Nyúl - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Nyúl - kombinált

Kombinált horoszkóp - NYÚL


Nyúl - Kos

A Kos Nyúl specialitása a törõdés. Nem csak a törõdni vágyás él benne, hanem valóban képes is mások szolgálatára lenni. Természete kifinomult, sok bölcsességet gyûjt össze és megõriz minden fontos értéket. Bármerre jár, érezhetõ, hogy energiát ad mindenkinek.

A Kos Nyúl igényli saját mozgásterét, ambiciózus természetének köszönhetõen élete során többször változtat karriert és személyes utat is. Szükségük van a mozgásra és a változás általi motivációra. A hírnév gyakori elem a Kos Nyúl szakmai életében, szerencséje sosem hagyja el.

A Kos-Nyúl nem szeret ok nélkül. Egész egyszerûen egy elbûvölõ teremtés… karmokkal, bajusszal és olykor hisztis rohamokkal, mely garancia a feltüzelt szexuális életre. A Kos Nyúl szerelme hosszabb idõ alatt bontakozik ki, ám hosszú ideig is lángol.

Nyúl - Bika

A Bika Nyúl számára fontos a biztonság, a kényelem, és a racionalitás talaján marad. Amire leginkább szüksége van: az otthon melege, a megszokott dolgok, ezért sokat foglalkozik lakása csinosításával.

A Bika Nyúl keményen dolgozik azért, hogy szép dolgokkal vehesse körül magát, és szeretteitõl sem sajnál semmit. Lényeg, hogy minden, ami körülveszi, jó minõségû, tetszetõs és jól használható legyen.

Ha kellõképpen türelmes és kitartó, kiváló logikai és gyakorlati érzékének köszönhetõen nagyon nagy eredményekre képes a munkájában. Amit egyszer elért, azt nem engedi ki a kezei közül. Elõrelátó gondolkodása segíti õt abban, hogy életét kényelmes körülmények között, egyre kevesebb stresszben élhesse.

Ez az ember olyan meglepetésekkel tud szolgálni, amire nyugodt, és csendes természetét ismerve, nem is számítottunk volna. Szerelmének jó dolga van mellette.

Nyúl - Ikrek

A Nyúl Ikrek furcsa párosítás. A Nyúl diszkréciója és visszafogottsága az Ikrek energikusságával párosul. Idõbe telik, míg egyensúlyba hozza a két jegy tulajdonságait, és megfelelõ önismeretre tesz szert.

Általában szeret beszélni és a többi Nyúllal ellentétben szeret a figyelem középpontjában lenni. Jó beszélgetõpartner, akivel jól el lehet tölteni az idõt.

A kapkodó és sokszor meggondolatlan Ikrekre kifejezetten jó hatással van a Nyúl óvatossága, kényelmes stílusa, és jó esetben a megfelelõ idõben le is nyugtatja az izgága Ikreket. A Nyúl összeszedettséget biztosít a szétszórt Ikreknek. Ennek ellenére hajlamos az aggódásra, idegeskedésre, és bizony lehet, önbizalom problémákkal is fel kell vennie a harcot. Figyelnie kell arra, hogy több teret engedjen képzeletének, és kezdeményezzen többször.

Könnyen talál munkát kitûnõ intelligenciájának és alkalmazkodóképességének köszönhetõen. Fontos, hogy jól összpontosítsa figyelmét egy bizonyos feladatra, és ne kezdjen bele még ezer más dologba is egyidõben. Tanár, üzletember, vagy bármilyen más intelligenciát megkövetelõ szakma illik hozzá.

Párjában is fontos számára az értelem, hogy felnézhessen rá, és barátként is fordulhasson hozzá. A biztonságra törekszik, ha megtalálta a megfelelõ partnert, a végsõkig ragaszkodik hozzá.

Nyúl - Rák

A Rák Nyúl legjobban otthonában érzi magát. Õ az, akinek nincs szüksége arra, hogy a kerítésén kívül keressen elfoglaltságokat, jól elboldogul a tökéletesen dekorált, gondosan berendezett otthonában.

A Rák születésû Nyúl számára az univerzum központja saját otthona. Ha akadnak ellenségei, igazán csak úgy bánthatják meg, ha éppen ezt az otthont bántják – ez fájna neki ugyanis a legjobban. A Rák Nyúl azonban még így sem egy remete alkat. Éppen ellenkezõleg: ha megismer valakit, igazi szerethetõ, csevegni vágyó személy válik belõle. Örül, ha láthat másokat, és kedvenc témáikról kérdez, csak hogy nekik örömet szerezzen. Gyakran beszél jövõbeli dolgokról, álmokról, tervekrõl, melyek általában az otthon témájához kapcsolódnak.

A munkában szeret biztosra menni, nem kockáztat. Nem vágyik óriási kirobbanó sikerre, sokkal boldogabb, ha szerényebb dolgokat ér el, de azt garantáltan. Szeret csapatban dolgozni, a független munkavégzés nem vonzza annyira. Aprólékos részleteiben oldja meg feladatait, körültekintõ és precíz. Sok Rák Nyúlból lesz sikeres kereskedõ.

Kapcsolataiban hûséges, és kitûnik a nagybetûs Szerelemben. Édesanyjával szoros a kapcsolata. Rendkívül érzékeny, legjobban otthona kényelmes melegében érzi magát. Itt sem szereti a kockáztatást, inkább a biztos érzelmek híve, mintsem az elsöprõ, ám változékony szenvedélyé. Családja kiegyensúlyozott, harmonikus, a Rák Nyúl kiváló szülõ.

Nyúl - Oroszlán

Az Oroszlán Nyúl nagyon kellemes és barátságos ember, egy igazi egyéniség. Gyors felfogású, okos értelmes lény, aki hihetetlenül találékony és ötletes. Számára a békesség és a nyugalom az elsõ.

Képességei és természete miatt bármilyen társaságban elismerik, és igen népszerûvé válik. Észrevétlenül is képes megszerettetni magát, macskatermészete miatt szinte behízelgi magát a szívünkbe.

Az Oroszlán Nyúl kombináció az egyik legmegbízhatóbb embertípus. Biztosak lehetünk benne, hogy a rábízott titkokat megtartja és nem is kíváncsiskodik. Oroszlánhoz méltó nemes vonásokat vehetünk benne észre, ami a nagylelkûség, függetlenség és a kifinomultság. Annak ellenére, hogy az oroszlán az állatok királya, õ mégis ritkán keresi a hatalmat és a hírnevet, jobban érzi magát családi környezetben egy minden igényt kielégítõ otthonban. Nem akarja az élet árnyoldalait látni, nem akar még csak konfliktusba sem kerülni senkivel. A háborúzás és a veszekedés nem az õ stílusa.

Gyors észjárása miatt szinte bármilyen szakmában megállja a helyét, ahol ötletekkel, vagy érvekkel kell elõállni. Megbízhatósága miatt biztosan hosszú távra terveznek vele munkaadói. Tudományos, informatikai és pénzügyi területen is sikerekre számíthat.

Szerelmi életére is a nyugalom és a kényelem jellemzõ. Mint egy nagy macska dorombol, és hagyja magát kényeztetni. Arra törekszik, hogy mindig legyen egy párja, aki minél hosszabb ideig, de akár egy életen keresztül is a szolgálatára áll.

Nyúl - Szûz

A Szûz Nyúl hihetetlenül szervezett ember. Amibe egyszer belekezd, azt biztosan be is fejezi. A csillagjegy kombinációk között õ az egyik leghatékonyabb típus.

Az óvatosság megtestesítõje, élete során lassan és átgondoltan halad elõre. Soha nem panaszkodik, és nem okoz váratlan meglepetéseket. Igazán körültekintõ, kerüli a veszélyes helyzeteket, képes akár a számára legfontosabb dolgokról is lemondani a béke kedvéért, és hogy elkerülje a konfliktusokat.
Nagyon hatékony, soha nem hibázik.
A Szûz Nyúl diszkrét és kifinomult ember, de ez nem azt jelenti, hogy nem telik be nála a pohár a felszín alatt.

Munkáját nagyon jól végzi, szakmai tudása kiemelkedõ, hatékony és nehezen pótolható kolléga. Nem szereti a felhajtást, szívesen dolgozik beosztottként is. Jó érzéke van az üzlethez és a tudományokhoz is.

Párkapcsolatában érzelmeit nehezen mutatja ki, pedig a Szûz Nyúl mély érzelmekre képes, ha valakivel hosszabb ideje együtt van. Hûséges, megbízható, és ragaszkodó társ egy életen keresztül.
A hálószobában legtöbbször cicaként viselkedik. Az összebújás és a belsõséges kapcsolat nagyon sokat jelent számára.

Nyúl - Mérleg

A Mérleg Nyúl kifinomult egyéniség, imád a társaság középpontjában lenni. Esztétikus minden szempontból. Az ízléses és biztonságos életet tekinti elsõdleges céljának.

A Nyúl évében született Mérleg otthonülõ, gyanakvó, és nem ritkán finnyás lélek. Rendkívül nehéz elnyerni a bizalmát. Ennél a kombinációnál a Mérleg megfontolt döntései átalakulnak azok teljes megtagadásává. Olyan sokáig habozik döntéshozás vagy bármilyen elkötelezõdés elõtt, hogy gyakran szem elõl veszíti a célt.

Eme jegy szülötte társadalmilag tudatos, erõs szociális érzékkel rendelkezik. Aggódik a hátrányos helyzetûekért, és a világon élõ összes ember sorsát szeretné jobbá tenni.
A baj csak az, hogy elvárja a világtól az együttmûködést, hogy mindenki az õ pártján legyen, és indulatosan vitázik, ha valaki nem hajlandó hozzá és elméleteihez
alkalmazkodni. A Mérleg-Nyúl magánélete zavaros. A romantikus bonyodalmak elbûvölik õt, nagyon érzelmes ember.

Nyúl - Skorpió

A Skorpió Nyúl majdnem olyan kemény, mint egy Tigris. Impozáns, csodálatra méltó teremtés, aki könnyen keres pénzt, és azt képes is megtartani. Viselkedése a felszínen nyugodt, tiszteletet parancsoló, ízlése kifinomult.

Belül azonban intenzív tûz mozgatja. A Skorpió Nyúl kiszámíthatatlan karakter, soha nem tudni, mi lesz a következõ lépése. Kreatív és nyitott személyiség, többnyire mûvész alkat. Elõfordul, hogy néha nem kifejezetten tettre kész, ám karaktere rendkívül mély és erõs, ezt sokan nem tudják róla.

Ami a szívén, az a száján, és szó szerint is érti, amit mond. Elõre alaposan átgondol mindent, és mélyen hisz azokban a teóriákban vagy elvekben, melyekkel éppen foglalkozik.

A Skorpió Nyulat nem lehet nem komolyan venni. Szereti látni munkájának gyümölcsét, és ezért a beteljesedésért éjt nappallá téve meg is dolgozik.

A szerelmet soha nem kezeli felszínesen. Általában már korán kiválasztja egész életre szóló partnerét, akivel a házasság során kellemes otthont teremt.

Nyúl - Nyilas

A Nyilas Nyúl bölcs, és a többi Nyilasnál lazább íjat használ, vagyis jóval kevésbé pimasz. A Nyilas nyughatatlanságát jól ellensúlyozza a Nyúl erényessége és mértékletessége.

Valószínûleg a Nyulak között a leginkább nyitott és legkevésbé érzékeny kombináció. Amire elsõsorban szüksége van, az a kényelmes otthon, ahol nyugodtan tud idõzni és pihenni.

Kiváló érzéke van a környezetébõl érkezõ jelzéseket felfogni, és azokat jó diplomáciai érzékének és intelligenciájának köszönhetõen a számára legmegfelelõbb módon felhasználni. Ez a tulajdonsága a karrierje szempontjából nagyon elõnyös!

A Nyilas Nyúl nem ritkán mûvészi érzékkel van megáldva, színész, vagy zenész sem ritka ezen emberek között. Az álmait kergetõ Nyilas hevességét kellõképpen mérsékli a Nyúl elõrelátása.

Munkájában figyelmes, pontos, csapatban tud a leghatékonyabban dolgozni. Ha magára hagyják, nem biztos, hogy elég kitartó lesz végigcsinálni a rá bízott feladatokat. Adminisztratív, kreatív és üzleti területeken is megállja a helyét.

Szerelmi élete szinte soha nem egyszerû, ezért nem ritka, hogy elhamarkodottan köt házasságot, és késõbb jön rá, hogy ezt nem gondolta át igazán. Õ lesz a legboldogabb ember, ha valóban megtalálja az igazi párját, és egy boldog családi környezetben élhet.

Nyúl - Bak

A Bak Nyúl keményen dolgozik és büszke a munkában elért sikereire. Szereti, ha elismerik munkáját, cserébe lojális, és szerény. Nagyon megbízható, precíz, lehet rá számítani.

A Nyúl óvatossága és a Bak meggondoltsága lassú, de biztos utat jelentenek a sikerhez, és az anyagi jóléthez. Zárkózott és gátlásos, amit szeretne titokban tartani. Valódi értékeit csak azok ismerhetik, akik igazán közel állnak hozzá.

Precíz, intelligens, aki mindent a végsõkig elemez, így vigyáznia kell, mert elveszhet a részletekben.
Társasági életet csak szûk baráti társaságával él, egyéb eseményeken nem szívesen vesz részt, és ha igen, akkor is jobb ha vigyázunk, nehogy kimondja, amit gondol.

Soha nem hoz gyorsan fontos döntéseket, semmibe nem ugrik bele hirtelen. A Bak Nyúl természetes bölcsességgel született. Dinamikus, életerõs és modern. Vigyáz arra, hogy a veszélyt mindenképp elkerülje. A Bak Nyúl jól keres, és a pénzt meg is tudja tartani. Nem akar zajos életet élni, kerüli a tömeget és a veszélyes helyzeteket. Csendes és békés jólétre vágyik igazán. Hajlamos a hipochondriára.

Nyugodt szívvel rá lehet bízni egy bizalmi állást, nem fog a helyzettel visszaélni. Beosztottként egy biztos hátterû cégnél dolgozik legszívesebben. Kreatív foglalkozásokban mûvészi érzéke kiteljesedhet.

Párkapcsolatában hûséges társ, aki nagyon szereti párját, csak érzelmei kimutatása jelent neki gondot. Távolságtartónak és közömbösnek tûnhet, ami félreértésekre adhat okot. Kerüli a konfliktust. Igényli a kényelmes otthont, a megszokott dolgokat, egy ilyen családi fészekben találhatja meg a boldogságot.

Nyúl - Vízöntõ

A Vízöntõ Nyúl szeret új dolgokat tanulni, és saját kérdéseire válaszokat keresni. Nagy képzelõerõvel rendelkezik. Szívesebben tud magáénak minél több tudást, mint anyagi dolgokat, mondhatni szórakozásból halmozza a tudást!

Minden érdekli, amit fejében el tud raktározni. A legkisebb részletekre is kíváncsi. A tanulás, a tudás, a tények és a tapasztalat, ami igazán izgatja. Sok idõt tölt olvasással, szívesen jár múzeumokba, és néz ismeretterjesztõ filmeket.

A Nyúl biztonságra vágyik, míg a Vízöntõ énje a változatosságra, ezért idõbe telik, mire megtalálja a helyét az életben, és rájön mi is az a foglalatosság, ami minden igényét kielégíti. Szerencsére intelligenciája és innovatív gondolatai ebben a segítségére vannak.
Nem adja ki magát könnyen, szereti, ha titokzatosnak tûnhet. Csak akkor szólal meg, ha valami frappánsat tud mondani. Hajlamos a pesszimizmusra és a magába fordulásra.

Munkájában sikeres lehet, ha olyan szakmát választ, ahol profitálhat intellektusából, nyelvtudásából. Kiváló tanár, vagy orvos lehet belõle.

Párkapcsolatában is a tudás nagy szerepet játszik, olyan partner érdekli igazán, aki hozzá hasonlóan okos, és intelligens. Szerelmi élete nem túl kiegyensúlyozott, nem tud megnyugodni, mert tudja hogy valahol egy még nagyobb tudású ember várja, akitõl újabb és újabb dolgokat tanulhatna. Kapcsolatát és érzelmeit folyton elemzi, legjobb, ha a párja egyben a barátja is, akivel megoszthatja lelki vívódásait. Párja sosem unatkozik mellette, de nagyon résen kell lennie, ha meg akarja tartani õt. A Vízöntõ Nyúl az átlagosnál több figyelmet, szeretetet, és bátorítást igényel.

Nyúl - Halak

A Halak Nyúl egy igazán jól összeillõ kombináció. A Halak érzékenysége társul a Nyúl otthonszeretetével, óvatosságával és szerénységével. Fontos számára a társadalom elismerése.

Vágya az, hogy életmûve fennmaradjon hosszú évtizedeken át. Karakterében sok az ellentmondásos vonás: önzõ és önzetlen, jószívû és zsugori, társasági és magának való is egyben. Gyakran él neveltetésével ellentétes elvek szerint.

A Halak Nyúl igen összetett személyiség. Rendkívül kreatív, békés, nyugodt környezetben képes a leghatékonyabban dolgozni, leginkább olyan területen, ahol kreativitását kibontakoztathatja. Ez a karakter valószínûleg hosszú és termékeny karrierre számíthat, mint a kifinomultság és elegancia õrzõje. Mûvészi tehetségét nagyon jól tudja a gyakorlatban kamatoztatni.

Különleges társra vágyik, ám õ maga a szerelemben nem viselkedik feltûnõen vagy kihívóan. Gyakran egy csendes eldugott helyen köt házasságot, és szereti a nagyközönséget kizárva leélni életét. Kellemes, biztonságos otthont épít családja számára. Gyengédségre és szeretetre van szüksége, amit tõle is megkap szerencsés párja.Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact