Holdhatás - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Holdhatás
A hold hatása a jegyekre


A Hold elhelyezkedése a Kos csillagjegyében: az ilyen emberek minden belekezdett munkában lelkesek. Más tanácsait nem fogadják meg, nem vetik alá magyukat mások akaratának. Rendkivül keményfejûek és heves vérmérsékletûek, de ugyanakkor kitartóak és rátermettek. Igyekeznek kitaposni azt az utat, ami megteremti a számukra a lehetõséget a vezetésre, mindenben vezérek akarnak lenni. Imádják az utazásokat és minden fajta kalandot.
Jellemzően intenzív, impulzív típus, aktív és tevékeny. Sose unatkozik és a cselekvés nyugtatja meg. Gyorsan reagál. Anyaképe a bátor, mozgékony, kiszámíthatatlan anya.

A Hold elhelyezkedése a Bika csillagjegyében: régimódivá teszi az embert, azonban reménnyel és ambiciókkal tölti fel. A házassághoz, a szerelemhez és a családhoz határozott felkészültséget ad. Ezek az emberek szeretnek birtokolni, legyen szó anyagi dolgokról vagy akár barátokról, akikbõl sok is van nekik. Kitûnõ ítélõképességgel rendelkeznek, érzelmi téren és anyagi kérdésekben is szeretik a kényelmet és a stabilitást. A földdel, a higiéniával és az egészséggel kapcsolatos munkákra termettek.
Nagyfokú biztonságigénye van és tartozni akar valahová. Jellemző rá az önbizalomhiány. Jellemzően lassan reagál, elsőre képes teljesen “lefagyni.” Imád élni és alapvetően vidám, kedves természet. Anyaképe a tápláló, gondoskodó anya, aki nehezen engedi el gyermekeit.

A Hold elhelyezkedése az Ikrek csillagjegyében: ezek az emberek kedvesek és szimpatikusak. Általában a társadalmi élet felé orientáltak, jó irodalmi készséggel rendelkeznek, amelyek anyagi téren gyümölcsözõek lehetnek. Jó lehetõségeik vannak az anyagi nyereségre tudományos kutatásokban is. Nyugodt természetûek és társaságkedvelõek, az egymás közötti konfliktusokat nehezen viselik. Gyakran élnek a változtatás lehetõségével, nem kevésbé az utazással.
Mozgékony, kommunikatív típus, aki gond nélkül beszél az érzelmeiről, de a mély átéléstől tart. Könnyed, rugalmas, nem csinál nagy ügyet a dolgokból. Nehezen köteleződik el és imádja az információkat. Gyorsan reagál. Anyaképe a beszélgetős, könnyed, laza anya, aki maga is kicsit gyermek maradt.

A Hold elhelyezkedése a Rák csillagjegyében: az ilyen embereket inább az érzelmek, mintsem az értelem vezérli. Imádják az otthonukat, mindig barátságosak, mindenben jóindulatúak és emberszeretõek. Minden olyan munkában sikert aratnak, amelyek emberi kapcsolatot, ill. kommunikációt igényelnek. Szeretnek különbözõ tárgyakat gyûjteni, ezért mûgyûjtõként és régiségkereskedõként is sikeresek. Igazi hazafiak, tisztelik a szülõi házat, a családot és imádják az anyjukat.
Hiperérzékeny, intuitív, anyás, gondoskodó, illetve gondoskodást igénylő. Hajlamos az érzelmi játszmákra és a múltban élni. Nagyon kötődik a családjához. Védekezőn reagál.
Anyaképe az oltalmazó, gyengéd anya.

A Hold elhelyezkedése az Oroszlán csillagjegyében: a Holdnak ez az állása magabiztossá, odaadóvá és sikeressé teszi az embert. Kiváló szervezõi készséggel rendelkeznek, született vezérek, és a Holdnak köszönve társadalmilag elfogadottak és széleskörû elismertségnek örvendenek. Öszintén tudnak szeretni, jólelkûek és a szebbik nem kedvencei. Az élet minden területén szeretik a kényelmet és általában foglalkoznak valamilyen sporttal.
Alapvetően jókedélyű, életvidám, jószívű, lojális, szereti a feltűnést, a pompát, színpadias: ha valami lelki problémája van, akkor arról mindenkinek tudnia kell. Szíve vágya az elismerés és szereti, ha valamiben kitűnhet a többi közül. Gyorsan és látványosan reagál. Anyaképe a királynő, az uralkodónő, illetve a “mamma”.

A Hold elhelyezkedése a Szûz csillagjegyében: ezek az emberek tudományos munkára születtek, kitûnõ emlékezõtehetséggel rendelkeznek és ragyogó elemzõk. Az ambicióikat mindig nyíltan kifejezik, de soha sem támadóan vagy agresszíven. Mindent, amit elérnek az életben saját eszességüknek és szorgalmas munkájuknak köszönhetnek. Kissé visszafogottnak tûnhetnek, sok barátjuk van, sokszor elégedetlenek a házasságukkal.
Szerény, tartózkodó, de mindig lehet rá számítani. Hajlamos aggodalmaskodni, A-B terveket szőni. Szíve vágya, hogy rendben menjenek a dolgok és minden tiszta legyen. Tiszta ügyek, tiszta környezet. Anyaképe a dolgos, tiszta, szorgalmas anya.

A Hold elhelyezkedése a Mérleg csillagjegyében: a Hold hatása közkedveltté teszi ezeket az embereket, nyájasak és könnyedén kötnek barátságokat. A biztos alapokon nyugvó házasságra törekednek, illetve a meleg otthon megteremtésére. Mindig kicsípik magukat és drága ruhákba öltöznek. Csak csoportmunkában tudnak sikereket elérni. Minden nemû tervezésben, építészetben, jelmeztervezésben és egyéb alkalmazott mûvészetek terén kiválóan megállják a helyüket.
Kedves, bájos természetű, konfliktuskerülő és társsaságkedvelő. Hamar kibillen a lelki egyensúlyából. Nehezen hoz döntést. Kompromisszumra készen reagál és békét akar maga körül. Anyaképe az elegáns, kifinomult társasági nő, a kiegyensúlyozott anya.

A Hold elhelyezkedése a Skorpió csillagjegyében: gyakorlatias és impulzív emberekre utal. Elsõsorban a saját érdekeiket nézik, nem tûrik más akaratának érvényesülését. Gyakran cinikusak, szarkasztikusak és bármire készen állnak céljaik elérése érdekében. Az okkultizmus felé mutatnak érdeklõdést és sikerre is vihetik ezen a területen. Mindenféle mûvészeti ágra megvan bennük a hajlam.
Szuggesztív, ösztönösen megérzi mindennek a hátterét. Hajlamos dramatizálni és érzelmi válsághelyzeteket teremteni, melyeken sikeresen felülemelkedik. Szívós, erős, kitartó és rendkívül mélyérzésű. Nagyon érzékeny és sérelmeit sokáig tartogatja. A legjobb barát, de a legrosszabb ellenség válhat belőle. Hajlamos sötéten látni a világot. Anyaképe a titokzatos, szuggesztív, delejes hatású anya.

A Hold elhelyezkedése a Nyilas csillagjegyében: ezek a személyek emberszeretõek, társaságkedvelõek, szellemesek és optimistán tekintenek a világra. Gyorsan haragra gerjednek, de még gyorsabban meg is bocsátanak. Érdekli õket a sport és minden nemû fizikai aktivitás. Gyakran váltanak munkahelyet és lakóhelyet is. Tehetséget mutatnak a tudományok területén, a jogban és a politikában is. Ennek a holdállásnak köszönve ünnepeltek és ismertek is lehetnek.
Végtelenül optimista, joviális, vidám természetű, hatalmas szabadságvággyal. Érzelmeit nyíltan fejezi ki és hosszas tanmeséken keresztül képes átadni a tanulságokat. Mélyen belül érzi, hogy minden szerencsésen alakul. A nagy dolgok izgatják, nagy tervek, nagy célok. A kitartást tanácsos fejlesztenie. Anyaképe a jóságos, mosolygós, erkölcsös és sok szabadságot adó anya.

A Hold elhelyezkedése a Bak csillagjegyében: ez a holdállás becsültté és sikeressé teszi az embereket. Ha a megfelelõ nézõpontot képviselik, uralkodók is lehetnek, sikeres hadvezérek vagy pedig az adott vállalatban a legmagasabb poziciót tölthetik be. A nagy sikerei miatt sok ellenséget is szerez magának. A kapcsolatokban gyakran érzéketlenek és hidegek. Jól értenek a pénzforgatáshoz, ezért általában nagy vagyonra tesznek szert.
Hűvös, óvatos. Idő kell, amíg közel enged magához, de akkor bármiben lehet rá számítani. Belső problematikája, hogy tennie kell azért, hogy szeressék. A kötelességek és a napi szokások, rituálék, valamint a jól szervezettség nyugtatják meg. Anyaképe az érzelmileg hűvösebb, szorgalmas, célorientált anya, akire mindig lehet számítani.

A Hold elhelyezkedése a Vízöntõ csillagjegyében: társaságkedvelõ és különc emberekre utal, akik értékelnek mindent ami új, ami szokatlan. Hajlamosak politikával foglalkozni, tudományos munkával, de még okkultív tudományokkal is. Gyakran csalódnak a barátaikban, ezért búskomorak és rosszkedvûek lesznek. Általában ezek a személyek aktívak, függetlenek és nem hagyják, hogy bárki is megbolygassa a szabadságukat.
Mozgékony, feltűnő, színes típus. Alapvetően vidám természet, akinek nagy szüksége van szabad mozgástérre. Hajlama van a különcségre és általában nehezen alkalmazkodik. Humánus, egyformán segítőkészen fordul minden teremtmény felé. “Szabadság, egyenlőség, testvériség” – ezek lelki mozgatórugói.Anyaképe az egyedi, humánus, független anya.

A Hold elhelyezkedése a Halak csillagjegyében: ezek az emberek szeretik a luxust, a harmóniát és a kényelmet. A szerelmi és a munahelyi kellemetlenségek miatt gyakran bátortalanok, érdektelenek és a környezet meg nem értése végett elégedetlenek. Romantikus lelkek és álmodozóak, felülmúlhatatlan ábrándozók és ragyogó médiumi képességgel rendelkeznek. Anyagiak terén ugyan nehezen jutnak nyereséghez, de jó írók, bemondók és zeneszerzõk.
Hiperérzékeny lelkivilágú, áldozati szerepre hajlamos. Oly mértékben empatikus, hogy képes a fájdalmat átvenni, amit a másik érez. Segítőkész, sőt boldog, ha segíthet. Intuíciója kiváló. Befolyásolható. Fontos, hogy szilárd kereteket kapjon és pozitív megerősítéseket, ezáltal pozitív énképre tegyen szert! Nagyon sok szeretgetést igényel. Anyaképe: aki nincs ott (hiába van ott), illetve az érzékeny, lágy, légies, illetve valamilyen vonatkozásban sajnálatraméltó anya.Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact