz, hogy gyõzedelmeskedjen az életben.

Szenvedélyes és tüzes alkat. Céljaiért keményen megdolgozik, és száz százalékos hûséget vár el attól, aki szakmailag társul vele.

A szerelemben nem szeret csalódni. Eleinte megégetik az érzelmek, majd szégyenlõssé válik. A szexualitás terén minõséget ad az odaadásért cserébe. Nehéz õt elcsábítani, de megéri.

Kutya - Nyilas

A Nyilas Kutya egy igazi hõs. Idealista és kalandvágyó ugyanakkor becsületes és õszinte. A két jegy tulajdonságai nagyszerûen egészítik ki egymást, elismert és szeretetreméltó embert ismerhetünk meg benne.

Lojális és adakozó, a többi Kutyánál aktívabb. Minden kaland vonzza, legyen az hegyi túra, rafting, vagy autóverseny. Könnyedén veszi az akadályokat, ha valami nem sikerül, nem torpan meg, hanem újult erõvel kezd bele valami másba.

Egyenes és egyértelmûen fogalmaz. Körültekintõ, bizalmatlan, hajlamos dühbe gurulni, és ellenfelét akár egy pár szóval letarolni.

Munkájában is kiválóan teljesít, amennyiben érdekli is az, amit csinál. Nem szereti a monoton munkát, szabadabb, változatos foglalkozás illik jobban hozzá.

Érzelmes és romantikus típus, bár ezt nem mindig tudja jól kimutatni. Magánéletét a színfalak mögött szereti tudni.

Kutya - Bak

A Bak Kutya erõteljes egyéniség, akinek a fõ célja a függetlenség és a béke megõrzése. Nem szereti az elvont, természetfeletti dolgokat, inkább ragaszkodik azokhoz a kézzelfogható dolgokhoz, amiket õ maga szerzett meg.

Hatékony és felelõsségteljes, nagyon komolyan veszi feladatait. Igazi aranyszívû perfekcionista. Furcsállja, hogy mások annyit foglalkoznak a földtõl elrugaszkodott dolgokkal, sõt átadják magukat elvont nézeteknek. Igazából valahol õt is érdeklik ezek a dolgok, de valamiért fél kitörni a racionalitásból.

Elõvigyázatos, konzervatív és mindig észnél van. Ha segítségre van szükség, õ biztosan ott van, és számíthatunk is rá.

A szerelemben is hûséges és õszinte. Nem csapong, nem kalandozik, számára egy ember fontos, a párja.

Kutya - Vízöntõ

A Vízöntõ Kutya kreatív, okos és nagyon lelkes. A tisztesség és a gondoskodás megtestesítõje. Mindenkinek segít, az elkeseredetteket felvidítja, minden társaságban megtalálja a helyét, és szeretik õt.

Amellett, hogy másokon segít és önfeláldozó, úgy tûnhet, magával nem is foglalkozik. Ellenkezõleg! Szereti önmagát, és tisztában van értékeivel, sõt sokszor az egészséges önbizalomnál is több van neki. A többi Kutyához képest kevésbé materialista.

Hajlamos mások felett uralkodni, néha még hataloméhes is. Mivel egy õszinte ember, ezeket a tulajdonságait, motivációit vállalja is. A másokról való gondoskodást és a számukra megadott anyagi javakat magától sem sajnálja, sõt kifejezetten igényli, hogy jólétben, luxus körülmények között éljen. „Jótett helyébe jót várj”, ezt önmagán alkalmazza is.

Óvatossága miatt cselekedeteiben tapasztalatokra szeret támaszkodni, ami lehet a sajátja, de lehet másoké is. Jó, ha van elõtte egy példa, amibõl ki lehet indulni, és nem ismeretlenül belevágni valamibe. Ez az óvatosság segít neki elkerülni sok kellemetlen helyzetet. Néha túlzottan is fél a kockázatvállalástól, igazi biztonsági játékos.

Karrierjében kamatoztathatja az emberekkel való jó viszonyát és üzleti érzékét, fõnökként sikeres lehet, aki jó hangulatot teremt, és akit valóban szeretnek beosztottjai. A munkában sem kockáztat, ami miatt gyakran lemarad jó lehetõségekrõl. Jó tanár, politikus is válhat belõle.

A szerelmi élete elég zavaros, kapcsolataiban nem kifejezetten hûséges. Számára a szex és a szerelem nem feltétlenül járnak együtt, színes szexuális életet él. Párválasztásában nem akadályozzák meg erkölcsi korlátok, olyan párt is választhat, aki már el van kötelezve. Ha megházasodik, akkor olyan életet kell kialakítania, ahol megvan a személyes szabadsága is.

Kutya - Halak

A Halak Kutya esetében a Halak érzelmessége dominál, tehát az ebben a kombinációban született ember nagyon érzelmes, szeretetéhes. Jó humorérzékkel rendelkezik.

Az érzelmességet és szeretetéhséget sokszor megpróbálja elrejteni, így aki nem ismeri jól, teljesen félreismerheti, és pont az ellenkezõjét gondolhatja róla. Barátai és szerettei viszont tudják, hogy nagyon kedves, romantikus ember, aki szereti, ha szeretik õt, és benne is rengeteg szeretet rejlik.

Nehezen tûri az ellentmondást, vagy a kritikát, ragaszkodik elképzeléseihez, ezért elég nehéz meggyõzni. Mások számára kifejezetten bizalmatlannak tûnhet. Akaratereje viszont nem túl erõs, ezért folyton kötelezettségeket keres, hogy meglegyen a késztetés befejezni az elkezdett dolgokat.

Nyugodt, családias helyen érzi jól magát, ahol õ is szépen nyugodtan intézheti ügyeit, és nem zargatják feleslegesen. Fontos, hogy legyenek emberek, akirõl neki kell gondoskodnia, szerettei számára minden segítséget megad. A számára optimális környezetben kiteljesedik, hangulata vidám, humorérzéke pedig minden körülötte lévõt jól szórakoztat!

Munkájában beosztottként teljesít a legjobban, de kizárólag akkor, ha kellõképpen motiválva van, és fontosnak érzi magát. Üzleti érzéke nem a legjobb, szerencsésebb, ha szeretteitõl tanácsot kér pénzügyi döntései elõtt. Olyan szakmák állnak hozzá közel, ahol egyéni teljesítményét mások is láthatják, értékelhetik. Orvosként, tanárként, de mûvészi vagy informatikai pályán is megtalálhatja a számítását.

Szívügyekben biztonságra törekszik, még azt sem bánja, ha párja egy általa erõsebbnek és alkalmasabbnak tartott személy, aki irányítja, igazgatja õt. A házasság számára lételem, fiatalkorától kezdve erre törekszik, kapcsolataiban hûséges és odaadó, kiváló szülõ lesz belõle. 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact