Kecske - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kecske - kombinált

Kombinált horoszkóp - KECSKE


Kecske - Kos

A Kos Kecske segítõkész, együttérzõ és családcentrikus ember. Képes mások érdekeit és kívánságait a sajátjai elé helyezni, számára a segítségnyújtás és a jóság alapvetõ tulajdonság.

Szereti az új dolgokat, nem riad vissza a változásoktól sem, ha úgy érzi, hogy élete ily módon teljesebbé válik. Élete és biztonságérzete a rendszerességen alapszik, amit a biztos háttér tudatában sokszor felborít, hogy az élet élvezetének és szenvedélyességének hódoljon.

Szívesen jár társaságba és szórakozni, nagyvonalú, jó humorérzéke és életvidámsága miatt szinte mindenki szereti, szívesen látja.

Munkájában kötelességtudó, és ügyel a részletekre. Szereti, ha emberekkel van kapcsolata, de azt sem bánja, ha vannak önállóan elvégzendõ feladatai is. Általában sokat keres, és el is költi.

Kapcsolataiban szenvedélyes, fûtik az érzelmek, álmaiért mindent megtesz. Egy idõ után tartós kapcsolatra is vágyik, de ehhez olyan társra van szüksége, akivel barátként is eltöltheti az idõt.

Kecske - Bika

A Bika Kecske kreatív, álmodozó és rendkívül vonzó ember. Folyton körülveszik az emberek, mert mindenki nagyon szeret a társaságában lenni. Tudja, hogyan segíthet másokon, odaadása lenyûgözõ tud lenni.

Õ is szívesen fogadja a támogatást és a jó tanácsokat. A Bika Kecskét érzelmei uralják, könnyen rá tud hangolódni emberekre, helyzetekre, és azonnal ráérez arra, hogy mikor mit kell mondania és tennie. Környezete szinte azonnal megérzi jelenlétének pozitív hatását.

Kifejezetten jóindulatú, és adakozó, de vigyáznia kell, hogy anyagilag ne bánja meg az emberszeretetbõl tett segítségnyújtást.

Munkájában mûvészi hajlamait kitûnõen tudja használni, bármilyen kreativitást igénylõ munka testhez álló lehet számára.

Kapcsolataiban is õszinte érzelmekre számíthatunk tõle, biztos abban, hogy mit érez, és szívesen el is kötelezi magát.

Kecske - Ikrek

Az Ikrek Kecske bõbeszédû, humoros, kiváló társasági ember. Akkor érzi magát a legjobban, ha baráti társaságban, vagy családi körben szórakoztathatja a többieket.

Pozitív embernek tûnik, de sokszor kerülnek felszínre pesszimista gondolatai és hitetlensége mások nagyratörõ céljaival szemben. Nem is gondolnánk, de valódi énjén nehéz kiigazodni.

Alapjában véve kedves, jóindulatú ember, aki sok mindenért és sok mindenkiért képes lelkesedni. Cselekedeteit viszont gyakran vezérlik egoista szándékok, és a felelõsség elhárítása. Bizonyos emberekre már a függõség szintjén szüksége van, akikre támaszkodhat, és akikre kötelezettségeit és egyéb feladatait háríthatja, melyeket nem akar saját maga elvégezni.

Lételeme a játék, még a komoly dolgokat is ilyen megközelítésbõl próbálja szemlélni és megoldani. Ez néha nagyon szimpatikus mások számára, viszont vigyáznia kell, hogy semmi fontosat ne bagatellizáljon el.

Foglalkozásként olyasmit érdemes választania, amit szinte játszva lehet mûvelni, és semmiképpen nem monoton munkával jár. Amelyben rövid távú és változó célok vannak kitûzve, és nem évekig tartó projektben kell kitartóan dolgozni. Ha megkapja a szükséges támogatást, sportolóként is sikeres lehet.

Párjának olyat választ, aki társ a játékban, a viccelõdésben, és akire számíthat bármiben, támaszkodhat rá. Néha kétségek gyötrik választását illetõen, így szüksége van folyamatos megerõsítésre és pozitív visszajelzésekre.
Válassz ki két másik jegyet!

Kecske - Rák

A Rák Kecske kedves, családcentrikus, érzelmes ember. Mindent döntését a szívével hozza meg, fontos számára az, hogy szeressék õt és õ is megtesz mindent szeretteiért.

Sokszor túlzásba esik, és megbántódik olyan dolgokon is, amelyet nem bántásnak szántak, õ mégis szívére veszi. Figyelnie kell arra, hogy bármi negatívum, esetleg tanács, amit hall, nem feltétlenül egy ellene irányuló támadás, ne sértõdjön meg feleslegesen, hanem hallgassa meg, és próbáljon tanulni mások meglátásaiból is.

Általában szolid és visszafogott, az életét is úgy próbálja kialakítani, hogy minden rendben legyen saját maga és környezete teljes megelégedésére. Számára fontos, hogy szerettei jól érezzék magukat a társaságában, viszont cserébe õ is támogatást vár tõlük. Egyedül nem nagyon vág bele dolgokba, kell is valaki, aki ellensúlyozza szentimentalizmusát és ráébreszti a valóságra.

Rendkívül romantikus és vonzó ember, szinte mindig vonz maga köré újabb és újabb hódolókat, rajongókat.

A munkájában is akkor teljesít jól, ha szereti kollégáit, nagyon jó választás számára, ha a családi vállalkozásban helyezkedik el. Adminisztrációs munkakörben, pedagógusként, vagy akár szociális munkásként van lehetõsége élvezni munkáját.

Párkapcsolatában hosszú távú biztos kapcsolatra törekszik, egyértelmû célja egy szeretetteljes család alapítása, férj és gyerekek, akikrõl élete végéig gondoskodhat. Hûséges és megbízható társat találhatunk benne.

Kecske - Oroszlán

Az Oroszlán Kecske kedves és becsületes ember. Öröm a társaságában lenni, a Kecskék közül õ az, aki a leginkább szeret szórakozni járni. A Kecske mûvészi hajlamai az Oroszlán nagy ambícióival társulnak.

Ez az érzékenység és eltökéltség kombinációja okozza az Oroszlán Kecske rejtélyes képességeit és ezáltal szinte azonnal a középpontba kerül.

Udvarias típus, de a közösségi életben nem igazán tudja kivenni a részét, ahhoz túlságosan saját magával van elfoglalva. Makacs, elképzeléseihez ragaszkodik, nehezen fogadja el, ha nem az õ terve szerint alakulnak a dolgok. A Kecske nyugtalansága miatt sokat ábrándozik, és idealista gondolatai vannak. Ezért sokszor inkább érzelmei, mint az esze vezérlik.

Kedvesség és erõ együttese mind a munkában, mind a szerelemben hatással van rá. Munkahelyén megbízható munkaerõ, legjobban akkor tudja kepeségeit kihasználni, ha ügyeket intézhet. Biztosan lelkiismeretesen és hatékonyan végzi el a rábízott feladatokat. Ügyintézõként, kereskedelmi vagy pénzügyi területen megállja a helyét.

Párkapcsolatában is õszinte és ragaszkodó, de határozott társ. Érzelmeiben biztos, és hosszú távon gondolkodik. Fontos, hogy párja folyamatosan megerõsítse abban, hogy jól választott.

Kecske - Szûz

A Szûz Kecske magasra teszi a lécet, túl sokat vár másoktól, és saját magától is. Az erõsen jelen lévõ Szûz természet kemény, hatékony munkabírásra ösztönzi a Kecskét.

A Szûz tisztasága és törékenysége a Kecske függõségével és a luxus iránti vonzódásával egy kissé bizonytalan személyiséget eredményez.

Folyton erõsíti magát és a magáról kialakított képet, hogy növelje az önmagába vetett hitét. A Kecskét sóvárgó természete gyakran ugrándozásra készteti, és kibillenti a Szûz által megteremtett állandóságból.

Párkapcsolatában szüksége van a biztonságra, a kiszámíthatóságra, cserébe hajlandó engedményeket tenni, sõt áldozatot hozni. Hajlamos az aggodalmaskodásra, és szüksége van rá, hogy folyton bebizonyítsák számára, hogy szeretik, és biztonságban van.

Ha kialakította véleményét egy dologról, ahhoz ragaszkodik, viszont véleménye kialakításában hagyja, hogy a nála erõsebb egyéniségek befolyásolják.

Nem kifejezetten karrierista alkat, megelégszik alárendelt pozícióval is, ha az biztos hátteret nyújt számára. Ritkán kockáztat egy magasabb beosztásért. Általában olyan foglalkozást választ, ahol kamatoztatni tudja kiváló nyelvérzékét, és elméleti tudását. Vonzzák a mûvészetek, a zene, és az irodalom.

A Szûz Kecskének nehéz eldöntenie, mit is akar a partnerétõl, ezért szüksége van arra, hogy sok tapasztalatot szerezzen. Szokatlanul változatos szerelmi és szexuális életet él, mire megtalálja a megfelelõ partnert, aki mellett igazán kivirágozhat, és akihez egy életen át ragaszkodni fog.

Kecske - Mérleg

A Mérleg-Kecske mûvelt, mûvészi, intellektuális és kifinomult. Mindig befejezi, amibe belekezdett. Mindent megtesz, hogy komolyan vegyék és csodálják.

Ez az ember látszólag a szépség és egyensúly elkötelezett híve, azt állítja, békés környezetre van szüksége, de ez sokszor csak féligazság. A Kecske évében született Mérleg ingerlékeny és veszekedõs ember. Kifejezetten szereti a szóváltásokat, a heves vitákat, a kihívásokat.

A Mérleg-Kecske igényli társai elismerését. Kissé szórakozott; de nem felszínes. Keményen és hosszasan dolgozik céljai eléréséért, és sokszor túl nagy fába vágja fejszéjét. Ha csodáljuk a Mérleg-Kecskét, bárhová követni fog minket.

A romantika egy olyan terület, ahol ez az ember igazán ragyog. A gyertyafényes vacsora, trópusi paradicsomi utazás, puha baldachinos ágy és csipkés fehérnemû minden Mérleg-Kecske számára a legszebb álom.

Kecske - Skorpió


A Skorpió Kecske kedves és vonzó teremtés. A Skorpió alapvetõ tulajdonságai erõsítik a Kecske önbizalmát és növelik függetlenségét. Mindemellett számít másokra, inkább együttmûködik, minthogy egyedül vágjon bele valamibe.

Tervei megvalósításához szüksége van külsõ segítségre. Zseniális adottságokkal rendelkezik, aki a rendszerezés, vagy rendrakás helyett inkább átlátja a káoszt.

A Skorpió Kecske az egyik legszerencsésebb Kecske, mivel a Kecske alapvetõ kreativitása párosul a Skorpió bátorságával és érzékiségével. A többi Kecskénél kissé fegyelmezetlenebb, de egyben közvetlenebb, társaság kedvelõbb is. Életét sokszor külsõ erõk és kötelezettségek alakítják ( pl. munka, tanulmányok, házasság, családi kötelékek) , de ha kiélheti veleszületett tehetségét, ezt nem veszi rossznéven.

Gyakran elégedetlennek vagy másként gondolkodónak tûnik, mivel sokszor az érzelmei és megérzései irányítják gondolkodását, és az ebbõl következõ egyéni véleményének hangot is ad. A Kecske alapvetõ tapintatosságát, diplomáciai érzékét a Skorpió érzelmessége sokszor felülírja.

Nem kifejezetten karrierista, akárcsak a többi Kecske, de határozott elképzelése van a munkájáról és jól elboldogul önálló munkakörben is - jellemzõen beosztottként.

A Skorpió Kecske a többi Kecskénél kicsit agresszívabb, határozottabb, szereti megmutatni önállóságát, ennek ellenére szüksége van egy támogató társra, aki segíti önbizalma fejlesztésében. Rendkívül családcentrikus, családjában irányító szerepre törekszik.
Vonzó személyiség. A szerelemben megbízható és hûséges, emellett élvezi és igényli az élénk szexuális életet.

Kecske - Nyilas


A Nyilas Kecske óriási kreativitásnak örvend. Dinamikus és tisztán gondolkodó lélek, aki számára lételem az új dolgokra való vállalkozás és elképzeléseibõl sokszor születnek igazi találmányok. Fontos számára, hogy a biztonságos körülmények adottak legyenek.

Addig elégedett, amíg terveit követheti és véghez is tudja vinni. Megvan a képessége arra, hogy egyszerre több dologgal is tud foglalkozni. Valahogy mégis mindig mintha egy más világban élne, egy álomvilágban képzeli el az igazi boldogságot. Nagy vágya az utazás.

A Nyilas Kecskét könnyen zavarba hozza és kibillenti egyensúlyából az anyagi erõforrások hiánya, pénzügyi, vagy családi problémák. A legnagyobb harca ennek a bátor embernek akörül forog, hogy mindettõl megvédje magát, családját és barátait. Sok mûvész született ebben a kombinációban, tehetséges és szerencsés típus.

Fiatalkorának nagy részét a biztonság keresésével tölti. Addig, amíg nem halmozott fel elegendõ anyagi javakat, hogy eltartson egy családot, nem fogja elkötelezni magát. Addig is kalandokban, rövid távú kapcsolatokban éli ki magát.

Kecske - Bak

A Bak Kecske etikus, kitartó, és következetes. Az ellentétek embere, mivel törtetõ, de saját magát fogja vissza. Ebbõl következik, hogy céljait nem könnyen éri el, keményen és kitartóan kell küzdenie.

Az általában érzelgõs Kecske személyiség és a merev, ám megbízható, ambiciózus Bak érdekes párosítás. A kelet és nyugat itt abszolút két külön pólust képez. Az ázsiai Kecske túlérzékeny, hóbortos és újító alkat. A Bak célja az, hogy legyen célja. „Csináld és halj bele!” – mondja a kitartó Bak. „Fáj a lábam!” – sírja az érzékeny Kecske. A belsõ disszonancia nem meglepõ ennél a jegy-párosnál. Ez rengeteg személyes gyötrelmet okoz neki. Kemény, mint egy szikla, mégis szüksége van rá, hogy egyszer-egyszer kieressze a gõzt.

A Kecske évében született Bak tudja, hogy komolynak kell lennie. Azért dolgozik, hogy hatalommal rendelkezõ pozícióhoz jusson. Sokszor küzdi át magát tanulmányain, és gyakran a nehezebb úton halad. Mindkét jegy kitartó és rátermett karakter.

A kérlelhetetlen munkamorál mellett ez az ember egy romantikus idealista. Praktikus és lelkes, étvágya kielégíthetetlen. Szerelme sokszor a barátja is. Olyan társra vágyik, aki elismeri és támogatja õt.

Kecske - Vízöntõ

A Vízöntõ Kecske egy igazi szabad lélek. Leleményes, kreatív és vibráló személyiség, aki a mának él. A két jegy nagyon hasonló, így erõsítik az általuk hordozott tulajdonságokat: tisztaság és érzékenység, tudás és szeszélyesség.

Szeret álmodozni és a föld felett járni, elrugaszkodva a valóságtól. Képes távlatokban tervezni, nem érdekli az emberek véleménye. Igazi újító, új megoldásokat talál ki olyan problémákra, ami akár egy egész közösséget érint. A megoldásért akár éjjel-nappal is képes dolgozni.

Kedveli az ezotériát, minden vonzza, ami misztikus, és megmagyarázhatatlan. Szeret utazni, fõleg az egzotikus tájak vonzzák. Amilyen szerencsés alkat, kívánt uticéljait el is éri.

Munkájában olyan területeken lehet sikeres, ahol megérzéseire és ösztöneire hallgathat, pl. mûvészként hírnévre tehet szert, vagy ahol a munkája sok utazással jár. Gyakorlatias képességei nem igazán fejlettek, így pénzügyek terén érdemes elfogadnia a segítséget.

A Vízöntõ Kecsének a szerelembõl sosem elég. Tele van szexuális vággyal, néha szokatlan dolgokat akar kipróbálni. Nem túl hûséges típus, és nem érti a párja féltékenységét. Õ egyáltalán nem féltékeny. Ha tartós kapcsolatot szeretne, akkor néha le kell jönnie a realitások talajára.

Kecske - Halak


A Halak Kecske szuperérzékeny, romantikus ember. Az érzékenység vezérli, az értelem, a tehetség és a szerelem csak ezután következnek. Érzékenysége azonban nem összetévesztendõ a gyengeséggel, sõt igazából ez az egyik legerõteljesebb Halak karakter.

A Halak születésû Kecske bölcs ember. Egy egészt képez önmagában, nincsenek belsõ konfliktusai. Ennek eredményeképp agya és érzékenysége összedolgozik, és oly sikeressé teszik õt, hogy bármiben jeleskedik, amit csak választ.

Megvan benne a zsenialitásra való hajlam, és tehetség sok mindenhez. Mûvészi hajlammal megáldott, sokszor független mûvész válik belõle. A politika területe is közel áll hozzá. Nem is kell tanulnia ahhoz, hogy mindenhez értsen. Igazi zseni! A pénzügyek nemigen foglalkoztatják, de remek megérzései még ezen a téren is megsegítik.

A Halak Kecske finom karakter, szüksége van egy támogató partnerre ahhoz, hogy elérje vágyait. Az igazi intimitás néha nehézséget jelent ennek a fizikai beállítottságú, tehetséges embernek. Nincs túl sok ideje a plázában sétálgatni, hogy babacipõt vegyen, vagy parfümöt keresgéljen a feleségének. A Halak Kecske kissé „másvilági”, ezért ha megházasodik, olyan partnert keres, aki elvan a maga világában, míg õ megélheti a maga zseni életét. 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact