Patkány - kombinált - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Patkány - kombinált

Kombinált horoszkóp - PATKÁNY


Patkány - Kos

A Kos Patkány az összes Kos közül a legszociálisabb típus. Kellemes stílusának, beszédességének köszönhetõen igazi társasági embert ismerhetünk meg benne. Szívesen viccelõdik és humorérzékét a többiek is elismerik.

Érdeklõdését sok minden felkelti, ezért rengeteg dologgal foglalkozik egyszerre, egészen addig, míg rá nem döbben, hogy az õ energiája is véges. Ha megtanulja kiválasztani, mivel is akar igazából foglalkozni, akkor abban biztosra vehetõ, hogy sikeres lesz.

Nem túl toleráns azokkal, akikben nincs ambíció, vagy motiváció. Számára elképzelhetetlen, hogy ne legyenek céljai, néha már túl sok is van belõle, ezért szétforgácsolódhat, szétszórttá válhat. Akár egyik életcélja az is lehetne, hogy megtanuljon egy dologra koncentrálni.

Munkájában is akkor érzi jól magát, ha az változatos és érdekes, ha mindig új dolgokat tanulhat, és emberek veszik körül. Ilyen munka lehet az újságírás, a politika, vagy a kereskedelem. Lényeg, hogy mindig mozgásban maradhasson.

Mivel könnyen épít kapcsolatot, így a magánéletében sincs problémája az ismerkedéssel. Fiatalkorában gyakran váltogatja partnereit, de természetesen egyszer õ is lenyugszik, és ha megtalálja az igazit, végre egy helyben marad. Ideális esetben olyan embert választ élete párjának, akivel sokat szórakoznak és társaságba járnak.

Patkány - Bika

A Bika Patkány egy boldog kombináció. A Bika megfelelõ mértékben lazítja a Patkány feszült idegeit. A Bika nehézkes természetét pedig a Patkány elevenséggel és a gyors tervezés képességével hozza egyensúlyba.

A Bika Patkány félelmetesen tud fókuszálni. Éles esze és álladó figyelme garantálja, hogy soha semmit ne hagyjon figyelmen kívül, és nem hagyja, hogy bármi is elterelje a figyelmét a kitûzött célról.
Érdekes személyiség, kifejezetten okos, érdeklõdõ, sõt készséges is. Idegei kötélbõl vannak, és lényét áthatja a magasabbrendûség szelleme.

Munkájában jól ki tudja használni szellemi képességeit, és mivel a kommunikációval sincs gondja, szinte bármilyen állást megkaphat, amit akar. Jó érzékkel választja meg szakmáját, anyagilag nem fog rosszul járni.

Szerelmi életében sok a hódítás, kellemes stílusa és humorérzéke szimpatikus a másik nem számára. Párkapcsolatában ösztönösen alkalmazkodik partneréhez, képes akár feladni bizonyos dolgokat, csak hogy a kedvében járjon.

Patkány - Ikrek

Az Ikrek Patkány társaságkedvelõ, bõbeszédû, szerepelni vágyó ember. Hihetetlenül jól bánik a szavakkal, mindenkit lekenyerez közvetlen stílusával, hanyag eleganciájával.

Rengeteg ismerõse, barátja van, idejét legszívesebben velük tölti beszélgetéssel, szórakozással. Számára az élet csak játék és szórakozás, tele van vidámsággal, és lételeme a mozgás.

Céljai napról napra változnak, ezért ha valamit valóban el akar érni, akkor szüksége van egy-két jó barátra, vagy akár egy számon kérõ tanárra vagy fõnökre, hogy ne térjen le a kívánt útról.

Rengeteget foglalkozik önmagával, egoizmusa vezérli minden cselekedetét. Figyelnie kell, hogy mások érdekeit is szem elõtt tartsa, ha meghozza döntéseit, mert könnyen kerülhet kellemetlen helyzetekbe. Alapvetõen jóindulatú és nagylelkû, optimista és életvidám, sõt kifejezetten intelligens is. A bölcsesség, a fegyelem és a stabilitás viszont nem az erõssége, ezért érdemes lenne odafigyelnie, hogy életébe rendszert és módszerességet vigyen, hogy ne aprózódjon el a figyelme.

Munkájában kiváló kommunikációs képességét kell kamatoztatnia. Bármilyen munka illik hozzá, ahol emberekkel kell tárgyalni, vagy meg kell õket gyõzni. Sikeres kereskedõ, tanár, politikus, vagy színész lehet belõle.

Szüksége van a hódításra és a rajongókra is, szerelmi élete kalandos, sõt zûrös. Hosszú távú kapcsolataiban sem mondhatni túl hûségesnek, szereti, ha mindig akad egy-egy kaland, ami színesíti életét.

Patkány - Rák

A Rák Patkány fürge észjárású és érzelmes ember. Meglehetõsen magának való, szeret elvonulni a maga kis búvóhelyére. Jó érzéke van a pénzügyekhez, ezért könnyen elõteremti a színvonalas élet feltételeit.

Úgy tûnik, mindennél jobban szeret egyedül lenni, elbújni a csigaházában, és távol tartani magát minden társasági összejöveteltõl, viszont meglepõ módon elõfordul, hogy egyik pillanatról a másikra nyit a külvilág felé, és spontán meghív magához egy vacsorára. A Rák Patkány mindenki kedvenc remetéje.

Munkája általában pénzügyekkel kapcsolatos, szinte mindig a megérzései alapján hozza döntéseit, és hajlamos arra, hogy ne az egyenes utat válassza. Nem mondhatni, hogy egyenletes teljesítményt mutat, mert ezek a megérzések csak az esetek felében jönnek be. A pénzt valahogy mégis mindig elõteremti, és el is költi. Ha kapcsolatba kerülünk vele, készüljünk fel arra, hogy saját boldogulását mindenki másé elé helyezi.

Aki egy ilyen emberbe szeret bele, számíthat rá, hogy hercegként vagy hercegnõként érzi majd magát mellette. Körül lesz udvarolva, el lesz csábítva, teljesen ki lesz szolgálva, a Rák Patkány mindent megtesz, hogy partnere kedvében járjon. Rendkívül fontosak számára az anyagi javak, legalább annyira, mint a családjáról való gondoskodás.

Patkány - Oroszlán

Az Oroszlán Patkány misztikus, dinamikus és felelõsségteljes ember. Rendkívüli képessége, hogy amerre jár, mindenhová napfényt varázsol. Erkölcsös, bölcs és sikeres.

Õ az, aki képes táncolni és énekelni a szakadó esõben. Bárhol megjelenik, ott egy vidám, derûs társaság alakul ki körülötte. Rengeteg jó tulajdonsága van és kevés rossz, ám azok erõteljesek. Igazi vállalkozó szellem, hihetetlen elképzelései vannak, mindig újabb és újabb célok eléréséért küzd. Kellemes társaság, vonzza az embereket, mindenkivel jól megérti magát.

Rendkívül tehetséges, bármihez kezd, abban sikeres lesz. Ugyanakkor nem mélyül el igazán egyetlen dologban, szereti egyszerre több területen is megmutatni rátermettségét. Kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetõen mindig olyan munkatársak veszik körül, akik a keze alá dolgoznak. Az Oroszlán Patkány számára a munkában elért siker garantált!

A szerelem nem feltétlenül az a terület, ahol jeleskedik, ugyanis inkább szellemi beállítottságú ember. Ez azonban nem gátolja azt, hogy õ magára felhívja mások figyelmét. Kapcsolataiban is fontos egyfajta szabadság-érzet, a kalandos élet fenntartása, a nagy társaságok és partik rendszeres látogatása. Úgy, mint az élet egyéb területein, az ágyban is õ a fõnök. Határozott akaratú, szenvedélyes szeretõ, soha nem unalmas vele az élet.

Patkány - Szûz

A Szûz Patkány tehetséges kutató, kísérletezõ és jó érzéke van a részletekhez. A jegyek ezen kombinációja életerõs és módszeres embert rejt.

Gondolatait mindig kordában tartja, nem szereti a meglepetéseket.. Szeret egyedül lenni és gondolataiba merülni, de azért kedveli a társasági életet is.

Nem biztos önmagában, mégis szereti a kihívásokat, és sokszor sikerrel is jár.
A Patkány agresszióját mérsékli a Szûz intelligenciája, soha nem forrófejû, kivéve a szerelemben, mert az intimitásnak nem tud ellenállni.

Akkor teljesedik ki, ha olyan munkát, vagy hobbit választ, ahol elengedhetetlen a vizsgálódás, és szükség van intelligenciára. Jól megállja a helyét adminisztratív munkakörökben, de jó író, vagy politikus is válhat belõle.

Fejlett kritikai érzéke miatt párját nehezen találja meg, leginkább a szerelembe szerelmes. Ha talál egy olyan partnert aki igazán feltüzeli semmi nem állhat a szíve vágya útjába, éjjel-nappal vele akar lenni. Figyelmes, lelkiismeretes partner, szigorú szülõ.

Patkány - Mérleg

A Mérleg-Patkány rendkívül udvarias, könnyen kezelhetõ. Elegáns és mûvelt. Vonzódik a mûvészi szórakozás iránt, mint például a zene és a színház.

A Mérleg-Patkány egy szerencsés kombináció, állandó bizakodó hozzáállással. Már majdhogynem az önpusztítás szintjén céltudatos. Igazi tehetsége a költészet és fantázia világában teljesedik ki. Közlékenysége már-már fárasztó. Mindenkivel megoszt mindent és ezt a lehetõ legkínzóbb részletességgel. Amint megismertük õt, már meg is szerettette magát. De vigyázat, a Mérleg-Patkány rendkívül érzékeny,és néha megbánt másokat, ha durván beszélnek vele, akkor pedig elszontyolodik.

A Mérleg-Patkány kellemes társaság, jeleskedik a reklám és PR területein.

Magánélete tele van érzelmi csapdákkal. Ha valaki egy Mérleg-Patkányba szerelmes, jobb, ha rögtön az ágyban landol vele.

Patkány - Skorpió

A Skorpió Patkány fürge, jól alkalmazkodó és gyors észjárású ember. Kedvel minden kecses sportot és versengést. Emocionális alkat erõs kisugárzással, akinek éles az esze, de a nyelve is!

Kedves, szimpatikus ember, akit a körülötte lévõk kedvelnek, és csak kevesen sejtik, hogy a mosolygós felszín alatt a Skorpió Patkányt kivételes hatalomvágy fûti.

A Skorpió vezetésre való hajlamát erõsíti a Patkány határozottsága és magabiztossága, mindig a legfontosabb pozíciót akarja megszerezni, bármilyen területen is tevékenykedik. Emiatt azonban vigyáznia kell, hogy ne váljon szûklátókörûvé, és gondolkodása ne korlátozódjon a saját érveire, a maga “külön igazságára”.

Meglehetõsen érzékenyen reagál környezetére, kiválóan használja ki saját és mások energiáit. Sikeres az üzleti életben és a pénzügyek terén, azonban ügyeljen olykor túlzó takarékosságára, mely mások szemében fukarságnak tûnhet.

Bár házasodó típus, társának érdemes figyelnie kell arra, hogy folyamatosan fenntartsa érdeklõdését, mert a Skorpió Patkány kivételesen érzéki ember. A másik nem számára rendkívül vonzó és elcsábítandó jelenség.

Patkány - Nyilas

A Nyilas Patkány egészséges életrevaló ember, tele energiával és aktivitással. Soha nem ül tétlenül, türelmetlenül hajtja a céljait, mindemellett közvetlen és egyszerû. Opportunista, akinek az élet szerencsejáték.

A Nyilas Patkány bölcsen és figyelmesen lavíroz az életben, ha valahol egy jó lehetõséget lát, nem habozik, hanem úgy érzi, hogy neki azonnal ott a helye. Általában szerencsés típus, de ugyanakkor nyughatatlan is.

Állandóan mozgásban lenni, új embereket megismerni, számára ez a legjobb elfoglaltság. Nem érzi jól magát egy helyben, untatják a monoton dolgok. Vigyáznia kell, mert emberismerete nem a legjobb, ezért könnyen félrevezethetik.

Munkájában is a változatos, utazással járó feladatok passzolnak hozzá, ahol jó kapcsolatteremtõ képességét tudja kamatoztatni. A kitartás és meggyõzõerõ nem az erõssége, ezért az olyan jellegû elfoglaltság nem illik hozzá, amelyhez ezek a tulajdonságok kellenek.

Magánéletére is a változatosság a jellemzõ, partnereit folyton cserélgeti. Nehezére esik bárkivel is hosszú távra tervezni, talán annak van esélye nála, aki fel tudja venni vele a ritmust és alkalmazkodik hozzá.

Patkány - Bak

A Bak Patkány mindkét jegye külön-külön is sikert akar elérni. A Patkány hatalomra törekszik, a Bak pedig befolyást akar mások felett. A mohó Patkány és a magányos hegyi kecske Bak együtt messzire jutnak.

A Bak Patkány eredményes, de néha jóhíre, a családi béke vagy akár egészsége kárára. Motivációi miatt gyakran kerül veszélybe. Ez azért van, mert a jegy-páros Patkány karaktere hataloméhes; a Bak része pedig lassú, aki lomhán, de elszántan mássza meg az elõtte álló hegyet.

A jegy gyenge pontja az, hogy a kritikát rosszul viseli. A Bak Patkány élete, és világrengetõ tervei a penge élén táncolnak. Mások féltékenyek rá és próbálják letaszítani a csúcsról. Szorgalmas és kitartó, szakmájában rendkívüli fejlõdésen megy keresztül. Elvárja azonban, hogy elszántságát megjutalmazzák. Humorérzéke sok helyzetben elõnyös lehet.

A szerelemben a Bak Patkány szilárd, de nem kifejezetten romantikus. Nem sokra értékeli a gyertyafényt és virágokat, inkább magára az együttlétre koncentrál. Az ágyban õ az abszolút uralkodó. Talán kevésbé érzelmes, de hûséges és õszinte szeretõ. Vágya egy biztos párkapcsolat, ahova hazatérhet.

Patkány - Vízöntõ

A Vízöntõ Patkány mindig elõre néz és felfelé tart. Rendkívül idealista, kísérletezõ, individualista alkat, mély személyes vonzerõvel. Szeret javakat felhalmozni, de ugyanakkor a kézzelfogható dolgokkal fikarcnyit sem törõdik.

A Vízöntõ egyénisége párosul az agresszív, ám elbûvölõ Patkánnyal: ez a kombináció igazi mágneses erõvel bír. Bohém személyiség egy csipetnyi burzsoáziával. Mondhatnánk úgy is, hogy egy kifinomult hippi, aki szabad és tehermentes akar lenni.

Igazi ínyenc. Fekete telivér paripával száguldana a homokos tengerparton, miközben nem is rajong annyira a lovakért. Ellentmondásos természet jó szándékkal, úgy bukfencezik át az életen, hogy közben itt-ott elszórja nagyszerû tehetségének gyümölcseit.

A Vízöntõ jegyében született Patkány liberális gondolkodású, fogékony, társaságot kedvelõ ember. Érdeklõdik a társadalmi kérdések iránt, önzetlenebb, mint más Patkányok. Keményen dolgozik, hogy az emberiség szolgálatára lehessen. Jeleskedhet mûvészi pályán, de mindenképpen valamilyen intellektualitásra épülõ területen.

A Vízöntõ Patkány ki nem állhatja, ha egyedül kell lennie. Kapcsolataiban nem tûri a monotonitást, igényli az állandó változást. Ha a mellette lévõ ember partner ebben, a Vízöntõ Patkány igazán kellemes társ. A szex igazi élvezet vele, ám erotikus temperamentuma meglehetõsen változékony.

Patkány - Halak

A Halak Patkány a támadás és fogékonyság mágusa, egy csapat ideális egyik fele. Az extra érzékenység és hataloméhség kombinációjából a bölcs döntések meghozatalának kivételes képessége adódik. Az alkalmazkodás nagymestere.

Ha valaki, akkor a Halak Patkány az, aki társával kézen fogva megnyeri az összes létezõ versenyt, kizárólag az összjátéknak köszönhetõen. Sem a Hal, sem a Patkány nem remete karakter. Változékony természet, szeszélyekkel és zûrökkel, aki menekül az unalom elõl. Elõfordul, hogy nem vesz komolyan másokat, sõt, gyakran saját érzéseivel is hajlamos játszani. Sokszor Idegesítõ, ugyanakkor szerethetõ ember.

Pályája hullámzó, ám szerencsésnek mondható. Sokszor anyagilag is labilis, ám jó szerencséje ebben is megsegíti. Finom, ugyanakkor éleseszû személyiség, jó tanácsadó válhat belõle. Az okkult tudományok is érdeklik, ezen a területen is sikeres lehet. A Halak Patkány kreatív, de gyakran hiányzik belõle a szükséges magabiztosság, így inkább csapatban tud jól közremûködni.

A szerelem kissé bonyodalmas a Halak Patkány számára, mert túlérzékeny alkat. Vonzó teremtés, de nem kedveli a túlzott kötöttségeket. Kapcsolatai bizonytalanok. Olyan társra vágyik, akinek vállán kisírhatja magát, ha mélyponton van.

 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4212, Legújabb tagunk: Hanila
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact