Tigris - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Tigris - kombinált

Kombinált horoszkóp - TIGRIS


Tigris - Kos

A Tigris kockázatvállalása remekül párosul a Kos fiús bátorságával. A Kos Tigrist mindig jó ismerni, jó vele lenni, és könnyû õt szeretni. Tele van tervekkel és ötletekkel.

Aktív, mozgékony, forgószélhez hasonlatos karakter, aki élvezi a szabad teret és a lendületes programokat. Legrosszabb rémálma, hogy egyetlen döntéshez vagy irányhoz kell alkalmazkodnia.

A Kos Tigris nagylelkû és bátor. Rövid a reakcióideje, rendkívül gyorsan gondolkozik és cselekszik. A kihívások pozitívan motiválják. Ösztönzõen hatnak rá az újító ötletek.

Sokrétû tehetségével és energiájával szinte legyõzhetetlenül hatékony – fõként az intim helyzetekben. Mélyen szenvedélyes karakter, bár néha kapkodó. Rendkívül fontos számára a szexualitás. Fontos számára egy kapcsolatban is megtartani szabadságát.

Tigris - Bika


A Bika Tigris határozott, kitartó és céltudatos ember. Amibe belevág véghez is viszi, képes nagy tervek megvalósítására. A Tigrisek között õ az, aki leginkább a földön jár, a legracionálisabb gondolkodású.

Hihetetlen teljesítményre képes, akár még nyomás alatt is. A Tigris szeret új kalandokba belevágni, új dolgokat megtapasztalni, a Bika pedig szereti megtartani õket. A Tigris ötleteit a Bika tökéletesen kivitelezi, ezért ez a kombináció nagyon szerencsés.

A Bika Tigris rendületlenül hisz magában, és elképzeléseiben, nem fél véleményt mondani és kiállni másokért. Figyelnie kell arra, hogy ha túlságosan elragadtatja magát, akkor erõteljes fellépése akár félelmet is kelthet másokban.

Munkájában inkább vezetõ pozícióban tud érvényesülni, így legalább legálisan van lehetõsége van megmondani másoknak, mit hogyan csináljanak. Üzleti érzékét például a kereskedelmi területeken jól tudja kamatoztatni.

Párkapcsolatában szenvedélyes, de stabil hátteret nyújt párjának. Hûséges társ, akinek nehéz ellenállni.

Tigris - Ikrek
Az Ikrek Tigris okos, bátor, életét jól szervezõ ember. Szeret utazni, új embereket megismerni, kíváncsian és humorral tekint a világ dolgaira. Alapvetõen nyugodt típus, de ha felbosszantják, nehéz õt féken tartani.

Szereti a társasági életet, fontos számára, hogy mások hogy érzik magukat, empatikus és érdeklõdõ alkat. Általában elfogadják véleményét, mert köztudottan õszinte, bár az õszintesége lehet sértõ, vagy kegyetlen is. Sok energiája van, ambiciózus és ezért vonzza az embereket maga köré.

Munkájában fontos a változatosság, hogy mozgásban lehessen, és ne monoton feladatokat kelljen végeznie. Illik hozzá minden olyan foglalkozás, amelyben kamatoztathatja jó kommunikációs képességét és emberszeretetét.

Szerelmi élete fiatal korában változatos, de ha leköti magát, még akkor is hajlamos kicsapongásokra. Házassága ettõl függetlenül tartós és biztos lábakon áll, mert választottja mindenkinél fontosabb számára.

Tigris - Rák

A Rák Tigris romantikus, érzelmes és jószívû ember. Nagy szüksége van a szeretetre és a bizalomra. Legnagyobb ellensége ennek a nyugtalan, kissé szeszélyes karakternek az, ha elveszti bizalmát valakiben.

Megfelelõ támogatás nélkül könnyen megadhatja magát egy irányítatlan, kicsapongó életnek. A Tigrisnek mértékletességet kell tanulnia, valamint azt, hogyan kontrollálja szertelen természetét. Egy jó tanácsadóra, bölcsességre és józan észre van szüksége. A Rák többnyire érzékeny jegy. Éppen ezért sokszor hangulatember lehet, melankóliába temetkezve. Kettõs személyiség, aki nyugalomra és kalandra is vágyik egy idõben.

Bonyolult karaktere a munka terén is megmutatkozik, néha elõfordulhat, hogy csak nehezen találja meg a hangot munkatársaival. Az indulás mindig nehéz, de ha egyszer valamit elkezd, azt sikerre viszi. Tehetséges lehet olyan területen, ahol kreatív, újító ötletekre van szükség.

A Rák Tigris számára az igaz szerelem nagy kihívás. Nehezen talál olyan embert, akire támaszkodhat, akirõl gondoskodhat, és aki cserébe gondoskodik róla. Romantikus, érzékeny és lágyszívû. Szeretetteljes, õszinte kapcsolatra van szüksége. Fontos számára, hogy legyen egy család a háta mögött, akikben megbízhat.

Tigris - Oroszlán

Az Oroszlán Tigris méltóságteljes, tekintélyt parancsoló, és bátor ember. Viselkedésében van valami megmagyarázhatatlan nemesi felsõbbrendûség. Árad belõle az erõ, a nyugalom és az ember biztonságban érzi magát mellette.

Erõs jellem, hisz abban, amit csinál, bízik önmagában és másokban, sokra viheti az életben. Vezetõ típus, aki általános tiszteletnek örvend. Figyelnie kell, hogy ne éljen vissza pozíciójával, mert magabiztossága könnyen fordulhat át fölényességé, önelégültséggé.

Munkájában vezetõ pozícióban érzi magát a legjobban, sikeres lehet üzletemberként, cégvezetõként. Keményen és kitartóan dolgozik, hogy megteremtse saját és cége kiváló anyagi helyzetét.

A szerelem számára az élet legfõbb értelme, párjától elválaszthatatlan, ragaszkodik hozzá, és tõle is ugyanezt a teljes odaadást várja. Szívesen köti össze életét választottjával, és alapít családot.

Tigris - Szûz

A Szûz Tigris igazából egy aranyszívû embert rejt. Ez nem mindig derül ki elsõre, mivel egoizmusával, cinizmusával elriaszthat másokat.

De a felszín alatt egy segítõkész, odaadó lélek várja, hogy segíthesse és támogathassa barátait, szeretteit.

A Szûz a biztonságra és állandóságra, míg a Tigris a kalandokra vágyik. Mindkét énjének engednie kell, olyan életet kell kialakítania, melyben mindkét vágyát kiélheti, akkor lesz igazán boldog és kiegyensúlyozott.

A Szûz Tigris nem hagyja, hogy bármi csak úgy megtörténjen vele. Mindent megfigyel, kiszámolja a lehetõségeket, megtervezi, majd pedig mint a Tigris, lecsap rá.
Munkájában és pénzügyeiben általában sikeres, kereskedelmi, ipari vagy humán területen szeret elhelyezkedni.

Párválasztását tekintve nagyon válogatós, részletesen megvizsgálja és kielemzi a kiszemelt partnert. Fontos, hogy párjával összekösse õket egy gyakorlatias téma, munka, vagy közös hobbi. Harmonikus kapcsolatra számíthat, ha párja elfeledteti vele kisebbségi érzését, és nem enged teret egoizmusának.

A hálószobában is életerõs és lelkes, ugyanakkor gyors és gyakorlatias is. Szex közben is sokszor elkalandoznak a gondolatai és már tervezgeti a következõ napját, az elõtte álló feladatok járnak a fejében az érzéki gondolatok és a párja helyett. Oda kell figyelnie, hogy arra koncentráljon, amit éppen csinál!

Tigris - Mérleg


Ha létezik született nyertes, a Mérleg-Tigris az. Ez az ember mindenkit lenyûgöz és mindenkinek örömet okoz. Az embert vonzza a Mérleg-Tigris személyes varázsa, és egyre jobban meg akarja ismerni.

Ez az ember olyan sajátos mágneses sugarakat bocsát ki, melyek ott táncolnak a tekintetében. A Mérleg-Tigrisnek állandóan mosoly bujkál a szája szélén. Imádni való, elragadó, és ez nagyon veszélyes a szív húrjainak. Ha olyan szerencséd van, hogy egyszer eme vadállat illatos vackában találod magad, csak dõlj hátra és élvezd a helyzetet.

Fair play játékos, és fontos neki az igazságosság a mindennapi életben. Gyengesége, hogy gyakran döntésképtelen.

Tigris - Skorpió

A Skorpió Tigris bátor, szertelen ember, mindent a végletekig csinál. Soha nem fogadja el az életet, ahogy jön, hanem meg akarja változatni és áthágni a szabályait.

Tudatosan keresi a veszélyes helyzeteket, melyekben elszántan viszi véghez saját akaratát. Soha nem szán idõt arra, hogy apró részletességgel tervezgessen vagy listákat írjon.

A Tigris jegyûek közül õ a legintenzívebb karakter. Mélyen érzõ, érzékeny, mindig az éppen aktuális feladatára koncentrál. Erõs akaratú és motivált, nem szereti az ellentmondásos helyzeteket.

A Skorpió Tigris olykor hisztis tud lenni, forrófejû és õszintén szólva kissé õrült. Rajong az új élményekért, beleveti magát, magába szívja, magába építi az új tapasztalatokat, és máris kész a következõ kihívásra. Egyetlen élete alatt képes hármat is leélni.

Szerelmi és szexuális élete heves, egy kifejezett ínyenc. Számára a kevesebb nem több: a több a több, és a több mindig jobb. Szüksége van a testiségre, olyannyira, mint a hónak a hidegre ahhoz, hogy megmaradjon. Szeretetteljes és szeretni tudó, rendkívül hûséges, szerelméért mindent megtesz, ha õ is megkapja, amire szüksége van.

Tigris - Nyilas

A Nyilas Tigris makacsul, de kedvesen mindig gyerek akar maradni. Imád mindenféle játékot és kalandot, izgalmas új technológiákat, utazásokat, és érdekes fantáziavilágot képes teremteni saját magának.

Szereti, élvezi az életet, minden napba szívesen veti bele magát. Extrovertált típus, érdeklik az érdekes emberek, érdekes helyek. Hajlamos spontán döntéseket hozni és következtetéseket levonni, sokszor anélkül, hogy számolna a következményekkel.

Fantáziája szinte határtalan, képzeletében távoli földrészekre, bolygókra utazik, de az a furcsa helyzet áll fenn ennél az embernél, hogy a valóságban nem szívesen hagyja el otthonát túl hosszú idõre. Azért persze szívesen kirándul, túrázik, felfedez és mindent megfigyel.

Késõn érõ típus, de a felfedezés vágya hajtja a siker felé. Karrierjében ez fontos, mert képes kicsiben kezdeni, és kemény munkával nagyon sokra viheti. Jól érvényesülhet olyan munkában, ahol kíváncsisága és újító képessége elõnyt jelent, de ha megkomolyodott, a pénzügyek sem állnak távol tõle.

Szerelmi életét fiatal korában sok rövidebb távú kapcsolat, kaland jellemzi, nem könnyen köt ki egyvalakinél. Ha viszont házasságra adja a fejét, akkor sok gyerekre, és mozgalmas életre vágyik.

Tigris - Bak

A Bak Tigris sikerorientált, ambiciózus ember. Szereti a kihívásokat és az adott célért minden követ megmozgat, teljes erõbedobással harcol érte. Általában el is éri a kitûzött céljait, viszont fontos, hogy ezek mindig újak és újak legyenek, a monotonitást nehezen viseli.

Karrierista típus, a teljesítmény, a kemény munka és az általuk megélt siker folyamatosan doppingolja. Ha kiélte magát az élet mozgalmas oldalán, szeret megpihenni, visszahúzódni egy csendes nyugodt otthonba, ahol gondolataiba merülve feltöltõdhet energiával.

Szereti az embereket, szívesen segít másokon, sokszor önzetlenséget is felfedezhetünk benne, de általában figyel arra, hogy segítsége, gondoskodása az õ saját elõmenetelét is segítse. Nem küzd önbizalom problémákkal, tökéletesen tisztában van magával, és legfõképp céljaival. Vigyáznia kell, nehogy túlságosan narcisztikus, vagy erõszakos legyen, és megfeledkezzen a többi ember véleményérõl, motivációiról.

Olyan munkát kell találnia, ahol mindig van egy új cél, amit elérhet, és ha kellõen motiválják, hihetetlen teljesítményre képes, ez a típus gyakran kerül vezetõ pozícióba. Kereskedõként, üzletemberként, sportolóként nagy sikerek várnak rá, kitartásának és üzleti érzékének köszönhetõen. Szerencsés, ha munkája révén külföldre utazhat.

Párkapcsolata a kölcsönös tiszteletre és barátságra kell, hogy épüljön, akkor számíthat hosszú távú kapcsolatra. Szereti, ha párja felnéz rá, sõt kiszolgálja õt, tehát olyan partnert kell találnia, aki ezt szívesen megteszi, és támogatja karrierje építésében. Bár szenvedélyes típus, mégis ritkán megy bele egyéjszakás kalandokba.

Tigris - Vízöntõ


A Vízöntõ Tigris semmibe veszi a szabályokat és a társadalmi konvenciókat, a saját feje és fõleg szíve után megy, egy igazi lázadó. A jegyek ezen kombinációja egy igazi újítót rejt.

Szinte õrült módon veti bele magát az új dolgokba, új módszerek kidolgozásába, ami sokszor azt eredményezi, hogy amivel addig foglalkozott, már egyáltalán nem érdekli õt. A szenvedélyesség, a változás a lételemei, ha nem figyel, arroganciába csaphat át. Imád szórakozni, társaságban elemében érzi magát.

Szellemi képessége kiemelkedõ, állandóan új tervekkel, ötletekkel áll elõ, melyeket viszont legtöbbször csak elméletben dolgoz ki, a gyakorlati részével már nem foglalkozik. Ezért mindenképp egy olyan társra, vagy kollégára van szüksége, aki nem hagyja, hogy egy-egy projekt befejezetlenül maradjon.

Ha valaki megtanul vele együttmûködni, kiváló páros lehet belõlük. Õszinte, de gyakran naiv. A pénzügyei intézésében is jobb, ha segítséget vesz igénybe, számára a pénz, a befektetések nem fontos dolgok.

Munkáját tekintve nagyon sikeres lehet a kutatás, az orvostudományok, vagy a szoftverfejlesztés területén. Munkahelyükön új módszereket találhatnak ki, megreformálhatnak folyamatokat.

Párkapcsolataiban is fontos a változatosság, ahogy mindenben, itt is szeret új tapasztalatokat szerezni, új élményekkel gazdagodni. Szenvedélyessége miatt könnyen szerelembe esik. A kötöttségek megriasztják, így csak akkor marad egy kapcsolatban, ha ott folyamatosan új impulzusok érik.

Tigris - Halak


A Halak Tigris merész, érzékeny, kedves és kissé visszafogott. Sok idõt tölt azzal, hogy harmóniában legyen saját magával. Sokszor érzi elhatalmasodni magán a mokány nagymacskát és igyekszik a hátáról lerázni.

Szeret határtalan idõkben gondolkodni és végtelen terekben mozogni. Nem hajlandó korlátokhoz igazodni, ehelyett a szabad szárnyalás után vágyódik. Fontos számára a szellemi megvilágosodás és a személyes egyensúly. Roppant humoros, vidám karakter.

Munkáját tekintve nagyon keményen dolgozik. Mindig a szerencse fia, mivel hajlandó alkalmazkodni bármilyen adott helyzethez. Mindemellett embertársai rögtön megkedvelik, amint megismerik õt. Nyitott és egyenes, megmondja, mit akar, és meg is szerzi bármi áron. Lelkes munkaerõ, ám néha elõfordul, hogy túl vakmerõ, nem gondolja át, amibe belevág.

Türelmes, szeretetteljes ember, képes elnyomni magában az egyébként Tigrisre jellemzõ tüzes szenvedélyt. Ha valakit meg akar szerezni magának, bármit elkövet ennek érdekében. A szerelemben kissé könnyelmû lehet, de csak fiatal korban. Harminc éves kora után azonban általában megállapodik és monogám életmódot választ.
 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 3
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact