Ló - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Ló - kombinált

Kombinált horoszkóp - PATKÁNY


Ló - Kos

A Kos Ló fürge, gyors felfogású, lendületes ember. Mindig elõre néz, és saját céljaira koncentrál, törtetõ típus. Hatalmas akaraterõvel rendelkezik, nehezen lehet meggyõzni, néha már kifejezetten kínosan önzõ.

A Kos és a Ló külön-külön is mindig elõre néz, saját céljaira koncentrál, és törtetõ típus. Ám a Kos Ló nem túlzottan kitartó, így nem mindig viszi véghez célját. Ez az egyik legbosszantóbb tulajdonsága. Erõs karakter, aki megköveteli, amit akar.

A Kos Ló energikus és mindig készen áll az új kihívásokra. Fontos számára, hogy olyanba vágja fejszéjét, ami sikerrel végzõdik, bár néha elõfordul, hogy befejezetlen feladatokat hagy maga mögött. Szereti megragadni az élet kínálta lehetõségeket és motivált, kalandos egyén. Jellemzõ rá, hogy lovagias, hõsies tetteket visz véghez.

A szerelem szerencsés pont a Kos Ló életében. Bár erõsen kötõdik saját szabadságához, mégis vágyik egy másik ember jelenlétére. Kapcsolataiban odaadó és nyílt.

Ló - Bika

A Bika Ló független, nagylelkû és nagyratörõ célokkal rendelkezik. Saját boldogulása mellett odafigyel másokra, jó érzékkel találja meg a módját, hogy kin hogyan tud a legjobban segíteni.

A Bika Ló társaságában mindenki jól érzi magát, pozitív kisugárzása, életereje magával ragadja az embert. Élvezi az életet, minden lehetõséget megragad, hogy szórakozzon. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy sokszor a munkáját is szórakozásból végzi.

Sikere és elismertsége miatt általában vannak irigyei is, ezért figyelnie kell arra, hogy ne hagyjon magán támadási felületeket.

Munkájában karrierje felfelé ível, szakmailag és anyagilag is képes a lehetõ legmagasabb szintet elérni.

Párkapcsolatában olyan partnerre van szüksége, aki a háttérbõl támogatást nyújt céljai eléréséhez.

Ló - Ikrek

Az Ikrek Ló stílusos, jó kiállású és jószívû ember. Tehetséges, fõleg kommunikációs képessége fejlett. Változékony természete, hangulatváltozásai néha saját maga ellen fordítják õt.

A jószándékú Ikrek Ló fejében egy kitartó kis szörnyecske folyamatosan arról akarja meggyõzni, hogy nem kell mindent elfogadnia, amit rá próbálnak erõltetni, mert a maga ura és a saját életérõl csak õ dönthet. Persze mindenki tudja, hogy ez így nem igaz, de e jegy szülötte ezt kitartóan próbálja cáfolni. Különbözni akar másoktól, szokatlanabb, jobb, okosabb szexisebb, jobban öltözött akar lenni mindenkinél, de mindenekelõtt lazább. Az Ikrek Ló legfõbb vágya a legmenõbb bandatag címét elnyerni és a legjobb haverrá válni.

Sokféle személyiségjegy keveredik benne, néha maga is összezavarodik, amikor megpróbálja átlátni énjét. Tud kedves, de ugyanakkor ellenszenves, érdektelen, de túlzottan aktív is tud lenni.

Az Ikrek Ló ragaszkodik munkájához. Általában olyan pályát választ, ami érdekli és egy életen át ki is tart mellette. Gyakran jó érzéke van a mûvészetekhez, zenéhez vagy képzõmûvészetekhez, és ha ilyen munkát választ, azt látványos, színpadias módon végzi.

Az Ikrek Ló könnyen szerethetõ, okos, szellemes ember, de feltétel nélküli szeretetet csak nehezen tud másoknak adni. Ezért inkább kevésbé tartós kapcsolatokat választ, a hosszú távú elkötelezettséggel szemben. Ugyanakkor, ha házasságra szánja el magát, az jelentõsen befolyásolhatja életét.

Ló - Rák

A Rák Ló kedves, megértõ, szeretetre szomjazó ember. Bármit megtesz, hogy szeressék õt, önfeláldozása a végsõkig elmehet. Lételeme a gondoskodás, ami megnyilvánulhat otthona, családja, kisállatai kiszolgálásában egyaránt.

Saját magával jóval kevesebbet foglalkozik, mint szeretteivel, ha vásárol valamit, inkább veszi nekik, mint költi magára. Sok esetben ránézésre azt gondolhatjuk róla, hogy anyagias, vagy egyszerûen nem teheti meg a divatos ruhákat, pedig ezek mögött az áll, hogy a nagy gondoskodásban saját magát a háttérbe szorítja. Érdemes erre odafigyelnie, és néha elmenni egy wellness hétvégére, ahol csak magával foglalkozhat.

Ha egyedül marad gondolataival, elképzelhetõ, hogy rájön, nincs megelégedve saját magával, sokszor akár még depresszióba is süllyedhet emiatt. Ilyenkor jó, ha szerettei mellette vannak, és bátorítják, szeretetükkel helyreállítják lelki egyensúlyát.

Munkájában megbízható, a ráosztott feladatokat biztosan teljesíti, de biztosan tud javítani is a hatékonyságon, ha hagyják kibontakozni. Adminisztratív munkakörökben nagy segítség lehet, és jó emberi kapcsolatai miatt bármilyen emberközeli munka megfelelõ számára. Lehet belõle akár HR-es, tanár, és szociális munkás is.

Szerelemben a tökéletest keresi, emiatt számíthat rá, hogy az átlagosnál több kapcsolata van, és az áltagnál idõsebb korban köt házasságot. A hálószobában is érezteti gondoskodását, partnerként nem panaszkodhatnak a szenvedélyes és odaadó Rák Lóra. Boldogságát családja és a megteremtett közös otthon jelenti.

Ló - Oroszlán


Az Oroszlán Ló gyõztes típus. Bátran és töretlenül vágtázik elõre, semmi nem állhat az útjába. Sokat ad megjelenésére, ruhájára, azonnal fel is figyelnek rá. Jó hangulatot teremt maga körül, vidám, és szórakoztató.

Nem ismeri az akadályokat, nem hátrál meg a viszontagságok elõl. Mindent megtesz azért, hogy mindig elõbbre és elõbbre jusson. Soha nincs rossz kedve, nem egy problémázós alkat. Vonzza az ismeretlen, imád utazni, új helyeket, embereket megismerni.

Kreatív, erõs akaratú, élénk személyiség. Önbizalma egészséges, motivációja soha nem inog meg, ha egy elérendõ célról van szó. A munkában alapos, és szereti látni a dolgok minden egyes oldalát, hogy precízen tudjon dolgozni. Képes önmagán is túlmutatni, ha megfelelõen motivált állapotban van. Embertársaival jószívû, igazi tökéletes vendéglátó, szeret mások segítségére lenni.

Ha az Oroszlán Ló szerelmes lesz, az bizony teljesen elvakítja, betölti egész lényét. Ez a szenvedély azonban nem mindig tart sokáig. Rendkívül hûséges, amit partnerétõl is elvár. A szexualitás terén is kimagasló teljesítményt nyújt, ami nem meglepõ.

Ló - Szûz

A Szûz Ló kombináció egy igazán elegáns embert rejt. A Ló szenvedélyességét a Szûz természetébõl adódóan kordában tudja tartani, legtöbbször kifejezetten visszafogott, nyugodt és kiegyensúlyozott személyiség.

A munkáját komolyan veszi, képes keményen és lelkesen dolgozni, a nagy tettek embere. Elvárja, hogy munkáját elismerjék. Soha nem fog mások elõl bujkálni, vagy hajléktalanok között élni.

Jó üzleti érzékkel rendelkezik, sikeres üzletember, magas rangú tisztségviselõ válhat belõle. Szintén jól illenek hozzá az utazással, a külfölddel, illetve a joggal és a vallással kapcsolatos foglalkozások.

Elkötelezettségeit és kapcsolatait tekintve másoknál érettebb és kitartóbb. A Szûz hajlamos felülkerekedni a Ló kiszámíthatatlan természetén. Magasröptû gondolataival elkápráztatja a társaságot, kifejezetten intellektuális személyiség.

Másokkal szemben néha túlzottan kritikus, úgy hogy ez neki fel sem tûnik.

A Szûz Ló szerelmi élete soha nem unalmas. Kedves és vonzó lény, hódolói a lábai elõtt hevernek.

Ha valaha egy ilyen elbûvölõ teremtéssel találod magad egy ágyban, nem kizárt hogy kellemes meglepetésben lesz részed! Ha megházasodik, megbízható férj és feleség válik belõle.

Ló - Mérleg

A Mérleg Ló bája és szellemessége által VIP party-vendég. Barátságos és derûs, ha rendezvényrõl van szó, mindenki a meghívottak listáján akarja látni õt. Rengeteg barátja van.

A szívélyes Mérleg jegyében született Ló finom és méltóságteljes. A Ló lázadó és konok, a Mérleg gyakorlatilag soha nem az. A Mérleg békét akar, és tudja, hogyan érje el az egyensúlyt. Ebben a kombinációban a Mérleg a Ló hátára ül és belekapaszkodva menti az irháját egészen addig, amíg az önzõ Lovat jobb, civilizáltabb emberré nem szelidítette.

A Mérleggel párosítva a Ló minden érdeklõdése eleganciájára és stílusára irányul. Ragaszkodik a népszerûséghez, és mindent feltesz az idealizmus eszméjéért. A Mérleg kifinomult ízlést kölcsönöz a Lónak. A Mérleg jól kifejlesztett mérték-tudata mellett a Ló nem rúghat labdába.

Ennek az embernek szerelmi életében fontosabb a szenvedély, mint a gyengédség.

Ló- Skorpió

A Skorpió Ló mindkét karakter legjobb tulajdonságait ötvözi. Az ebben a kombinációban született ember elegáns és vonzó megjelenésével, intelligenciájával mindenkit elkápráztat, vonzza magához az embereket.

Elragadó teremtés, mûvelt és fegyelmezett, rendkívül népszerû. Meggyõzõ, inspiráló egyéniség, elhivatott, mindemellett pedig divatos is.

A Skorpió egyfajta befejezõ képességet ad a Lónak, ezáltal idõt tud szánni arra, hogy feladatait szemmel kísérje. Ez a kombináció koncentrált, motivált ember. Független és önálló, akár világméretû dolgokban is sikerre viheti. Erõs akaratú, tettre kész személyiség határtalan energiával.

Csak olyannal hajlandó szakmailag társulni, aki hasonlóképpen tehetséges. Keményen dolgozik, és ugyanezt várja el alkalmazottaitól is. Szeret karitatív munkát is végezni, segíti a szegényeket és elesetteket.

Nehéz vele együtt élni, önmagának és partnerének is. A szerelemben azonban hûséges, rajong családjáért, képes túlórákat vállalni, csak hogy védelmezni tudja szeretteit, gondoskodni tudjon rokonairól. A testi kapcsolatban is odaadó.

Ló - Nyilas

A Nyilas Ló spontán, extrovertált, és mindenért lelkesedõ ember. Folyton célokat keres, melyeket idõrõl idõre elérhet, és így galoppozza végig életét. Szüksége van önkontrollra, hogy heves természete ne riasszon el másokat.

Elsõsorban praktikus és csak másodsorban romantikus típus. A kalandvágyó Nyilas a Lovat még nyughatatlanabbá teszi, így nehezen találja meg önmagát és a boldogságát. Arra mindig figyel, hogy a felszínen csak a szép dolgok látsszanak, de arra, ami a mélyben van, nem mindig büszke. Mindezek mellett egy különös és titokzatos büszkeség figyelhetõ meg arcán.

Fontosak számára a barátok, akiket közvetlen természete miatt könnyen talál. Kedves és segítõkész mindenkivel, viszont ugyanezt vissza csak igaz barátaitól kapja. Szüksége is van ezekre a hûséges emberekre, akik segítenek neki, ha érzelmi válságba kerül.

A munkában szervezõkészsége és gyakorlatiassága elismerést hozhat számára, de a külföldi munkavállalás is sikerrel kecsegtet. Anyagilag viszont nehezen jön egyenesbe.

Könnyen lesz szerelmes, de a lángolás nem sokáig tart. Párkapcsolatában fontos, hogy partnerétõl elegendõ teret és szabadságot kapjon, csak így tud hosszú távra tervezni. Könnyen felkapja a vizet, és elég sértõdékeny is, tehát olyan emberre van szüksége, aki ezeket a tulajdonságait jól tudja kezelni.

Ló - Bak

A Bak Ló megbízható, optimista, sikerorientált ember. Szeret dolgozni, de csak akkor, ha kézzelfogható eredménye és fõleg anyagi haszna származik belõle. A két jegy tökéletesen kiegészíti egymást.

A Bak nyugalma és kitartása nagyon jó hatással van a Ló elõrehaladó és népszerû jellemére. Olyan ember, akire valóban lehet számítani. Mindezek ellenére az õ életében is jönnek nehéz pillanatok, amikor hajlamos elbizonytalanodni, sõt egyes esetekben a Bak Lónak akár önbizalom problémái is lehetnek. Szerencsére elég tudatos ahhoz, hogy képes legyen kilábalni minden válságból.

Érdekli minden újdonság, nagy kedvvel vág bele mindenbe, és biztosak lehetünk benne, hogy amit elkezd, be is fejezi. Fejlett erkölcsi értékrendje van, következetesen eszerint éli életét, ettõl nem lehet és nem is érdemes eltéríteni.

Munkáját felelõsségteljesen, és tökéletesen elvégzi. Igényli, hogy teljesítményét elismerjék, és megfelelõen jutalmazzák. Karrierje fokozatosan felfelé ível. Kiváló üzleti érzéke miatt jól helyt áll kereskedelmi területen, de bármilyen felelõsségteljes beosztásban is megtalálja helyét.

Szerelmi élete kedvezõen alakul, mivel viselkedése, és jelleme is nagyon vonzó a másik nem számára. Mindig vannak, akik szeretnék meghódítani, ami nagyon jót tesz önbizalmának. Párját tiszteli, értékeli, néha még arra is képes, hogy feladjon bizonyos dolgokat miatta. Hûséges társ és felelõsségteljes szülõ válik belõle.

Ló - Vízöntõ

A Vízöntõ Ló különc és karizmatikus. Mindig elõre néz, de a többi Lóval ellentétben terveit sokszor a pillanat hevében találja ki. Vicces, eredeti, spontán és nagyon sármos. Jószívû, segítõkész és szokatlanul udvarias!

Ennek az ugrásra kész és energikus Vízöntõnek a szabadságot a változatosság jelenti és az, hogy folyton mozgásban legyen. Élete leginkább egy filmbe illik, tele van meglepetéssel, izgalmas, sõt hihetetlen jelenetekkel és váratlan fordulatokkal.

A Ló lázadó természete felbátorítja a tisztafejû Vízöntõt és vágtatásra sarkallja. A Vízöntõ Ló hirtelen, sõt néha meggondolatlan, de tehetsége van ahhoz, hogy könnyen elérje, amit akar. Hisz a jóban, és a jobb jövõben, ezért sokszor naivnak tûnik.

Munkájában a szimpatikus fellépését és kiváló kommunikációs készségét kell kihasználnia, vezetõ beosztásban is sikeres lehet. Akkor érzi magát legjobban munkahelyén, ha sokat utazhat, és ha emberekkel foglalkozhat.

Nem igazán tudja elképzelni, hogy megállapodjon és gyerekeket neveljen, viszont szeret szerelmesnek lenni, a kiszemelt kedvében járni. Nagyszerû szeretõ, és izgalmas partner az ágyban. Lelkesedése egészen addig tart, amíg egy új, érdekesebb partner fel nem bukkan a színen. Ha megházasodik, fontos számára, hogy párja egyben a legjobb barátja is legyen.

Ló - Halak


A Halak Ló ideális kombináció: a Ló remek burokkal egészíti ki az érzelmes és törékeny Halat. Emberséges, és sokszor látnoki képességekkel rendelkezik. Szüksége van az elismerésre, képes teljesen odaadni magát egy vállveregetésért is.

A Halak Ló sokat ad más emberek véleményére. Mindig tudni akarja, mit gondol róla környezete, és hajlandó gyors változásokra. A Halak karakter lecsendesíti a Ló lobbanékony természetét, megtanítja, hogyan legyen szerényebb, és a látnoki képességet is felerõsíti benne.

A Halak Ló esélyes rá, hogy már fiatalon találjon egy igazi szenvedélyt az életben, pl. zene, tánc, mûvészet, építészet vagy akár üzlet, és ezt egész életében követni is fogja. Ha túl sokáig vár a megfelelõ út kiválasztásával, megunhatja a keresést, elpazarolva igazi tehetségét. Nem szeret egy helyben állni, sokat utazik, élete sokszor nagyobb fordulatokat vehet.

A szerelemben a Halak Lóban ott van a halhatatlan érzelmek lehetõsége. Kissé szégyenlõs lehet az ágyban. De egy intuitív társ képes arra, hogy elcsábítsa folytonos bátorítással. Cserébe csodálatot és rajongást kap a Halak Lótól. Nem kizárt, hogy szerelme határokon túlra is elér. 9.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact