A bak kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A bak kapcsolatai
A BAK kapcsolatai más jegyekkel


BAK - KOS

Nehéz párosítás. A Kosnak az ágyban is sokat kell küzdenie a Bak odaadásáért, fõleg, ha a Bak a páros nõi tagja. A Bak konvencionális a szexualitásában is, a Kosnak pedig itt is folyamatos változatosságra van szüksége.
Tanács: A Kosnak kitartónak kell lenni, ha bármit el akar érni a Baknál, nem szabad megfutadnia, újból neki kell futni a Bakot körülvevõ páncélnak. A Baknak pedig meg kell tanuni megnyílnia és megbízni a Kosban, bármennyire is nehéz a számára. A Kosnak türelmet kell tanulnia, és nem szabad, hogy csak magával törõdjön - a Bak nagyon sok figyelmet igényel. A Bak pedig jól teszi, ha hasonlóan az élet örömeit gátlástalanul élvezõ Koshoz, kicsit felszabadul a munkája alól. Ekkor talán oldódik kicsit örökös fegyelmezettsége.

BAK - BIKA

Jól összeillenek az ágyban, hiszen a Bika erõsen érzéki viselkedése könnyen felgyújtja az amúgy aszketizmusra hajlamos Bak érzékeit. Legtöbbször a Bika a kezdeményezõ, nem nagyon törekszenek a változatosságra.
Tanács: Mindketten szörnyen meg tudják makacsolni magukat, márpedig valakinek engednie kell: jobb lenne, ha megtanulnák a megbocsátás mûvészetét. Ezenkívül nem szabad csak a szokások szerint élni, mert az a kapcsolat merevségéhez vezethet. Észre sem veszik, és az érzelmeik cselekedeteikkel együtt rutinná válnak, ez pedig törékennyé teheti a kapcsolatot.

BAK - IKREK

A Bak nehezen oldódását az Ikrek csak nagy-nagy türelemmel érhetné el - és ehhez csak a kapcsolat elején van türelme.
Tanács: A Bak könnyedséget, rugalmasságot, spontaneitást, az Ikrek felelõsségvállalást, kitartást és fegyelmezettséget tanuljon a Baktól. Ha mindketten formálódnak egymáshoz, talán könnyebb lesz.

BAK - RÁK

A Rák ért hozzá, hogyan kell a Bak jégpáncélját leolvasztani. Szeretkezéseik hosszú, érzelmekkel teli élményt nyújtanak.
Tanács: A Bak nagyon makacs tud lenni, ekkor a Ráknak meg kell tanulnia engedni. A Bak pedig tanulja meg kimutatni az érzéseit a hétköznapokban is, mert a Ráknak erre van szüksége.

BAK - OROSZLÁN

Az Oroszlán szenvedélye a kezdetekben elvarázsolja a Bakot, aki teljesen átadja magát az Oroszlánnak. Késõbb mind nehezebb lesz feloldani a Bakot, majd végül már az Oroszlán kifogy a türelmébõl. A Bak pedig ezt érezve egyre jobban bezárkózik.
Tanács: Az Oroszlánnak több türelemmel kell lennie a Bak iránt, és meg kell értenie, hogy a jégpáncél alatt egy nagyon is érzékeny lélek fél a csalódástól, a szeretetlenségtõl. A Baknak pedig el kell engednie az Oroszlánt, hagynia kell õt érvényesülni, szerepelni, élni a saját életét.

BAK - SZÛZ

Nem túl sokat szerelmeskednek, de ha igen, akkor - mint az élet egyéb területein -, itt is alaposak. Szeretik feltérképezni a másik minden porcikáját. A föld jegyek alapvetõen érzéki jegyek, az más kérdés, hogy a Bak nagyon nehezen oldódik fel, a Szûz pedig még nehezebben. Szeretik a jól bevált szokásokat, nem törekszenek mindenáron a változatosságra.
Tanács: Mivel mindketten föld jegyûek, ezért hajlamosak a szokások rabjává válni. Ügyelniük kell, hogy ne ragadjon meg a kapcsolatuk egy szinten, ne csinálják mindig ugyanazt, mert elsivárosodik a kapcsolat, és kiüresednek az érzelmek. A Bak növelje a Szûz önbizalmát, a Szûz pedig próbálja kicsit lágyítani a Bak kemény jellemét.

BAK - MÉRLEG

Itt is a szenvedélyektõl mentes, megfontolt kapcsolat lesz rájuk jellemzõ, a Bak talán többet kezdeményez, érzéki föld jegyû lévén, mint a hûvös levegõ jegyû Mérleg.
Tanács: A Baknak nem szabad túl szigorúnak lenni a Mérleghez, hagynia kell, hadd élje ki szépség iránti vágyát. Az sem jó, ha túlságosan ellenõrzése alá vonja õt, mert akkor elmenekül. A Mérleg pedig jobban teszi, ha felelõsséget és kitartást tanul a Baktól. Próbáljon odafigyelni rá, és komolyan venni érzéseit.

BAK - SKORPIÓ

A kezdeményezõ fél legtöbbször a Skorpió lesz. A Skorpió erõs szexuális kisugárzása és kitartása rekordidõ alatt képes elérni a Baknál azt, ami más jegyeknek csak nagyon nehezen sikerül.
Tanács: A Skorpiónak el kell fogadni, hogy a Bakkal nem lehet olyan õrültségeket véghezvinni, mint amire titkon vágyik. A Bak mindig teljesen korrekt és a hagyományos értékekhez igazodik, a Skorpió csakis a saját maga által hozott törvényeket képes betartani, ami viszont zavarhatja a Bakot. Fontos, hogy mindketten tiszteletben tartsák a másik értékrendszerét, és szükségleteit, akkor nagyon jó kapcsolat lehet belõle.

BAK - NYILAS

A Nyilasnak itt is türelemre lesz szüksége, hogy felolvassza a Bakot. A Bak is nagyon érzékeny és érzéki tud lenni, ám nagyon nehezen enged magához közel lelkileg is, testileg is, csak akkor, ha megbízik a másikban.
Tanács: A Nyilasnak kitartásra lesz szüksége, és sok-sok türelemre, akkor biztos, hogy célba ér. A Baknak meg kell tanulnia bíznia a másikban, és persze elengedni a másikat, ha neki arra van igénye. Nem szabad korlátozni a Nyilast, mert nagyon hamar fojtogatónak érzi a légkört, és akkor azonnal elmenekül. A Nyilasnak azt kell éreznie, hogy õ akarja a kapcsolatot, különben kényszerítve érzi magát.

BAK - BAK

Szeretik a hagyományos, már bevált módszereket a testi szerelemben. Ezen a területen sem a szenvedély a meghatározó, inkább mély és gondoskodó együttlétre vágynak. Nem ritka, hogy a Bak férfit teljesítménykényszer hajtja, nem pedig a libidója.
Tanács: Két Bak nagyon makacs tud lenni, ezért jó, ha megtanulnak engedni egymásnak. A Bak képes arra, hogy egy apró félreértésért örökre búcsút mondjon egy barátnak, amit nem szabad hagyni. Rugalmasabbnak, engedékenyebbnek kell lennie, és meg kell tanulnia megbocsátani. A Baknak talán ez a legnehezebb feladat.

BAK - VÍZÖNTÕ

A Vízöntõnek nagy kitartásra lesz szüksége - ami neki egyébként nem sok van -, hogy meghódítsa a Bakot. A Bak csak nagyon nehezen tud felengedni, és inkább csak a hagyományos szexet szereti, ellentétben a mindig kísérletezõ Vízöntõvel.
Tanács: A Baknak rugalmasságot kell tanulnia a Vízöntõtõl és meg kell tanulnia saját értékrendszert kialakítania, nem pedig a társadalom sugallta értékek mentén élni az életét, különben meg fog õrülni a Vízöntõ öntörvényûségétõl. A Vízöntõnek pedig meg kell tanulnia tisztelni a másikat és betartania az ígéretét, különben a Bak sohasem fog benne bízni.

BAK - HALAK

Nagyon jól kijönnek ezen a téren is, a Halak gyöngédsége hamar felolvasztja a Bak gátlásait.
Tanács: A Baknak meg kell tanulnia elfogadni, hogy a Halak túláradó érzelmein keresztül nem látja olyan objektívan a dolgokat, mint õ, és értékrendszerét is maga alakítja. A Halaknak pedig nem szabad hagynia, hogy a Bak a szokások rabjává váljon, és egyre merevebb legyen, hogy mindent túlságosan komolyan vegyen. Meg kell mutatnia, hogyan kell elengednie magát és élvezni az életet.


 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact