Kigyó - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kigyó - kombinált

Kombinált horoszkóp - KÍGYÓ


Kigyó - Kos

A Kos Kígyó megnyerõ külsõvel megáldott ember, az egyik legvonzóbb típus. Élvezet a társaságában lenni, szinte mindenkit elbûvöl stílusa és erõs kisugárzása. Romantikus, rendkívül figyelmes, és udvarias.

Nem tesz kivételt, ezen jó tulajdonságait mindenki élvezheti, aki kapcsolatba kerül vele. Érzelmei vezérlik, döntéseit is általában ezekre alapozza. Jó, ha számíthat egy jó barátra, vagy párjára, aki segít neki átgondolnia mit miért tesz, és abban is, hogy mások miért nem mindig áldozzák fel magukat érte. Õ ugyanis mások érzéseivel is foglalkozik, és minden erejével azon van, hogy örömet szerezzen barátainak, szeretteinek.

Idõbe telik míg feldolgozza, hogy nem minden ember ennyire áldozatkész. Hajlamos depresszióra, negatív gondolatok kavaroghatnak a fejében, a megoldás számára a szerelem és a párjával töltött idõ.

Munkájában érdemes kihasználnia képességét, mellyel az embereket elbûvöli. Például kereskedelmi területen kimagasló teljesítményt tud elérni, ügyfeleit ujja köré csavarja. Bármilyen foglalkozást nyugodt szívvel választhat, amelyben a kommunikáció és a stílus fontos lehet az érvényesülés szempontjából. Fontos számára, hogy az anyagi javakat, amiért megdolgozott, mások is lássák, és ezeken keresztül is elismerjék teljesítményét. Szívesen utazik távoli országokba, de minden olyan dolog vonzza, ami a pénzt és saját gazdaságát láttatja.

Kapcsolataiban ragaszkodó és rajongó típus, de párjának is folyamatosan dolgoznia kell azon, hogy a szerelem lángját ébren tartsák, és a Kos Kígyó ne veszítse el érdeklõdését.

Kígyó - Bika

A Bika Kígyó a Kígyók közül a legtermészetesebb típus. Vonzó, elegáns megjelenése és személyes varázsa segítségével szinte mindent elér, amit csak akar. A memóriája tökéletes, biztosak lehetünk benne, hogy semmi nem kerüli el a figyelmét.

Könnyed, vidám, jó humorú ember, aki valahogy mindig benne van minden szórakozásban, viccelõdésben. Felfigyelnek arra, amit mond, minden összejövetelen ott a helye. Legyen az munkahelyi, vagy baráti társaság, sokszor kerül a figyelem középpontjába, amit kifejezetten élvez.

A Kígyó intuitív, diszkrét, a Bika pedig a földön járás képességét adja meg számára. Szakmailag és szerelmi hódítások terén is sikerekre számíthat, mivel jól fel tud mérni minden helyzetet.

Akkor kötelezi magát, amikor úgy dönt, hogy véget tud és akar vetni hódításainak, és kizárólag szerelmére koncentrál. Ennek ellenére is elõfordul, hogy a hosszú kapcsolatban nem marad hûséges.

Kígyó - Ikrek


Az Ikrek Kígyó elbûvölõ, barátságos, tehetséges mûvész. Mindkét jegy szülöttei kreatívak, és érzékenyek a külvilágra, ez a kombináció pedig biztosan olyan ember, akiben gazdagon van alkotó tehetség.

Okos és jól érvel, jobb, ha nem keveredünk vele vitába, mert nagy eséllyel õ fog felülkerekedni. Kommunikációs készsége, kellemes stílusa miatt minden társaságban kedvelt személy. Egyéniségét színesíti ironikussága, trendi megjelenése, közvetlen stílusa. Sok barát veszi körül.

Szerencsés, ha munkájában mûvészi képességeit tudja kamatoztatni, vagy akár egész életét a mûvészet valamely ágának szenteli. Például rajz, festészet, filmezés, vagy színmûvészet terén érvényesülhet sikeresen. Nagy hírnévre tehet szert alkotásaival.

Romantikus és álmodozó, viszonylag korán megtalálja azt az embert, akivel együtt élheti színes életét. Családja és gyermekei a legfontosabbak számára.

Kígyó - Rák


A Rák Kígyó nagyon családcentrikus és ragaszkodó, viszont a többi Rákhoz képest kevésbé cipeli a nehéz érzelmek terhét. Jól ismeri fel saját gyengeségeit, és a hideg fejével könnyebben lábal ki érzelmi válságaiból.

Ez a kombináció a többi Kígyóhoz képest kevésbé hidegvérû. A Rák mély érzései egy takarót kölcsönöznek a Kígyónak, ami simogatja hideg testét és annyira felmelegíti a szívét, hogy szinte már udvarias és elõzékeny ember válik belõle.

Ellentétben a többi Rákkal, a Rák Kígyó képes felismerni gyengeségeit, és tisztában van azzal, hogy sokszor van rossz hangulata. Szerencsére képes arra is, hogy tudatosan kihúzza magát a gödör mélyérõl.

Munkájában sikeresen használja ki vonzerejét, és könnyen megszeretteti magát. Keményen dolgozik, elsõdleges célja, hogy szerettei számára mindent megteremtsen. Rendkívüli módon vágyik rá, hogy el is ismerjék az erõfeszítéseit.

Szerelmi kapcsolatai romantikusak, tele vannak érzelmekkel, sõt akár már érzelgõsséggel is. Könnyen eshet csapdába, de õ is képes csapdát állítani.

Kígyó - Oroszlán

Az Oroszlán Kígyó magabiztos és büszke, úgy érzi, neki mindig igaza van. Meg van róla gyõzõdve, hogy bármit tesz, azt tökéletesen csinálja, nem az a típus, aki kételkedik magában.

A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a legtöbb esetben valóban jók a meglátásai és döntései. Az Oroszlán Kígyó nehezen viseli a második helyet. A másoktól kapott dicséretekbõl él, de ha a fejébe száll a dicsõség, könnyen utálatossá válhat.

Neki mindig igaza van. Akkor is, ha téved. Biztos benne, hogy õ tud mindent a legjobban, és a saját céljait nézve, ez gyakran így is van. A Kígyók rendelkeznek a bölcsesség és a tisztánlátás erényeivel, de amint párosul ez a karakter az Oroszlánnal, a vidámság és melegség mellett hiúgág is becsatlakozik a képbe. Így a már önmagában is különc és magabiztos Kígyónak meg kell tanulnia kezelni az Oroszlán soha nem pihenõ önteltségét.

A munkában komoly sikerekre számíthat az Oroszlán Kígyó, abban az eseteben, ha kamatoztatja a szépség iránti vonzalmát és tehetségét. A különbözõ mûvészeti ágakkal, filmezéssel, tánccal érdemes foglalkoznia.

Ennek a kombinációnak a szülötte a szerelemben tud és akar igazán kikapcsolódni. Párhuzamos kapcsolatok több emberrel, sorozatos házasságok, és folyamatos vágyódás az igaz szerelemre jellemzi az Oroszlán Kígyó magánéletét. Éppen ezért türelmesnek kell lennie, és megvárnia a valóban megfelelõ személyt, akivel az élete hosszú távon boldog és sikeres lehet.

Kígyó - Szûz

A Szûz Kígyó intuitív ember. Érdemes hallgatni megérzéseire. A Szûz természete a Kígyó jó megérzéseit sokszor túlbonyolítja, túlelemzi, és ez visszafogja, ha konkrét tettekrõl van szó.

Ebbõl következik, hogy nem egy kezdeményezõ típus, inkább hagyja, hogy a dolgok megtörténjenek vele.

Vonzó, elõzékeny, és hagyja magát befolyásolni. Ez párkapcsolatában jól is jön, ha domináns párt választ. Nem beszél feleslegesen.
A Szûz Kígyónak mindig ott bujkál a titkos mosoly a szája sarkában.
Bár bátornak és komolynak tûnhet, mégis legtöbbször félénk és hajlamos túl sokat foglalkozni mások véleményével.

Intelligenciáját és logikai készségét munkájában jól tudja kamatoztatni, ha megtalálja a számára megfelelõ munkát, könnyen jut elõre a ranglétrán. Orvos, vagy kutató is válhat belõle.

A Kígyóval született érzékiség és szexualitás a Szûz jegyûek esetében valamennyivel mérsékeltebben jelenik meg, de lényegében, mint minden más Kígyó, õ is mindig a szerelmet keresi. Az õszinte vonzódás tüzeli fel igazán és kevésbé részesíti elõnyben a különbözõ csábítási taktikákat. Családját, barátait segíti, és gondoskodik is róluk.
Az ágyban kifejezetten érzéki, és meglepõen változatos technikákkal ajándékozza meg párját.

Kígyó - Mérleg


A Mérleg-Kígyó az egyik legszebb Kígyó. Kecses és kedves, a megtestesült vonzerõ. Személyes varázsa hihetetlenül erõs.

A Kígyó évében született Mérleg rendkívül vonzó. Ez a kombináció jobbára szerencsés, ám a jegy szülöttei már kevésbé. Ez azért van, mert nemcsak ellenállhatatlan, hanem makacs és akaratos is. A dolgoknak a kedve szerint kell alakulniuk, szeret finoman parancsolgatni másoknak, készséges szolgálók figyelik minden kívánságát. A Mérleg-Kígyó érzelmei által irányít másokat, képes pontosan megérezni, amit a másik akar tõle.

Rendkívül figyelmes, sõt, természetfeletti adottságokkal is rendelkezik. Tudja, hogyan kell elkápráztatni közönségét hûvös, ésszerû, mégis határozottan érzelmes elõadásmóddal. Sokszor pásztorként, erkölcsi vezetõként szolgál embertársai számára.

A magánéletben a szerelem, érzékiség, szexiség és nagyszerû románc megtestesítõje. Mindig van érdeklõdõ körülötte, és aki megtetszik neki, fülig bele is szeret.Bár túl kívánatos ahhoz, hogy örök hûséget fogadjon, még így is csodálatos társnak bizonyul.

Kígyó - Skorpió

A Skorpió Kígyó számára az élet szépség, luxus, és extravagancia nélkül semmit sem ér. Szélsõségesen érzékeny, hidegkezû de melegszívû. Megnyugtató és megkérdõjelezhetetlen nemesség árad belõle.

A Skorpió Kígyó szülötte veszélyesen vonzó és egyben lenyûgözõ személyiség, lételeme a szenvedély és a csodálat. A Kígyó hatására intuitív és filozofikus, mélyen gondolkodó.
A többi Skorpiónál zárkózottabb alkat, rejtett, elfojtott érzelmei ritkán jutnak kifejezésre, azonban, bár ritkán ad hangot érzéseinek, melegszívû és mélyen érzõ.
Nehezen jön indulatba, általában óvatosan fejezi ki véleményét, gondolatait.

A vele kapcsolatban állókat sokszor vonzerejével próbálja befolyásolni, nem kevés sikerrel, így sokra viheti olyan munkaterületen ahol fontos a személyes kontaktus , a meggyõzés képessége.
Jó szervezõ, a Skorpió határozottsága és vezetõi hajlama segíti ezen a területen.

Szerelmét és házastársát féltékenyen birtokolja, egyszerre akarja szeretni és uralkodni felette.
Elfojtott szenvedélye olykor teljesen váratlanul kitörhet, ilyenkor akár egy tányér-dobálásos drámába is belemegy. Kiegyensúlyozottabb lehet kapcsolata, ha beszél érzelmeirõl és mérsékeli túlzott sértõdékenységét.

Kígyó - Nyilas

A Nyilas Kígyó féltõ gondoskodással törõdik azokkal, akiket szeret és csodál. Mindenhez nagyon jó érzéke van, jól bánik az emberekkel, és remekül idõzít.

Méltóságteljes, finom modorú és erényes ember, akit érzelmei irányítanak, és általában a megfelelõ irányba. Vonzó és szép, könnyen eléri célját, anélkül hogy megerõltetné magát.

Munkájában is szépérzéke viszi elõre, a kreativitás és az esztétika nagy befolyással van rá, így mindenképp érdemes ezzel kapcsolatos szakmát választania, sikerre és hírnévre számíthat. Könnyen és gyorsan tanul.

Vonzerejének köszönhetõen, mindig sok hódoló, rajongó veszi õt körül, de általában csak késõn kötelezi el magát.

Kígyó - Bak

A Bak Kígyó olyan ember, akinek a jelenlétét azonnal észrevenni. Fellépése és stílusa igen erõteljes, nem sokan mernek vele szembeszállni.

A Bak azt teszi, amit mond, megvalósítja ötleteit és nem fél saját ambícióitól. A Kígyó jó érzékkel szimatolja ki a megoldásokat, képes mindig elillanni a krízishelyzetek elõl.

A Bak Kígyó jelenléte igazán átütõ. Nagy ember. Még akkor is, ha külsõre nem túl feltûnõ, a magatartása biztosan jelentõségteljes. Szolgalelkû emberek hada veszi körül, igazi hadvezér alkat. Nagy tettekre született, elvárásai is magasak. Ugyanakkor szívesen segít azokat, akiket arra érdemesnek tart. Bankszámláját szervezéssel és motivációval építi. Azt hihetjük, hogy sznob, de valójában csendes alkat.

Egy percig se higgyük, hogy ez a hidegvérû, magabiztos ember ne lenne heves a szerelemben. Szexepilje rendkívüli, és ezt tudja is magáról. Ám a kudarcot nehezen viseli, ezért ha valaki iránt érzelmeket táplál, akkor el is kötelezi magát.

Kígyó - Vízöntõ


A Vízöntõ Kígyó a megtestesült napfény. Duplán szerencsés, mert meg van áldva a tisztán gondolkodás és az intuíció képességeivel is. Szilárd lábakkal áll a valóságban és mindig képes mosolyogni.

Természetébõl fakadóan optimista, és makacsul ragaszkodik hozzá, hogy ezt az attitûdjét fenntartsa. Soha nem vágyik olyasmire, amit nem érhet el. Ugyanakkor mohón kap az elérhetõ vágyai után. Nem jellemzõ, hogy bármiben is veszítene.

Fontos számára mások szeretete és megbecsülése. Nem is nehéz õt megkedvelni. Nem kimondottan a szokványos pályaválasztás híve, gyakran válik belõle kiváló mûvész. Kell, hogy legyenek mellette segítõ, támogató társak ahhoz, hogy belekezdjen és sikerre vigye feladatait. Jövõbe tekintõ, elmélkedõ alkat.

A Kígyó évében született Vízöntõ hûvös értelmének köszönhetõen mindenkit képes a maga akaratára formálni – és ezt csupán az élvezet kedvéért teszi. De mielõtt belekezd a csábítás és elbûvölés folyamatába, pontosan felméri esélyeit. A szerelem nagyon fontos számára. Ugyanígy van a szexszel is, amiben kimondottan kísérletezõ típus. Gondoskodó és alkalmazkodni képes, szenvedélyes szeretõ, aki soha nem veszti el a fejét. Intelligens és nyílt, szüksége van egy olyan partnerre, akitõl függhet. Ugyanakkor nem szereti, ha nem hagynak neki elég teret.

Kígyó - Halak

A Halak Kígyó kedves, vonzó és romantikus ember. Mindenkivel nagyon nyájas, sõt hízelgõ. Élvezi, ha rajonganak érte, és szeretik õt. Megjelenése is feltûnést kelt, viszont nagyon igényes és irigylésre méltó stílusérzéke van.

Fontos számára, hogy minél több embert tartson a bûvkörében, mindig legyen valaki, aki ha szükséges, a rendelkezésére áll. Jó érzékkel támaszkodik másokra, számára ez az érvényesülés normális módja, jó csapatjátékos. Nem az a típus, aki egyedül vág bele valamibe, ha célt tûz ki maga elé, akkor annak megvalósítására másokat is mozgósít.

Sokat álmodozik, és nagyon jó megérzései vannak. Intuíciói egy életen keresztül segítik, vezetik a megfelelõ irányba. A realitások talaján maradnia nem könnyû mutatvány.

Munkában elég felszínes, tehát pontos, aprólékos feladatok megoldása számára igen nehéz feladat. Viszont megnyerõ stílusa és elõadókészsége miatt a közönség elõtt nagy sikerekre számíthat. Ideális számára, ha mûvészként, színészként, tanárként, vagy akár HR-esként helyezkedik el.

Szerelmi élete a legfontosabb számára, a szerelem és a szenvedély lételeme a Halak Kígyónak.
Párjának mindent megad, aki rengeteg érzelemre, vallomásra számíthat ettõl a szentimentális embertõl. Fontos, hogy házasságában párja figyeljen arra, hogy ne szálljon el teljesen a valóságtól, és az sem árt, ha biztosítja a megfelelõ anyagi hátteret.
 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact