Kapcsolatok ezoterikus szemmel - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kapcsolatok ezoterikus szemmel
Ikerlelkek - ikerlángokIkerlelkek:
két olyan lélek, amelyek azonos céllal inkarnálódtak. Ez relatíve ritka jelenség, mivel az a gyakoribb, hogy amikor az egyik lélek inkarnálódik, a másik lélek kívül van az inkarnáción.
Az ikerlelkek találkozása nagyon nem kívánatos, mert olyan intenzitású folyamatokat produkál, mint egy nukleáris reakció.

Ikerlángok:
ez két olyan lélek, amely azért inkarnálódott, hogy egymás céljait segítse oly módon, ahogyan két gyertya segíti egymást világítani, miközben hû marad saját világosságához. (Általában komplementerei egymásnak.)

Ikerfények:
mindig jól érzik magukat egymás társaságában. Az energiáik segítik egymást abban, hogy fényesebben világítsanak.

Diád kapcsolatok:
olyan kapcsolatok, melyek tanítás által erõsítik egymást. Van valami az egyes emberek energiamezõjében, amely stimulálja a másik emberben rejlõ potenciált.
A diád kapcsolat kötõdhet ikerlelkekhez, ikerlángokhoz, ikerfényekhez, vagy szerepelhet itt más lelki összehangolódás is, pld. csoportlelkek.
Valószínû, hogy ezek a lelkek ugyanabból a lélekcsoportból származnak, múltban már kapcsolatban álltak és azért vannak itt, hogy a segítsék egymást küldetésük teljesítésében. Szinergikus kapcsolatban vannak, vagyis amikor találkoznak, olyasmit hoznak létre, amely több annál, mint amit a kettõ külön-külön létre tudott volna hozni.


 10.0 - 4 votes 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact