Mennyire vonzod ... - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Mennyire vonzod ...
Mennyire vonzod a férfiakat?


Vannak nõtípusok, melyek kifejezetten vonzzák és olyanok is, akik taszítják a férfiakat. Nézd meg, melyik csoportba tartozol?

Már a beazonosítás is sokat segíthet a párkeresésben, vagy a kapcsolatban való helytállásban.

Akik képesek megfogni a férfiakat:

1. A partner
Mindenben partnere párjának. Örömben, bánatban, felelõsségben. A kapcsolatot egy közös vállalkozásnak tekinti, melybe mindkét fél beleadja a tehetségét, pénzét, lelkesedését. Nála a feladatmegosztásban a nemeknek nincs jelentõsége, ha kell, lemosatja az autót, vagy tárgyal az ingatlanközvetítõvel. Mindent elintéz, de közben ügyel arra is, hogy ne érezze magát mellette egyetlen férfi sem gyengének. A problémákat is meg lehet vele beszélni, mert megoldás centrikusan, ítélkezés nélkül segít.

2. Az elégedett
Az örömök bajnoka, aki jókedvével igézi meg az erõsebb nem tagjait. Nincs szüksége arra, hogy „felfaljon" egy férfit. Elégedett és büszke. Imádja, hogy nõnek született. Hihetetlenül energikus, jókedvét szinte lehetetlen elrontani. Könnyed és vidám alkat. Akár egy erdei pikniknek is örül, de szívesen vesz részt elegáns partikon is. Meggyõzõdése, hogy a férfiakat azért találták ki, hogy legyen ellenszere a depressziónak.

3. A megnyugtató
Anyja helyett anyja a fickónak. Kényezteti, babusgatja, kitalálja a vágyait, elûzi félelmeit. Valószínûleg, õ ihlette a mondást, miszerint: „Minden sikeres férfi mögött egy erõs asszony áll!". Gyengédsége és szolgálatkészsége mellett ugyanis magabiztos, és rendíthetetlen. Hatalmas lelkierõ rejtõzik lelkében. Ez a típus szárnyakat ad a férfiaknak.

4. A csábító
A szupernõ. Tudja, hogy a vágy a világ motorja! Mesterien alakítja a feleség, a szeretõ és a dolgozó nõ szerepét. Mikor melyikre van szükség. Csodálatraméltó! Isteni a töltött kacsája, menõ a munkája, és mindig top formában van. Nem valószínû, hogy egy vasárnap délelõtt kócosan találod egy fürdõköpenyben. Reggel bezárkózik a fürdõszobába, felteszi a fiatalító pakolásokat, és egy óra múlva úgy lép elõ, mint akit a kirakatból vettek ki.


Akik menekülésre késztetik a férfiakat:

1. A szfinx
Elsõ látásra tökéletes: intelligens, szép, céltudatos. Fõnöke és barátai elismerik, ráadásul még szabad, mint a madár. Kell ennél több? Egy hónap után azonban a férfi kezdi „kevésnek" érezni magát mellette. Minél inkább erõlködik, a nõ annál inkább szárnyal, végül pedig lesújt. A szfinx célja: semmit sem adni, és mindent kapni. Könnyû elképzelni a befejezést!

2. A domina
Õ az, aki mindig és mindenhol irányítani akar. Úgy gondolja, hogy még a barkácsoláshoz is õ ért a legjobban, ezért fennen hangoztatja, hogy nincs szüksége senkire. Az ágyban pedig? Igazi domina. Rámenõs, kezdeményezõ, még a pozitúrát is õ határozza meg. Persze rövidtávon izgató lehet ez a típus, de csak, ha néha veszi elõ a nõ ezt a szerepet. A vezetõ típus azonban sajnos a nap huszonnégy órájában diktál. Ezt pedig egyik férfi sem bírja sokáig.

3. A behódoló
A behódoló típusnak a fõ hibája, hogy abszolút alárendeli magát a partnerének. Miatta akár a frizuráját is képes megváltoztatni, vagy a személyiségét átformálni. A cél persze, hogy minden áron megtartsa a párját, ez a behódolás azonban nem túl célravezetõ. Ha valaki mindenben a másik kedvében akar járni, akkor egy idõ után nem fogják értékelni igyekezetét. Ráadásul, a férfiakban kialakul ilyenkor egy ’Bármit megengedhetek magamnak’ érzés, mert tudják, hogy hatalmuk van a nõ felett. Ha nem kell küzdenie soha, akkor érdektelenné válik számára a kapcsolat, és maximum a kényelem tartja vissza a továbblépéstõl.

4. A mártír
A törékeny lélek mindig panaszkodik: szomjas, éhes, fázik, túl melege van. Élete állandó harc az õt bosszantó világgal. Nyafogásával megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban. Ettõl azonban a férfinak csak egyre nagyobb bûntudata lesz. Úgy érzi majd, hogy miatta romlott el az idõjárás, a porszívó, õ tehet a környezetszennyezõdésrõl és a munkanélküliségrõl. Végül rájön: a mártír a passzív agresszió egyik válfaja. Ugyanolyan elviselhetetlen, mint a mindent jobban tudó domina.


-ABB- interno -


 8.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 4
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact