Majom - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Majom - kombinált

Kombinált horoszkóp - MAJOM


Majom - Kos

A Kos Majom egyenes beszédû, kiváló szónok. Ha találkozol eggyel, a legintenzívebb emléked az lesz róla, amit mondott. Szinte mindig elfoglalt, remek problémamegoldó, a megjavíthatatlan dolgok megjavítója.

Népszerû, reflektorfényben élõ ember. Szereti, ha jól szórakozik, és bármit elkövet az unalom ellen. Újító gondolkodó, nem a már bejáratott módszereket választja, hanem e helyett újakat talál ki. Sok barátja van, körülveszik az emberek, jó érzékkel bánik velük, és szeret csapatban dolgozni. A Kos Majom közvetlenségérõl híres, lyukat beszél az ember hasába.

A szerelemben új mûfajokat alkot. Ám szerelmi élete rendszertelen, zavaros érzelmekkel. A Kos Majomnál ideális esetben egy jó baráti kapcsolatból fejlõdik ki az igazi szerelem.

Majom - Bika

A Bika Majom szerencsés, fortélyos és erõs ember, trükkjei egy életen át tartanak. Nyájas ember, akinek minden porcikájából az egyensúly árad. Könnyedén tartalékol erejébõl, mert mindenkinél jobban kezeli a traumát, a nehéz helyzeteket.

Szereti halmozni az élvezeteket és az anyagi javakat, a legszebb az, hogy mindezt holmi kedvtelésbõl teszi. A Majom a kalandos, változatos életébe a Bika garantálja a stabilitást, és a megfelelõ szintre mérsékli a mozgékonyságát.

A Bika Majom kifejezetten vonzó az ellenkezõ nem számára, és „örök gyermek” természete szinte ellenállhatatlanná teszi.

Majom - Ikrek

Az Ikrek Majom tele van energiával, tenni akarással, és legfõképpen szereplési vággyal. A Majom és az Ikrek nagyon hasonlítanak egymásra, az ebben a kombinációban született ember soha nem áll meg.

Imád beszélni, szerepelni és magát sztároltatni. Éppen ezért élvezi, ha másokat szórakoztathat, és látja, hogy jól érzik magukat az õ társaságában. Óriási fesztiválokat és ünnepségeket szervez, az elképzelhetõ legnívósabb ételekkel és italokkal.

Az Ikrek Majom gyors észjárású, könnyen halad elõre és oldja meg a fennálló problémákat. Túlteng benne az energia, mindig övé a fõszerep. Aktív életmódot folytat. Rendkívüli intelligenciája nagy sikerekhez segítheti. Állandóan újabb és újabb tervekkel áll elõ, mindig jó ötletei vannak.

Az Ikrek Majomnak szüksége van valakire, aki körülrajongja, ettõl érzi boldognak magát. Ezt pedig nem feltétlenül csak egyetlen embertõl várja el. Mágikus ereje van mások felett, társa bizonyára imádni fogja. Fontos számára, hogy egy kapcsolat, ha tartósnak bizonyul, barátságon alapuljon.

Majom - Rák

A Rák Majom nyitott, és rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezik. Fogékony az új dolgokra, szinte mindig ugrásra kész.

Objektivizmusa segít neki abban, hogy adott szituációkat jobban átlásson, és abban is, hogy véget vessen saját dilemmáinak.

Ennek az embernek folyton új elképzelései vannak, és idõrõl-idõre újabb lehetséges utakat fedez fel. Alig várja, hogy új dologba foghasson bele. Rendkívül kíváncsi természete miatt minden érdekli, mindennek utánajár.

Komoly döntéseket nehezen hoz, ezért szüksége van rá, hogy mellette álljanak, segítsenek neki, vagy akár döntsenek is helyette. Karrierje szempontjából ez azt jelenti, hogy beosztottként jobb teljesítményre képes. Minden olyan szakma szerencsés lehet számára, ahol ügyeket vihet végig és kapcsolatot tarthat emberekkel.

A Rák otthonülõ természete erre a Majomra is hatással van, így a többi Majomnál kevesebbet jön-megy, és több idõt tölt családjával, egy nyugodtabb életet él.

Mindig és mindenhol keresi a szerelmet, kissé telhetetlen is ezen a téren. Nehezen tud valaki mellett lehorgonyozni, és a családalapítás kissé ijesztõ számára. Viszont ha már ezen túl van, akkor családja és otthona mindennél fontosabb lesz neki.

Majom - Oroszlán

Az Oroszlán Majom tehetséges, humoros és törekvõ ember. Sok szeretetre és támogatásra van szüksége, hogy kiegyensúlyozott és sikeres legyen. Jó meglátásai és újító ötletei miatt felfigyelnek rá.

Baráti kapcsolatait sokra tartja, õszinte és önfeláldozó, ha róluk van szó. Ezt tõlük is elvárja, ha megbántják, nehezen teszi túl magát rajta, és sok idõ kell, mire megbocsát. Sokat foglalkozik magával, és fél a kötöttségektõl. Másokat képes befolyásolni vonzó és szimpatikus stílusával.

Munkájában sikeres, szereti a megmérettetéseket. Vezetõként sikeres, de érdemes támogatókat, segítõket maga mellé állítania, hogy ne kövessen el alapvetõ hibákat.

Szerelmi élete romantikus, vonzó kisugárzása miatt mindig sok lehetõség közül választhat. Szereti a függetlenséget és inkább a lazább kapcsolatok híve.

Majom - Szûz


A Szûz Majom egy igazi perfekcionista. Gyakran megszállottja a munkájának. Éles eszének köszönhetõen könnyen sajátít el új készségeket.

A Majom exhibicionizmusa, kíváncsisága felülkerekedik a Szûz befelé fordulásán, így a legtöbb Szûznél sokkal nyitottabb ember.
A Szûz Majom szintén a legtöbb Szûzzel ellentétben szereti magát hercegnek vagy hercegnõnek érezni magát. Elegáns megjelenésével elkápráztatja az embereket.

Társaságában szeretik, és értékelik a közösségért tett jócselekedetei miatt. Szívesen kérik ki a véleményét, realista gondolkodása jó rávilágít bizonyos helyzetekre.

Nagyon jól ért ahhoz, hogyan kell pénzt csinálni, és meg is tartani. Ezt karrierje szempontjából is nagyon elõnyös tulajdonság, pénzügyi, kereskedelmi területen szép sikereket érhet el. Feltalálóként, kutatóként is megtalálja számítását, egyedül végzendõ munkában kifejezetten hatékony.

A szerelemben szentimentális, birtokló, mire megtalálja párját, sok csalódást kell átélnie. Ha valaki szorosabb kapcsolatba kerül vele, elsõ osztályú szeretõt ismerhet meg!

Majom - Mérleg

A Mérleg Majom pontosan tudja, mit kell mondania ahhoz, hogy megkapja, amit akar. Jó a beszélõkéje, képes egy szituációt saját érdeke szerint alakítani. Ugyanakkor jó közbenjáró két ellentétes fél között.

A Mérleg Majom természetének Mérleg része párosan képzeli el az életet, és hajlamos a korai házasságra. Amint viszont Majom adódik a fecsegõs Mérleg képhez, megnõ a kommunikáció és az egészséges konfliktusok iránti igény. A Mérleg Majom kombináció nem mondható nyugalmasnak. Ez az ember szeret mozogni, csupán a mozgás öröme miatt.

Mivel fontos számára a változatosság, elõfordul, hogy tovább kell állnia új területekre ahhoz, hogy örömteli és új rezgéseket tudjon magába szívni.

A Mérleg Majom forrón szerelmes. A szenvedély eme rendkívüli ínyence számára nem létezhet langyos egyéjszakás kaland. Mivel idõs korára is fiatalos marad, a Majom évében született Mérleg nem mindig hûséges egy életen át egyetlen partnerhez.

Majom - Skorpió

A Skorpió Majom a kreativitás és a cselszövés mestere. Fortélyos, titokzatos és erõs, a nyelve is rendesen fel van vágva. Könnyedsége és kissé idétlen viselkedése miatt igazi gondolatai mások számára sokszor ki sem derülnek.

A Skorpió Majom meglehetõsen szórakoztató személyiség. Szereti jól érezni magát, és a legkevésbé sem riad meg a kalandos helyzetektõl. A Skorpió egyfajta negatív kíváncsiságot és hamisságot ad a Majom karakterhez, mely néha problémássá teheti eme kombináció természetét.

A Majom és a Skorpió néha – de csak néha – egymás szövetségesei. Mindkét karakter trükkös és cseles, igazi vezéregyéniség. Elõfordul azonban, hogy a két jegy nincs összhangban. A Majom néha megtévesztõ, de eljátssza, hogy csak szórakozik. A Skorpió ezt soha nem tenné, ellenben minden figyelme az üzleti életé. A Majom épít, a Skorpió rombol. A Majom lelkes, a Skorpió féltékeny.

De mindez alapvetõen nem okoz problémát, fõleg, mivel a Skorpió Majom izgalmas szeretõ! Rendkívül aktív és kalandvágyó. A hûség azonban nem az erõssége.

Majom - Nyilas

A Nyilas Majom szerencsés, gondtalan alkat. Szeret nagy léptékekben gondolkodni és cselekedni. Ha valamit el akar érni és sikerre vinni, azt minden áron, újabb és újabb erõbedobással próbálja megvalósítani.

Szabadgondolkodású, jó kommunikációs képességgel megáldott, vidám ember. Szívesen segít másokon, közvetlen stílusával azonnal levesz mindenkit a lábáról. Harmonikus személyiség. Kettõs karaktere jól kiegészíti egymást: egyfelõl nyitott, társaságot kedvelõ, néha azonban hajlamot mutat a befelé fordulásra is.

Igazi játékos. Elõfordul, hogy másokat provokáló problémás szituációt kreál csupán a saját szórakoztatásáért. Mindig valami nagy ravaszságon töri a fejét. Mindemellett nagy világjáró is. Felbukkanhat akár Afrika legsötétebb zugaiban, vagy éppen Szibéria kellõs közepén. A kihívás életének mozgatórugója.

Ami a szerelmet és szexualitást illeti, a Nyilas Majom még elfoglalt életmódja mellett is mindkettõben nagy mester.

Majom - Bak


A Bak Majom törekvõ és motivált. Szorgalmasan dolgozik, jól használja tehetségét, hogy munkáját könnyebbé tegye. Hajlamos rezignáltságra és melankóliára de nem nevezhetõ egy ideges típusnak.

A Bak Majomnak pozitív, méltóságteljes kisugárzása van. Viselkedése és elõkelõ testtartása magabiztosságát tükrözik. Õszintesége az emberekben szimpátiát kelt. Kedélyes és udvarias, viszont sokszor kínozzák negatív gondolatok, aminek komolyabb lelki betegség is a következménye lehet. Elõfordul, hogy aggodalmas hangulatát alkohollal, vagy kábítószerrel próbálja enyhíteni.

Szeret egyedül lenni, munkájával foglalkozni, belemerülni gondolataiba, de szereti a társasági életet is, szívesen szerepel, és szórakoztatja barátait. Odafigyel rájuk, szeretteiért és barátaiért mindent megtesz. Képes mások céljait a sajátja elé helyezni, és segít is azok elérésében.

Munkájában akkor teljesedik ki, ha valamit egyedül végezhet, és aminek kézzel fogható eredménye is lesz. Kutató, felfedezõ, újító típus. Vezetõ szerepben is jól teljesít, fõleg akkor, ha beosztottjai munkájával teljes mértékben tisztában van, és õ maga kontroll alatt tarthatja õket.

Szerelmi élete általában kiegyensúlyozott, a tartós kapcsolatok híve. Párválasztásban elég válogatós, ezen a téren is fontos számára a minõség. Ideális esetben párja egyben a barátja is, akivel megbeszélheti akár lelki gondjait is. Párjának sok szeretetet, gondoskodást és hûséget nyújt.

Majom - Vízöntõ

A Vízöntõ Majom kivételesen széles látókörû ember. Harmóniában van magával, mivel a két jegy tökéletesen kiegészíti egymást. A Vízöntõ természetes függetlensége segíti a Majmot sorsának alakításában mindenféle nehézség vagy kellemetlenség nélkül.

Ez a jegy-páros az idealista és vizionáló képessége mellett tisztában van a tényekkel is, és tudja kezelni a jelent. Mindemellett nagyravágyó, szeretne kitûnni a tömegbõl. Sokszor egészen elképesztõ ötleteivel próbál kitörni, sikeres lenni. Mégis, ez a karakter nem viszi túlzásba a sikert, sokkal inkább kellemes, szerethetõ ember, mintsem bosszantóan törtetõ.

A Vízöntõ Majom harmonikus és ígéretes. Igazi nehézsúlyú versenyzõ a képzelõtehetség terén. Ez a komoly, kissé akár lázadó ember nagy tettekre hivatott. Elméje borotvaéles, színes, élénk személyiség. Kíváncsisága veleszületetten határtalan, valamint kiemelkedõ a problémamegoldó készsége. Szereti azonban, ha csapatban dolgozhat, így a realitás határain belül tud maradni. Leleményességének nagy sikereket köszönhet.

A Vízöntõ Majom rendkívüli rálátással bír az õt körülvevõ világra. Álmodozó, a földtõl elrugaszkodó típus, gyakran magába a szerelembe szerelmes. Ilyenkor azonban mélyen szeret, és legtöbb esetben meg is házasodik.

Majom - Halak

A Halak Majom igazi problémamegoldó, született vezetõ. Nincs benne hatalomvágy, az emberek mégis szinte automatikusan vezetõvé teszik. Szimpatikus, szép és sármos, nem véletlen, hogy mindig megelõzi a híre.

A Halak Majom okos és karizmatikus személy. Mûvelt és kifinomult, állandóan fejleszti veleszületett tehetségét. Olykor hajlamos kitalálni történeteket, csak hogy elkerülje a zûrt. A vidám Majom egy elegáns jelleget kap a szabadon mozgó Haltól. A Majom általában higgadt, megfontolt.

Ravasz és stabil. Ez egy ritka kombinációja az emberi jellemvonásoknak. A Hal spirituális bájjal és szépséggel látja el a fürge és talpraesett Majmot. Az eredmény egy kellemes személy, nem véletlen, hogy minden társaságban ismerik.

Ez a karakter nagyon kedves és adakozó, szívesen foglalkozik jótékonykodással. Ugyanakkor erõs jellem, nem hagyja, hogy kihasználják. Érdeklõdik a túlvilági dolgok iránt, gyakran választ ezoterikus vagy vallással kapcsolatos pályát, ahol sikereket ér el.

A szerelem a Halak Majomnál kissé õrült, szenvedélyes, drámai. Olyannyira jó külsejû, hogy fanatikus rajongók követik mindenhová. Ennek eredménye lehet egy hosszú, viharos szerelmi kapcsolat vagy egy epikus házasság tányérdobálással. Egy ilyen vonzó ember mellett társának ez a kapcsolat fájdalmas és féltékenységgel telített lehet.
 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact