Kakas - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kakas - kombinált

Kombinált horoszkóp - KAKAS


Kakas - Kos

A Kos Kakas lelkes, tehetséges és nagyon kíváncsi. Élete minden pillanata az aktivitásról és az élvezetekrõl szól.

Mindent ki akar próbálni legalább egyszer. És ha már egyszer kipróbált valamit és tetszett neki, újra és újra szeretné megtapasztalni. Rendkívül bõkezû és társaságkedvelõ, tehetséges és sokoldalú. Olyan ez az ember, mint egy búgócsiga. Nyaktörõ sebességgel forog és kering keresztül az életen, míg egy szép napon megáll és várja, hogy valaki ismét beindítsa.

Nyers, ám elmés, fogalmazása egyszerû, lényegre törõ. Nem szégyelli kimondani, amit érez és gondol. Õszinte és megbízható, amit másoktól is elvár, fõként a családjától és barátaitól. Pályája gyakran összefügghet mások segítésével, rendkívül jó orvos válhat belõle.

Érzelmei rendkívül erõsek, ám lassan bontakoznak ki. Féltékeny természet. Fontos az életében a szexualitás és ennek intenzív megélése.

Kakas - Bika

A Bika Kakas bölcs és tekintélyt parancsoló alkat. A végletekig önhatalmú. A Bika megrendíthetetlen elhivatottságot a Kakas pedig lelkesedést és vak hitet ad ennek az embernek.

Már fiatal korától érezhetõek rajta uralkodási hajlamai. Felelõsségteljes ember, amibe belevág, be is fejezi, és konkrétan bármi áron!

Rengeteget és szenvedélyesen dolgozik, meg kell tanulnia, hogy pihenni is kell néhanapján. Figyeljen oda egészségére, és relaxáljon legalább a hétvégéken! Ezt viszont egy Bika Kakas kétkedve olvassa, mert eléggé önfejû ahhoz, hogy õ tudja, mi a jó neki.

Hajlamos megsértõdni és magába fordulni, egyedül megoldani mindent, érdemes lenne néha másokra is hallgatni, és mások érzéseivel is foglalkozni.

Ahogy az élet többi területén, a szerelemben is szenvedélyes.

Kakas - Ikrek

Az Ikrek Kakas a szavak embere, kiváló elõadómûvész, szórakoztató egyéniség. Mindig tudja, hogy kinek mit és hogyan kell mondania ahhoz, hogy népszerûségre tegyen szert.

Jó fellépésével könnyen az ujja köré csavarja a hallgatóságot. Intelligens, de szavai mögött nem mindig van biztos tudás. Határozottságnak, sugárzó önbizalmának köszönhetõen jól titkolja, ha bizonyos területeken nem rendelkezik kellõ ismeretekkel. Viszont megvan benne a késztetés, hogy utánajárjon ezeknek a dolgoknak, és gyarapítsa tudását.

Szereti, ha mások elõtt felvághat képességeivel, élményeivel, és megszerzett javaival, mások sok esetben szájhõsnek tartják. Állandó szereplését és szófordulatait bár legtöbbször szórakoztatónak és viccesnek találják, elõfordul, hogy olyan helyzetbe kerül, hogy túllépi a határt és idegesítõvé vagy túlzottan kritikussá válik. Minden helyzethez képes alkalmazkodni, és megszerettetni magát, de furcsa módon megértésre és együttérzésre nem számíthatunk ettõl az embertõl.

Olyan foglalkozás illik hozzá, amelyben kamatoztathatja jó kommunikációs képességét és rugalmasságát. Nem hátrál meg a taktikai lépésektõl, vagy a spekulációtól sem. Tanárként, színészként, de üzletemberként is nagy sikereket érhet el.

Szerelmi élete érdekes és változatos, az ebben a kombinációban született férfi egy igazi Casanova. A hódítás a lételeme, házassága viszont általában racionális alapokon nyugszik. Hosszú távon olyan partnerre van szüksége, aki kiszolgálja, csodálja és kényezteti õt.

Kakas - Rák

A Rák Kakas érzelmes és melegszívû ember. Mindenkivel kedves és nyitott, szeret társaságban, fõképp szerettei társaságában lenni. Segítõkész, lehet rá számítani, kedves, és szolgálatkész.

Jól teszi, ha hallgat megérzéseire, mert általában beigazolódnak. A Rák Kakasnak van egy másik oldala is, amelyet nem sokszor láthatunk, de tud nagyon elviselhetetlen, irritáló is lenni, amitõl furcsa, baljós érzések keríthetik hatalmába a körülötte lévõket. Hajlamos a depresszióra, sokszor van szüksége az önmagába fordulásra.

Kisugárzását tehát nem lehet nem észrevenni, kifejezetten vonzó egyéniségnek tartják. Tartása, viselkedése lelki erõt és önbizalmat tükröz. Öltözködésére nagyon figyel, semmi pénzért nem lépne ki az utcára úgy hogy elõtte ne álljon a tükör elõtt legalább fél órát.

Munkájában érdemes kihasználnia mentális képességeit, és mivel nagyon szerencsés alkat, így szinte bármilyen területen sikeres lehet. Kifejezetten érdemes olyan munkahelyet keresnie, ahol alkalma van kapcsolatteremtésre, és sokat foglalkozhat emberekkel. Pénzügyi, kereskedelmi területen, de akár a pedagógiában is megtalálhatja a helyét.

Szerelmi életében vágyai és szexuális túlfûtöttsége vezérli, egészen addig nem nyugszik, míg meg nem találja azt az embert, aki minden szempontból megfelel igényeinek. Ebben az esetben a párkapcsolata hosszú távú lesz, hûségen és odaadáson fog alapulni. Családja pedig mindennél fontosabb lesz számára, békés, meleg családi fészket teremt.

Kakas - Oroszlán

Az Oroszlán Kakas nemes lelkû és önzetlen ember. A két jegy mondhatni tökéletesen kiegészíti egymást, és egy erõs egyéniség születik ebbõl a párosításból.

A kombináció ideális, mivel a Kakas sokoldalúsága és tehetsége olyan lehetõségeket kínál az Oroszlánnak, amelyek az õ irányítatlan természete miatt egyébként elérhetetlenek lennének. A Kakas is profitál az Oroszlán nemességébõl, nagyvonalú és elegáns viselkedésébõl.

Az Oroszlán Kakas büszkén feszít ruháiban, autójában, fontos, hogy mások is lássák õt és értékeit, mert általában gazdag és sikeres, méghozzá tele energiával és életkedvvel. Mindemellett nyílt, õszinte, és figyelmes.

Uralkodó típus, aki kezében akarja tartani az irányítást, és elvárja, hogy a saját szabályai szerint történjenek a dolgok, sõt nála ez még szeszélyességgel is párosulhat. Ez a hozzáállás nem mindenki számára szimpatikus, így könnyen konfliktushelyzetbe kerülhet. Munkájában is a fõnök szerepre pályázik, és hihetetlenül sikeréhes.

Párkapcsolatát komolyan gondolja, és kifejezetten hosszú távra tervez. Akkor érzi jól magát, ha büszke lehet partnerére és gyermekeire.

Kakas - Szûz

Szûz és Kakas, azaz eltökéltség és bátorság egy személyiségben, mindez nagyfokú kitartással és akaraterõvel párosítva. Kiismerhetetlen és titokzatos kisugárzása mindig az érdeklõdés célpontja.

Logikusan gondolkozik, képes kezelni azokat a feladatokat, helyzeteket is, amikrõl mások már lemondtak. A végsõkig próbálkozik, hogy a legkilátástalanabb helyzetekbõl is gyõztesen kerüljön ki. Nyíltan vállalja, hogy imádja a részleteket, szeret belemerülni a dolgokba, ami mások számára már-már unalmassá válik.

Szeret egyedül lenni, tervezgetni, rosszabb idõszakaiban viszont bátorsága ellenére aggodalmak gyötrik, szélsõségeges esetekben másokra, sõt önmagára is veszélyes lehet.
Barátai nagyon fontosak számára, értük bármit képes megtenni, viszont ellenségeivel kíméletlen.

A Szûz Kakas mindent megtesz, hogy a társadalom magasabb szintjén élhessen, minden vágya, hogy luxus vegye körül, menõ partikra járjon, a legjobb autókban ülhessen. Ezért képes szorgalmasan és kitartóan is dolgozni.
Kifinomult kritikai érzékkel rendelkezik, és jobb ha kétszer is meggondolja szavait, mert megbánthat másokat.

Foglalkozását tekintve közel áll hozzá a tudomány, a jog, vagy a pszichológia.
Szerelmi élete a többi Kakasnál kevésbé szenvedélyes. Nem szeret egyéjszakás kalandokba bocsátkozni, nem enged bárkit az ágyába. Ha viszont megtalálja a megfelelõ partnert, akkor a szeretkezést a tökéletességre fejleszti, energikus és nagy képzelõerõvel rendelkezik.

Kakas - Mérleg

A Mérleg Kakas kifinomult és fegyelmezett, sokan csodálják higgadt viselkedése miatt. A rendetlenség, rendezetlenség a gyenge pontja, egyszerûen gyûlöli, otthonában, és munkahelyén is.

A Kakas gyakran hullámvölgyekkel teli életet él, a boldogság csúcsai és a boldogtalanság mélypontjai között ingadozik hangulata. A Mérleg segít ezen, és egyensúlyérzéket ad a Kakasnak.

Ez a Kakas a többieknél kevésbé konzervatív és a Mérleg mérsékli a túlreagáló hajlamát is. Kakashoz képest ez az ember szelíd és talán mondható, hogy nyugodt is. A Kakas energiát és nyíltságot ad a békés Mérlegnek, ezáltal létrejön egy különös mokány bájjal megáldott lény. A Mérleg Kakas tekintetébõl tisztaság, nemesség sugárzik. Mély gondolkodó és újító.

Esélyes, hogy egy életre szóló szerelmi kapcsolatot alakítson ki.

Kakas - Skorpió

A Skorpió Kakas hihetetlenül tehetséges és általában mindenhez nagyon jó érzéke van. Idealista és eltökélt, viszont a Kakas rugalmassága által sokkal kevesebb kudarcot kell átélnie, mint a többi Skorpiónak.

A Skorpió Kakas a legelszántabb a Kakas jegyûek közül. Amint kitûz egy célt, nem tud megállni addig, amíg el nem éri. Motivált, szorgalmas egyén, aki keményen dolgozik, hogy felettesei meg legyenek vele elégedve. Mélyen érzelmes ember, ez azonban a felszínen nem látszik egyértelmûen.

Általában magas csúcsokat mászik meg, ami után kellemes lejtõk következnek. Még a sokszor zûrös szituációk, melyekbe gyakran keveredik, sem tudják kedvét szegni. Elképesztõ, mekkora energiával tér vissza az aktív életbe egy esetleges szomorú idõszak, válás, veszteség vagy bármiféle személyes csõd után. Törékenynek tûnhet, ám valójában szilárd és erõs karakter.

Ha a Skorpió Kakas nem találja meg idejében élete szerelmét, akivel letelepedhet és családot alapíthat, akkor érzelmi élete gyakran zavaros és problémás lehet. Nem rajong az alkalmi viszonyokért.

Kakas - Nyilas

A Nyilas Kakas eleven, beszédes és szeretetreméltó ember. Minden érdekli, ami körülötte zajlik, izgatják a kalandtörténetek, de a pletykák is. Másokkal nyílt és õszinte, stílusa izgága, és egy kicsit el van ragadtatva magától.

A Nyilas Kakas a két legidegesebb, legfeszültebb és legérzékenyebb jegyek alatt született, vakmerõ és lendületes. Lénye lenyûgözõ látványt nyújt, bárhová is megy. És õ szinte mindenhová elmegy.

Külsõ szemlélõ számára dicsekvõnek és beképzeltnek tûnik, de a Nyilas Kakas igazából komoly, és arról álmodik, hogy az elesetteken segíthessen, a rászorulókon gondoskodjon.

Párkapcsolata mozgalmas és egyenetlen. A Nyilas Kakas szenvedélyes érzelmei napról napra fellángolnak, majd lecsillapodnak. Nem könnyû követni csapongásait.

Kakas - Bak

A Bak Kakas büszke, ragyogó és feddhetetlen ember. Erõteljes véleménye van, és szélsõségesen õszinte.

A Bak óvatossága jól párosul a Kakas konzervatív oldalával. Kevés a konfliktus a két jegy között, de sok a korlátozottság. A Bak Kakas bár rendkívül önálló tud lenni, nagyon társaságkedvelõ.

Érdekli, hogy mások mit gondolnak róla, és hõsies tettekkel próbálja meggyõzni azokat, akik bírálják. Sokra tartja a megjelenés fontosságát, de soha nem játszik szerepeket. Elszánt, sikerre hivatott ember, mindent meg is tesz ezért. Gyakorlatias és felelõsségteljes, ha valamit meg kell csinálni, a Bak Kakas a megfelelõ ember rá! Ám ez a sikerorientáltság nem ok nélküli: õ akar lenni a fõnök.

Ez a nemes lélek soha nem kerül kínos helyzetbe – még a párkapcsolataiban sem. Bája nagyszerû modorával párosul. Minden helyzetben meglátja a jót, szóhasználata hibátlan. A végsõkig hûséges, ám nem foglalkozik mély érzésekkel. Könnyû õt szeretni, de az intimitás nagy kihívás ennél a visszafogott jegynél.

Kakas - Vízöntõ

A Vízöntõ Kakas szeret kitûnni a tömegbõl. Az alkalmazkodás egyértelmûen nem az erõssége. Nem szereti, ha korlátozzák, legyen az egy másik személy, dolog vagy döntés által.

Idõnként szüksége van egy nagyobb csavarra az életében, hogy kreativitása megfelelõképpen stimulálva legyen. Ebben a kombinációban a Vízöntõ zárkózottsága, testvéries szeretete és általános jóakarata keveredik a Kakas zavarosabb életvitelével.

A Vízöntõ ugyanakkor egy született látnok, akinek elszigeteltsége néha bár bosszantja Kakas jegypárját, de meg is menti õt.

A Vízöntõ Kakas szenvedélyes és õszinte ember, eredeti figura. Igazán senki nem értheti meg õt és elvont, furcsa eszméit. Élete egyszer fent, egyszer lent, a szerencse hol mellé szegõdik, hol pedig teljesen elpártol tõle.

Szeretetteljes, hûséges társ a házasságban, õszinte családi kapcsolataiban. De ami igazán érdekli õt az az, hogy az éppen aktuális rendszert megdöntse, mert úgy véli, személyes fejlõdése útjában áll.

Kakas - Halak

A Halak Kakas rugalmas és alkalmazkodó. Bárhová is megy, ott azonnal otthon érzi magát. Emiatt imádja és keresi is a változást, amikor csak tud útra kel, és kalandozik. A viszály elõl viszont azonnal elmenekül.

Makacs, ám érzékeny ez a kombináció. A Halak Kakas nem annyira nyers, mint más Kakasok, és figyelembe veszik mások érzéseit is. Nem szeretik a bárminemû nézeteltérést, menekülnek a viták elõl.

Megnyerõ jelenség, ám néha stílusa nyers, durva. Sokszor válhat belõle vezetõ, de olykor önmagát rendeli alá másnak. Képes embertársait befolyásolni, elõfordul, hogy okkult energiákat is alkalmaz. Hivatását tekintve jeleskedik a kereskedelem, illetve a mûvészetek területén.

Sokszor szerelmes, és sokszor ábrándulnak ki belõle. Ez azért van így, mert önmagát tökéletesnek véli, nem igazán látja, hogy neki is vannak hibái, sõt gyakran hangot is ad ennek. Ekkor viszont a szerelem is szertefoszlik. A Halak Kakas sajnálja magát, amit környezete nem ért meg. Ha egy ilyen személyt szeretsz, semmiképp ne nézd tétlenül önsajnálatát, hanem vidd el egy terapeutához, aki majd szembesíti õt saját magával.
 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact