Bivaly - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Bivaly - kombinált

Kombinált horoszkóp - BIVALY


Bivaly - Kos

Az erõteljes Kos-Bivaly félgõzzel elmozdít egy hegyet. Ez a nagyszerû kombináció gyõzelemre született, el sem tudja képzelni, hogy ne érje el céljait.

A jegy-páros Kos karaktere már fiatalkorában kitör a megszokott környezetébõl a nagyvilágba, tele reménnyel, energiával és bizalommal. A szilárd és szorgalmas Bivaly pedig kihúzva magát, tettre készen vezeti a fiatal Kost – lassan, de biztosan – komolyabb, embert próbáló célok felé. A Kos Bivaly igazi bajnok típus!

Célirányos, határozott jellem, aki képes megtartani sikereit kitartásának köszönhetõen. A türelem és kemény munka igazi szakértõje. Nem hagyja, hogy bármi is eltántorítsa a kitûzött céltól. A szokásostól eltérõ remek ötletei is segítik a sikeres munkában.

Bajnoki vonása az ágyban is megmutatkozik. A szerelemben nem túlzottan finomkodó, szereti õ irányítani párkapcsolatát. Csak egy erõs, megbízható partner mellett marad meg hosszabb távon.

Bivaly - Bika

A Bika Bivaly nagy, erõs, szilárd jellem. Nyugodt és visszafogott, tempója miatt lomhának is mondhatják, de inkább a meggondolt jelzõ illik rá. Kitartóan dolgozik tervei megvalósításán, és önfejûsége miatt nem mindig könnyû vele.

Általában hatalomra tesz szert, amivel nagyon jól együtt tud élni. Nem okoz neki gondot átvenni az irányítást, szabályozni mások munkáját, és felügyelni õket. Következetes és célorientált, nem ismer tréfát, ha munkáról van szó.

Ha nem a munkáról van szó, közvetlen és kedves, akinek a szabadidejében mindenre jut idõ. Minden sportban, játékban bizonyítani akar, hogy megfelelõ képességekkel és ügyességgel rendelkezik.

Célja egy biztos lábakon álló kapcsolat megtalálása, de elengedhetetlenek számára a mély érzelmek, és a szenvedélyes vonzalom a másik iránt. Ha egyszer megtalálta párját, mindent megtesz, hogy egész életében vele maradjon.

Bivaly - Ikrek

Az Ikrek Bivaly vidám, de megfontolt ember. A megfontolt Bivaly remekül egészíti ki a szertelen Ikreket. Érzéke van egy jó hangulatú élet megteremtéséhez, otthonában kellemes légkört teremt.

Kedves, barátságos, és jó beszélgetõpartner, könnyû vele kijönni. Szereti az embereket, a társasági összejöveteleket, de mégis úgy érezhetjük, van valami a jellemében, ami miatt mégsem enged magához túl közel.

Mindig elõre tart, az Ikrek között az egyik leghatározottabb elképzelésekkel rendelkezõ ember. Céljai érdekében bizony felhasználja vele született ravaszságát, és sok esetben a spekulációtól sem riad vissza. Ebbõl a munkájában, az üzleti életben kifejezetten jól tud profitálni, viszont elõfordul, hogy emiatt emberi kapcsolatai megsérülnek, és akik a közelében voltak, kettõt hátrébb lépnek, még akkor is, ha õ igazából senkinek nem akart rosszat.

Nagyon értelmes, gondolkodó típus. Képes egyszerre több dologra is koncentrálni, és a kemény munkától sem riad vissza. Megteremti a kényelmes élet feltételeit, jól használja ki az útjába kerülõ lehetõségeket.

A szerelemben is, mint az élet más területén keresi a változatosságot, szereti a szépet és vonzza a megismerés izgalma. Nem könnyû számára a tartós kapcsolat fenntartása, csakis olyan partnerrel lehetséges, aki folyamatos izgalmat biztosít számára.

Bivaly - Rák

A Rák Bivaly eltökélt és elhivatott ember. Nem véletlen, hogy sok híres és nagyra becsült mûvész született ebben a kombinációban. A Rák érzékenysége és a Bivaly akaratereje egyesül benne.

Mindent elér, amit akar, anélkül, hogy törtetõvé válna, és átgázolna másokon. Ez az ember mindig többet és többet akar. Rendkívül kitartó és újító, ugyanakkor kreatív és érzõ lélek. Könnyen alkalmazkodik új helyzetekhez, emberekhez, könnyû õt megszeretni és együttmûködni vele.

Mindig eléri, amit kitervelt. A Rák Bivaly számára egy feladat szabállyá és vallássá alakul, olyannyira komolyan veszi! Ha valamit véghez kell vinni, azt véghez kell vinni, nincs kérdés, nincs gondolkodás, nincs kiskapu, nincs kifogás ellene. Érzékenysége és motivációja révén magas fokú készségeket sajátít el. Természetesen nem meglepõ, ha a Rák Bivaly mûvészi pályát választ.

A szexuális élet rendkívül fontos a Rák Bivaly életében. Képes azonban megtartani intim életét saját magának, nem kiteregetve mások elõtt. Az intimitás valóban az, ami: ez a privát szférája. A család és a gyerekek elengedhetetlen a boldogságához és jólétéhez. Szeretteit minden körülmények között védelmezi, óvja az otthon egységét.

Bivaly - Oroszlán


Az Oroszlán Bivaly született vezetõ és uralkodó, egy felejthetetlenül erõteljes karakterû ember. Szüksége van mások tiszteletére, rajongására, viszont õ csak nehezen tudja az érzelmeket viszonozni, emiatt néha nem tûnik túl közvetlennek.

Néha stílusa kissé nyers, emiatt sokan érzéketlennek hihetik. Vonzza a pénz világa, szeret nagy lábon élni, sokat költeni – ezt meg is teheti, hiszen nem jellemzõ, hogy anyagi gondokkal küszködne.

Ez a kombináció általában vezetõ típus, mindenképpen õ akar irányítani másokat. Komolyan veszi saját magát, és komolyan veszi a feladatait is. Soha nem unatkozik, soha nem lusta, mindig lefoglalja magát új kihívásokkal, intéznivalókkal. Sok esetben jótékonykodik. Fontos számára az, hogy ne csak õ maga, de mások is profitáljanak munkájából. Élénk, aktív, színes életre számíthat szakmai téren is.

Akkor a legboldogabb, ha egy õt szeretni tudó partnerrel van együtt, aki teljes mértékben elfogadja olyannak, amilyen. Családja mindig mellette áll, ez számára nagyon fontos. Bár céltudatos, határozott, mégis szüksége van a meghitt családi háttér folyamatos támogatására, bíztatására. Kapcsolataiban szereti kisajátítani párját, és minden figyelmét magára fordítani.

Bivaly - Szûz

A Szûz Bivaly nagyon gyakorlatias ember, aki képes belefeledkezni a részletekbe. Többnyire ezért hajlamos megfeledkezni arról, hogy felülrõl szemlélje a dolgokat és így életének irányítása néha kicsúszik a kezei közül.

Idõ kell hozzá mire megtanulja, hogyan teremtse meg maga körül a kellemes és biztonságos hátteret.

Becsületes, etikus, és felelõsségtudó, amiért el is ismerik, tisztelik õt. Egykedvû karakterébõl aszkétaság árad. Elõrelátó, körültekintõ, óvatos, aprólékosan pontos, szorgalmas, konzervatív és õszinte. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ emberek társaságát keresi, barátai, párja közülük kerülnek ki. Inkább az eszére hallgat, mint a szívére, nem szereti a kiszámíthatatlanságot, ezért képes lemondani a szenvedélyrõl is.
Zárkózott és befelé forduló, a fantáziálás, kreativitás nem az õ világa.

Munkájában kitartó és céltudatos. Ennek köszönhetõen karrierje lassan de biztosan felfelé ível, anyagilag is folyamatos gyarapodásra számíthat. Kereskedelemben, jogban és adminisztratív munkakörben teljesülhet ki igazán.

Ha megtalálja párját, akkor nagyon odaadó, önfeláldozásra képes családjáért, gyermekeiért. Nyugodt családi életéért mindent megtesz, szerettei mégis úgy érzik, hogy uralkodni szeretne felettük.

Bivaly - Mérleg

A Mérleg Bivallyal könnyû kijönni, mindig meghallgatja az embert. Szereti a békés hajókázást a zavaros vizek helyett. Mindig tökélyre törekszik saját személyét és a szerelmet illetõen is.

Szépség és Szörnyeteg. Ez a párosítás igazi viharos ellentmondás. Minden részlet legyen tökéletes, minden vonal egyenes, és minden hiba rejtett. A gyengeséget le kell gyõzni, a lustaságot kiirtani. Mégis, eme hibátlanság leple alatt a Mérleg-Bivaly titkol valamit. A felszínen a Mérleg-Bivaly maga a hatékonyság és erõ, követendõ példa és biztonság. Ám a felszín alatt egy hangyaboly tele ellentétes érzelmekkel.

A tisztaság elbûvöli a Mérleg-Bivalyt, azt állítja, nem akar semmiféle összevisszaságot. Kijelenti, hogy nyugalomra van szüksége, és képtelen zavarban élni. Mégis, örökké érzelmi zûrbe keveredik. Hiába tûnik úgy, hogy ura a helyzetnek, mégis beengedi a problémákat. Vonzza õt a bonyolultság, és az õrült helyzetek. Szerelmi élete is bonyodalmakkal teli.

A Mérleg Bivaly jól teljesíthet fõnökként és beosztottként is.

Bivaly - Skorpió

A Skorpió Bivaly erõs akaratú megfontolt ember, aki bármi történjék is, végigjárja a sikerhez vezetõ utat. Érzelmeit nehezen mutatja ki, tudásával viszont szívesen villog. Szeret viccelõdni, bolondozni.

Trükkös, olykor fanatikus is tud lenni. Bizalmatlan, ám az embereket mágnesként vonzza magához. Rendkívül erõteljes, energikus alkat, szilárd léptekkel halad útján a kitûzött cél felé – bármi legyen is az. És ami a legfontosabb: mindig úton van.

Útja legtöbbször egy karrier csúcsára vezet, ahol övé a legmagasabb fizetés, és a legnívósabb pozíció.

Nagyszerû szeretõ, ám érzelmei kuszák, nehezen kiismerhetõk, mivel szereti õket mélyen elrejteni. Szerelmi élete tüzes, szenvedélyes, de ennek a tûznek nem mindig õ szolgáltatja az alapját. Jellemzõ, hogy sokan reménytelen érzelmeket táplálnak iránta, ami soha nem múlik el.

Bivaly - Nyilas

A Bivaly igazán sokat elér az életben, de a Nyilas Bivaly még többet. Egy igazi buldózer. Alapjában véve higgadt, de elég egy szikra és robban a bomba.

Közvetlen, nagylelkû, és erõs ember. Gyors beszédstílusa mellett is ékesszóló. Vágyik a hatalomra, a befolyásra és a presztízsre, de a pénzt sem veti meg. Ami a leginkább meglepõ ebben a nagyravágyó emberben, az, hogy mindehhez kitartása is van. Mindent megtesz, hogy amibe belekezdett, be is fejezze.

Sokszor szükségtelenül is kockázatot vállal, de mivel szerencsésnek született, még ezekbõl a helyzetekbõl is jól jön ki. Gyors helyzetfelismerõ képessége és tehetsége garantálja a sikert és egy szép vagyon felhalmozását.

Nem túl toleráns a lusta, kényelmes emberekkel, fõnökként is minimum annyit dolgozik, mint bármelyik beosztottja.

Sok idõt tölt azzal, hogy megtalálja a megfelelõ partnert. Örömmel teszteli a másik nem képviselõit, hogy végre megtalálja azt, akit elképzelt magának.

Bivaly - Bak

A Bak Bivaly igazán eltökélt ember. Kitartó munkájával biztosan eléri, amit akar, és egy kényelmes életre rendezkedhet be. Konzervatív és felelõsségteljes, a biztonság és a kényelem, mint cél, lebegnek szemei elõtt.

Kitartó, makacs, önfejû és eltökélt. Mindenrõl nagyon konkrét elképzelése van, más véleményét nem is igazán veszi figyelembe. Nem álmodozik, hanem tervez, és szigorúan a realitások talaján marad. Ha vitába keveredik, akkor nem agresszív, hanem szavaival tud sebeket ejteni és legyõzni vitapartnerét.

Viselkedése miatt kívülrõl hûvösnek látszik, viszont a Bak Bivaly egy igazán szeretni való és melegszívû lény. Családjának, barátainak önzetlenül segít. Sok mindent elnéz szeretteinek, de ha megsértõdik, nagyon nehezen lehet kiengesztelni. A Bak Bivaly nem túl fantáziadús életét legfõképp a szokások határozzák meg, a spontán helyzetekre nem reagál túl jól.

Karrierje lassan de biztosan felfelé ível, munkáját elismerik, mert amit rábíznak, azt biztosan tökéletesen elvégzi. Sikeres lehet pénzügyi területen, például könyvelõként, de egyéb más adminisztratív munka is illik hozzá.

Szívesen házasodik, sõt mondhatni törekszik arra, hogy elkötelezhesse magát, és egy jól szabályozott, bensõséges családi életet élhessen párjával és gyermekeivel. Biztosak lehetünk benne, hogy a Bak Bivaly hûséges társ lesz egy életen át.

Bivaly - Vizöntõ

Éles eszû és öntörvényû. A Vízöntõ Bivaly egész élete egy folyamatos erõlködés és harc az alkalmazkodásra való képtelensége ellen.

A Bivaly jellemzõje, hogy számára a társadalmi életbõl való visszavonulás jelenti a boldogsághoz vezetõ utat, szeret egyedül lenni és vonzza a vidék csendje és nyugalma. Viszont a Vízöntõ extrovertáltabb, kifejezetten társaságkedvelõ és városi ember. Tehát a két jegy kombinációja alatt született emberrel nem könnyû az együttélés. Egész életét belengi a kettõsség a realitás, és az illúziók világa között.
Ha társaságba kerül, a Vízöntõ oldala felülkerekedik, és szeret szerepelni, történeteket mesélni. Õszinte ember, de nem túl tapintatos, így hajlamos szavaival megbántani másokat.

Munkája és családja egyaránt nagyon fontosak számára, teljes erõbedobással dolgozik, gyermekeit, és azt, hogy nekik mindent megadhasson, mindenek elé helyezi.
A fõzéshez jó érzéke van, nagyon jó szakács lehet belõle. Minden olyan munka illik hozzá, amit egyedül kell végezni, munkáját komolyan veszi, és hosszú évekig elkötelezi magát. Vigyáznia kell, mert önfejûsége miatt bajba kerülhet.

A romantika, a szerelmes jelenetek, nem foglalkoztatják túlságosan, ha egy ilyen emberrel randizunk, ne számítsunk rá, hogy elérzékenyülve vall szerelmet. Viszont kifejezetten szórakoztató lesz, mivel humorérzéke nagyon fejlett, és egy nagyon érdekes, összetett jellemet ismerhetünk meg benne. Hosszú távon nehéz lesz kordában tartani, gyakran kerül érzelmi válságba, amit új szerelmi kalandokkal akar gyógyítani.

Bivaly - Halak

A Halak Bivaly határtalan kreativitással és éles ésszel rendelkezik. Mûvészi hajlamait inkább a háttérben éli ki, mint rivaldafényben.

A Bivaly lomhasága és a Halak simulékonysága megtévesztõ lehet, azt gondolhatnánk róla, hogy amit mond, azok csak üres frázisok, viszont könnyen padlóra küldhet egy könnyed megjegyzéssel.
Baráti kapcsolatban hûséges, és képes alkalmazkodni a társadalmi elvárásokhoz. Szerencsés alkat, mágnesként vonzza a számára kedvezõ szituációkat, embereket, kapcsolatokat.

Igazi mûvészlélek, álmodozó típus. Ugyanakkor olyannyira cselszövõ is, mint amekkora költõ! A munkában nem ismer határokat, igazán értelmes ember.

A szerelemben is igazi tehetség. Képes leélni az életét egyetlen emberrel. Érzelmes, érzéki alkat, tele vágyakkal és álmokkal. Kisugárzása megigézõ, nagy hatást gyakorol az ellenkezõ nemre. Rendkívül érzékenyen ragaszkodik gyermekeihez. Attól a pillanattól kezdve, hogy utóda születik, körülötte forog a Halak Bivaly szülõ egész élete és figyelme.Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact