A vizöntő kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A vizöntő kapcsolatai
A VÍZÖNTÕ kapcsolatai más jegyekkel


VÍZÖNTÕ - KOS

Mindketten rajongói a szexuális élet extrém, különleges módjainak - ha összekerülnek, valószínûleg sokat kísérleteznek ezen a téren.
Tanács: Figyelni kell arra, hogy a kapcsolat teljesen szabad, kötetlen maradjon, a Kosnak semmiféle kényszert nem szabad alkalmazni, a Vízöntõnek pedig el kell fogadnia a Kos esetlegesen nagyobb szexuálisan nagyobb étvágyát. A Vízöntõ jobban jár, ha vitatkozásaik alkalmával nem mutatja a szokásos fölényes, hideg arcát, mert a Kos ettõl megvész. A Kos pedig megtanulhatja a Vízöntõtõl, hogy a tettek elõtt nem árt néha gondolkodni.

VÍZÖNTÕ - BIKA

Szeretik és gyakran ki is élvezik a földi örömöket, fõleg a szexet. A Vízöntõ extrém ötleteit azonban nem biztos, hogy a Bika mindig favorizálja. A Bika nagyon érzéki, de õ érzelmekre, babusgatásra vágyik, a Vízöntõnek ehhez nemigen van türelme.
Tanács: A Bika tanulhat egy kis spontaneitást és rugalmasságot a Vízöntõtõl, a Vízöntõ pedig változtathatna kiszámíthatatlanságán. Ha a Vízöntõ szeretné meghódítani a Bikát, akkor legjobb, ha elhalmozza õt ajándékokkal. Ha a Bika sokáig szeretné sokáig maga mellett tudni a Vízöntõt, akkor ne féltékenykedjen és engedje szabadon - ebben az esetben mindig vissza fog térni hozzá.

VÍZÖNTÕ - IKREK

Az Ikrek talán kevesebbet közeledik, mint ahogy a Vízöntõnek arra szüksége lenne. Fiatalabb korukban szeretnek mindenféle extrém dolgot kipróbálni, szeretik a különleges, szokatlan helyeket, a spontán szeretkezéseket.
Tanács: Vigyázniuk kell kapcsolatuk törékenységére: fontos, hogy odafigyeljenek egymásra, és ha távol vannak is, ápolják a kapcsolatukat.

VÍZÖNTÕ - RÁK

A különbségek itt is kiütköznek: a Vízöntõ extrém ötletei megijesztik a Rákot, aki nem szereti az öncélú szexet. A Rák, hangsúlyos érzelmi élete folytán, a érzelmekkel teli szexualitást részesíti elõnyben.
Tanács: A Vízöntõ érzelmi életének fejlesztésére van szükség, hiszen a Rák nagyon érzékeny, és a Vízöntõ cinikus megjegyzései nagyon megbánthatják. A Ráknak nem szabad mindig komolyan vennie a Vízöntõt, meg kell tanulnia viszont könnyedén venni az életet.

VÍZÖNTÕ - OROSZLÁN

Mindkettõ imád nagyokat szeretkezni. Az Oroszlánnak tetszenek a Vízöntõ különleges, extrém ötletei.
Tanács: Az Oroszlánnak vigyáznia kell arra, hogy a Vízöntõ szabadnak érezze magát, és nem szabad uralkodni rajta. A Vízöntõnek pedig nem szabad elfelejtenie, hogy az Oroszlán kényes önbecsülésére, tekintélyére, ezért jobb, ha cinikus megjegyzéseit megtartja magának.

VÍZÖNTÕ - SZÛZ

A Vízöntõ valószínûleg nehezen fogja a Szüzet rávenni különlegesebbnél különlegesebb dolgokra, nem nagyon tudja kiélni vele kísérletezõ hajlamát. Ha van türelme a Szüzet feloldani, akkor nagyon jól érzik egymással magukat.
Tanács: A Szûznek szembe kell néznie a ténnyel, hogy a Vízöntõ nagyon szabadelvû, és független kapcsolatra vágyik, ezért mindig el kell engednie õt, ha el akar menni. A Vízöntõnek pedig tudomásul kell venni, hogy a Szûz nem vágyik mindig külön utakra, hanem szereti a jól bevált dolgokat.

VÍZÖNTÕ - MÉRLEG

A Vízöntõ lesz a kezdeményezõ, levegõ jegyûek lévén az eredetiséget, a változatosságot és a szokatlan helyzeteket keresik.
Tanács: Kicsit nagyobb figyelmet kellene fordítani egymás lelki életére, hogy a kapcsolatuk biztosabb alapokon álljon. Ha mindketten csak önmagukkal törõdnek, akkor szép lassan elhidegülhetnek egymástól. A Mérlegnek állandó csodálatra van szüksége, ezért a Vízöntõ jobban teszi, ha nem csak szarkasztikus stílusával bûvöli el a Mérleget, hanem eredeti bókjaival is.

VÍZÖNTÕ - SKORPIÓ

Nagy örömet találnak mindketten a testi élvezetekben, és felszabadult, kalandos lesz a testi szerelmük is. Szeretnek új, minél érdekesebb dolgokat kipróbálni.
Tanács: Ha hosszú kapcsolatot szeretnének, akkor a Vízöntõnek jobban át kell adnia magát az érzéseinek és a kapcsolatnak, többet kell figyelnie a Skorpióra, különben elhidegül tõle. A Skorpiónak pedig arra kell vigyáznia, hogy ne sajátítsa ki a Vízöntõt túlságosan, hogy több szabadságot adjon neki, különben elmenekül a kapcsolatból.

VÍZÖNTÕ - NYILAS

Testi szerelmük is éppolyan izgalmas, különleges, tabuk és kényszeredettség nélküli, felhõtlen, újat keresõ lesz, mint a lelki kapcsolatuk.
Tanács: Ha szeretnének sokáig együtt lenni, akkor a ragaszkodás legalábbis enyhébb formáját kell tudni elsajátítaniuk. Fontos, hogy a Vízöntõ ne csak a gondolataiban valósítsa meg álmait, hanem engedje, hogy a Nyilas magával sodorja és belevigye a kalandokba.

VÍZÖNTÕ - BAK

A Vízöntõnek nagy kitartásra lesz szüksége - ami neki egyébként nem sok van -, hogy meghódítsa a Bakot. A Bak csak nagyon nehezen tud felengedni, és inkább csak a hagyományos szexet szereti, ellentétben a mindig kísérletezõ Vízöntõvel.
Tanács: A Baknak rugalmasságot kell tanulnia a Vízöntõtõl és meg kell tanulnia saját értékrendszert kialakítania, nem pedig a társadalom sugallta értékek mentén élni az életét, különben meg fog õrülni a Vízöntõ öntörvényûségétõl. A Vízöntõnek pedig meg kell tanulnia tisztelni a másikat és betartania az ígéretét, különben a Bak sohasem fog benne bízni.

VÍZÖNTÕ - VÍZÖNTÕ

A testi szerelmben is nagyon jól megértik egymást, szeretik a változatosságot. Két Vízöntõ, amíg csak együtt vannak, soha nem lankadó kedvvel keresik az újat, a ki nem próbált, extrém helyzeteket.
Tanács: Ha hosszú távon együtt szeretnének maradni, akkor jobb, ha jobban odafigyelnek egymásra, a másik szükségleteire, hiszen észre sem veszik, és egyik pillanatról a másikra elhidegülhetnek egymástól. Ápolni kell a kapcsolatot, és érzéssel, szeretettel odafordulni a másikhoz.

VÍZÖNTÕ - HALAK

Itt is megmutatkozik a kétféle temperamentum: amíg a Halak ezt is az érzésein keresztül, sok-sok gyöngédséggel szeretné, addig a Vízöntõ a testi szerelmet is inkább a kísérletezõ, minden újat kipróbáló, inkább az eszén, semmint az érzelmein keresztül éli meg.
Tanács: Ha sokáig szeretnének együtt maradni, akkor a Halaknak tudomásul kell vennie, hogy a Vízöntõ nagyon független és szabadságszeretõ lény, ezért nem szabad az érzéseivel agyonnyomni, túlterhelni, mert akkor elmenekül. A Vízöntõnek pedig sokkal jobban oda kell figyelnie a Halak érzéseire, és jobban ki kell mutatnia neki, hogy szereti.






 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact