A nyilas kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A nyilas kapcsolatai
A NYILAS kapcsolatai más jegyekkel


NYILAS - KOS

Nagyon jól összeillenek az ágyban, sok, szenvedélyes szeretkezés övezi kapcsolatukat. Ezen a területen is szeretik a változatos körülményeket.
Tanács: Törekedjenek a változatosságra, utazzanak együtt sokat, keressenek új kalandokat. Fontos, hogy pezsegjen az élet körülöttük, és akkor nincs arra idõ, hogy megunják a másikat. Jót tenne a Nyilas önértékelésének, ha a Kos többet dícsérné különleges ötleteit, a Nyilasnak pedig tudomásul kell venni, hogy a Kos nem mindig vevõ a gyerekes játékokra.

NYILAS - BIKA

Testi vágyaikban sem hazudtolják meg természetüket: a Bika lassabb, érzékibb szeretkezésre vágyik, a Nyilas pedig, impulzív természete lévén spontán, izgalmas, különleges együttlétre.
Tanács: Nagyon sok tanácsot lehetne adni nekik, miben idomuljanak egymáshoz, hiszen a végletekig különböznek. A legfõbb ezért az egymás megismerése és a türelem. Ha a Nyilas meg akarja hódítani a Bikát, azt apró, ám annál értékesebb ajándékokkal tegye, mert így a Bika érezni fogja, hogy õ fontos. A Bikának nem szabad túlságosan féltékenynek lennie, mert ezzel nagyon hamar elûzi maga mellõl a Nyilast.

NYILAS - IKREK

A Nyilas, tüzes jegy lévén, többet közeledik, és az Ikrek az idõ haladtával egyre többet utasítja vissza. Fiatalkorukban azonban szeretik a különleges, furcsa helyeket, egzotikus körülményeket, szeretkezéseik játékosak.
Tanács: Az Ikreknek jobban oda kellene figyelnie a Nyilasra, mert lehet, hogy nem mutatja, de szüksége van a figyelemre. Mindkettõ hajlamos az okoskodásra, ez lehet, hogy az idegrendszerük rovására megy. Meg kell tanulniuk engedni.

NYILAS - RÁK

Az ágyban jól megértik egymást, igaz, a Rák kicsit érzelmesebb, a Nyilas kicsit extrémebb együttlétre vágyik.
Tanács: A Nyilasnak kitartást kell tanulnia a Ráktól, és tudomásul kell vennie, hogy a Ráknak a legfontosabb az otthona, a családja. A Ráknak pedig éppen azt kell elfogadnia, hogy a Nyilas az örökké bolygó hollandihoz hasonlít, és el kell tudnia engedni, ha sokáig meg szeretné tartani.

NYILAS - OROSZLÁN

Mindketten igénylik a vágyuk fizikai kielégülését. Sokat szeretkeznek, itt sem hazudtolva meg játékos, bohém természetüket.
Tanács: Az Oroszlán megtaníthatná a Nyilast, hogyan kell kitartással végigcsinálni azt, amit elkezdett, a Nyilasnak pedig nem szabad hagynia, hogy az Oroszlán túlságosan eluralkodjon rajta. Ezenkívül, ha az Oroszlán el tudja engedni magától a mindig szabad Nyilast, akkor kapcsolatuk örökké megmaradhat: a Nyilas mindig vissza fog térni hozzá.

NYILAS - SZÛZ

A Nyilasnak itt is nehéz dolga lesz. A Szûz nagyon nehezen engedi közel magához a tüzes Nyilast. Ha van kitartás a Nyilasban, akkor játékosságával és ellenállhatatlanságával leveheti a lábáról a tartózkodó Szüzet. De nehéz csata lesz, minden egyes alkalommal. Elég valószínû, hogy mindig a Nyilasnak kell kezdeményeznie.
Tanács: A Szûznek meg kell tanulni azt a spontán életet, amit a Nyilas szeret, ha nem akarja, hogy a Nyilas elmeneküljön tõle. Nem szabad sokat kritizálnia a Nyilast, mert öntudatos. A Nyilasnak pedig türelmet és egy kis állhatatosságot kell tanulnia a Szûztõl.

NYILAS - MÉRLEG

Legtöbbször a Nyilas a kezdeményezõ fél, talán egy kicsit passzívnak találja a Mérleget. Ezenkívül mindketten szeretik a változatos, új és izgalmas együttléteket.
Tanács: A Nyilasnak kitartónak kell lennie, mert a Mérleget nehéz levenni a lábáról, és nehéz tûzbe hozni igazán. A Mérlegnek pedig nem szabad mindig a kényelmességi szempontokat elõtérbe helyezni, hanem lépést kell tartania a Nyilas lendületével.

NYILAS - SKORPIÓ

Testi szerelemben nem lesz hiány. A Skorpió szexuális kisugárzása már az elsõ perctõl vonzza a Nyilast. Mindkettõ kezdeményezõ típus, és mindketten szeretik a változatosságot, az izgalmat ezen a területen is.
Tanács: A Skorpiónak muszáj elfogadnia, hogy a Nyilas nagyon szabad szellemû és szüksége van a függetlenségére, különben, ha folyamatosan birtokolni akarja, akkor a Nyilas elmenekül. A Nyilasnak jobban oda kell figyelnie a Skorpió hangulatváltozásaira, és egyáltalán: egész lényére, mert a Skorpió nem a fél dolgok embere.

NYILAS - NYILAS

Testi szerelmük is olyan kalandos, izgalmas és minden újra fogékony, mint általában a kapcsolatuk.
Tanács: Ha hosszú távú kapcsolatot szeretnének, akkor meg kell próbálniuk stabilizálni a kapcsolatukat úgy, hogy jobban figyelnek a másikra, nem pedig csak a saját örömük után mennek. Tûz jegyek lévén ugyanis hajlamosak az egoizmusra és mindig azt csinálni, ami nekik jó, és nem gondolnak bele a másik helyzetébe.

NYILAS - BAK

A Nyilasnak itt is türelemre lesz szüksége, hogy felolvassza a Bakot. A Bak is nagyon érzékeny és érzéki tud lenni, ám nagyon nehezen enged magához közel lelkileg is, testileg is, csak akkor, ha megbízik a másikban.
Tanács: A Nyilasnak kitartásra lesz szüksége, és sok-sok türelemre, akkor biztos, hogy célba ér. A Baknak meg kell tanulnia bíznia a másikban, és persze elengedni a másikat, ha neki arra van igénye. Nem szabad korlátozni a Nyilast, mert nagyon hamar fojtogatónak érzi a légkört, és akkor azonnal elmenekül. A Nyilasnak azt kell éreznie, hogy õ akarja a kapcsolatot, különben kényszerítve érzi magát.

NYILAS - VÍZÖNTÕ

Testi szerelmük is éppolyan izgalmas, különleges, tabuk és kényszeredettség nélküli, felhõtlen, újat keresõ lesz, mint a lelki kapcsolatuk.
Tanács: Ha szeretnének sokáig együtt lenni, akkor a ragaszkodás legalábbis enyhébb formáját kell tudni elsajátítaniuk. Fontos, hogy a Vízöntõ ne csak a gondolataiban valósítsa meg álmait, hanem engedje, hogy a Nyilas magával sodorja és belevigye a kalandokba.

NYILAS - HALAK

A Nyilas itt gondban lesz, mert a Halak sok gyöngédségre és babusgatásra vágyik - mint ahogy õ is nagyon gyöngéd a másikkal. Nem olyan spontán és hirtelen a vágya, mint a tûz jegyû Nyilasnak, ezért türelemre és kitartásra lesz szüksége.
Tanács: A Halaknak nem szabad érzelmi zsarolással sakkban tartania a Nyilast, mert a Nyilas minden muszájtól kényszeresen menekül. A Nyilasnak pedig nagyon oda kell figyelnie a Halakra, akinek hatalamas érzelmi és szeretetigénye van.


 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact